80+ Bästa WooCommerce-tillägg och tillägg

Bästa WooCommerce-tillägg och tillägg för WordPress

WooCommerce är en av de mest välkända och använda e-handel WordPress-plugins. Det är inte bara en helt fri e-handelslösning för WordPress men det är det också lätt att använda, inkluderar stöd för många produktformat, har alternativ för valutor och skatter, erbjuder möjligheten att integrera flera leveransmetoder och har inbyggt stöd för PayPal, check, banköverföring och kontant vid leverans. Det är ganska häftigt men om du vill ha mer?

WooCommerce är helt bra på det, men det som verkligen gör det till ett snitt över andra e-handelsplugins är det stora utbudet av gratis och premiumtillägg som finns tillgängliga. Idag delar vi några av de absolut bästa WooCommerce-förlängningarna för WordPress. Dessa plugins lägger till extra funktioner som WPML-översättningar, avancerad leverans, enkla stilanpassningar och mer till WooCommerce så att du kan bygga den butik som din webbplats behöver.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

Contents

1. WooCommerce Premium Membership Bundle

WooCommerce Premium Membership Bundle

WooCommerce-medlemsskapen är den perfekta tillägget för att skapa ditt eget medlemskap eller prenumerationsbaserade online-företag. Sälj en prenumerationslåda varje månad, erbjuda högkvalitativt månadsstöd för dina webbdesignkunder, skapa ett premiumnyhetsbrev varje vecka eller något annat. Detta paket innehåller 19 viktiga WooCommerce-tillägg (skapade av WooCommerce) för att lägga till medlemsnivåer, anpassad webbplatstillgång, produkter, faktureringsscheman, flera betalningsprocessorer och mer.

2. WooCustomizer (gratis)

WooCustomizer-plugin

Anpassa dina WooCommerce-sidor med WooCustomizer. Detta gratis plugin är fullt av funktioner för att göra din butik ännu bättre. Använd de inbyggda stylingalternativen i live Customizer, redigera / ta bort flikar på produktsidor, skapa försäljningsbannrar, anpassa knappen “Lägg till i kundvagn”, redigera / ta bort standard WooCommerce produktinställningar (ex: SKU, titel, etc) och mer för att designa ännu bättre sidor. Och WooCustomizer erbjuder också alternativ för att redigera din kundvagnssida, kassafält och till och med frontend administratörsförsäljningsstatistik.

Men för fler funktioner vill du uppgradera till en WooCustomizer pro licens. På det här sättet har du tillgång till ett katalogläge för enkel surfning, nästan omedelbar ajax-produktsökning, snabba konverteringsprodukter för visningar, en WooCommerce-menykorg och till och med en anpassningsbar tacksida. Plus alla pro-licenser inkluderar ett års premiumstöd och uppdateringar.

3. Affiliate-avslöjande för WooCommerce (gratis)

Affiliate Disclosure för WooCommerce

Med WooCommerce för att driva din affiliate-butik? Det är jättebra! Eftersom WooCommerce stöder externa produkter är det ett bra sätt att lägga till och marknadsföra produkter från affiliate-program du deltar i. Men det som inte är fantastiskt är att WooCommerce inte erbjuder något sätt för dig att avslöja dina affiliate-relationer som standard – och det är där detta gratis plugin kommer in. Affiliate Disclosure för WooCommerce gör det enkelt för dig att följa FTC-regler och lägga till ett meddelande till alla dina externa (affiliate) varor. Plugin lägger till och med ett nytt avsnitt till dina WooCommerce live Customizer-inställningar – så att du kan redigera texten eller placeringen av ditt meddelande och se hur det ser ut innan du publicerar ändringarna på din webbplats.

4. OpenPOS – WooCommerce Point of Sale (POS)

OpenPOS - WooCommerce Point of Sale (POS)

Letar du efter ett sätt att växa din WooCommerce-verksamhet och öka försäljningen? Sälj dina varor online och i butik med WooCommerce och OpenPOS-tillägget. Denna fantastiska plugin gör det enkelt att sälja dina produkter direkt till dina kunder, oavsett om det är i en tegelbutik eller en popup-butik. Med OpenPOS kan du bearbeta köp och synkronisera ditt lager i realtid. Du kan till och med skriva ut ett kvitto för dina kunder på plats. Och återbetalnings- eller utbytesfunktionen gör det enkelt att hålla dina kunder nöjda och komma tillbaka.

Andra fantastiska funktioner inkluderar stöd för flera uttag och register (med tilldelade kassörer), offlinefunktioner, streckkodsscannersupport, rabatter och kuponger, delade betalningsalternativ, sessioninformation (se inloggningar, kassarnamn, plats och ip), plus mer. Allt detta och det finns inga månatliga avgifter! OpenPOS är verkligen en bra investering för många WooCommerce-butiker.

5. Produkttillägg – WooCommerce produkttillägg

Produkttillägg - Plugin för WooCommerce-produkttillägg

Låt dina kunder anpassa dina produkter med tillägget till produkttillägg. Detta premium-plugin gör det enkelt för dig att erbjuda kundanpassningar. Oavsett om det är initialer på handdukar eller bygg dina egna presentförpackningar, Produkttillägg gör det enkelt. Använd bara de intuitiva alternativen “Product Extras” när du skapar eller redigerar en WooCommerce-produkt.

Lägg till kryssrutor eller dropdowns för produktalternativ, inkludera villkorade regler för produktfunktioner, lägg till ett personligt meddelandefält, erbjuda presentpaket, visa valbara färgrutor och mer. Du kan till och med visa ytterligare produkter (kom bara ihåg att lägga till dem som barnprodukter). Med produkttillägg höjs det slutliga produktpriset automatiskt när tillägg läggs till (eller minskas när de tas bort). Produkttillägget är också kompatibelt med WooCommerce-prenumerationer, bokningar för WooCommerce, WooCommerce Print Fakturor, WooCommerce PDF-fakturor och många andra WooCommerce-tillägg (även några av de som nämns i denna lista).

6. Övergiven kundvagn för WordPress

Övergivna Cart Pro för WordPress

Sluta förlora försäljningen med hjälp av Abandoned Cart Pro. Denna kraftfulla plugins hjälper dig att behålla kunder och återställa förlorade vagnar. Aktivera inställningar för påminnelser om vagn via e-post, text eller till och med Facebook Messenger. Det bästa av allt – installationen är enkel. Installera bara insticksprogrammet, utforma din popup-tillägg till vagn, välj en e-postmall, ställ in påminnelsefördröjningen och du är redo att gå. Du kan hantera dina övergivna och återhämtade beställningar från plugin-instrumentpanelen samt se din analys och statistik (komplett med grafer och konverteringsfrekvens).

7. Beeketing WooCommerce Marketing Automation (gratis)

Beeketing WooCommerce Marketing Automation Gratis WordPress-plugin

Letar du efter verktyg för att automatisera din marknadsföringsprocess? Då är den här för dig. Byggt för att sömlöst integrera med WooCommerce, är Beeketing ett paket med WooCommerce-marknadsföringsförlängningar för online-butiksägare. Det hjälper dig att ställa in försäljningstratten och utnyttja konverteringsfrekvensen automatiskt utan kontinuerligt manuellt ingripande. Du kan använda Beeketing-sviten för att marknadsföra produkter via uppsäljnings- och korsförsäljningserbjudanden, skalbara rabatter baserade på kundköp, utriktade inriktade rabatter, personliga produktrekommendationer och mycket mer. Det är ett snabbt och enkelt sätt att förbättra din marknadsföring och konverteringsfrekvens.

8. WooCommerce MultiStep Checkout Wizard

WooCommerce MultiStep Checkout Wizard Premium Addon

Info & nedladdning Visa demonstrationen

WooCommerce MultiStep Checkout Wizard är en fantastisk plugin som guider dina kunder genom kassaprocessen. Genom att dela upp och städa upp den vanliga WooCommerce-kassasidan kan du skapa en attraktiv, professionell och lätt att följa process som alla kunder kan förstå.

9. WooCommerce Bulk Rabatt (gratis)

WooCommerce Bulk Rabatt Gratis WordPress Plugin

WooCommerce Bulk Discount-plugin erbjuder en mängd funktioner som du kan använda för att erbjuda dina bästa kunder rabatter på produkter eller beställningar. Med detta plugin kan du enkelt lägga till incitament för dina kunder att köpa mer. Erbjuda fixrabatter (t.ex. $ 5 rabatt när du köper 5 eller fler artiklar), procentrabatter (som 20% rabatt på ett köp av 20 eller fler artiklar) eller artikelspecifika rabatter (mer traditionell bulkprissättning som 5% rabatt på 10, 10% rabatt på 20 eller 15% rabatt på 30 eller mer). Möjligheterna är oändliga och kommer att påverka dina kunder att köpa mer!

10. WooCommerce anpassade produktlådor

Blandade paket (anpassade produktlådor) för WooCommerce

Info & nedladdningVisa demonstrationen

Vill du erbjuda kunderna specialpriser för att skapa en egen bunt med varor? Det är exakt vad anpassade produktlådor byggdes för! Detta fantastiska plugin gör att du kan skapa paketerbjudanden för din WooCommerce-butik där kunderna kan välja mellan en mängd olika produkter (som 12 olika cupcakes för $ 12, en bygg-dig-egen presentkorg eller till och med ett WordPress-utvecklare pick-3-servicepaket ).

11. YITH WooCommerce zoomförstoringsglas (gratis)

YITH WooCommerce Zoom Magnifier Gratis WordPress-plugin

Om dina produktbilder visar ditt föremål som visas i ett rum (som en stol till salu som arrangeras i ett provrum), är dina produkter intrikat detaljerade (som delikat verktygsmycken) eller du vill visa upp kvaliteten på de material som används för att skapa dina varor (som en fin läderväska) då är det gratis YITH WooCommerce Zoom Magnifier plugin för dig. Med detta plugin kan kunderna zooma in på produktbilder – se bara till att ladda upp högkvalitativa bilder.

12. Stripe för WooCommerce (gratis)

Stripe för WooCommerce gratis plugin

Detta officiella WooCommerce-plugin utökar WooCommerce till att inkludera stöd för Stripe-betalningsportalen. Du behöver inte ha ett giltigt SSL-certifikat för att lägga till Stripe och acceptera kreditkortsbetalningar, men det är väl värt den extra ansträngningen eftersom dina kunder har möjlighet att använda sina Visa, MasterCard, Discover, American Express, JCB och Diners Club kort för att göra inköp.

13. WooCommerce Amazon Affiliates

WooZone WooCommerce Amazon Affiliates Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Vill du hänvisa kunder på din webbplats till Amazon-produkter de kommer att älska? Då är detta plugin för dig! WooCommerce Amazon Affiliates-plugin gör det enkelt att lägga till Amazon-produkter till din WooCommerce-butik med dina associerade länkar. Det finns till och med en inbyggd modul för att automatiskt importera nya objekt från Amazon baserat på nyckelord. Andra funktioner inkluderar inbyggd rapportering för att hålla reda på referensförsäljning, anpassade stylalternativ, enkla att använda kortkoder och mycket mer!

14. WooCommerce Stripe Payment Gateway (gratis)

WooCommerce Stripe Payment Gateway Gratis WordPress-plugin

Med WooCommerce Stripe Payment Gateway gratis WordPress-plugin kan du acceptera betalningar via Stripe. Stripe gör det möjligt för dig att acceptera större kreditkort inklusive Visa, MasterCard, American Express och mer samt Bitcoin. Det finns inga installationsavgifter för Stripe så du kan börja acceptera betalningar direkt (var bara medveten om att du debiteras när betalningar eller återbetalningar behandlas).

15. WooCommerce Customer Relationship Manager

WooCommerce Customer Relationship Manager Premium WordPress Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

WooCommerce Customer Relationship Manager-plugin ger dig avanceringsalternativ för att hålla reda på dina kunder. Detta plugin gör det enkelt att lägga till och redigera kunder, ställa in kundstatus, importera och exportera kundlistor, spåra och skicka e-post, ringa och logga samtal, visa kundköpsaktivitet och mycket mer.

16. YITH Oändlig rullning för WooCommerce (gratis)

YITH Oändlig rullning efter WooCommerce gratis WordPress-plugin

YITH Infinite Scrolling-plugin fungerar med WooCommerce så att du kan visa din butik med oändlig rullning. På så sätt kan kunder bläddra igenom hela ditt lager från din huvudbutikssida. Även om detta kanske inte är optimalt för butiker med hundratals produkter är det mycket meningsfullt om din butik inte är så stor.

17. FacetWP Advanced Filtrering

FacetWP Avancerad filtrering för WordPress

FacetWP är ett kraftfullt sökverktyg för WooCommerce och WordPress i allmänhet. Med FacetWP kan dina kunder specificera sin sökning efter produkter med olika fasetter, som kategorier, taggar osv. Plugin är ajaxbaserat så sökresultaten laddas snabbt på sidan så att dina kunder inte väntar.

18. WooCommerce flerspråkig WPML-integration (gratis)

WooCommerce Flerspråkig WPML Integration Gratis WordPress Plugin

Behöver du översätta din WooCommerce-butik till flera språk? Med WooCommerce flerspråkig integrationsplugin kan du enkelt använda WPML för att översätta dina WooCommerce butiksidor och produkter precis som resten av din WordPress-webbplats. Obs: detta plugin kräver att du har en egen kopia av premium WPML-plugin.

19. WooChimp – WooCommerce MailChimp Integration

WooChimp WooCommerce MailChimp Integration Premium Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

WooChimp är en premium MailChimp-integration för WooCommerce som gör det enkelt för dina att lägga till MailChimp-prenumeranter när de registrerar sig i kassan för att slutföra ett WooCommerce-köp. Plus med WooChimp kan du också skapa prenumerantgrupper, infoga formulär på vilken sida som helst med den medföljande widgeten och kortkoden och använda kampanjinriktningen och avancerade rapporter för att optimera din konverteringsfrekvens.

20. WooCommerce-konverteringsspårning (gratis)

WooCommerce konverteringsspårning Gratis WordPress-plugin

WooCommerce-konverteringsspårningsplugin gör det enkelt att spåra och övervaka dina reklamkampanjer för din WooCommerce-butik. Plugin lägger till spårningskoder i din kundvagn, användarregistrering och kassas framgångssidor och det skapar värdefulla rapporter som du kan använda för att hålla reda på dina konverteringar.

21. YITH WooCommerce Jämför (gratis)

YITH WooCommerce Jämför gratis WordPress-plugin

Letar du efter ett sätt att låta kunder jämföra priser mellan liknande produkter i din butik? Försök YITH WooCommerce Jämför plugin ett försök. Detta gratis plugin lägger till alternativ en Jämför-knapp på artikelsidor så att användare kan se en fördefinierad jämförelsetabell över produkter du har skapat, eller så kan du lägga till en jämförelse-widget så att kunder kan klicka för att välja vilka objekt de vill se.

22. WooCommerce-priser efter användarroll

WooCommerce Priser efter användarroll Premium WordPress Plugin

Info & nedladdning

För att kunna erbjuda dynamiska priser till dina olika kundgrupper kommer du att behöva ett plugin, och WooCommerce Priser av användarroll är bara plugin för att utöka WooCommerce åt dig. Detta plugin gör det möjligt för dig att skapa användarrollbaserad prissättning samt anpassade rabatter specifika för varje gruppering. Andra praktiska funktioner inkluderar möjligheten att dölja priser och knappen “Lägg till i kundvagn” från icke-registrerade användare, visa en sparprocent för specifika användarroller, skapa produktmarkeringar och mer.

23. WooCommerce önskelistor

WooCommerce Wishlists Premium WordPress Plugin

Vill du lägga till en önskelista i din onlinebutik? Inga problem! Det premiumtillskottet WooCommerce Wishlists gör det enkelt för kunderna att skapa ett obegränsat antal önskelistor, som de kan offentliggöra för att dela med vänner (som ett bröllopsregister eller jullista för jultomten) eller privat. Önskelistor stöder alla produktvariationer inklusive grupper och kan till och med delas till sociala medier.

24. WooCommerce återhämta övergiven kundvagn

WooCommerce återvinner övergiven kundvagn Premium WordPress Plugin

Kunder lämnar kundvagnar av olika skäl – fönsteshopping, stängd webbläsare, gick bort från sin dator osv. Vad tror du att det skulle betyda för din online-verksamhet om du skulle kunna omvandla alla kunder till en betalande kund? Vad tror du skulle hända om ingen övergav vagn? Det skulle betyda mer pengar och lyckligare kunder för ditt företag.

För att få dem tillbaka kan du försöka använda WooCommerce Recover Abandoned Cart plugin. Det fungerar genom att avkänna när en vagn har övergivits, följa upp med kunden genom att skicka ett e-postmeddelande med en kundvagnslänk. Du kan till och med locka användaren genom att bifoga en kupong till e-postmeddelanden om uppföljning. Om allt går bra klickar kunden på länken och slutför sitt köp.

25. ShipStation Integration Free Add-on för WooCommerce

ShipStation Integration för WooCommerce

ShipStation Integration är WooCommerces officiella plugin för att effektivisera din orderuppfyllningsprocess. ShipStation kan synkronisera med beställningar från så att du kan följa hela processen från order, till etikettskapande och kundkommunikation. Dessutom finns det många alternativ för kartläggning av leveransservice, anpassade beställningsregler, returetiketter, rapportering och mer (Obs: en ShipStation-månadsplan krävs för detta plugin).

26. Begär en offert för tillägg för WooCommerce

Begäran om ett offertillägg för WooCommerce

Begär en offert är en premium offert och förslagshanterare för WooCommerce. Detta plugin lägger till funktioner så att du kan inkludera en “Begär en offert” i din WooCommerce-butik. Det här är bra om du säljer i bulk eller om din butik erbjuder helt anpassningsbara artiklar (som webbplatser, bilanpassningar, ombyggnad av hem – du får idén). Fördelen är att plugin gör det extremt enkelt för användare att göra förfrågningar och för dig att hantera och svara på dem direkt från WordPress vilket gör hela processen mer effektiv och effektiv.

27. WooCommerce Customizer (gratis)

WooCommerce Customizer Gratis WordPress-plugin

WooCommerce Customizer-plugin gör tweaking-knappens text, etiketter, produkter per sida, platshållarbilder, kassatekst och mer superlätt tack vare en anpassningspanel som den läggs till i WooCommerce. Den använder PHP-filter inbyggda i WooCommerce så att du kan göra ändringar utan att behöva känna någon kod.

28. WooCommerce Fancy Product Designer

WooCommerce Fancy Product Designer Premium WordPress Plugin

Fancy Product Designer är ett premium-plugin för att lägga till kraftfulla produktanpassningsalternativ på din webbplats. På så sätt kan du erbjuda helt anpassningsbara produkter med färger, text, storlekar, bilder och mer med en lättanvänd förhandsgranskning så att kunder vet vad de får (som Zazzle eller TeeSpring). Dessutom kan du lägga till variabel prissättning så om det kostar mer att skapa en viss stil kan du lägga till en extra kostnad för det.

29. WooCommerce Checkout Manager (gratis)

WooCommerce Checkout Manager Gratis WordPress-plugin

Anpassa din WooCommerce-kassasida med gratis WooCommerce Checkout Manager-plugin. Detta praktiska plugin lägger till alternativ för att utöka (eller dölja) fält på din kassasida samt göra fält som krävs, begränsa fält baserade på användarroll, behålla information för vissa fält, lägga till ett datumväljare, ställa in ett standardläge, skapa villkorade fält och mycket mer. Detta är ett exceptionellt verktyg om du behöver samla in extra kundinformation för statliga eller momsskatter, om du vill att kunder ska registrera sina köp vid kassan (som för premiumtema eller plugins), eller om du vill lägga till anpassade rabattfält för vissa kunder (baserat på deras användarroll).

30. WooCommerce försäljningsstället

WooCommerce försäljningsstället Premium WordPress-plugin

Info & nedladdning

Vill du sälja produkter till kunder personligen, ansikte mot ansikte, i din verkliga butik? Inga problem. Med WooCommerce Point of Sale (POS) plugin kan du sälja i din fysiska butik med WooCommerce, allt du behöver är en internetanslutning och en metod för att acceptera betalning. Plugin innehåller också stöd för att lägga till lokala skatter, variabla produkter, tidigare order, streckkodsstöd, ordernoteringar, rabatter / kuponger, e-kvitton och du kan till och med se en registerrapport i slutet av dagen.

31. Förbättrad e-handel Google Analytics (gratis)

Förbättrad e-handel Google Analytics gratis tillägg för WooCommerce

Vill du se din Google Analytics för din WooCommerce-butik med den extra funktionen Förbättrad e-handel? Prova detta plugin. Den förbättrade eCommerce Google Analytics-plugin lägger till fyra rapporter: shoppingbeteende, kassbeteende, produktprestanda och försäljningsprestanda. Med detta kan du optimera dina produktsidor, försäljningstaktik och mer.

32. Klarna för WooCommerce (gratis)

Klarna för WooCommerce gratis WordPress-plugin

Klarna för WooCommerce lägger till en ny betalningsmetod för kundutcheckning. Detta officiella Klarna WooCommerce-tillägg ersätter standard WooCommerce-utcheckningen med Klarnas så att kunder och handlar med deras e-postadress och postnummer. Klarna ger kunder möjlighet att handla på olika webbplatser, kassa och sedan betala för alla sina inköp på en månadsfaktura..

33. WooCommerce menykorg (gratis)

WooCommerce Meny Kundvagn Gratis WordPress Plugin

WooCommerce-menykorgen gör precis som den säger – den lägger till en WooCommerce-kundvagn till ditt temas huvudnavigeringsmeny. Det finns alternativ för att lägga till en ikon, artikelantal och vagn totalt, samt för att flytta din vagn till vänster eller höger. Du kan också finjustera stylingen med lite anpassad CSS eftersom det kommer att ta standardformat för din nuvarande meny.

34. Dynamisk prissättning och rabatter för WooCommerce

WooCommerce Dynamic Pricing & Rabatter Premium WordPress Plugin

Info & nedladdning

WooCommerce Dynamic Pricing & Rabatter ger dig kraften att lägga till anpassade priser och incitament för att övertyga dina kunder att köpa mer. Detta plugin ger dig omfattande kontroll över priserna på din webbplats, så att du kan implementera ett antal regler för att åsidosätta standardpriserna. Detta gör att du kan erbjuda rabatter för helgdagar eller bulkköp, eller ge lojala kunder kampanjpriser för livstidsutgifter. Använd alternativ för kvantitetsrabatter, specialerbjudanden, matchade artiklar, upprepande specialerbjudanden, procentrabatter, villkorad kampanjapplikation och mycket mer.

Detta görs genom att konfigurera villkorade prisstrategier, så att du kan ställa in exakta priser för ett till synes obegränsat antal scenarier. Till exempel kan du ställa in regler som avgör när en prissättningsstrategi aktiveras baserat på datum, totala utgifter och om specifika objekt finns i kundens vagn. Du kan också stapla dessa regler för allt mer sofistikerade prisstrategier. Om du vill begränsa ett kampanjpris per beställning kan du rangordna dina prisregler i en hierarki. Så om den översta är aktiverad kan reglerna längre ner i listan inte vara. Slutligen kan du välja om rabatterna ska tillämpas före eller efter skatt.

Prissättning kan ha en stor inverkan på det belopp du säljer, och om du vill ha en imponerande sofistikerad lösning för att hantera alla dina prissättningsstrategier, leta inte längre än plugin-programmet WooCommerce Dynamic Pricing & Rabatter.

35. WooCommerce Google Analytics-integration (gratis)

WooCommerce Google Analytics Integration Gratis WordPress-plugin

Google Analytics är ett kraftfullt verktyg för att analysera läsarnas beteende, populärt innehåll och trafikkällor för din webbplats. Men med WooCommerce Google Analytics Integration-plugin kan du se all denna information och mer för din WooCommerce-butik. Plugin gör det möjligt för dig att se hur dina kunder hittar dina produkter, som är mer populära och du kan till och med integrera det för att se vilka hänvisningar som konverterar till försäljning.

36. YITH WooCommerce Snabbvy (gratis)

YITH WooCommerce Snabbvy Gratis WordPress-plugin

Har du någonsin besökt en onlinebutik som snabbt kan öppna en ljuslåda för ett objekt så att du kan se artikelinformationen, ytterligare foton och till och med lägga till den i din kundvagn utan att behöva lämna sidan? Det är precis vad YITH WooCommerce Quick View lägger till i WooCommerce. Det är enkelt att installera och konfigurera och gör dina kunders shoppingupplevelse mycket enklare.

37. AfterShip WooCommerce Tracking (gratis)

AfterShip WooCommerce Tracking Gratis WordPress-plugin

AfterShip WooCommerce Tracking-plugin är ett enkelt sätt att hantera platsen för dina varor för att vara säker på att de levereras i tid och till rätt plats. Plugin lägger till fält för spårningsnummer och bärare till din adminpanel så snart du skickar en beställning, helt enkelt anger du informationen så att kunden kan se den på sin orderhistoriksida. Över 200+ transportörer världen över stöds och det är gratis att spåra alla dina leveranser.

38. Visa multilayoutprodukt för WooCommerce

Visa produkt Multi-Layout för WooCommerce Premium WordPress Plugin

Visa produkt Multi-Layout för WooCommerce är ett snabbt och enkelt sätt att lägga till produktvisningsalternativ till ditt WordPress-tema om det inte redan stöder WooCommerce. Plugin lägger till WooCommerce-alternativ för sidinställningar, knappstyling, färgalternativ, anpassad knapptext, rutnätlayout, tabelllayout, karuseller, filter och mer.

39. WooCommerce PDF-fakturor (gratis)

WooCommerce PDF-fakturor Gratis WordPress-plugin

Med gratis WooCommerce PDF-fakturor Gratis WordPress-plugin kan du skapa enkla PDF-fakturor för alla dina WooCommerce-försäljningar. Plugin skapar en faktura automatiskt, bifogar den till ett e-postmeddelande till din kund eller skickar den till deras Dropbox-, Google Drive-, OneDrive- eller Egnyte-konto.

40. Integrering av WooCommerce allt-i-ett-SEO-paket (gratis)

WooCommerce Allt-i-ett-SEO-paket Integration Gratis plugin

WooCommerce allt-i-ett-SEO-paketet Integration-plugin är ett gratis och enkelt sätt att lägga till SEO-alternativ från Allt-i-ett-SEO-paket plugin till din WooCommerce-butik (Obs! Du måste ha Allt-i-ett-SEO installerat och aktivt för att detta plugin ska fungera). Det lägger till metadetaljer på dina produktsidor för titel, beskrivning, nyckelord, menytitel, titelattribut och alternativet att inaktivera produkt.

41. YITH WooCommerce Ajax produktfilter (gratis)

YITH WooCommerce Ajax produktfilter Gratis WordPress-plugin

Det gratis YITH WooCommerce Ajax produktfiltret gör det snabbt och enkelt för dina kunder att filtrera dina butiksprodukter utan att behöva lämna sidan. Kunder kan filtrera efter etiketter, listor, färg och dropdown för att se vilka av dina produkter som uppfyller deras exakta behov.

42. WooCommerce valutaväxlare

WooCommerce valutaväxlare Premium WordPress Plugin

Om du driver en butik som serverar flera länder är det troligt att du vill ha ett sätt att visa dina priser i lokala valutor. WooCommerce valutaväxlare gör detta superlätt! Installera och konfigurera bara dina valutor som ska konverteras av Google, ECB eller för hand. Det finns också en widget och en kort kod för att lägga till dina valutakonverteringar där du tror att kunderna kommer att hitta dem mest användbara. Bonus: du kan också prova gratis version (som har färre funktioner och alternativ) i det här insticksprogrammet för att se om det passar dig.

43. Booster för WooCommerce (gratis)

Booster för WooCommerce gratis WordPress-plugin

Vill du lägga till en enorm mängd funktioner till WooCommerce med ett klick? Installera bara Booster för WooCommerce. Detta gratis men kraftfulla plugin innehåller en överraskande mängd WooCommerce-tillägg inklusive valutor, valutakurser, prisformat, namnge ditt prisalternativ, grossistpriser, anpassade knappar & prisetiketter, supportstöd, crowdfunding, automatiska SKU, mini kassan, kundanpassad betalningsportar, ytterligare adminverktyg, WPML-översättningsförstärkare, WooCommerce-exportverktyg och mycket mer. Det är ganska fantastiskt.

44. Beställningsnummer för WooCommerce (gratis)

WooCommerce sekvensbeställningsnummer Gratis WordPress-plugin

Vill du ha dina beställningar skapade i numerisk ordning? Oroa dig inte – det är vad den gratis WooCommerce-sekvensbeställningsnumret är för. När detta WordPress-plugin installerats ser du till att alla dina beställningar är ordnade. Om du redan har befintliga beställningar kommer plugin att börja från ditt högsta ordernummer och fortsätta i följd. Om du inte har några beställningar kommer den att börja vid 1. Enkel och effektiv!

45. WooCommerce enkla auktioner

WooCommerce Simple Auctions Premium WordPress Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

WooCommerce blev bättre med auktioner – installera enkelt WooCommerce Simple Auctions-plugin och utöka WooCommerce till att bli en verklig auktionslösning. Genom att använda denna WooCommerce-förlängning kan du enkelt skapa auktionswebbplats eller göra Ebay-klon med vanliga, omvända och förseglade auktioner tillsammans med normala produkter.

WooCommerce Simple Auctions Plugin har kraftfulla wp-adminverktyg som sida med all auktionsaktivitet, auktionshistorik där du kan hantera bud, ställa in automatisk relist eller manuellt omlista auktionsföremål manuellt. Dina anbudsgivare kommer att meddelas via e-postmeddelanden (med redigerbara mallar) om deras auktionsstatus, användare kan också titta på auktioner genom att kontrollera deras auktionssida eller deras auktionsaktivitetssida.

Massor av medföljande kortkoder och widgets gör att du kan konfigurera din WooCommerce-auktionswebbplats snyggt. Plugin har också avancerad sortering relaterad till auktioner – du kan sortera auktioner efter slutdatum, aktuellt bud, aktivitet, slutar snart och köpa nu pris. Plus om du aktiverar ajax live budkontrollbjudare kan se auktioner ändra live utan att behöva ladda om auktionssidan, uppdaterar plugin automatiskt det aktuella bud- och auktionshistorikstabellen.

Med WooCommerce Simple Auctions får du en enkel men kraftfull auktionslösning som är enkel att installera och underhålla – du kan ha din auktionssida klar på mindre än 30 minuter. Gör din egen WordPress-auktionswebbplats klar idag – och se till att kolla in fler plugin-funktioner nedan!

46. ​​YITH WooCommerce Featured Video (gratis)

YITH WooCommerce Featured Video Gratis WordPress Plugin

YITH WooCommerce Featured Video-plugin gör precis vad den säger – ger dig möjlighet att använda en presenterad video på WooCommerce-produkter. Klistra in i URL: en för att lägga till en YouTube- eller Vimeo-videoutvisning till dina produkter för att visa hur din produkt fungerar (vilket förhoppningsvis kommer att leda till fler konverteringar).

47. Subscriptio – WooCommerce-prenumerationer

Subscriptio - WooCommerce prenumerationer Premium WordPress Plugin

Info & nedladdning

Subscriptio WooCommerce-prenumerationer gör det möjligt för dig att sälja prenumerationer till dina kunder. Denna plugin lägger till återkommande betalningar med alternativen för installationsavgift, en kostnadsfri provperiod och ett utgångsdatum som hjälper dig att hantera dina prenumerationserbjudanden. Prenumerationerna innehåller alternativ för paus, flera prenumerationer, engångsavgifter och mer.

48. YITH WooCommerce-katalogläge (gratis)

Ladda ner YITH WooCommerce Catalog Mode Gratis WordPress Plugin

Det gratis WordPress-pluginet YITH WooCommerce-katalogläge sätter samman hela ditt WooCommerce-lager i ett lättläst katalogformat. Detta är ett mycket användbart plugin, särskilt i fall där du kan behöva ta din butik offline för lite för rutinmässigt underhåll eller webbplatsuppdateringar. I det här fallet medan din huvudbutik kanske inte är tillgänglig för kunder kan de fortfarande se din onlinekatalog och kontakta dig med frågor eller beställningsförfrågningar.

49. Frakt för WooCommerce-tabell

Tabellprisfrakt för WooCommerce

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Table Rate Shipping för WooCommerce är ett premium WordPress-plugin som ger dig möjlighet att lägga till flera leveranssatsalternativ till din WooCommerce-butik. Detta är ett bra sätt att erbjuda konsumenterna flera leveransalternativ vid kassan.

Vem älskar inte shopping online? Det är enkelt och du kan hitta stort sett allt du vill ha. Gör livet lättare för dina frekventa köpare genom att lägga till leverans av tabellpris för WooCommerce. Med denna fantastiska plugin kan du erbjuda dina stamgäster gratis frakt över ett visst belopp, ett val mellan standard eller två-dagars frakt, specialpriser baserade på vikt eller dimensioner och mycket mer. Tabellprisfrakt för WooCommerce gör det enkelt att lägga till användbara leveransalternativ för dina kunder.

Förutom att du kan lägga till massor av leveransalternativ i kassan kan du också ange vilka alternativ som är tillgängliga baserat på en användares order eller baserat på artiklarna i sin kundvagn. Detta är ett utmärkt sätt att köra specialrabatterad frakt på utvalda produkter, gratis frakt för stora beställningar och mer. Du kan också använda Table Rate Shipping för WooCommerce-pluginalternativ för att ställa regler baserade på vikt, kvantitet, mått, destination och naturligtvis pris.

50. Extra produktalternativ för WooCommerce

WooCommerce Extra produktalternativ Premium WordPress-plugin

Info & nedladdning

WooCommerce Extra Product Options-plugin är en mångsidig produktskapare för WooCommerce. Med detta plugin kan du bygga produktsidor för att inkludera villkorade produktvariationer, flexibla prissättningsalternativ och anpassningar av produktsidor. Plugin lägger till massor av alternativ till WooCommerce inklusive kryssrutor, lat laddning för bilder, fasta och procentuella prisökningar, en formfältbyggare plus mycket mer.

51. YIKES Anpassade produktflikar för WooCommerce (gratis)

YIKES Anpassade produktflikar för WooCommerce Free Plugin

YIKES Anpassade produktflikar för WooCommerce är ett utmärkt verktyg för att utöka det grundläggande WooCommerce-pluginet så att det inkluderar ytterligare anpassade flikar på produktsidor. Från produktredigeringsskärmen kan administratörer lägga till flikar (per produktbasis), ordna om flikar och naturligtvis ta bort dem. Det här är praktiskt om du vill lägga till en anpassad platsflik med en Google Map, en special med en tabell med ytterligare produktinformation eller till och med en flik med anvisningar om hur du använder produkten.

52. WooCommerce Product Slider (gratis)

WooCommerce Produktreglage Gratis WordPress-plugin

WooCommerce Product Slider-plugin är ett enkelt sätt att lägga till en lyhörd WooCommerce-produktreglage och karusell på din webbplats. Installera bara plugin-programmet och använd den medföljande kortkoden och widgeten för att lägga till produktutställningsreglage och karuseller till alla inlägg, sidor eller widgetar som är färdiga..

53. YITH Essential Kit för WooCommerce # 1: Gratis tilläggspaket

Yith Essential Kit för WooCommerce # 1: Gratis tilläggspaket

Älskar du YITH-paketet med gratis WooCommerce-tillägg, men vill inte installera dem alla en och en? Få deras GRATIS plugin-paket! YITH Essential Kit # 1 innehåller för närvarande tillägg för ajax-sökning, produktfilter, färg / etikettvariationer, produktjämförelser, produktbildzoom, WooCommerce snabbvy, oändlig rullning, önskelistor, offert, väntelistor, katalogläge, avancerade recensioner och massor mer.

54. WooCommerce Lucky Wheel-rabatter

WooCommerce Lucky Wheel Rabatter Premium WordPress Plugin

Lägg till ett roligt nytt sätt för kunder att spara i din butik (plus lägg till en känsla av brådskande köpare) med en snurr för att vinna kupong eller rabatt. Lucky Wheel-plugin för WooCommerce innehåller enkla alternativ för dig att lägga till ett kupong “hjul” till din webbplats – alla kunder måste göra är att prenumerera med sin e-postadress och plugin kommer att generera en unik kod som skickas till dem. Det bästa av allt plugin-synkroniserar med MailChimp så att du växer din nyhetsbrevlista och nya kunder sparar lite pengar – det är en win win.

55. Square för WooCommerce (gratis)

Square för WooCommerce gratis WordPress Plugin

Acceptera betalningar för dina butiksprodukter online och i butik med Square-tillägget. Med Square kan du växa ditt företag snabbare och ha möjlighet att acceptera betalningar när som helst och var som helst. Dessutom, eftersom plugin integreras med ditt lager kommer du omedelbart att se eventuella produktändringar i Square, så att du alltid känner till det aktuella namnet, priset, aktienummer osv..

56. WordPress WooCommerce Multi Vendor

, var och en med sin egen säljprofil och förmågan att hantera sin wn frakt. Du (som admin) kommer fortfarande att ha full kontroll över hela WooCOmmerce-drevna butiken plus möjligheten att godkänna säljare, ställa in provisionskurser och aktivera automatisk publicering för betrodda säljare.

Info & nedladdning

Starta din egen marknadsplats med WordPress och Multi Vendor-plugin för WooCommerce. Detta kraftfulla plugin för marknadsplats ger dig möjlighet att lägga till flera leverantörer till din WooCommerce-butik, var och en med sin egen säljprofil och möjligheten att hantera sin egen frakt. Du (som administratör) kommer fortfarande att ha full kontroll över hela WooCommerce-drivna butiken plus möjligheten att godkänna säljare, ställa in provisionskurser och aktivera automatisk publicering för betrodda säljare.

57. WooEvents Bokning av kalender och evenemang

WooEvents kalender och evenemang Bokning Premium WordPress Plugin

Skapa en kalender för dina kommande evenemang och sälj biljetter online med WooEvents. Plugin lägger till användbara alternativ för din kalender inklusive evenemangsdatum, plats, högtalare, schema, Google-karta, bilder, social delning och integration med kalenderappar (som Google Kalender eller iCal). Men viktigast av allt kan du ställa in ett pris och sälja biljetter med WooCommerce. Detta är ett utmärkt sätt att hantera biljetter till samhällsevenemang, karnevaler, insamlingar, konserter och mer.

58. WooCommerce betala med Amazon (gratis)

Betala med Amazon för WooCommerce

Detta gratis plugin integrerar Amazon Payments med din WordPress-installation. Med detta plugin kan kunder använda Amazon för att slutföra sin beställning. Kassaprocessen sker fortfarande på din egen webbplats, men det finns en extra fördel med Amazon Payment: s bedrägeriskyddsannons samt inbyggd mobiloptimering.

59. YITH WooCommerce Ajax Search (Gratis)

YITH WooCommerce Ajax Sök gratis WordPress-plugin

Det gratis WooCommerce Ajax Search-pluginet gör det enkelt för dina kunder att söka i din WooCommerce-butik och se omedelbara ajaxed-resultat. Genom att lägga till en “live-sökning” som denna är det mycket lättare för kunder att söka igenom ditt nuvarande lager, särskilt om din butik har hundratals eller tusentals artiklar.

60. WooCommerce social inloggning

WooCommerce Social Login Premium WordPress Plugin

Ju snabbare du fångar dina köpars detaljer, desto bättre upplevelse och snabbare kassan. Vilket bättre sätt att påskynda kassan än att låta användare skapa konton, logga in och kassa via sina favorit sociala nätverk?

Stöder stora sociala nätverk, anpassade omdirigering av webbadresser, autointegration, en gång-klickregistrering, dra och släpp UI, flera inloggningsinstanser och cirkeldiagram för att spåra registreringsaktivitet. WooCommerce Social Login-plugin är ett robust verktyg som hjälper dig att uppnå mycket med lite ansträngning. Plugin kommer med stort stöd, full dokumentation, handledning och har en nästan perfekt köparen betyg.

61. WooCommerce Checkout för tillägg för digitala varor

WooCommerce Checkout för digitala varor

Med WooCommerce Checkout för digitala varor kan du hoppa över onödiga fält, så att du kan stänga affären snabbare. Att be om fysisk adress för att skicka en e-bok via e-post är ju helt enkelt onödigt. Om du säljer nedladdningsbara digitala produkter förväntar kunder sig att få produkten så snabbt som möjligt. Detta plugin behöver inte någon form av konfiguration för att effektivisera din kassasida – bara installera och spela!

62. WooCommerce-katalogläge

WooCommerce katalogläge Premium WordPress Plugin

På internet där tävlingen är bara ett klick bort. Att stå ut räknas mer än du vill tro. Lägg till funktionalitet och differentiera dig med hjälp av WooCommerce-katalogläget, som ersätter standard WooCommerce-butiken med en katalogvybutik.

I katalogläget tas knappen “Lägg till i kundvagn” bort och du kan välja att visa priset eller vad du vill ha på sin plats. Katalogläge tillåter dig att visa fler produkter och fånga intresserade prospekter Eftersom kunder inte kan lägga till produkterna i en kundvagn kommer de att kontakta dig istället (eller göra vad du vill att de ska göra).

63. WooCommerce Online Products Designer Extension

WooCommerce Online Products Designer

Info & nedladdning

Ge dina kunder möjlighet att anpassa produktdesigner enkelt innan de checkar ut. När du har installerat (enkelt och enkelt) kan du använda WooCommerce Products Designer för att skapa dina egna anpassade mönster, ta bilder från sociala nätverk som Instagram eller dra nytta av den obegränsade clipart såväl som anpassade teckensnitt.

Kunden kan skapa fantastiska mönster genom att välja från dina förlagda mallar, ladda upp sina egna mönster eller göra unika mönster från en tom skiffer. WooCommerce Products Designer-plugin stöder också flera språk och inkluderar premiumstöd.

64. Galaxy Funder WooCommerce Crowdfunding System

Galaxy Funder - WooCommerce Crowdfunding System

En annan fantastisk plugin från FantasticPlugins, Galaxy Funder, är det verktyg du behöver för att driva din publikfinansieringswebbplats. Det ger dig alla alternativ du behöver för att förvandla din WooCommerce-butik till en kraftfull publikfinansieringsportal.

Det är enkelt att installera och använda. Till exempel är kampanjskapande precis som produktskapande i WooCommerce, så du borde ha kul. Galaxy Funder kommer med ett par coola funktioner som en kortkodgenerator, belöning / extrakt-system, anpassningsbar design (med CSS), fullt responsiv, översättningsklar och WPML-kompatibilitet bland andra.

65. WooCommerce leveranstidsväljare för frakt

Woocommerce leveranstidsväljare för frakt

Marknadsföringen slutar inte när köparen kommer till din e-butik. Det slutar inte när de gör köpet. Kundtjänsten du erbjuder dina köpare är en enorm del av din marknadsföring, och det här plugin hjälper dig att ta din kundservice efter försäljning till nästa nivå!

Med detta WooCommerce-tillägg kan dina kunder välja leveransdatum och tid för sina produkter på kassasidan. Du kan “… begränsa datum och datumintervall för frakt …“, Så oroa dig inte för kunder som begär leverans på helgdagar, helger eller någon annan tid som du inte kan leverera.

66. WPB WooCommerce Product Slider Free Plugin

WPB WooCommerce Product Slider Free Plugin

WPB WooCommerce-produktreglaget är ett enkelt sätt att svara på din butik. Välj bland utvalda produkter, senaste tillägg, specifik kategori, taggar eller skapa en anpassad lista med produkt-id. Du kan till och med visa betyg, pris och lägga till i kundvagnsknappen. Använd bara kortkoden för att infoga dina reglage på valfri post eller sida. Plugin är också översättning och RTL klar.

67. WooCommerce Product Badge Manager

WooCommerce Product Badge Manager Premium Plugin

Lägg till anpassade märken i din butik med WooCommerce Product Badge manager. Med detta plugin kan du designa dina egna märken för kategorier, produktattribut, popularitet, försäljning etc. När du har skapat kan du visa dina märken på produktsidor, arkiv eller till och med filter.

68. Produktgalleri-reglage för WooCommerce – Twist

Produktgalleri-reglage för WooCommerce - Twist Premium-tillägg

Twist Product Gallery Slider är ett enkelt sätt att uppdatera dina produktsidor. Sätt bara in pluginet och aktivera horisontella eller vertikala gallerier för dina objekt. Se bara till att lägga till massor av produktbilder! Plugin stöder också videor, autoplay och innehåller anpassningsalternativ för lightbox.

69. WooCommerce-produktfilter

WooCommerce produktfilter Premium Plugin

Potentiella kunder ska kunna hitta de produkter de vill ha direkt – om de inte kan förvänta sig att de ska spendera mer än några sekunder på att leta efter dem. Med detta i åtanke kan en rörig butik kosta dig allvarlig försäljning. Detta är en vanlig huvudvärk för alla som driver en e-handelsaffär med massor av SKU: er.

Goda nyheter: WooCommerce produktfilter-plugin kan dock hjälpa till att lösa problemet. Plugin lägger till ett användarvänligt filter i din butik, vilket gör att besökare kan komma in på de produkter de vill ha med några enkla musklick. Pluginens filter är faktiskt ganska sofistikerade: besökare kan använda filtret för att hitta produkter i vissa kategorier, mellan angivna prispunkter, och också för att hitta storlek / färgvariationer.

WooCommerce produktfilter kommer med ett imponerande utbud av stylingalternativ, så att du kan konfigurera det filter du vill ha i din butik. Detta inkluderar kolumnfilter, filter för murverk och widgetfilter. Du kan också välja mellan rullgardinsmenyer, radioknappar och kryssrutor. Om du vill göra din eCommerce-butik enklare att surfa är WooCommerce produktfilter-plugin verkligen ett måste.

70. WooCommerce Bulk Edit Plugin

WooCommerce Bulk Edit

Info & nedladdning

Om du lagrar många produkter i din e-handel butik kan det vara svårt att hantera dem alla. Föreställ dig att du måste gå igenom över 1 000 produkter manuellt för att göra små justeringar av priserna. Det måste vara ett bättre sätt, säkert?

Det finns det! WooCommerce Advanced Bulk Edit gör hantering av enorma volymer av produkter till en lek. Plugin lägger till ett huvudkalkylblad till din webbplats backend. Alla ändringar som gjorts i artiklarna i det här kalkylarket kommer att återspeglas på liveversionen av din webbplats.

Plugin stöder 44 fält, som alla kan redigeras. Låt oss säga att en tillverkare gör en liten uppdatering till en av de modeller du lagrar. På bara några sekunder kan du hitta produkten, redigera namn, beskrivning och pris utan att klicka igenom till produktsidan. Detta kan spara betydande mängder tid. Plugin stöder ett kraftfullt filtersystem, så att du enkelt kan hitta de produkter som uppfyller dina specificerade kriterier.

Om du står inför en prishöjning över hela linjen kan det ta dig större delen av dagen att uppdatera alla priser manuellt, även när du använder det praktiska kalkylbladet. Med WooCommerce Advanced Bulk Edit kan du ställa in bulkpriser i hela ditt produktsortiment – det kan vara en prisändring med fast värde eller en procentuell baserad prisändring. Du kan till och med konfigurera dina försäljningspriser på detta sätt.

71. WISDM-kundspecifik prissättning

WISDM kundspecifik prissättning

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Som ägare av WooCommerce-butik kanske du vill ställa in olika priser för olika kunder. Rabatterade priser kan göra underverk för speciella roller som bidragsgivare eller butikschef. Du kan också ha grupper av VIP- eller platina-kunder för vilka du vill ställa in anpassade priser. Kundlojalitet innebär trots allt bara mer försäljning.

Hur får du gjort allt detta utan att behöva vända din WooCommerce-kod inifrån och ut? Kundspecifik prisförlängning för WooCommerce.

Kundspecifik prissättning är ett WooCommerce-tillägg som gör det möjligt för butikadministratören att ställa in olika priser för enskilda kunder, roller (abonnent, kund etc) och grupper. Det hjälper dig att visa kunden, rollen eller gruppera bara de anpassade priserna som har ställts in för dem och inte WooCommerce-försäljningen eller vanliga priser.

Dessutom låter du dig importera och exportera all kundinformation. Du kan exportera en .csv-fil för dina kunder, tilldela anpassade priser till kunderna, roller eller grupper och importera den så att du kan fastställa priser för varje kund, roll eller grupp utan att behöva göra det manuellt vilket är tidskrävande.

I ett senaste tillägg till sitt brett spektrum av funktioner fick plugin-programmet en uppdatering som introducerade Priserhanteraren. Den här funktionen gör att butikadministratören kan ställa in anpassade priser för vissa kunder, roller eller grupper för en eller flera produkter samtidigt från ett enda fönster.

72. WooThumbs produktbilder

WooThumbs Awesome Product Imagingy

WooThumbs är en premium WooCommerce-förlängning som lägger till alternativ för produktgalleri i din butik. Med detta praktiska plugin är det enkelt att lägga till gallerier och varianter till dina WooCommerce-produkter.

WooThumbs är den perfekta lösningen för att optimera dina WooCommerce-produktbilder. Dina kunder kommer att kunna uppleva dina produkter som aldrig förr. Bildzoom, flera bilder per variation, bildskärmar i fullskärm och produktvideor är bara några av de fantastiska funktionerna. Det är lätt att få WooThumbs att matcha stil och layout för ditt tema med en mängd olika stylalternativ.

WooThumbs svarar också. Du kan anpassa layouten till en specifik brytpunkt så att den ser perfekt ut på alla enheter. Ge dina kunder vad de vill ha. Låt dem se dina produkter i all sin härlighet. Låt dem söka äganderätt genom att förbättra dina produktbilder med WooThumbs.

73. WISDM Scheduler

WooCommerce Scheduler WordPress Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Öka försäljningen på din WooStore med WooCommerce Scheduler! Att introducera unika produkter under en begränsad tid är ett av de säkraste sätten att hämta försäljning i din WooCommerce Store. Trots att den är den mest populära e-handelsplattformen för webbplatser över hela världen har WooCommerce inte en inbyggd inställning för den här funktionen.

Att övervinna denna brist är WooCommerce Scheduler-plugin, som låter dig lägga till och sälja produkter i din onlinebutik under en begränsad tid. Plugin kan användas för att lägga till försäljningstidsgränser för befintliga såväl som nya produkter genom att helt enkelt välja datum medan du redigerar produkten.

När datum och tidsinställningar har ställts in visas en nedräkningstimern nära produkten som genererar en upplevd känsla av knapphet i dina kunders sinne. Detta stimulerar ett brådskande behov av att köpa och därmed inneha produkten tidigast, vilket leder till ett köp 7 gånger av 10!

Att skapa produkter med begränsad utgåva är också ett bra sätt att visa upp nya produkter som skiljer sig från det vanliga priset i din WooCommerce Store. Inte bara spelar detta på konsumentens psyke att ha en unik produkt som är tillgänglig under en kort varaktighet, det stänger också köpare på staketet mot att göra ett köp, eftersom de är övertygade om att dessa produkter inte längre kommer att vara tillgängliga efter ett visst belopp av tid.

I kundens sinne är knappheten lika attraktiv, vilket är en beprövad marknadsföringsmetod. Allt WooCommerce Scheduler-plugin gör är att se till att det är snabbt, smärtfritt och enkelt att komma dit för att installera dessa produkter.

74. TI WooCommerce-önskelista

WooCommerce önskad plugin

TI WooCommerce-önskelista är en kraftfull men enkel önskelösning för din WooCommerce-butik. Att använda WooCommerce-önskelistan är ett utmärkt sätt att bygga lojalitet till din butikssida, växa publik och förstå dina kunders behov.

TI WooCommerce-önskelista hjälper dig från de allra första stegen genom att välkomna dig med installationsguiden. Du kommer att ställas in med några klick. Men om du behöver några extra justeringar kommer plugin med många alternativ. Du kan justera knappstilar separat för butik och produktsida, varje element i önskelistan sidtabell, inloggnings- och behandlingsalternativ och så vidare.

När du har slutfört installationen kommer Wish att börja spåra kunders beteende i önskelistor och förse dig med analys. Du kommer att kunna se försäljning till produkt popularitet och annan viktig statistik.

Köpare vill dela sin önskelista med vänner och familj. Det är därför TI-plugin kommer med social delningsfunktionalitet. Men med den exklusiva “Följ” -funktionen kan de följa varandra (eller någon annan allmän) önskelistor och hålla sig informerade om förändringar i önskelistor. Plugin innehåller nyligen / populära önskelistor kortkod och widget för att hjälpa dig att uppmärksamma offentliga önskelistor.

När du får leads och analysdata kan du skicka kampanjmeddelanden till alla eller specifika kunder med fördefinierade e-postmallar. Till exempel kan du skicka en rabatt till alla kunder som har lagt till en specifik produkt i sina önskelistor. Med bara ett klick!

TI WooCommerce Önskelista är lyhörd, översättningsklar och fungerar bra med många populära WordPress-plugins. Detta inkluderar WPML, WP Super Cache, WP Rocket, W3 Total Cache och WooCommerce – Gravity Forms Product Add-ons. Men det här är bara några funktioner i detta kraftfulla plugin, kolla hela listan nedan.

75. Woo-krediter

Woo-krediter

Woo Credits är ett bra WooCommerce-tillägg som gör att WooCommerce butiksägare enkelt kan skapa, sälja och acceptera krediter i sin WooCommerce-driven butik. Woo Credits Platinum fungerar med enkla, variabla och prenumerationsprodukter.

Butiksadministratörer skapar helt enkelt Credit Bundles och har sedan möjlighet att tilldela varje produkt ett unikt ”Credit” -pris. Funktionaliteten är väldigt likt på iStockPhoto eller andra kreditbaserade webbplatser. Kunder köper först krediter i bulk och löser sedan in dessa krediter till produkter i butiken. Woo Credits fungerar också perfekt med “virtuella” och “nedladdningsbara” produkter vilket ger WooCommerce butiksägare ännu mer flexibilitet för att tjäna intäkter och upprepa besökare i sina respektive butiker.

Förutom dessa fantastiska funktioner kan WooCommerce-administratörer välja att driva en “Credits Only” -butik. Välj helt enkelt alternativet i insticksinställningarna. Att driva en “Credits Only” -butik döljer alla valutapriser och låter kunderna bara kolla in sin kreditbalans. Ett valutalternativ kommer då att dyka upp igen när kunder fyller på sina krediter. WooCommerce-administratörer kan marknadsföra och sälja sina kreditbuntar med hjälp av kortkoden ”buy_credits” på vilken sida eller post som helst..

WooCredits erbjuder också Visual Composer-malltillägg tillgängliga för köp som är fördesignade block för att marknadsföra dina kreditbuntar. Andra tillgängliga kortkoder inkluderar “user_credits” som visar kreditbalansen för användare som är inloggade. Administratörer har också möjlighet att ställa in krediter som ska löpa ut och kan visa hur länge krediterna är bra för med den valfria parametern “show_expiry = ja” i kortkoden “buy_credits”.

76. WooCommerce Product Feed Manager

WooCommerce Product Feed Manager

WooCommerce Product Feed Manager genererar ett produktflöde för att synkronisera dina produkter med ditt handelscenter – inklusive Google Shopping, Amazon Produktannonser, Pricegrabber.com, Bli osv. Du kan snabbt lägga till alla dina produkter (ingen begränsning) från din WooCommerce-butik till olika återförsäljare butiker. WooCommerce Product Feed Manager har inställningar som uppfyller kraven från olika handlarbutiker.

Plugin är kompatibel med de senaste versionerna av WooCommerce. Dessutom stöder detta plugin alla WooCommerce-teman som finns tillgängliga på marknaden. Denna plugin ger dig inga problem när du vill designa din webbplats. Du kan justera innehållet i varje fält för att maximera dina intäkter från dina produkter i handelsaffärer. Du får möjlighet att generera ett anpassat flöde, lägga till dynamiska attribut efter behov och lägga till statiska fältvärden till ditt produktflöde när det behövs.

Du får också möjlighet för kategorikartläggning och frihet att helt marchera din butikskategori med köpmän butikskategori. Du kan också ändra titeln beroende på din handelskategori.

77. WooCommerce Jämför produkter

WooCommerce Jämför produkter

Jämför produkter i din WooCommerce-butik utan att lämna sidan. Skapa jämförgrupper för att organisera produkterna och ställ sedan in en lista med underkategorier och funktioner som du vill att de ska visas. Funktionerna kan bestå av fördefinierade WooCommerce-attribut eller anpassat innehåll inklusive HTML. Med sidan med ytterligare inställningar kan du styra många av plugin-funktioner. Inklusive miniatyrstorlek, plats för förhandsgranskningskorg och jämför länkar, hur tabellen visas och så mycket mer.

När installationen är klar kan kunderna välja de produkter de väljer för jämförelse. När du bläddrar i ditt lager kan du se en förhandsvisningskorg flyta längst ner i webbläsaren. Du kan också välja att visa förhandsgranskningsrutan som en widget i sidofältet eller inbäddad i innehållet längst upp eller ned i butiksarkivet. När den är klar kan kunden klicka på knappen “Jämför” och ledas till jämförelsessidan eller visas tabellen i en popup-behållare.

Oavsett hur du tittar på bordet kommer det att anpassas efter skärmstorlek och bredd på bordet. Detta innebär att det rullar på rätt sätt om du har flera objekt som jämförs. Eller om du tittar på listan på en mindre mobil enhet. Det består av funktioner och (valfria) kategorier vid installationen, men kan minskas för att endast visa olika rader. Kunder kan också direkt lägga till sin valda produkt i vagnen direkt från jämförtabellen.

78. Dokan Multivendor

Dokan WooCommerce Multivendor Marketplace

Dokan är inte bara en e-handelslösning för WordPress. Det är den enstaka multivendor-lösningen för företagare som letar efter den ultimata affären! Starta din perfekta e-handelswebbplats med ett obegränsat antal leverantörer och skapa alla produkttyper även med en begränsad budget. Dokan har du täckt på alla sätt! Det tar bara några minuter att komma igång och skapa något magiskt.

Dokan skapades för att vara lätt att använda, med nya företagare och små företag i åtanke. Du kommer att upptäcka att hantering av betalningar och prenumerationer faktiskt är så enkelt som ABC! Intuitiv design och gränssnitt gör saker oklanderliga för nybörjare i e-handel.

Dokan har också avancerade marknadsfunktioner som låter den smidigt hantera sig själv. Dina leverantörer kommer att ha detaljerade individuella frontpaneler, personliga butiksidor och möjligheten att hantera allt på egen hand. Och du måste bara prestera så minimalt som att granska ordern. Föreställ dig hur mycket tid och energi det sparar dig!

Ställ in flexibla provisioner och automatiska intäktsdelningar för alla säljare. Dina leverantörer kommer absolut att älska alla fantastiska funktioner.

Kanske du vill skapa något som eBay? Dokan Simple Auction låter dig skapa butiker med auktionsbara produkter. Med Dokans exklusiva funktioner kan du också skapa serviceprodukter, som hotell, resorts, taxibilar och mer, som kunder kan boka som de vill.

Orolig för att du inte kommer att kunna sälja till en icke-engelsktalande publik? Dokan är flerspråkig redo. Gör din drömmarknad oavsett var du bor! Vad mer! Dokan kommer med ett gratis tema för att komma igång direkt.

79. WooCommerce Product ExportFeed

WooCommerce Product ExportFeed

Att starta en e-handelssajt med WordPress är relativt enkelt jämfört med att faktiskt driva ditt företag. Betydelse att nå potentiella kunder för dina produkter och få dem att köpa dem. Så om du är nybörjare inom e-handelsbranschen

En viktig faktor är att ju mer försäljningskanal du lägger till din försäljningstratt, desto fler kunder kommer du att ha. Men om du lägger till alla dina produkter i en eller flera av dessa kanaler kommer du att få en tuff tid. Om du listar dina produkter manuellt kommer det att bli en tidskrävande och besvärlig process tillsammans med riskerna för fel du kan göra och konsekvenserna av dem. Att hantera ditt produktflöde och uppdatera produktinformationen kommer också att vara krångel.

Istället kan du använda verktyg som ExportFeed för att hjälpa dig skapa ditt produktflöde för alla dina produkter. Eller valt vissa produkter baserade på nyckelord, pris, kategori eller sådant. Eftersom ExportFeed har laddat alla mallar för flödespecifikation för populära sökmotorer kommer du att spara tid för att skapa foder och säkerställa godkännande av produkter på köpmän som Google Shopping, Amazon, Facebook Shop, eBay, Pricefalls och många andra.

80. Moodle Integration

WooCommerce Moodle Integration

Använd WooCommerce med denna Moodle-WooCommerce Integration-plugin! Moodle är verkligen ett av de mest populära systemen för lärningshantering där ute. Men Moodle-användare har ofta kämpat för att hitta en bra lösning på sina e-handelsproblem. Denna plugin integrerar Moodle med WooCommerce så att Moodle-användare kan utnyttja fördelarna med en av de ledande e-handelsplattformarna – WooCommerce.

Vad plugin egentligen gör, är att synkronisera dina Moodle-kurser till WooCommerce som produkter. Som Moodle-administratör kan du betala dessa produkter och ställa in ett pris för varje kurs. Intresserade studenter kan sedan anmäla sig till kursen när de köper den.

Använd WooCommerce-funktioner som försäljningspriser, rabattkoder eller kuponger, eller kan enkelt koppla detta plugin med andra betalningsportaler, sökmotoroptimering eller marknadsföringsplugins för att öka kursförsäljningen. En kraftfull funktion plugin är ett alternativ att sälja med hjälp av paketfunktionen. Istället för att koppla ihop en kurs per produkt kan du buntra två eller flera kurser och sälja dem som en produkt till ett rabatterat pris.

Kurskategorier i Moodle kan också synkroniseras som produktkategorier i WooCommerce. Alternativt kan produktkategorier skapas och tilldelas produkter manuellt. plus när en student köper en kurs och registrerar sig på WordPress skapas automatiskt ett studentkonto i Moodle. Med samma referenser – och studenten registreras för den köpta kursen. Och prenumerationsprodukter kan skapas med WooCommerce-abonnemangsförlängningen. Med hjälp av detta tillägg kan kurser säljas på prenumerationsbasis.

81. IcyMobi App

IcyMobi - Allt-i-ett-lösning för e-handel

IcyMobi skapades av Inspius, en ledande webb- och mobilutvecklingsbyrå i Singapore. IcyMobi lanserades i augusti 2016. IcyMobi, som är byggd på Ionic-plattformen, kan hjälpa användare att snabbt omvandla sina e-handelswebbplatser till M-handelsappar både på iOS och Android och utan något tidigare programmeringsspråk. Visionen är att bygga ett ekosystem runt IcyMobi så att designers och kodare kan bygga ny design och plugins för IcyMobi och tjäna för deras arbete.

Sedan lanseringen har många utgivningar och uppdateringar gjorts, mest inspirerade av förfrågningar från användare. IcyMobi stöder nu stora betalningsportar över geografiska regioner som PayPal, Stripe, Mollie och Omise. Push-meddelande hjälper butiksägarna att meddela konsumenterna de senaste nyheterna, attraktiva rabatter och stora kampanjer för att få tag.

82. Genesis Connect för WooCommerce (gratis)

Genesis Connect för WooCommerce gratis WordPress-plugin

Älskar du ditt Genesis-tema men önskar att din WooCommerce-butik matchas? Med Genesis Connect för WooCommerce ersätts alla inbyggda butiksmallar som ingår i WooCommerce med Genesis-stödda versioner. Plus plugin fungerar också med Genesis Simple Sidebars & Genesis Simple menyer för att göra dem kompatibla med WooCommerce också.

83. WooCommerce Pretty E-postmeddelanden

WooCommerce Pretty Emails Premium WordPress Plugin

Info & nedladdning

Anpassa dina e-postmeddelanden med WooCommerce Pretty Emails-plugin. Skapa e-postmallar som matchar resten av ditt företag genom att anpassa teckensnitt, färger, textstorlek, banners, bredd, rubriker, gränser, miniatyrer för produkter, sociala länkar och mer. På så sätt känner kunderna dina e-postmeddelanden när de ser dem!

Inpackning av de bästa tillägg och tillägg för WooCommerce

Förhoppningsvis har du hittat minst ett eller två tillägg som du kan använda för att göra din WooCommerce-butik ännu kraftigare. Vi har listat de bästa gratis- och premium-plugins som vi kunde hitta, men om du tror att vi missade en så lämnar du bara en kommentar. Och om du ger ett av dessa plugins ett försök låt oss veta hur det fungerar och dela din erfarenhet med våra andra läsare!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me