Automatisera dina sociala mediekonton för din WordPress-webbplats – Allt på en gång!

Automatisera sociala medier för WordPress-webbplatser

I alla de flesta fall försöker marknadsförare på sociala medier och alla andra proffs där ute hitta sätt att automatisera upprepade uppgifter. Det sparar enormt mycket tid! Och tid är pengar – Spendera din tid på något som gör dig mer produktiv.

Även från tid till annan kan du ibland känna behovet av att ta en paus från sociala medier. Men du vill inte att din publik ska märka din frånvaro. Vad gör du i en sådan situation? Automation för sociala medier har den nästan perfekta lösningen som säkerställer att du inte slösar bort din tid på upprepade uppgifter och att du kan täcka din frånvaro från sociala medier effektivt.

Med automatiseringsverktyg för sociala medier kan du schemalägga dina inlägg och konton för att automatiskt uppdateras vid förutbestämda tider. När du har lagt ett inlägg eller kommentar i kön kan du stänga av datorn och till och med ta en semester om du vill. Läs vidare så ser du hur.

Men innan du skyndar dig att göra semesterplaner, är det några saker du måste notera:

 • Verktyg för sociala medier automatisering fungerar bra för både individer och marknadsföringsföretag på sociala medier som måste hantera innehållet för sociala medier för många kunder, ibland med hundratals.
 • Det är mycket viktigt att upprätthålla en perfekt balans mellan automatisering och personlig interaktion med kunderna. När man ska automatisera och när man ska engagera måste tydligt arbetas. Innehållspostering, särskilt inlägg som inte är tidskänsliga, kan automatiseras till stor del, vilket ger dig tid att skapa bra innehåll.
 • RSS-flödena för de flesta blogginlägg kan automatiseras eftersom det mesta av blogginlägget ändå hittar det är vägen till sociala medier. Här bör du ta hand om att inläggen också är formaterade för sociala medier. Automation är särskilt användbar när du vill publicera flera gånger om dagen.
 • En kardinalregel inom automatisering är aldrig automatisera interaktion med kunder. Kunderna kan mestadels berätta när de har att göra med ett system istället för en person och du vill inte att en kund ska dämpas.
 • Ditto för felsökning – automatisera endast med risken att förlora en kund.
 • De flesta sociala mediekanaler har ett alternativ att meddela dig om alla aktiviteter som sker i ditt konto. Stäng inte av detta alternativ mekaniskt. Se vilken av dem som är relevant för dig och välj att slå på den för att förbättra responstiden och engagemanget.
 • Avsätt periodvis period för att övervaka all aktivitet.
 • Se till att du inte schemalägg för långt in i framtiden och hålla dig uppdaterad med aktuella nyheter. Du kanske vill pausa det automatiserade flödet eller till och med stoppa det kort som ett svar på vissa nyheter eller händelser.

Med tanke på vad som har sagts ovan bör du sedan välja dina sociala medier automatiseringsverktyg klokt. Det finns handfull på marknaden och du bör välja den som passar dina krav. Jag har diskuterat några verktyg lite längre ner i den här artikeln.

Därefter måste du slutföra ditt bokningsschema noggrant. Tiden när dina sociala medieinställningar går live måste väljas med hänvisning till tiden då maximalt antal följare är aktiva. Tidszoner är viktiga här, så ignorera det inte. Din tid för svar måste också bestämmas för att säkerställa ett maximalt engagemang med publiken.

Se till att hålla fingret på konversationsflödet. Ett verktyg som Nämna kan vara till hjälp här. Det spårar ditt namn på sociala medier såväl som bloggar och webbplatser och varnar dig. Du kan svara direkt från Dashboard of Nement.

Automationsalternativen är kategoriserade i två grupper:

 1. Automationsverktyg som täcker en hel rad sociala mediekanaler
 2. Verktyg som täcker ett begränsat antal kanaler – 5 till 10 eller till och med en, som för kanalspecifika plugins.
Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

Sociala automatiseringsverktyg – Flera kanalalternativ

Om du vill automatisera alla dina sociala mediekonton kan alla omfattande verktyg vara bäst för dig. Här är några olika alternativ att tänka på för din WordPress-webbplats.

Om detta då

Den första som kommer till minnet är inte ett plugin utan en tjänst som heter IFTTT, som expanderar till Om detta då. Med den här tjänsten kan du skapa en uppsättning triggers som, när du är igång, kan initiera en uppsättning svar.

ifttt2Logga in på webbplatsen och skapa ett konto. För att förstå hur detta fungerar, kolla in skärmdumpen nedan.

IFTTT3

Som exempel kan du välja WordPress under ‘This’ som nedan

ConnectingWp

När du har fyllt i din webbplatsinformation kan du välja den sociala mediekanal som du vill posta till under “Det”. Några av de sociala mediekanalerna som omfattas är,

IFTTT 7

När detta är gjort har du etablerat de kanaler du vill att ditt innehåll ska skickas automatiskt till. För att den här tjänsten ska fungera måste du också konfigurera din WordPress-webbplats så att den publiceras automatiskt. Det här är ganska enkelt – gå till Allmänna inställningar> Skrivning och aktivera XML-RPC. För versioner av WordPress 3.5 och senare aktiveras den här funktionen automatiskt.

Och kom ihåg att den här tjänsten kan göras att fungera även i omvänd riktning genom att byta alternativet ‘This’ och ‘That’. Genom att vända, kan du använda den här funktionen för att samla alla sociala medieblips om dig själv och arkivera den på ett ställe.

Sociala nätverk Auto-Poster (SNAP)

KNÄPPA är ett plugin från Next Scripts som ansluter många sociala mediekanaler till din blogg, så att när du publicerar färskt innehåll kommer den automatiskt att läggas till de sociala kanalerna.

SNAP 4

Du kan ändra inställningar för din bekvämlighet och du kan automatiskt posta till Facebook, Twitter, Tumblr, Reddit, LinkedIn, Delicious, Google+ och många fler sociala mediekanaler. När inlägget är klar publiceras antingen hela inlägget eller det formaterade tillkännagivandet med baklänk till alla de valda nätverken. Meddelandena kan anpassas för varje nätverk.

Det tar lite tid att skapa rätt inställningar för de enskilda kanalerna också, som du kan se från stillbildskonfigurationen för Twitter nedan, men när dessa inställningar är gjorda gör det livet mycket enklare.

SNAP 3

Bilder kan också publiceras och gamla inlägg kan publiceras igen. Den har 100 000 + aktiva installationer och en stjärnbetyg på 4,2. En proversion finns också.

Buffert

Buffert

Buffert är ett verktyg som kan användas för att hantera dina många sociala mediekanaler från en instrumentpanel. Innehållet kan delas under hela dagen vid lämpligaste tidpunkter och text kan läggas till för anpassning för olika kanaler. Bilder och videor kan också publiceras.

En 30 dagars kostnadsfri prövning utan skyldighet erbjuds och planer börjar på $ 10 per månad för 10 sociala konton och går upp till $ 300 per månad för 200 sociala konton.

Det finns ett plugin fritt tillgängligt som heter WordPress till buffert vilket hjälper till att ladda nya inlägg automatiskt till bufferten. Denna plugin stöder endast utvalda kanaler som Facebook, Twitter, LinkedIn och Google+. Den har 4000+ aktiva installationer med en stjärnbetyg på 3,6. Pro-versionen av detta plugin stöder även Pinterest.

Endast tråd

Endast tråd

Endast Wire pro-version, låter dig posta automatiskt till 50 kanaler, alla större inkluderade. Antalet kanaler på gratis version är begränsad. Du kan se och svara på kommentarer från övervakningskonsolen. Sociala analys- och rapporteringsverktyg ingår. Gratisversionen har 8000+ aktiva installationer och en stjärnbetyg på 4,8.

Zapier

Zapier

Zapier har en något annorlunda strategi. Det har ett appbibliotek med populära appar som du kan utforska. Du kan sedan para ihop appar enligt ditt krav, ungefär som If This Then That. Med ett arkiv på över 500 appar är du säker på att hitta de du vill ha. De erbjuder ett grundläggande gratispaket för 100 uppgifter per månad, upp till $ 125 för 50 000 uppgifter per månad.

Sociala automatiseringsverktyg – Alternativ för enskilda eller begränsade kanaler

Vill du automatisera bara ett par av dina sociala mediekonton? Kolla in dessa alternativ för att lägga till fokuserad social delningsautomation på din WordPress-webbplats.

Återuppliva gamla posten

Återuppliva Old Post Lite

Med Revive Old Post kan du automatiskt posta till Titter, Facebook och LinkedIn. Gamla och nya inlägg kan delas och tidsintervallet mellan inlägg kan ställas in. Länkar till din webbplats kan tillhandahållas och specificerade kategorier och inlägg kan uteslutas. Den har 80 000+ aktiva installationer och en stjärnbetyg på 3,9. En proversion finns också.

WP till Twitter

WP till Twitter

WP till Twitter är specifikt för att posta på Twitter. Anpassade malltaggar tillhandahålls för att anpassa tweeten. URL kan förkortas. Den har 90 000+ aktiva installationer och en rating på 4,1.

CoSchedule

CoSchedule

CoSchedule är ett plugin som låter dig publicera dina inlägg automatiskt på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, buffert och Tumblr. Det är en slags redaktionskalender som hjälper dig att visuellt schemalägga dina inlägg enkelt med en dra och släpp-anläggning. Den har 10 000+ aktiva installationer och en stjärnbetyg på 4,7. Det är en premiumabonnemangsbaserad tjänst, med ett gratis prövningserbjudande i 14 dagar.

Latergramme

latergramme 1

Latergramme är utformad för att övervinna Instagram: s begränsning av utstationering från tredje part. Latergramme arbetar runt denna begränsning genom att dela upp en avisering vid schemalagda tider för att påminna dig om att publicera manuellt på Instagram. Ett helt bokningsschema kan ställas in i Latergramme.

Viral Woot

ViralWoot

Viral Woot fungerar precis som Latergramme, men det är en schemaläggare för Pinterest. Du kan schemalägga stift till Pinterest med Viral Woot.

Viral tagg

Viral tagg

Viral tagg fungerar som en schemaläggare för både Instagram och Pinterest. Det är ett bra alternativ om du litar på fotobaserad marknadsföring på sociala medier (eller om du är aktiv på dina andra konton och bara behöver lite extra hjälp med dessa två).

Hedersomnämnanden

Några andra automatiseringsverktyg som också är värda att nämnas som en del av vår runda upp:

 • Social Media Auto Publicering– kan posta automatiskt på Facebook, Twitter och LinkedIn med bilder. Kategorierna och inläggen kan filtreras med det här insticksprogrammet. Den har 10 000+ aktiva installationer och en stjärnbetyg på 4,2.
 • Microblog-affisch– Stödjer cirka tio sociala nätverk, inklusive de stora. Den har 10 000+ aktiva installationer och en stjärnbetyg på 4,1.
 • Ryggraket– Om du använder en WordPress-webbplats skulle du troligtvis ha detta plugin installerat. Den har en distributionsfunktion som hjälper dig att automatiskt posta på Twitter, LinkedIn, Facebook och Tumblr. Det har över en miljon aktiva installationer med en stjärnbetyg på 4.
 • Social Auto Poster – Detta plugin låter dig helt automatisera din inlägg till konfigurerade sociala nätverk. Flera Titter-konton och alla länkade Facebook-konton stöds. Levereras med en prislapp på $ 29.

Slutgiltiga tankar

Verktyg för automatisering av sociala medier hjälper till att förbättra effektiviteten och använda tiden klokt. Det betyder inte att du slutar arbeta helt med dina sociala medieinsatser, bara att du blir effektivare. Uppgifter som inte är i hand, kan och måste automatiseras. Det gör att du kan ägna mer tid åt uppgifter som kräver din personliga uppmärksamhet.

Det är vår lista över automatiserade verktyg för sociala medier för WordPress. Har vi missat något? Skulle vilja höra från dig i kommentarerna nedan ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me