Bästa WordPress-teman och mallar 2020

Bästa WordPress-teman och mallar

Det kan vara överväldigande att söka efter ett nytt WordPress-tema, men det behöver inte vara det. Det är därför vi har gjort det enkelt för dig och samlat de bästa WordPress-teman under 2019 (enligt vår ödmjuka åsikt) för att hjälpa dig att uppgradera din webbdesign.

Vi har sett höga och låga, jämförde funktioner och läst riktiga kundrecensioner för att vara säkra på att vi bara rekommenderar de bästa WordPress-teman. Kom bara ihåg att inga två teman är lika – vi gjorde vårt bästa för att inkludera en mängd olika designstilar, funktioner och nischer. Oavsett om du letar efter ett nytt bloggtema eller en fullständig e-handelsmall så har vi hittat det bästa WordPress-temat för dina behov. Se bara till att läsa temabeskrivningen för att se om ett tema passar perfekt.

Så utan att ta lite mer av din tid, låt oss granska i vår personliga lista över vad vi tycker är de bästa WordPress-teman 2019!

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Totalt

Totalt responsivt WordPress-tema för flera ändamål

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Total Drag & Drop WordPress Theme är ett flexibelt mångsidig tema utformat för alla typer av webbplatser. Byggt från grunden för en problemfri vätskekänslig upplevelse, anpassar varje element i temat enkelt för att se bra ut på alla enheter. Plus med mer än 40 demos att välja mellan kan du ha din webbplats igång snabbt.

Totalt är verkligen det totala paketet. Temat inkluderar inbyggda alternativ för portföljer, personal, vittnesmål och mer. Dessutom finns det hundratals alternativ för att anpassa den allmänna stilen och layouten på din webbplats från Live WordPress Customizer. Välj bland hundratals Google-teckensnitt, anpassade webbplatsbredder, temahöjdfärg, styling av inläggstyper osv. Temat kommer också tillsammans med Slider Revolution och Layer Slider – två av de bästa tillgängliga reglaget plugins.

Eftersom temat också skapades med fullt stöd för WPBakery Visual Page Builder, kan du designa alla inlägg eller sidlayout du önskar. Välj mellan 100+ sidbyggare-element inklusive ikoner, knappar, portföljrutor, diagram, skicklighetsfält, sociala länkar, kontaktformer, nya mossar, animerade reglage, parallaxavsnitt, bildgallerier och massor av mer. Du kan till och med bygga en anpassad sidhuvud och sidfot! Dessutom är temat fullt kompatibelt med funktionsrika plugins som WooCommerce e-handel, bbPress-forum, WPML-översättning, Events Calendar Pro, Flow Flow sociala strömmar och de flesta andra populära plugins.

Vill du anpassa ditt tema verkligen? Total är extremt utvecklarvänligt och erbjuder massor av användbara krokar, filter och anpassade utdrag för att göra det ännu enklare att skapa anpassade klientwebbplatser.

2. Divi

Bästa WordPress-teman: Divi WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Divi är ElegantTemes flaggskepps mångsidiga tema, och du har antagligen sett det tidigare (det finns på nästan alla bästa WordPress-temalistor på webben). Detta verkligt eleganta tema är anpassningsbart för många branscher eftersom det finns många inbyggda funktioner samt stöd för populära plugins för att göra det enkelt att utveckla webbplatser med Divi.

Skapad med Divi Page Builder, kan du designa vilken sidlayout du vill använda med de medföljande sidelementen som dragspel, knappar, gallerier, e-postformulärformulär, postreglage, sociala länkar, vittnesmål, videor och mer (det finns 46 element att välja från). Eller välj mellan 20+ förlagda sidlayouter för att komma igång även snabbt. Peka och klicka bara för att redigera exempelinnehållet. Bäst av allt kan du göra allt i realtid med hjälp av live front-end editor.

Temat är översättning och RTL redo, innehåller ett anpassat lead-split-testverktyg. Dessutom har du tillgång till resten av ElegantTemas premium WordPress-teman och plugins när du köper en licens.

3. Villagio (Semesteruthyrning och gästfrihet)

Villagio Semesteruthyrning & gästfrihet WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Villagio-temat av MotoPress är överlägset ett av de bästa hotell- och gästfrihet WordPress-teman du kan hitta för ditt företag. Supercharged med kraftfulla funktioner för att hyra dina fastigheter, kartlägga platser, variabel prissättning med mera. Detta tema är en oöverträffande om du bara bryter dig in i verksamheten eller om du är en erfaren fastighetsförvaltare med år under ditt bälte.

När du bygger en webbplats eller hotellhyra finns det några viktiga funktioner du bör leta efter i ett WordPress-tema. Dessa inkluderar ett lättanvänt bokningssystem eller hotellbokningsprogram, realtidssökning för rum eller fastigheter, online (och utanför) betalningsbearbetning, variabel prissättning baserad på beläggning, tilläggstjänster tillägg eller rumspaket (för evenemang som “helg” getaway ”eller” smekmånad ”) och givetvis integration via e-postmeddelanden så att du (och dina kunder) får bokningsbekräftelser och uppdateringar. Om du inte har gissat dig – det är alla kärnfunktioner i Villagio!

Det roliga slutar inte där, Villagio-temat innehåller också alternativ för layouter, en fantastisk rubrikreglage, en administratörskalendemanager, elegant blogg och fullt stöd för WooCommerce (så att du enkelt kan sälja semesterstillbehör eller märkesvaror direkt från din webbplats) . Temat kommer också med livstidsuppdateringar och ett helt års stöd från MotoPress team av WordPress-experter vilket gör det till en fantastisk investering för ditt växande företag.

4. Bro

Bridge WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Kanske ett av de mest kända teman på vår lista, Bridge är verkligen ett bra val för din webbplats. Med över 350 demonstrationer för att komma igång med det finns det säkert att det finns flera exempel på webbplatser i din nisch att välja mellan. Detta i kombination med en intuitiv sidbyggare, e-handelsstöd och anpassad adderad funktionalitet för listor, nyheter, restauranger och front-end inloggning. Det finns massor du kan bygga med Bridge.

Naturligtvis är det lätt att komma igång med en av de många demos som ingår, men du kan också bygga din egen anpassade webbplats från grunden med temat. Anpassa din rubrik, bygg en mega-meny (eller välj en vänster, fullskärm eller klibbig) och anpassa din design på en sida per sida med hjälp av WP Bakery Page Builder. Det finns massor av element att välja mellan, som snygga portföljer, parallaxsidor, interaktiva diagram och staplar, helskärmsavsnitt, vertikal siddelning, flera sidfält och mer. Dessutom kan du alltid lägga till dina egna anpassade stilar med CSS-fältet på alternativpanelen.

Andra anmärkningsvärda temafunktioner RTL-stöd, översättningsklar, WPML-kompatibel, 3 ikonpaket, 600+ Google-teckensnitt, obegränsade färgalternativ, retina-display, smidig rullning och naturligtvis professionellt stöd.

5. Temna

Bästa WordPress-teman: Themify Ultra WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Ultra är Themifys kraftfullaste tema ännu, och därför tycker vi att det förtjänar en topplass som ett av de bästa WordPress-teman på webben. Med många alternativ för att ändra din temadesign och layout är det ett snabbt sätt att ge din WordPress-webbplats ett vackert nytt utseende.

Ultra gör det enkelt att skapa din webbplats tack vare skinn och demos. Använd demonstrationer för att komma igång med förlagda layouter och skinn för att omedelbart utforma din webbplats. Eller bygg dina egna helt anpassade layouter med hjälp av den medföljande byggmästaren plus tillägg för nedräkningar, framstegsfält, WooCommerce-moduler, skrivmaskin animerad text, prissättningstabeller och mer.

Ultra har också stöd för mega-menyer, arkivsideslayout, animerade skiftande bakgrundsfärger, anpassade bildfilter, en härlig portfölj, anpassade Google-teckensnitt och WooCommerce & WPML-kompatibilitet.

6. Zelle Pro

Bästa WordPress-teman: Zerif Pro WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Zerif Lite är ett av de mest nedladdade gratis teman på WordPress.org, så det är bara meningsfullt att det motsvarar Zelle Pro är ett av våra val för bästa WordPress-teman. Detta modulära enkelsidatema är fullt av kraftfulla premiumfunktioner perfekt för att skapa din egen personliga webbplats.

Zelle Pro har en live-anpassare med enkla alternativ för att ändra färger och designfunktioner i hela temat i realtid. Dessutom är temat kompatibelt med de mest populära sidbyggarna inklusive Site Origin och Elementor, så du kan välja den sidbyggare du är mest bekväm med. Temat inkluderar också mega-menysupport för avancerad navigering och massor av anpassade widgetar att använda i sidofält, sidfot och andra widgetområden.

Fler temafunktioner inkluderar demoinnehåll för att göra temainställningar snabbt, översättning och RTL-support så att du kan skapa din webbplats på ditt språk, ren och SEO-klar kod och uppdateringar med 1 klick. Zelle Pro har också massor av lätta att förstå videoupplärningar så att du kan lära dig in och ut i temat på nolltid.

7. Katalog

Bästa WordPress-teman: Directory WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

När det gäller de bästa WordPress-teman för kataloger och listor stil webbplatser, kan du inte gå fel med katalogtema av Templatic. Detta megatema fungerar som ett ramverk, vilket innebär att du kan använda katalogtemat och det är fantastiska funktioner på egen hand eller att du kan installera ett barntema för att lägga till anpassningar. För närvarande finns det 19+ unika katalogbarndem från Templatic (som du redan har tillgång till om du väljer ett klubbmedlemskap).

Skapa din egen lokala företagskatalog, lägg till hotell, visa upp bilar till salu, recensera restauranger och mer med katalogtemat. Byggt med kraftfulla funktioner för listor, reklam, användar- och affärsprofiler och anpassade kartor är det enkelt att skapa din egen online-katalog. Temat inkluderar också lättanvända anpassningsalternativ via en front-end editor och hudgenerator för färger och stilar.

Katalogtema är också helt kompatibelt med populära plugins som du kan använda för att utöka funktionen på din webbplats. Vill du lägga till kontaktformulär så att användare kan nå ut med frågor? Prova kontaktformuläret 7, Gravity eller Ninja Forms. Behöver du inkludera en kassa för premiumlistor? Använd WooCommerce. Känner du behov av webbplatshastighet? Temat fungerar bra med W3 Total Cache, plus massor av andra plugins.

8. Butiksinnehavare

Butiksinnehavare WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Om du har letat efter ett snabbt och enkelt sätt att skapa en webbplats för din butiksföretag, se till att titta på Shopkeeper eCommerce WordPress Theme. Detta eleganta och professionella tema innehåller enkla sidmallar och stylinginställningar så att du kan få din WordPress-drivna butik snabbt inställd.

Det som gör butiksinnehavaren så bra är att det är lätt att använda. Inbyggda Customizer-inställningar för att skapa din rubrik (färger, bakgrunder, rubriktekst, etc.), skapa ditt WooCommerce-butik (produktlayout, YouTube-videostöd i produktgallerier, gallerizoom och lightbox) och bygga din blogg betyder att du kan spendera mer tid på driver affärer och mindre på webbdesign. Butiksinnehavare har gjort det mesta arbetet för dig. Det finns alternativ för att anpassa färger, dra och släpp sidbyggnadsalternativ, pagination (eller oändlig bläddring eller ladda mer). Dessutom är de alla superenkla och enkla att använda.

Vill du lägga till produktförhandsgranskningar innan de är tillgängliga att köpa? Inga problem. Aktivera bara ShopKeepers unika katalogläge för att visa dina produkter utan knapparna Lägg till i kundvagnen. Men det är inte allt – Butiksinnehavare är också kompatibel med de mest populära plugins så det är enkelt att lägga till kortkoder, översättare, kontaktformulär eller något annat.

9. FreelanceEngine

Bästa WordPress-teman: FreelanceEngine WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

FreelanceEngine är ett tema för marknadsplats och jobbtavla, och kort av att ha ett specialanpassat tema för ditt jobbkort är det det bästa av de bästa WordPress-teman du kan använda för detta ändamål. Detta tema är unikt utformat för att du ska kunna bygga upp ett företag som hjälper andra att växa. Designa en anpassad jobbtavla, sälja premiumlistor, anslut frilansare med byråer och mer.

FreelanceEngine innehåller anpassade verktyg som du inte hittar i de flesta andra teman för att göra det enkelt att köra ditt jobbkort. Låt frilansare och företag skapa profiler (namn, bio, portfölj osv.) För att publicera tillgängliga jobb och ansöka om dem. Dessutom kan du aktivera projektpriser och budgivning så att arbetsgivare får olika offert. Använd sedan de inbyggda inkomstverktygen för att ta betalt för premium- eller presenterade listor, på sidannonser och till och med ta provision från slutförda jobb.

Förutom nischfunktioner innehåller FreelanceEngine många funktioner för att göra alla webbansvariga nöjda. Temat är lyhörda och mobilvänliga, kompatibla med Yoast SEO för kompletta webbplatsoptimeringar, inkluderar användbara rapporter (intäkter, projekt osv.), Har sidodar som är redo för widgetar och erbjuder kompatibilitet med massor av andra gratis & premium-plugins.

10. Närvaro

Bästa WordPress-teman: Närvaro WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Närvaro är ett fullständigt WordPress-tema som är utformat för att fungera bra för din webbplats. Oavsett om din webbplats är en blogg eller en webbutik. Temat inkluderar allt du behöver för att bygga din egen webbplats.

När det gäller styling finns det massor av alternativ för att skapa din perfekta webbplats. Det finns inställningar för rutor eller fullständiga layouter, 6 färgskal plus anpassningsbara färgalternativ, en drag & drop-sidbyggare, skjutreglage-stilar, Google-teckensnitt, huvuddesign, webbplatsidentitet / varumärke, Jetpack-portföljer och fler inställningar i det levande temat Customizer.

Temat inkluderar till och med 10 förutformade demonstrationer (butik, tidning, blogg, musik, fastigheter, byrå osv.) Med exempeldata plus anpassade funktioner för olika nischer. Använd listor, agentsidor och IDX-support för din fastighetswebbplats. Eller lägg till din portfölj och klientutlåtanden till din fotografihemsida. Eftersom Presence är kompatibelt med WooCommerce kan du till och med bygga din egen webbplats för att sälja produkter och tjänster.

11. Skapa 2.0

Bästa WordPress-teman: Skapa WordPress Theme av ThemeTrust

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Skapa 2.0-temat från ThemeTrust är ett flexibelt flerfunktionstema som kan användas för alla webbdesignprojekt. Detta härliga tema är byggt på SiteOrigin-sidbyggaren, så att du kan skapa anpassade layouter plus att det innehåller premium Slider Revolution för enkel animering på vilken sida som helst.

Såsom nämnts är Create 2.0 mångsidig. Med en inbyggd portfölj, videobakgrunder, anpassningsbara Google-teckensnitt, parallax, prissättningstabeller, flera blogglayouter, obegränsade widgetområden, anpassade färger, kontaktformer, mega-menyer och mer. Vill du ändra din rubrik? Det finns fyra rubriklayouter inkluderade. Behöver du en karta? Google maps är integrerad. Och att lägga till en butik är inget problem alls. Create 2.0 är kompatibelt med WooCommerce för att göra det enkelt att bygga din egen e-handelsbutik.

En annan användbar funktion är det inkluderade demoinnehållet. Klicka bara för att importera för att din webbplats ska se ut precis som temademonstrationen. Därifrån kan du redigera sidlayouter, justera färger och viktigast av det lägga till ditt eget innehåll och media. Med designen är allt som återstår att gå marknadsföra din webbplats.

12. Genesis Framework

Bästa WordPress-teman: Genesis WordPress Theme Framework

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Genesis är ett WordPress-tema, men det skiljer sig lite från andra som vi har nämnt i vår sammanställning av de bästa WordPress-teman. Genesis är ett ramverk för WordPress-teman. Du kan naturligtvis använda Genesis helt på egen hand om du letar efter en ren och minimal webbplatsdesign. Att lägga till en ny stil och till och med nya funktioner är dock lika enkelt som att installera ett barntema. Obs! Du kan inte använda ett Genesis-barntema ensamt – du måste också ha Genesis installerat.

Genesis själv erbjuder inbyggda anpassningsalternativ, 1-3 kolumner, vänster eller höger sidofält, anpassade bakgrunder, en anpassningsbar rubrik, meny, design i full bredd, sidmallar (standard, arkiv, blogg) och naturligtvis mobil / responsivt stöd . Dessa är alla fantastiska funktioner du kanske hittar i många teman. Men där Genesis verkligen lyser är det med överflödet av barntema som finns tillgängliga för ramverket. Om du behöver skapa en onlineportfölj kan du titta på Ambiance Pro-barntema. Vill du dela eller sälja dina egna onlinekurser? Det finns Academy Pro-temat. Och Outfitter Pro-temat för barn är helt utsmyckat för WooCommerce. Gör det enkelt att arbeta med och stil.

Naturligtvis är dessa bara några av de mer än 60+ officiella Genesis-barntema som finns på StudioPress. Genesis är ett bra verktyg för utvecklare, eftersom ramverket gör det enkelt att skapa dina egna barntema för klienter. På så sätt kan klienterna hålla sitt grundläggande Genesis-tema uppdaterat utan att alla påverkar anpassningarna som finns i ditt barntema. Det är ett ganska fantastiskt verktyg!

Vilka tycker du är de bästa WordPress-teman?

Det är vår nuvarande lista över de bästa WordPress-teman 2019, men vi vill veta vad du tycker. Har du provat något av dessa teman? Eller letar du efter något specifikt som vi inte inkluderade? Låt oss veta i kommentaravsnittet nedan. Och om du använder ett tema som inte finns på vår lista ännu men du tycker att det är ett av de bästa WordPress-teman under 2019 skulle vi gärna vilja veta vad det är. Kanske kan vi lägga till den i vår lista för att dela med andra läsare!

Se också till att du besöker vår blogg för att lära dig mer om WordPress SEO för att öka trafiken till din webbplats, hur du påskyndar WordPress så att dina besökare kommer tillbaka, enkla WordPress-säkerhetstips för att hålla din webbplats säker och fler WordPress-tips på vår blogg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me