Bästa CSS Live Editor WordPress Plugins 2020

Att anpassa designen på din webbplats har aldrig varit så enkelt. Genom att använda ett WordPress CSS live editor plugin kan du nu skapa en unik webbplats som matchar dina specifika designspecifikationer och återspeglar ditt varumärkes image.

Fram till nyligen har användningen av CSS för att förändra din webbplats utseende främst lämnats till webbdesigners. Men det finns nu ett antal WordPress CSS live editor plugins tillgängliga som hjälper dig att anpassa din webbplats. Vissa kräver lite kodningskunskaper, medan andra inte behöver någon kodningsupplevelse överhuvudtaget. Och alla låter dig arbeta i framsidan av din riktiga webbplats i realtid.

I den här artikeln kommer vi att titta på vad exakt en CSS live editor plugin är, vad WordPress CSS live editor plugins är tillgängliga och vad vi ska leta efter när du väljer en.

Vad är ett WordPress CSS Live Editor Plugin?

Med ett WordPress CSS live editor plugin kan du anpassa ditt temas design. Men till skillnad från att redigera CSS-filerna direkt eller använda en moss-standard CSS-plugin, med ett WordPress CSS live editor-plugin kan du arbeta i framsidan av din webbplats. Det betyder att du kan se dina ändringar som tillämpas live i realtid när du gör dem.

WordPress CSS live editor plugin

Att använda ett WordPress CSS live editor plugin innebär att du anger kod eller justerar kontrollerna i frontend. Detta betyder att du kan se dina ändringar ske medan du skriver. Inte bara det, genom att arbeta på den besökare som vetter mot sidan på en webbplats sparar du tid att växla mellan flikarna och ständigt trycka på uppdatering.

WordPress CSS Live Editor Kontrollpanelen

WordPress CSS live editor plugins som inte kräver att du redigerar CSS direkt visar en kontrollpanel i framsidan av din webbplats som gör att du kan göra ändringar i din webbplats design genom ett visuellt gränssnitt. Detta fungerar mycket enkelt genom att du bara pekar på och klickar på ett element på sidan och sedan väljer en ny inställning från tillgängliga alternativ. Att välja ett av WordPress CSS live editor plugins med den här funktionen är idealiskt för de som vill anpassa sin webbplats design men inte vet hur man skriver CSS.

Oavsett vilken typ av WordPress CSS live editor plugin du använder slutresultaten är i princip samma. Du får skapa en original och personlig design för din webbplats. På grund av live-redigeringskomponenten sparar du inte bara tid och ansträngning, utan du kan faktiskt njuta av processen.

Vad man ska leta efter i ett WordPress CSS Live Editor Plugin

Vad du letar efter från ett CSS live editor plugin beror mycket på din nivå av CSS kunskap eller kodupplevelse.

Om du inte är en kodare, oroa dig inte, har vissa CSS live-redigeringsprogram plugins skapats för att användas av totala nybörjare. Du måste emellertid välja ett plugin för live-redigerare med en kontrollpanel, så att du bara kan peka och klicka för att göra ändringar. Det är dock värt att kolla exakt vilka element du kan anpassa, eftersom varje plugin är olika.

Mer erfarna utvecklare kanske vill ha ett plugin som låter dig själv ange eller redigera koden. Ett bra alternativ är ett som ger dig en hjälpande hand när du kodar och belyser eventuella misstag. Andra plugin-funktioner du kan leta efter, oavsett vad du upplever inkluderar:

  • Fungerar det med alla WordPress-teman och plugins?
  • Erbjuder det några förkonstruerade mönster?
  • Kan du arbeta i utkastläge innan du publicerar ändringarna?
  • Sparar det stegvisa förändringar när du går, så att du kan ångra ditt arbete om det behövs?
  • Ger det djupgående dokumentation, handledning och support?

Så nu vet du vad du ska tänka på innan du gör ett val, låt oss titta på de olika WordPress CSS live editor plugins som finns tillgängliga.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. CSS Hero

CSS Hero

Info & nedladdning Visa demonstrationen

CSS Hero är ett premium-liveprogram för WordPress-temaredigerare, som gör att du kan anpassa nästan alla aspekter av ditt temas design. Det gör detta genom att använda ett intuitivt punkt- och klickgränssnitt som fungerar i framsidan av webbplatsen utan att du behöver ange en rad med CSS om du så önskar. Därför, även om du inte har någon kodningskunskap alls, kan du ändå använda detta plugin för att ändra designen på din webbplats.

CSS Hero har några särskilt anmärkningsvärda funktioner. För det första sparar det alla dina redigeringar, så att du kan ångra allt arbete du har gjort eller återgå till en viss punkt i ditt arbetsflöde. Du behöver inte längre vara rädd för att göra ett misstag och bryta din webbplats.

För det andra tillhandahåller CSS Hero ‘Ready Made Styles’ och ‘Theme Skins’. Detta ger dig hundratals mönster och 29 förlagda layouter att välja mellan som utgångspunkter för din webbplats. Så även de av oss utan designinspiration eller vision kan skapa en webbplats att vara stolt över.

CSS Hero är en av de mest imponerande WordPress CSS live redigeraren plugins, utformad för att du enkelt kan anpassa din webbplats design oavsett om du är en nybörjare för kodning eller webbutvecklare. Innan du köper CSS Hero för bara $ 19 är det värt att kontrollera om detta plugin fungerar med ditt tema. CSS Hero arbetar med ett antal Hero-klara teman, och de ger dig en beskrivning, kompatibilitetsprocent (fyi Total poäng högsta betyg på 99% – långt högre än andra toppsäljande premiumtema) och en testtestplats för varje. Du kan också prova CSSHero RocketMode för att göra det tillgängligt för ditt aktuella tema.

CSSHero Summer Sale

Just nu kan du spara upp till 50% på CSSHero under deras sommarförsäljning! Ingen kod behövs, när du checkar ut kommer rabatten att tillämpas. Erbjudandet slutar den 9 augusti 2016.

Spara upp till 50% på CSSHero

2. Gul penna

Gul penna

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Yellow Pencil är en WordPress Visual CSS Style-redigerare och en annan plugin som inte kräver någon kodning. Som sagt finns det en CSS-redigerare inbyggd för de som gillar att redigera sina stilark för hand. Denna plugin fungerar 100% i frontend, så att du kan se och arbeta på din webbplats i realtid. Det har skapats så att du kan anpassa alla element i vilket tema eller plugin som helst, och gör det möjligt för dig att redigera ditt tema på några minuter, eller göra om hela designen på din webbplats om du önskar.

Yellow Pencil låter dig enkelt markera enskilda CSS-väljare, vilket gör att ditt tema snabbt och smärtfritt ändras. Denna plugin har mer än 300 bakgrunder, 600+ fontfamiljer och 50+ animationer att välja mellan, vilket gör att du kan anpassa ditt tema för att passa ditt varumärkes image. Gula sidorna kommer också med omfattande dokumentation och support för dem som inte har använt WordPress live CSS-redigeringsprogram plugins tidigare.

Yellow Pencil sätter dig tillbaka $ 23 och är kompatibel med alla WordPress-teman och plugins. Återigen, ett bra alternativ för både nybörjare och erfarna webbdesigners.

3. TJ Custom CSS

TJ Custom CSS-plugin

TJ Custom CSS från Theme Junkie är ett gratis WordPress-plugin som gör att du kan anpassa din webbplats genom ett gränssnitt. Det här plugin är designat med kodare i åtanke, och det är inte ett plugin som kan rekommenderas till de som inte är säkra på CSS.

Liksom många av dessa plugins använder TJ Custom CSS en CSS-hanterare för att lägga till anpassad CSS på din webbplats och åsidosätter alla tema eller standardformat. Det går att komma åt och arbeta med det från din instrumentpanel.

Men med TJ Custom CSS kan du förhandsgranska dina ändringar i realtid. Genom att använda Live Customizer kan du se vilken effekt dina ändringar har när du lägger till den anpassade CSS. Detta kan spara mycket tid eftersom du inte behöver spara ditt arbete, byta webbläsarflikar och uppdatera sidor.

TJ Custom är en mycket enkel plugin som hjälper dig att skapa en unik webbplats exakt efter dina behov. Om du gillar att hänga med kod och har erfarenhet av att anpassa ditt tema med hjälp av CSS kan detta vara den perfekta plugin för dig.

4. SiteOrigin CSS

SiteOrigin CSS Editor

SiteOrigin CSS är ett gratis avancerat WordPress CSS live editor plugin från SiteOrigin. Enligt uppgift kommer alla WordPress-teman, den här funktionen rika plugin erbjuder ett urval av verktyg för att tillgodose alla användares behov, oavsett deras kodupplevelse.

För nybörjare ger SiteOrigin CSS en Visual Editor. Detta består av en enkel uppsättning kontroller som låter dig enkelt välja stilar, färger och andra inställningar. Om du inte behöver någon kodningsfärdighet alls kan du göra ändringar i din webbplats design med bara några klick.

För dem med viss manuell CSS-redigeringsupplevelse och som behöver göra mer, kommer SiteOrigin med en dynamisk inspektör. Detta hjälper dig att hitta rätt väljare att använda för att rikta in dig på ett specifikt element du vill anpassa. Detta kan ofta vara den svåraste delen av att redigera befintlig CSS, så det är en bra hjälpande hand för dem som fortfarande lär sig.

För de mer avancerade kodarna där ute har SiteOrigin-pluginens kraftfulla CSS-redigerare autokomplettering för både CSS-väljare och attribut. Det hjälper dig också att hitta problem i din CSS innan du publicerar den.

Oavsett vilka funktioner i detta plugin du använder för att anpassa din WordPress-webbplats, allt arbete sker på framsidan av din webbplats i realtid, så att du kan se dina ändringar när du gör dem.

5. Microthemer

Microtherma

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Microthemer är en intuitiv och kraftfull visuell frontend premium WordPress CSS-editor-plugin. Det kan anpassa utseendet på vilket WordPress-tema eller plugin som helst och det är tillräckligt lätt för att undvika att din webbplats minskar.

Microthemer erbjuder alternativ för nybörjare och proffs. Icke-kodare kan ändra element som färger, teckensnitt, bakgrundsbilder och webbplatslayouter, för att nämna några. Utvecklare kan arbeta i live-förhandsvisningsläget, kodning i CSS, SCSS och JavaScript, för hand.

Ett viktigt inslag i Microthemer är att det gör att du kan arbeta i utkastläge. Du kan prova en ny design för din webbplats eller spendera tid på att prova olika stylingalternativ utan att det påverkar din publiks upplevelse på din webbplats. Du kan sedan publicera alla dina ändringar på en gång när du är nöjd med det slutliga utkastet.

Microthemer kommer med extremt noggranna tutorials, dokumentation och supportforum som hjälper dig att få ut det mesta av detta plugin. Du kan köpa Microthemer för en engångsavgift på $ 45, som inkluderar gratis uppgraderingar under hela livet.

Bonus: Ultimate Tweaker

Ultimate Tweaker för WordPress

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Kanske vill du redigera inte bara front-looken på din webbplats, utan några av användarrollarna, inloggningssidan eller andra WordPress-funktioner. Det är här Ultimate Tweaker för WordPress kan vara praktiskt. Plugin är kompatibel med nuvarande versioner av WordPress. De flesta JavaScript-aktiverade webbläsare får dem att fungera utan problem.

Ultimate Tweaker innehåller mer än 260 olika hacks och tweaks som gör det möjligt för användare (utan php eller programmeringskunskap) att konfigurera och anpassa WordPress. Trots det stora antalet funktioner är plugin mycket snabb och optimerad för att ladda endast använda tweaks (lat laddning utan minnesanvändning).

Plugin stöder också de flesta teman, logotyper och ikoner och skyddar innehållet (ingen sammanhangsmeny, inget val och ingen dra). HTML Minifier-funktion hjälper användare att ta bort kommentarer, minifiera HTML och skapa relativa webbadresser.

Bland de anmärkningsvärda funktionerna i detta plugin är ett lättviktsadministratörsgränssnitt med auto-sparande, HTML Minifier och relativa länkar-byggare, alternativ för att dölja Meta-rutor på anpassade sidtyper, Role Manager, rolloberoende inställningsläge, 2X snabbare / Lazing Loading, Diding och “Ultimate Tweaker” -administratörsroll.


Slutgiltiga tankar

Alla WordPress CSS live editor plugins som nämns här är imponerande alternativ som hjälper dig att anpassa din webbplatsdesign. Oavsett vilket plugin du väljer, se till att du läser den medföljande dokumentationen så att du kan få ut det bästa av det. Ju mer du förstår hur du använder en live-redigerare, desto bättre kommer designen att producera.

Använder du ett CSS live editor plugin och i så fall vilken? Skulle du rekommendera det? Vänligen dela några praktiska tips eller iakttagelser i kommentarerna.