8 plugins som gör felsökning av WordPress till en vind

Så bra som WordPress är, det finns alltid vissa problem och problem som webbplatsägare sannolikt kommer att behöva hantera vid någon tidpunkt. Och du kan antingen hantera dessa problem på det hårda sättet – manuellt – eller på det enkla sättet – via en plugin.

Det finns en mängd WordPress-plugins som tar “problem” ur “felsökning” och fullständigt effektiviserar verksamheten med att driva en webbplats. Här är 8 plugins för WordPress som kommer att göra ditt liv bara enklare för webbplatsägare och utvecklare:

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. WP missade schema Fixa misslyckade framtida inlägg

WP missat schema

Funktionen för schemaläggning efter inlägg är en gudshändelse, särskilt för dem som föredrar att blogga i bulk och har sina artiklar publicerade vid olika tidpunkter så att de inte överlappar varandra. Men om du vill schemalägga dina inlägg hela tiden, kanske du har lagt märke till att ett meddelande ibland inte kommer att publiceras av någon anledning.

Det här kan vara extremt frustrerande, särskilt när du inte meddelas om detta misslyckande med att publicera förrän du snubblar över felet i din adminpanel. Ingen gillar att se det fruktade meddelandet “Missed Schedule”! De WP missade schema Fixa misslyckade framtida inlägg WordPress plugin kan hjälpa till att lösa detta problem. Rätt namngivna skannar detta plugin din WordPress-webbplats för att leta efter schemalagda inlägg som har missat sitt publiceringsdatum och sedan fortsätter och publicerar dem. Det är ett praktiskt litet plugin som inte hindrar din server på något sätt.

2. Akismet

Akismet

Skräppost är ont, men lyckligtvis finns det plugins som utvecklats specifikt för att hantera det. De Akismet WordPress-plugin är en populär. Egentligen har det inget annat val än att vara populärt, eftersom det kommer förinstallerat på alla versioner av WordPress.

Även om det kanske inte nödvändigtvis är idiotsäker, är det ganska bra att hindra de flesta skräppostpersoner och bots kommer att försöka slänga i ditt kommentarsektion. Akismet kontrollerar alla kommentarer som görs på din blogg och analyserar dem sedan för att se om de liknar skräppostmaterial. Ibland hickar det, varför du måste kolla in din skräppostmapp regelbundet. Ibland flaggas legitima kommentarer som skräppost, så du måste kontrollera det manuellt ibland.

3. WP-optimera eller optimera databasen efter att du har tagit bort revisioner

WP Optimera WordPress Plugin

När ditt revisionssystem är överbelastat kan din databas bli ganska stor, vilket gör lite för att din webbplats ska fungera mer effektivt. I själva verket kan det svåra din webbplats betydligt. De WP-Optimera WordPress-plugin hjälper till att krympa din databas så att din webbplats går smidigare och rationaliseras. Denna plugin klarar av denna uppgift genom att ta hand om saker som inläggsrevideringar, gamla kommentarer eller autoutkast inlägg. De Optimera databasen efter att du har tagit bort versioner plugin gör ungefär samma sak, vilket kan minska storleken på din databas med mer än hälften.

4. Sidlänkar till

Sidan länkar till

Att länka till interna sidor och externa webbplatser är alltid god praxis när du försöker klättra på Google-rankningarna, särskilt när dessa länkar pekar på myndighetssajter. Men ibland kan det vara en verklig smärta att göra det manuellt. Ingen tycker om att behöva vara nedsänkt i en involverad process bara för att justera vissa inställningar. Med Sidlänkar till WordPress-plugin, allt du behöver göra är att slå på eller stänga av det.

Detta plugin gör det enkelt att ta trafik som kommer till en gammal sida och omdirigera den till någon annanstans. Detta praktiska lilla plugin hjälper dig genom att lägga till en metabox till din inläggsredigerare, där du fritt kan välja en anpassad URL som ska anges i textfältet. På så sätt kommer trafiken automatiskt att dirigeras till den externa länken när trafiken kommer åt dig.

5. Inaktivera kommentarer

Inaktivera kommentarer

Har du någonsin försökt att inaktivera kommentarer på hela webbplatsen? Det är svårare än det initialt kan se ut. Men det är nödvändigtvis ibland av olika skäl. Inte bara det, utan att ta bort kommentarer som redan har gjorts i front end tar lite teknisk kunskap, inklusive kodning. Inte varje WordPress-användare vet hur man kodar eller ändrar sina teman.

Lyckligtvis finns det ett snyggt plugin som kan ta hand om detta: Inaktivera kommentarer WordPress-plugin. Detta ger dig möjlighet att stänga av kommentarer, vare sig det är för hela webbplatsen eller bara per post. När du vill att kommentarer ska elimineras helt kommer plugin till och med att få kommentarformuläret att försvinna. Om du vill inaktivera kommentarer på ett visst inlägg tas kommentarformuläret endast bort på det inlägget. Men befintliga kommentarer kan stanna om du väljer att behålla dem.

6. iThemes Security

iThemes Security

Det är viktigt att ha en säkerhetsplan om din server kraschar eller någon annan slumpmässig sak händer med din webbplats. Alla vet det. Men inte alla tar faktiskt de åtgärder som krävs för att säkerhetskopiera sin webbplats regelbundet, främst för att det är en slags olägenhet. Sanningen är att du absolut måste kunna återställa din webbplats från en säkerhetskopia om något dåligt skulle hända på en mycket kort tid.

De iThemes Security plugin gör detta automatiskt för dig. Det låter dig skapa säkerhetskopior av din webbplats, vare sig helt eller delvis. Detta inkluderar din databas och installerade plugins. Det har utvecklats andra plugins för att utföra denna typ av funktion, men iThemes Security är förmodligen den bästa. Det har massor av funktioner och ger dig möjlighet att återställa din säkerhetskopia inom några minuter.

7. WordPress SEO av Yoast

WordPress SEO av Yoast

Att hålla din webbplats sökmotor optimerad kan vara besväret, med tanke på alla små faktorer som du måste tänka på, inklusive metataggar, sidbeskrivningar och liknande. När det gäller SEO, WordPress SEO av Yoast är ett måste. Det ger dig total kontroll över metabeskrivningar, sidtitlar och nyckelord för dina sidor, inlägg och kategorier.

Denna plugin berättar också för sökmotorrobotar vad de ska göra i fallet med nofollow, follow, no index, index etc. Du kan också anpassa dina Facebook- och Twitter-beskrivningar för enskilda inlägg också. Det vill säga, om du hellre inte vill använda standardfältet för metabeskrivning.

8. Digg Digg

Digg Digg

Sociala media. Det är överallt. Och om du inte hoppat på den här vagnen ännu, kommer du att missa, särskilt när din webbplats antagligen ska ge en vinst. Om du inte vet var du ska börja överväga att installera Digg Digg WordPress-plugin, vilket lägger till en flytande ruta på din webbplats sidor och inlägg och gör att dina besökare kan dela ditt innehåll med bara ett klick.

Denna WordPress-plugin hanterar alla sociala nätverkssajter du kan kasta på den, inklusive Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+, Instagram, Pinterest och så vidare. Du kan anpassa vilken typ av tjänster du vill visa dina användare och du behöver inte använda de som du inte tror kommer att vara till någon nytta på din webbplats. Sammantaget är det ett måste för att först dyka in i sociala medier.


Det finns massor av plugins som flyter runt där som kan fixa några av de vanligaste problemen med WordPress, särskilt om du är lite våt bakom öronen på plattformen. Förhoppningsvis kommer den föregående listan att räcka för att få din webbplats igång (och hålla den så!).

Finns det några plugins som du vill använda för att felsöka eller effektivisera webbplatsoperationer? Låt mig veta i kommentarerna nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me