Bästa WordPress-tema för fotografi år 2020

Bästa WordPress-teman för fotografer och designare

Det finns många väl utformade WordPress-teman där ute. Serverar många olika syften. Det finns till och med några som kan bära en webbplatsdesign av sig själva. Men som fotograf, formgivare eller bildkonst behöver du inte temat för att stå ut för dig, du behöver ett tema som låter ditt arbete prata utan att komma i vägen.

Teman som listas i det här inlägget delar alla denna nyckelkvalitet. Detta innebär att många av de teman som rekommenderas här kommer att se liknande ut, men kommer att skilja sig i funktionalitet och känsla, och typografi och andra sätt. Hur som helst, här är 35+ av de allra bästa WordPress-teman för en fotograf 2019.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Vega

vegaphotography

Med Vega kan du igen välja hur du vill att din hemsida ska se ut från flera olika väl utformade mallar. Det innehåller 11 olika mallar för gallerilayout, samt filterbar portföljfunktionalitet. Det finns också en innehållsbyggare som tillåter dig kreativ kontroll i hur ditt galleri eller portfölj är sammansatt.

2. Totalt

Totalt WordPress Portfolio

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Även om Total är tekniskt ett mångsidigt tema, har det en avancerad och anpassningsbar portfölj inbyggd. Temat stöder de vanligaste medieformaten (bild, galleri, ljud, video) och sidlayouter är helt anpassningsbara tack vare den medföljande frontsidebyggaren. Skapa din design med skjutreglage, callouts, knappar, grafer, gallerier, kartor och mer.

Totaltema innehåller till och med 40+ snabbstartdemos, en sid- och sidfotbyggare, premiumreglage, hundratals anpassningsalternativ, SEO-vänlig kod och support för populära plugins … inklusive WooCommerce, så om du vill sälja din fotografering kan du!

3. Pronto (gratis)

Pronto Free Masonry Gallery WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Pronto är ett gratis WordPress-tema utformat för fotografer, designers och andra annonsmaterial för att skapa en enkel portfölj snabbt (pronto!). Temat innehåller enkla alternativ för att lägga till inlägg, ladda upp en anpassad logotyp, infoga gallerier och justera temafärger (ändra bara accentfärgen i det levande temat Customizer).

4. INA Photo Stories

INA Photo Stories WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Att utforma din personliga webbplats är som en bris med Ina. Ina passar perfekt till fotobloggarernas behov och kan enkelt installeras och anpassas enligt användarens krav. Det moderna och eleganta utseendet på detta WordPress-tema kommer med 10+ distinkta blogglayouter, 3 sidstilar och 5 widgetade områden, bara för att nämna några funktioner. Tema-alternativ-panelen är kraftfull och lätt att använda med underbar design, färg, logotyp och anpassade layoutalternativ.

Med Ina kan du skriva fantastiskt innehåll om olika ämnen som mat, kläder, mode, livsstil och personliga upplevelser. Användare kan importera demosidan med bara ett klick och använda WordPress Live-anpassaren för att göra ändringar i layout, färg, design eller teckensnitt efter att webbplatsen har fungerat. Användare kan också importera provinnehållet i WordPress-temat mycket enkelt via Wp Admin-panelen.

Ina har en enda inläggslayout med full bredd och sidofält. Inte bara kan det laddas snabbt, detta WordPress-tema är SEO-vänligt och har tillgång till över 600 Google-teckensnitt. Det finns 10 olika typer av blogglayouter som du kan välja mellan och skriva information om din bloggresa på författarsidan. Det finns också Child Theme inkluderat och sociala medieikoner gör det möjligt för användare att ansluta till sina önskade plattformar för sociala medier. Ina är en väldokumenterad och översättningsklar webbplats med kontinuerligt stöd för backend som guider användare i installations- och användningsprocesser. Du kan komma åt webbplatsen från olika enheter, ladda upp foton eller videor och skriva berättelser även när du är på språng.

5. Artefakt (gratis)

Artifact WordPress Theme

Artifact är en härlig platt stilfotografering och premium-WordPress-tema. Detta moderna tema är rent och enkelt och perfekt för att dela ditt arbete med dina följare och kunder. Artifact innehåller minimifunktioner för att skapa en användbar fotografihemsida. Genom att ta bort temat laddas det snabbare för att passa alla dina fantastiska foton. Dessutom är den rena, rutnätsportföljen pixel perfekt för att visa upp ditt arbete.

Detta tema innehåller massor av fantastiska funktioner för anpassningar. Detta är viktigt eftersom du vill att temat ska matcha din personliga smak och stil. Theme Customizer gör det enkelt att ändra färger eller ladda upp en logotyp, och anpassade widgetar lägger till massor av fantastiska funktioner i din sidfot och sidofält (Flickr-flöde, sociala länkar osv.). Plus Artifact är också WPML-kompatibel för enkla översättningar och integreras helt med kontaktformulär 7 för användbara kontaktformulär.

6. Mörkrum

darkroomphotographytheme

Detta är ett tema på helskärm som riktar sig till fotografer. Det erbjuder en elegant hemsida som verkligen gör dina valda bilder till centrum i hela webbplatsen. Du kan välja mellan några olika mallar för hemsidan; enstaka bild, skjutreglage, karuseller och du kan till och med ställa in video som din bakgrund. Välj antingen en YouTube- eller Vimeo-video eller en självhostad videofil, som kommer att visas som helskärmsbakgrund på din webbplats. Tematets portföljdesign är snygg och väldigt innehållsfokuserad. Ingenting att stå i din väg här.

7. Luminis Wedding Photography

Luminis Wedding Photography WordPress Theme

Luminis, ett WordPress-tema för professionell fotografering, är det perfekta valet för konstnärer som driver fotostudior, fotobyråer och andra kreativa företag. Om du är inom fotograferingsbranschen och letar efter ett tema för att visa upp din portfölj för bröllop, resor och andra evenemang, är Luminis den perfekta plattformen. Detta är ett minimalistiskt tema som ger eleganta layouter och eleganta mönster så att du kan lägga din bästa kreativa fot framåt.

Du kan välja mellan flera malldesign, färg, teckensnitt och blogglayouter för att anpassa din webbportfölj. Temat är fullt svar och kan hanteras från ett brett utbud av enheter som ger en lika trevlig användarupplevelse. Användare kan välja valfritt alternativ från de 5 portföljkonstruktionerna och 3 blogglayouter för att designa en SEO-vänlig webbplats som rankar dig högt i sökresultaten. Dessutom har Luminis ett utmärkt backend-stöd för installation och regelbundna uppdateringar.

Användare har också tillgång till 700+ Google-teckensnitt och temat live-anpassare låter dig ändra utseendet på webbplatsen även efter att du har gått live. Du kan också nå din målgrupp genom att ansluta med dem via alla sociala medienätverk med hjälp av ikoner i blogglayouterna. Visa upp din senaste professionella fotoportfölj med hjälp av Instagram Footer. Luminis är en översättningsklar webbplats där du kan översätta webbplatsen till ett språk du väljer.

8. Kameron

Kameron Photography Portfolio

För en unik portföljlayout, prova Kameron. Det horisontella rullningssidan galleriet ger ett imponerande uttalande. Använd demoimportören med 1 klick för att komma igång snabbt. Skapa sedan ett obegränsat antal portföljer och gallerisidor med hjälp av tematets inbyggda alternativ.

9. tummen portfölj (gratis)

Thumbs Portfolio Free Theme

Detta är ett annat gridstil-tema som fungerar på samma sätt. Skillnaden är att tummen-portföljen är lite mer minimalistisk, kanske med lite mer fokus på det visuella innehållet tack vare det rena galleridretten.

10. Lins

lenstheme

Lens standardhemsida är ett galleri med mosaikstil på hela sidan, med en meny till vänster. Men du kan välja att göra det till ett skjutreglage, skjutreglage för hela skärmen, portfölj, enstaka bild med full bredd och mer. Du kan också ändra färgtema och justera andra designdetaljer i temalternativen.

En sak som gör att Lens sticker ut från tävlingen är att det har inbyggda animerade övergångar. Så när du navigerar på webbplatsen, istället för att bara se en vit skärm när du klickar på en länk innan något laddas, finns det en tilltalande visuell övergång.

Det är också kompatibelt med WooCommerce vilket gör det möjligt för dig att integrera en butik för dina bilder, utskrifter eller andra saker på din webbplats, som hanteras från WordPress Dashboard.

11. Zyra

zyratheme

Zyra är ett fotograferingstema på helskärm, där standardhemsidan är en reglage med en meny till vänster. Till skillnad från många av de andra teman erbjuder Zyra inte otaliga olika mallar för hemsidor, men när standardmallen är så snygg som den är, varför skulle du vilja ändra den?

Färgschemat är helt anpassningsbart inom temalternativen och det finns videostöd för alla sidor. Vilket innebär att du kan göra en video till det första stycket i din startsida glidare eller galleri. Zyra stöder också WooCommerce, så igen, att skapa en onlinebutik är ett alternativ med detta tema.

12. Blinka (gratis)

Blinka WordPress Theme

Ett ganska minimalistiskt tema med en fullständig bredd av nya inläggsdelar på hemsidan och en enkel men elegant centrerad inläggslayout. Det tar också bilderna från de presenterade bilderna och länkar automatiskt till inlägg, vilket gör detta till ett annat bra val för fotobloggare med något att säga.

13. ePix

epixtheme

ePix är ett av de mest sålda fotograferingsteman på hela skärmen. Standardhemsidan är en skjutreglage på helskärm med en gömbar menyfält till vänster. Den har lat inbyggd inbyggd, vilket gör att den synliga delen av webbplatsen laddas snabbare genom att inte ladda foton och andra media på delar av webbplatsen som ännu inte är synliga i webbläsarfönstret.

Det kommer packat med många olika färgscheman, 6 galleri mallar och en sidbyggare (visuell kompositör). Det betyder att du har mycket kreativ kontroll över hur din webbplats kommer att se ut, även om du inte känner till en enda kodrad. Det stöder också Woo Commerce, så igen, att skapa en onlinebutik är ett alternativ med detta tema.

14. dk

dktheme

dk är ett annat mycket populärt alternativ. Standardhemsidan har en fullskärmsreglage med en liten pixelationseffekt på bilderna. Förutom alternativet bakgrundsmusik kan du lägga till ytterligare ett lager besökareupplevelse att experimentera med för dem som är intresserade. Det erbjuder 10 olika sidmallar, flera gallerimallar och stöd för videor.

15. Ananas (gratis)

Ananas gratis WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Om du vill ha en minimalistisk webbplatsdesign är Pineapple det perfekta gratis temat för dig. Ananas är en enkel blogg som kan användas som ett galleri, eftersom huvudfunktionen i temadesignen är dina inläggs presenterade bilder. Ananas stöder också video-, ljud- och citatpostformat så att du kan lägga till alla dina kreativa verk.

16. Stativ

tripodtheme

Ett annat populärt val, Tripod erbjuder en drag-and-drop-layoutbyggare som gör det enkelt att skapa en anpassad hemsida för rutnätstil som spelar bra med dina valda bilder. En av de saker som sticker ut med det här temat, är det inbyggda animeringseffekter som ger extra tydlighet till lågknappsmenyn. Det stöder också WooCommerce, så igen, att skapa en onlinebutik är också ett alternativ med detta tema.

17. Uttryck

uttryck

En annan bästsäljare, Expression erbjuder många anpassningsalternativ för användare. Inte bara kan du välja mellan olika förlagda mallar, du kan också skapa dina egna från grunden, ändra allt från färgscheman till layout, till typografi. Temat har också en delvis inläsningsfunktion inbyggd för att hjälpa till med sidhastighetshastighet.

18. Spår (gratis)

trackstheme

Spår är ett vackert gratis tema som är perfekt för fotobloggning. Om du gillar att berätta historier eller lägga till poesi till de bilder du delar är detta ett bra val. Använd bara de inbyggda alternativen för kolumner, anpassningsinställningar, författarwidget och mer.

19. Armada

armada

Ett kraftfullt tema med många anpassningar, utan att kompromissa med sidhastigheten. Standardhemsidan har en vacker animerad fullskärmsreglage. Och utöver andra medföljande mallar erbjuder Armada också en drag and drop-byggare som hjälper dig att skapa din egen design. Armada stöder också WooCommerce, så igen, att skapa en onlinebutik är ett alternativ med detta tema.

20. Nikko Portfolio (gratis)

Nikko Portfolio Theme

Nikko är ett gratis portföljtema perfekt för att starta din egen fotoblogg eller för att bygga en portfölj online. Använd alternativen för anpassade bakgrunder, din egen logotyp och enkla gallerialternativ för att komma igång snabbt (och gratis).

21. Kärna

coreminimalistphotography

Det bästsäljande fototemaet på Themeforest. Det finns tre olika hemsidamallar, och du har möjlighet att lägga till bakgrundsmusik om du vill. Den har fyra olika portföljstilar att välja mellan och några få animerade effekter som ger ett visst flöde och känsla på webbplatsen. Kärnans grundläggande försäljningspunkt är den minimalistiska metoden, hur temat blir ur vägen och låter innehållet göra det tunga lyftet.

22. Fluxus

fluxustheme

Ett annat minimalistiskt tema, standardhemsidan här är en reglage, med en diskret övre meny. Den har en flexibel gridportföljlayout som anpassar sig till måtten på bilderna du väljer att inkludera. Videostöd i portfölj och på annat håll. Förutom ett antal anpassningsalternativ.

23. Photocrati-ramverk

photocrati

Info & nedladdning Visa demonstrationen

I stället för att sälja ett enda tema för fotografer är Photocrati mer ett ramverk, liknande Eleganta teman, enbart fokuserad på fotografer. För ett pris får du huvudramen samt tillgång till många olika mallar att välja mellan. Det skapades speciellt för fotografer för att visa upp sina personliga och professionella portföljer online.

Photocrati är inte bara ett WordPress-tema – det är ett ramverk. Det är 15 WordPress-teman med fotografier plus massor av funktioner som alla är inslagna i ett. För närvarande finns det 15 unika fototema att välja mellan. Därutöver finns det totalt 60 hemsida-layouter, 4 hemsidor-galleristilar och 5 galleri-layouter att välja mellan. Dessutom kan du skapa ett obegränsat antal inlägg och sidor för att säkerställa att du inkluderar varje foto på din webbplats.

Detta är en allt-i-ett-temaram, så Photocrati har till och med integrerade e-handelsalternativ för dig. Det är rätt – du kan sälja dina egna ursprungliga konstverk och utskrifter direkt från din webbplats utan att behöva dela några vinster med en tredje part. Alternativ för PayPal, skatter, frakt och hantering har alla byggts in i ramverket.

Alla Photocrati-teman är anpassningsbara, inkluderar lysande gallerihantering, härliga bloggar och innehåller massor av andra fantastiska funktioner! Till exempel inbyggd e-handel. Om du vill sälja tryck eller andra saker och vill flytta det online gör Photocrati det enkelt.

24. Gränsen

bordertheme

Med en unik och väldigt elegant design skiljer sig Border sig från massan. I stället för att ha menyn till en sida, över eller under, har gränsen en tunn vit kant runt bilden där rubriken och menyalternativen är jämnt spridda.

Jag har trevliga animerade övergångar för menyn och när du väljer att gå till en ny sida. Du kan också välja att lägga över animerad text på bilder vid behov. Det har också projektsidor som skulle vara perfekta att visa upp enskilda standout-projekt, videostöd tillsammans med massor av anpassningsalternativ.

25. Andra

Andra - Fotografiportfölj WordPress Ajax Theme

Andra är ett minimalt portföljtema med näthinnestöd, liksom ett nattläge för att bättre visa upp ditt arbete i mörkret. Ladda helt enkelt upp dina bilder för att skapa gallerier, designa sidor med byggaren, ställa in färgalternativ, lägga till Ajax-sidövergångar och mer för att bygga ut din webbplats.

26. Ostron

oystertheme

Standardhemsidan är en skjutreglage på full skärm med en meny högst upp. Det finns också andra mallalternativ, tillsammans med ljusa och mörka skinn. Du har flera design att välja mellan för portföljer och gallerier och har en automatisk belastningsfunktion för besökare som bläddrar igenom dina gallerier. Den har en dra-och-släpp-sidbyggare och till och med en kommande sidfunktion

27. framkalla

Framkalla fotohistorier WordPress Blog Theme

Evoke är ett dynamiskt responsivt WordPress-tema som har många funktioner som en widgetad hemsida, 7 layouter för att visa artiklar, liveanpassning, obegränsade färgalternativ, etc. Dessutom är den kompatibel med alla stora webbläsare och enheter. Så du kan fokusera mer på att skapa vackert kvalitetsinnehåll. Det är ett underbart WordPress-tema speciellt skapat för människor med en konstnärlig stil som vill dela sin erfarenhet i ord.

Den helt responsiva layouten och andra ytterligare funktioner gör det möjligt för användaren att ladda upp uppskrifter och bilder även från sina fältområden. Du kan anpassa temat med WordPress-tema Customizer med bara några klick och titta på förhandsgranskningen i realtid. Den exklusiva författarsidan kommer att ha en post med alla dina detaljer för tittarna att läsa och kontakta dig.

Evoke är barnklart med fullt lokaliseringsstöd för dina översättningar. Live Customizer är funktionsrikt och du kan redigera layouter, stil, färg och design även efter att den har aktiverats. Uttryck dig själv genom att skriva fängslande artiklar med vacker typografi tillsammans med dina fotouppladdningar, som kan läsas på en helskärmsbild.

28. Gridsby (gratis)

Gridsby Free WordPress Theme

Gridsby är ett enkelt gridstil-tema för att visa upp din fotografering. På hemsidan visas bilder av inlägg, så detta är ett idealt tema för dig som vill visa upp sitt arbete (och bara deras arbete) fram och mitt. Temat är också näthinnan och lyhörda redo så att dina bilder alltid ser bra ut.

29. Tegel + murare

Brick + Mason Theme

Brick + Mason är ett fotografi- och portföljtema designat för fotografer och designstudior. Temat inkluderar en ren (och lyhörd) murlayout, glidbar sidofält, oändligt rullningsalternativ, enkla temalternativ via live Customizer, anpassade Google-teckensnitt och mer.

30. CleanPortfolio (gratis)

CleanPortfolio Free Theme

CleanPortfolio-frittema är ett rent designat portföljtema. Det finns enkla alternativ för att skapa din portfölj, lägga till dina sociala medielänkar, inklusive rubrikmedietekst och mer. Det är ett snabbt och enkelt sätt att visa upp din fotografering snabbt.

31. Mira

Mira Photo Stories Blog WordPress Theme

Mira är ett fascinerande Word-serie för fotoserier för bloggare, författare, designers, fotografer och resenärer. Detta rena och helt lyhörda tema har mer än 15 artikellayouter att välja mellan. Om du vill ha en perfekt anpassad webbplats som resebladblogg, magasin, fotografiblogg, portfölj eller matblogg kan du välja från en samling fantastiska funktioner och din webbplats görs med bara några klick.

Med Customer Live-förhandsvisning kan användarna ta full kontroll över sin webbplats när den går live. Du kan ändra färger, typografi, logotyp eller eventuella brister som blir framträdande efter att webbplatsen har fungerat. Detta fantastiska WordPress-tema ger kraftfulla anslutningsfunktioner så att du enkelt kan dela dina inlägg till alla sociala medienätverk. Användare kan välja layouter, rubriker och anpassade stilar från panelen för temalternativ för att göra deras webbplats attraktiv, produktiv och användarvänlig.

Den lyhörda layouten och den sömlösa användarupplevelsen drar publiken tillbaka till din webbplats. De kan komma åt bloggen från olika enheter och bläddra igenom den med fullständig enkelhet. En demoinnehållsinstallatör erbjuder alla “hjälp” -funktioner som gör det möjligt för användaren att installera webbplatsen på bara några minuter. Dessutom är den robusta kundsupporten tillgänglig för att svara på alla användarfrågor. Administratörspanelen är utrustad med dynamiska funktioner som ger dig full kontroll och ger enkel hantering av webbplatsen allt under en enda instrumentbräda. Genom att ha tillgång till 700+ Google-teckensnitt är den SEO-vänliga Mira verkligen en bloggglädje.

32. Ichiban

Ichiban Elegant Photography WordPress Theme

Ichiban är ett elegant och raffinerat fotopremie WordPress-tema. Med en unik layout på delad skärm är det ett helt säkert sätt att imponera på potentiella kunder. Visa din portfölj på ett sätt som är lika kreativt som du är med Ichiban. Detta härliga lilla tema har en unik split-screen-layout som låter dig verkligen visa upp vad som är viktigt – din fotografering.

Detta tema har fantastiska funktioner som anpassningsbara gallerier (du kan välja dina bildstorlekar), flera sidhuvuddesign (du kan till och med lägga till bilder, videor och reglage i bakgrunden) och många postformat. Detta ger dig möjlighet att ställa in din webbplats hur du vill.

Ichiban är också riktigt bra för nya WordPress-användare eftersom det kommer med bra dokumentation – det finns till och med lätta att följa videor för att komma igång. Och om du har några andra frågor kan du också dra nytta av det inkluderade supporten.

33. Rokophoto

Rokophoto Photography WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Rokophoto är ett rent och modernt WordPress-tema från fotografi från Themeisle. Detta tema är det perfekta sättet att visa dina fotoshoots med dina följare online.

Efter varje fotografering har du antagligen massor av fantastiska bilder du vill dela. Men att använda Instagram, eller till och med Flickr, är inte den bästa vägen. Varför inte starta din egen webbplats så att du kan ta kredit för ditt arbete? Rokophoto är ett bra tema som hjälper dig att komma igång.

En av de bästa funktionerna i detta tema är den rena och minimala designen. Den enkla sidlayouten med lokal rullning gör det enkelt för dina läsare att se vad du gör, och för potentiella kunder att bläddra i din portfölj och kontakta dig för ett jobb. Åh, och den anpassade ljusskärmen på full skärm med vit bakgrund gör det enkelt för läsarna att verkligen ta in ditt arbete.

Andra fantastiska funktioner i Rokophoto inkluderar en helt responsiv design, obegränsade färgalternativ, anpassade bakgrunder (även bilder), snygga bildhumrar för din portfölj och mer.

34. Inspiro

Inspiro WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Inspiro är ett lyhört WordPress-tema med fullskärmsfotografering utvecklad av WPZoom. Detta vackra och minimala tema är perfekt för alla onlineportföljer eller gallerier. Temat är ett snabbt och enkelt sätt att skapa en personlig webbplats för att dela dina foton och till och med sälja tema online. Installera bara temat och använd de inbyggda funktionerna och sidmallarna för att slutföra din webbplats på kort tid.

Eftersom detta är ett fotograferingstema har det naturligtvis fantastiska bildalternativ. Temat har en fantastisk hemsida för fullskärm för att visa upp dina favoritbilder. Dessutom finns det ett fantastiskt fullständigt galleri där du kan lägga till alla dina bilder från dina fotograferingar, live-evenemang eller din telefon.

Andra fantastiska funktioner hos Inspiro inkluderar en social widget så att dina läsare kan tweeta och följa dig, anpassad logotyp och bakgrundsbildstöd för att göra temat mer personlig, en fullständig blogg för att dela dina senaste nyheter och användbara tips och så mycket mer.

35. Fotoreaktivt

Photoreactive Photography WordPress Theme

Photoreactive är ett premium-WordPress-tema på helskärmsbild som finns tillgängligt på ThemeForest. Detta fantastiska tema gör en underbar onlineportfölj eller galleri för fotografer, designers och andra kreativa.

Detta tema har byggts för att visa upp massor av bilder, så det är enkelt att inkludera hela ditt arbete eller bara ett prov – oavsett vad som fungerar för dig. Lägg till en massiv skjutreglage för helskärm på hemsidan, bakgrundsbilder på hela skärmen på vilken sida som helst och skapa underbara portföljer för att visa upp dina verk. Dessutom finns det massor av portföljalternativ för kolumner, filter, rutnätlayout, AJAX och mer.

Temat är också redo för e-handel. Photoreactive inkluderar support och styling för den populära WooCommerce-plugin. De eleganta och minimala butiks- och produktsidorna ser bra ut med de anpassade bakgrunderna som stöds av temat. Photoreactive är också kompatibelt med WPML-flerspråkigt plugin, så du kan lägga till översättningsalternativ på hela webbplatsen (portfölj, blogg, butik och alla dina andra sidor) på ett ögonblick.

36. Fotograf

Fotograf WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Photographer WordPress Theme är ett premiumtema skapat av organiska teman, som har en helt lyhörd layout perfekt inte bara för att dela din digitala fotografering utan också för att sälja dina stockfoton. Det kommer med WooCommerce-support så att du kan sälja dina foton online med hjälp av det plugin, anpassade rubrikalternativ, anpassade bakgrundsalternativ, presenterade bilder / videor, flera layouter på hemsidan, utformning av gravitationsformer och mer!

Skapat med fotografen i åtanke, kommer detta tema att låta dig ställa in en portfölj med olika mallalternativ (1,2 eller 3 kolumnalternativ), det finns flera alternativ för färgändring så att du kan anpassa temat för att matcha ditt varumärke, det är lyhört så det kommer att se bra ut oavsett användarens skärmstorlek och naturligtvis gör den minimala designen den idealisk för att dela foton.

Slutsats

Det finns tre huvudsakliga metoder för visuella portföljteman; visar några valda foton, med diskreta länkar till ytterligare bilder / information, eller visar upp ett enda foto (eller video eller annat visuellt konstverk) på hemsidan, eller har en reglage på hemsidan för att visa upp ett stycke i taget. Vilket av dessa du föredrar kan diktera ditt val av tema … men många av teman på denna lista har alla tre som alternativ, oavsett standard.

Så om du upptäckte en design du gillade, men hellre skulle ha en rutnät eller helskärm stil hemsida, ta en sekund för att kontrollera funktionerna. Det kan bara vara det tema du har letat efter.

Missade vi några? Vad är ditt favorit tema för 2019 hittills? Låt oss veta i kommentarerna.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me