Bästa Live Chat Plugins & Ticketing Support för WordPress

De flesta kunder gillar någon form av hjälp när de gör ett köp. De kan ha tvivlande tvivel även efter att ha läst den detaljerade produktbeskrivningen, recensioner och vanliga frågor. Skulle det inte vara trevligt att någon från butiken hjälper dig med ditt köp? Någon till vilken du kan fortsätta komma tillbaka tills du är säker på ditt köp ?

Det är här de bästa livechat-pluginsna kan ge dig ett ben upp. Dessa plugins går smart in för att göra jobbet som säljassistent eller en kundtjänstperson. De kan svara på alla kundfrågor och vara tillgängliga 24 x 7 x 365. Din butik är inte längre en ansiktslös URL, men omvandlas omedelbart till en säljare eller butiksägar som kan hålla en konversation med besökare och konvertera dem till värdefulla kunder.

Telefonsamtal och e-postmeddelanden kan också göra jobbet, men ett livechatsystem har vissa fördelar:

 • Det fungerar som ett feedback- och kontaktsystem. Feedbacken kan hjälpa dig att finjustera din marknadsföringsstrategi.
 • Besökare får direkt och realtidsstöd, de behöver inte vänta på svar.
 • Att hålla en kund engagerad och ha kontakt kommer sannolikt att göra dem till lojala kunder.
 • Det kan minska antalet övergivna vagnar.
 • Chattposterna kan användas som en klar bas för framtida kampanjer.
 • Det kan växa till ett forum eller chattstödssystem.
 • Om biljetter utfärdas, är svaret lättare, eftersom det är spårbart och kommer inte att förloras ur sikte förrän det har lösts.
 • Det kan förbättra SEO-ranking, eftersom besökare kommer att stanna längre på din webbplats.
 • Det konverteras till ett automatiserat e-postsystem när du är offline och hjälper dig generera värdefulla leads.

Det finns många många livechat-plugins, från de mycket enkla och gratis plugins till omfattande premium plugins. Jag listar några av de goda här.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. WSChat – WordPress Live Chat

WSChat ELEX WordPress Plugin för Live Chat

Uppgradera din webbplats med en effektiv, AI-driven livechatt med WSChat. Detta lätta plugin lägger till en användbar chatbox-popup till din webbplats som är mobilklar och fungerar bra på alla enheter.

WSChat WordPress Live Chat är full av funktioner för frågor om fältbesökare och det är lätt att komma igång. Efter installationen kan du designa din egen förchattform med nödvändig information och utforma din chatboxwidget med hjälp av de inbyggda färgalternativen. Du kan också lägga till ett obegränsat antal agenter samt aktivera agentvarningar så att de kommer att meddelas så snart en besökare deltar i en chatt.

Exempel på WSChat Live Chat

Det finns också alternativ för att visa online / offline-status, stöd för Google Dialog-flöde för att definiera och automatisera svar, och avancerade chattverktyg för bilagor, skärminspelning (så att kunder bättre kan förklara problem), skicka chatthistorik till e-post och chattbetyg. Plus med WSChat, lagras all din data på din egen server som förbättrar chatt (och data) integritet.

Använd rapporteringsfunktionen för att se kundsupportens prestanda komplett med betyg, kvalitetsresultat och antalet biljetter per agent. På det här sättet kan du se en överblick om dina besökare får de hjälp de behöver. Och plugin är också integrerad med den populära WSDesk-plugin, så att du sömlöst kan trattar kundtjänstfrågor till din helpdesk. Gör det till en fantastisk supportlösning!

2. Support Board

Support Board - Chat WordPress Plugin

Support Board är ett bra sätt att lägga till en livechatt på din WordPress-webbplats. Byggt med alternativ för mänskliga agenter integrerade med Slack och AI-driven chatbots via Dialogflow, detta chat-plugin är fullt av funktioner som hjälper dig att hantera besökares frågor. Med Support Board WordPress Chat kommer du säkert att kunna ge en bättre upplevelse för dina besökare – bara installera plugin och på några minuter kan du och dina supportagenter (eller bots) komma igång!

Support Board - Chat WordPress Plugin

Som nämnts, Support Board integrerat med Slack och Dialogflow och erbjuder massor av rika meddelandetyper som dina agenter eller bots kan använda i sina svar. Dessa inkluderar knappar, rullgardinslistor, en lista med textinmatningar, e-postformulär, formulär, tidsplan, artiklar, statisk textlista (med eller utan titlar), tabeller och ett formulär för att betygsätta agenten. Eller så kan du skapa dina egna (statiska) rika meddelanden. Du kan till och med ställa in kontorstid för att dölja din chatbox, inaktivera din chatbot och / eller visa en tidtabell när en besökare skriver ett meddelande utanför dina definierade timmar. Alla konversationer nås enkelt från administratörsområdet. Härifrån kan du hantera meddelanden, spara svar, hantera / organisera användare och se besökarnas insikter från din WordPress instrumentpanel.

Andra fantastiska funktioner inkluderar alternativ för aviseringar (e-post, skrivbord och flash), kunskapsbasartiklar och automatisk synkronisering för dina användare och strukturerad data. Support Board stöder också RTL, erbjuder 19 olika språk och är översättningsklar om du vill lägga till ett nytt språk. Allt detta för bara 59 dollar!

3. Acobot Web Assistant Free AI Chatbot

Acobot Web Assistant Gratis AI Chatbot Plugin

Acobot är ett chatbot-plugin för WordPress som ger omedelbar hjälp till dina besökare, även om ditt kundtjänst inte finns. Installera bara plugin och konfigurera inställningarna. Det är så enkelt. Med hundratals avatarer att välja mellan, stilade chat-widgetar (välj bara den som är rätt för din webbplats) och anpassningsbara färger Acobot är ett fantastiskt chatbot-alternativ.

Acobot Web Assistant Gratis AI Chatbot Plugin

Men det som verkligen gör Acobot speciellt är att det drivs av ai. Det betyder att du inte behöver programmera i svar – Acobot studerar din webbplats och lär sig själv allt den behöver veta för att hjälpa. Plus Acobot är tillräckligt smart för att veta när du gör ändringar på din webbplats och den kommer att uppdatera svaren i enlighet därmed.

Det är inte allt Acobot kan göra – den här chatboten hjälper också till med blygenerering. När en användare interagerar med Acobot kan den begära deras kontaktinformation för dig. Du kan välja antingen ett direkt eller artigt sätt, men i båda fallen kommer Acobot att ge ett skäl för att begära information (till exempel att ha en “mänsklig kollega” som följer upp en komplex begäran). Beroende på din webbplats kan Acobot också be en gäst att gilla eller följa ditt företag på sociala medier, presentera en uppmaning (till exempel en demo), hitta och fylla automatiskt i ett formulär för en gäst, av en kostnadsfri prövning och mer. Plus inbyggd upptäckt för avsikt med utgångar med avsikt att Acobot gör det bäst att se till att du inte tappar ledningen.

Acobot är gratis, men endast för små webbplatser (25 sidor eller mindre) och upp till 250 användare. För företag eller större webbplatser en uppgraderad Acobot Chatbot-plan är ett måste. Från och med bara $ 29 / mo är det en bra investering i ditt företag, eftersom Acobot säkert kommer att hjälpa dig att öka potentiella kunder och omvandlingar.

4. WP-Chatbot av MobileMonkey

WP-Chatbot av MobileMonkey

Älskar du Facebook Messenger? Med WP-chatbot Du kan enkelt lägga till en Facebook Messenger-chatwidget till din webbplats. Älskar det eller hatar det – mer än 1,3 miljarder människor använder Facebook Messenger

Så varför WP-Chatbot? Enkelt uttryckt – det är ett bra (och enkelt) sätt att lägga till en livechatt dygnet runt på din WordPress-webbplats. WP-Chatbot integreras sömlöst med din Facebook-affärssida, så att du kan bygga följande och börja direkt ansluta till din publik. Och bäst av allt – eftersom det är baserat på Facebook Messenger kan du prata med en kund när som helst. Du behöver inte lita på att samla in telefonnummer eller e-postmeddelanden för att kontakta dem med ny information eller erbjudanden (även om du vill – det är något du kan konfigurera med en premiumplan).

WP-Chatbot av MobileMonkey Widget

WP-Chatbot har också enkla alternativ för en anpassad temafärg och välkomsthälsning. Du kan också ställa in chattens språk och dölja widgeten baserat på anpassad inläggstyp. Vill ha mer? Du kan uppgradera till en MobileMonkey premiumplan att lägga till anpassade varumärken, livechatt och kickoff-samtal, en användbar chatbot, droppplanering, avancerad chattanalys, inbyggd annonsering och mer.

5. Zendesk Live Chat

Zendesk Live Chat Gratis WordPress Plugin

Zendesk Live Chat är ett populärt plugin som interagerar med dina kunder i realtid och hjälper dem att göra ett köp. Du måste skapa ett konto med Zendesk och länka det här kontot med plugin. När detta är gjort öppnas en meddelanderuta längst ner till höger på skärmen. Besökare kan börja prata direkt med dig, och om du inte är online kan ett e-postmeddelande skickas. Det fungerar bra med alla stora webbläsare och är ett enkelt sätt att integrera livechatt på din webbplats.

Zendesk Live Chat Gratis WordPress Plugin

Widgeten är enkel och kan anpassas så att den synkroniseras med ditt varumärke. Den är optimerad för mobiler och finns på 40 språk. Den kostnadsfria versionen tillåter bara en samtidigt chatt i taget och en chatthistoria på 14 dagar upprätthålls.

Med proaktiv chatt kan du ge fördefinierade svar. Triggers kan ställas in så att varje besökare nås automatiskt. Från instrumentpanelen kan du övervaka all trafik och initiera en chatt när du känner att en besökare behöver hjälp. Du kan göra ett antal saker på instrumentpanelen – justera inställningarna, uppdatera effekterna, konfigurera genvägar eller förbjuda vissa besökare.

6. WordPress Live Chat komplett

WordPress Live Chat Komplett Premium WordPress Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

WordPress Live Chat Plugin är en öppen källkod premium plugin som du kan installera för att snabbt lägga till en chatbox. Du kan skapa dina egna operatörer, anpassa chattrutan och underhålla chattloggar. Om du vill kan fler än en agent svara på en användare.

WordPress Live Chat Plugin

När operatörer är offline kan besökare fylla i ett kontaktformulär. E-postmeddelanden tas emot när alla agenter är offline. Vill du använda plugin på valfritt antal webbplatser? Du måste gå med Live Chat Unlimited.

7. WP Live Chat Support

WP Live Chat Support Gratis WordPress Plugin

För att kunna hålla flera chattar igång samtidigt med dina kunder, prova WP Live Chat Support. Både användare och besökare kommer att hitta det enkelt att använda gränssnittet. Alla fält i denna ruta kan redigeras och själva rutan kan dras över hela skärmen och placeras där du vill. När livechatt är avstängd kan offline-meddelanden sparas.

WP Live Chat Support Gratis inställningar för WordPress Plugin

Du kan välja mellan 6 fördefinierade chattruta-teman och anpassa chattupplevelsen helt så att den passar in i utseendet och känslan på din webbplats. Det finns ingen reklam eller drivs av länkar i chatten. En snabbruta kan sättas in. Besökare kan förbli anonyma om namnet och e-postkravet vid chattinitieringen är inaktiverat. Eller så kan du begränsa åtkomst endast för registrerade användare. Animationer kan tillämpas på chattfönstret och chattposter kan upprätthållas. Om du har hittat en IP-adress som har olägenhetsvärde kan du förbjuda den.

En livechatt kan skapas för att dyka ut på skärmen. En ljudvarning när en ny chatt börjar kan aktiveras eller inaktiveras. Plugin är kompatibel med alla cache-plugins och översättningsprogram.

Det finns många betalda tillägg som medföljer detta plugin som du kan välja om du vill lägga till funktionalitet – Starta Chat Extension, Multiple Agent Extension, Mobile och Desktop App, Cloud Server Extension, Chat Encryption Extension – och du kan lägga till dem efter behov.

8. Fantastiskt stöd

Fantastisk support Gratis WordPress-plugin

Awesome Support är ett solid WordPress-baserat helpdesk. Den är utformad för att vara helt kompatibel med alla WordPress-teman, både gratis och premium. Alla funktioner slås på när plugin-programmet installeras och aktiveras, så att du kan öppna Help Desk och ställa in kundtjänst på nolltid alls.

Fantastisk support Gratis WordPress Plugin-inställningar

Besökare kan öppna biljetter för sina klagomål i frontend och detta kan spåras av kundserviceteamet från backend. Gamla biljetter kan identifieras med taggar. Kunder kan uppmanas att acceptera villkor innan de öppnar en biljett.

E-postmeddelanden skickas snabbt till rätt personer så att de kan agera på det. Chatten mellan kunden och din teamperson kommer att förbli privat. Du kan lägga till fält i chatten och stödja så många produkter du vill.

Om du vill lägga till tillägg till din chattfunktion erbjuder Awesome Support tillägg för WooCommerce-integration, konserverade svar, e-post-piping (svar via e-post) och mer. Dessa tillägg är både gratis och premium. Både stora kommersiella organisationer och småföretag kan använda detta plugin till fördel.

9. WP Support Plus Responsive Ticket System

WP Support Plus Responsive Ticket System

WP Support Plus Responsive Ticket System fungerar bra för ett företag, fastighets- eller serviceavdelningssystem, ett möte för rekryteringssystem, teknisk support och andra liknande supportområden. Den kan hantera biljettförvaltningen för stora organisationer effektivt.

WP Support Plus-inställningar

Öppning av en biljett kan göras i frontend, via admin eller till och med på användarens vägnar. Du kan begränsa inlämning av biljetter vid frontend till en viss typ av användare, och detta kommer att vara användbart för WooCommerce-drivna webbplatser. Biljetter kan kategoriseras, prioriteras, tilldelas en status och till och med tas bort. Gästerna kan skicka in biljetter, även via Facebook. Google No CAPTCHA, reCAPTCHA för gästformulär kan aktiveras.

En e-postbekräftelse skickas för varje biljett, såväl till admin som till den besökare som höjer en biljett. E-post piping är ett alternativ, beroende på värdkompatibilitet. Skype-funktioner är integrerade och du kan ringa eller chatta via Skype också. Filer kan bifogas biljetter, svar och e-post.

Biljetter kan tilldelas agenter (teammedlemmar) och agentmässig statistik kan upprätthållas, så att du vet hur dina teammedlemmar presterar. En tillsynsroll kan också tilldelas vilken agent som helst för hanteringen av biljetterna.

En responsiv supportknapp kan läggas till var som helst och anpassade fält kan också läggas till. AJAX-baserade filter används, så att det går snabbt att flytta igenom biljetterna och responstiden. FAQ och konserverade svarfunktioner kan bidra till att minska antalet biljetter som höjs eller antalet biljetter som kräver anpassade svar.

Inlämning av biljetter med flera användare, statuskontroll på biljetter, responsiv layout, agentkategorisering och filbilagor ger detta plugin en fördel. Även om plugin-programmet är gratis, är vissa av funktionerna bara tillgängliga i premiumversionen. Du kommer att upptäcka att du måste uppgradera till premium-plugin för att verkligen utnyttja alla funktioner.

10. WP Flat Visual Chat

WP Flat Visual Chat Premium WordPress Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Om du vill ha en enkel chat-plugin med en platt materialkonstruktion som du kan installera och börja använda direkt, är WP Flat Visual Chat ett bra alternativ. Denna vackra plugin kommer med färganpassningsalternativ och ett lättanvänt gränssnitt som integreras sömlöst med din WordPress-installation.

WP Flat Visual Chat WordPress Plugin

Detta enkla plugin tillåter dig att ge realtid, live ajax chattsupport till dina besökare. Operatörer kan se vilken sida en läsare är på och de kan initiera chattbjudandets hjälp. WP Flat Visual Chat stöder också alternativ för konserverade svar, meddelandeljudmeddelanden, chattloggning, kund-IP-identifiering och möjlighet att överföra en chatt till en annan operatör.

11. Tidio Live Chat

Tidio Live Chat Gratis WordPress-plugin

Tidio Live Chat är designad för WordPress och integreras med den riktigt snabbt. Det är gratis i 7 dagar och du behöver inte logga in eller registrera dig för att använda den. Efter 7-dagarsperioden kan du välja att gå pro eller nedgradera till gratisversionen. Med en stjärnbetyg på 4,9 är det ett populärt plugin som du kan använda för att lägga till livechatt på din webbplats.

Tidio Live Chat

Enkelt att installera, du kan spåra dina besökare och kontakta alla som tittar på din webbplats. Chattrutan visas omedelbart vid installationen och du ser en lista över besökare som för närvarande finns på din webbplats. Du kan nå ut till vem du väljer.

Den finns i tre mönster och du kan välja vilka färger du vill att den ska visas. Besökare kan kontakta dig via e-post om du är offline. Större leverantörer av e-posttjänster är integrerade med detta plugin.

En integrerad widget stöder också 140 språk, så att du kan chatta med dina kunder på lika många språk.

12. Uber Chat – Ultimate Live Chat

Uber Chat - Ultimate Live Chat WordPress Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Om du är ute efter en chat-plugin med många alternativ ser du inte längre än Uber Chat. Marknadsfört som den “ultimata livechatten WordPress-plugin” gör det verkligen inte besviken.

Uber Chat WordPress Plugin

Packad med funktioner inklusive WordPress- och Windows-klientstöd, förfrågningsformulär fallback, flera operatörsstöd, inställningar för ljudmeddelanden och anpassningar, fullständig diskussions- och inlämningshistorik, kontinuitet i chattsstatus över hela webbplatsen, förinstallerade färgscheman och mer.

Uber Chat stöder också konserverade svar för att påskynda din svarstid, flerspråkigt gränssnitt och WPML-kompatibilitet, och du kan installera Uber Chat på alla WordPress-multisidor (kom bara ihåg att varje webbplats i ditt nätverk fungerar som en fristående webbplats och chatgränssnitt) . Det enda systemkravet är att du använder plugin på en server med tillräckligt med ström för att antalet samtal du planerar att starta samtidigt (till exempel – du kan antagligen inte stödja 1000 klienter om din webbplats är på $ 1 / månad värd ).

13. Ren chatt – gratis chatt

Ren chatt - Gratis chatt WordPress-plugin

Om du är ett litet företag bör Pure Chat intressera dig. Denna programvara har utformats med tanke på små företag. Det är enkelt och du kan chatta med flera kunder samtidigt genom att organisera flikar i ditt chatfönster. Du kan chatta med andra gruppmedlemmar och flera teammedlemmar kan delta i samtalet med en kund.

Ren chatt

Chattrutan kan anpassas för att ändra färg eller text, eller lägga till animering eller bilder som passar ditt märke. Ställ in din chattruta så att den dyker upp några sekunder efter att en besökare landar på din sida. Från detaljpanelen kan du veta mer om besökaren och ha ett mer meningsfullt samtal med honom. Konserverade svar kan ta ut tedium från rutinmässiga svar.

Besökare kan ledas till rätt avdelning genom att tilldela avdelningar till widgets. Kategorisera besökare och ge dem olika åtkomstnivåer. Detta hjälper dig att hantera ditt team. Prestandan och betygsättningen för varje gruppmedlem kan spåras, så att du lär känna de bästa teammedlemmarna.

iOS-, Android- och Kindle-appar finns tillgängliga, vilket betyder att du kan chatta utan att vara begränsad till ditt skrivbord. Anslut ren chatt med över 500 appar med hjälp av Zapier och använd utökade funktioner omedelbart. Även om du inte har en webbplats kan du ha en fristående chattruta på Pure Chat-värdssidor.

Pure Chat är både en gratis och betalad programvara. För ett helt gratis paket är antalet chattar per månad begränsat till 15, och du måste uppgradera till Starter, Business eller Growth Plan efter det. För obrända chattlådor måste du välja tillväxtplan som uppgår till $ 99 per månad, som betalas årligen.

14. Formilla Real Time Live Chat

Formilla Real Time Live Chat Gratis WordPress Plugin

Formilla Live Chat tillåter övervakning av besökare i realtid och kommer gratis såväl som i många betalda paket. Med gratisversionen kommer du att kunna installera chatt på en webbplats, hålla en chatt i taget och ha rätt till 30 chatt / e-post varje månad. Du kan också ställa in den så att en chatt initieras av dig efter några sekunder efter att besökaren kommer till din webbplats. Meddelanden som bjuder in besökare till en chatt kan anpassas.

Formilla

Auto responder kan kliva in och samla kontaktinformation när du är offline. Om du knackar på tangentbordet, kommer besökaren att veta att ditt svar är på väg. Skrivbords- eller ljudvarningar kan ställas in för en inkommande chatt. En helpdesk eller inkorg hjälper dig att filtrera, prioritera chattar och begränsa eller förbjuda användare. Biljetter kan tilldelas chattar och prioriteras.

Om agenten är upptagen kommer chatten i kö och användaren vet alltid sin position i kön. Chattranskript kommer att upprätthållas. E-postmeddelanden kan anpassas och e-postdata kan exporteras. Instrumentpanelen ger dig en översikt över chattaktiviteten och rapporter kan genereras från insamlade data. Chatttider kan schemaläggas och driftstimmar kan fixas.

Paket sträcker sig från $ 11,99 per månad till $ 16,99 per månad. Med dessa paket kan du öka antalet agenter, webbplatser och chattar. Du kan chatta från mobila enheter, ha rätt till uppgraderingar, övervaka besökare i realtid, anpassa chatten, använda Attention Grabber, ta bort branding och ha rätt till telefonsupport.

15. Flyzoo Chat

Flyzoo Chat Gratis WordPress-plugin

Chat av Flyzoo är inte riktigt avsedd för företag, den är utformad speciellt för chatten i ett samhälle. Med mer social karaktär är den väl integrerad med de flesta plugins för medlemskap och sociala nätverk. Webbkar, datingwebbplatser, onlineshandlare eller spelare, evenemang, lokala föreningar och liknande kläder kan utnyttja detta plugin bra.

flyzoo

Användare kan hitta och chatta med vänner, gå med i gruppchattar och. Användarprofiler synkroniseras automatiskt med chatten och avatarer kan dras in från många andra plugins som Gravatar, WP User Avatar, Ultimate Member och Buddy Press. Användare kan chatta på mer än 20 språk och flera privata chattar är möjliga.

Chattar är värda på ett moln, så det finns ingen ritning på dina serverresurser. Chattar kan också modereras med anpassade filter för att utesluta dåligt språk, förbjuda vissa besökare, för att blockera IP: er eller för att begränsa längden på chatten eller hastigheten för att skicka chattmeddelanden. Pop-out chattfönster aktiverar chatt i separata webbläsarfönster. För SSL / HTTPS-baserade webbplatser kan chatt krypteras. Chatthistorik upprätthålls och tidigare samtal kan nås. Underdomäner är tillåtna och många webbplatser kan anslutas till samma chatt.

Du kan prova Chat by Flyzoo gratis i 14 dagar, och på begäran kommer den att förlängas med ytterligare 14 dagar. Med pro-versionen är realtidsövervakning av besökare, delning av filer, inbäddning av gruppchattar på sidor och begränsning av åtkomst baserat på roller möjlig. Den sista funktionen för att begränsa åtkomst är särskilt lämplig för olika nivåer av prenumerationsbaserade tjänster.

16. Casengo Live Chat Widget

Casengo Live Chat Widget Gratis WordPress Plugin

Casengo Live Chat Support är ett väldesignat, lättanvänt, funktionsrikt plugin för livechatsupport. Du måste registrera dig för ett konto hos Casengo och du kan ställa in ditt chattfönster på din webbplats inom några minuter. Du kan svara på besökare via livechatt eller e-post. Chattlådorna kan anpassas.

Pluginet strömlinjeformar alla inkommande chattmeddelanden från WhatsApp, livechatt eller e-post till en inkorg, så att du aldrig tappar reda på ett enda meddelande. Hela teamet har en tydlig översikt över chatttrafiken och samordning säkerställs. Hela chatthistoriken med kunder upprätthålls så att dina teammedlemmar kan svara bättre.

En kunskapsbas är praktiskt vilken gruppmedlemmar kan leta efter för att svara till kunder. Teammedlemmar kan också vidarebefordra frågan till vem som helst utanför deras chattgrupp eller kan söka hjälp från andra i gruppen.

Eftersom plugin kan fungera bra på handhållna enheter, kan du vara ovanpå alla kundfrågor hela tiden. I kombination med Facebook- och Twitter-integration är det möjligt att chatta när du är på farten. Flera postlådor och flera märken kan hanteras från samma webbplats.

Med det gratis kontot är antalet användare, chattar och konversationer begränsat. Det finns två betalda planer – Premium och Enterprise, med hela uppsättningen funktioner bara tillgängliga i Enterprise Plan (och anpassade funktioner tillgängliga i skräddarsydda Elite-planer).

17. Collect.chat Conversational Chatbot

Collect.chat Chatbot

Collect.chat är världens enklaste chatbot-byggare. Du kan bygga chatbots för din WordPress-webbplats på några minuter med dra och släpp-mallarna. Nu kan du konvertera dina besökare till kunder, växa e-postlistor och schemalägga möten med dessa automatiserade chatbots. De kör 24 × 7 och gör att insamla data sömlöst ger en härlig upplevelse för dina besökare på webbplatsen.

Att öka kundengagemanget på webbplatsen är nyckeln till framgång för varje företag. Traditionellt förlitade webbplatser sig på statiska former för detta ändamål. Men de har visat sig vara en enorm upprörelse.

Så att skapa en sömlös kundupplevelse är avgörande för online shopping. Det främsta skälet bakom framgången för ett varumärke i den verkliga världen är den känslomässiga anknytning som de lämnar åt sina kunder. Det bästa sättet att replikera samma persona i onlinevärlden är genom interaktiva samtal. Prata med dina kunder precis som du skulle göra i en riktig butik.

Collect.chats chatbots kan ha tre former:

 • Launcher Form – Chatboten visas på webbplatsen längst ner
 • Embeddable Form – Chatboten kan inbäddas var som helst på webbplatsen. Således kan varje avsnitt på webbplatsen göras konversation.
 • Sharable Form – Chatboten kan delas via URL. Detta kan användas för att utföra undersökningar.

Med Collect.chat kan du göra just det. Och det bästa är att konversationerna är helt automatiserade. Allt du behöver göra är att skriva en konversation som du vill ha med kunden och distribuera dem på din webbplats. Använd dem för att få kundåterkoppling, recensioner, kontaktinformation om potentiella kunder och mycket mer. Det viktigaste av allt är att du får chansen att skapa en känslomässig koppling till dina onlinekunder.

För att avsluta …

Live Chat är ett praktiskt verktyg för att öka kundtjänsten med flera hack. Plugins som diskuteras här kommer att passa alla organisationers behov ganska bra. Alla plugins är populära och högt rankade i WordPress-lagret, så du borde verkligen få en konversation igång och se hur det påverkar ditt företag.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me