Bygg fantastiska online-gemenskaper med den ultimata medlemmen för WordPress

Om du vill skapa en webbplats där människor kan registrera sig och bli medlemmar så finns det ett nytt plugin tillgängligt som gör ditt liv mycket enklare. Ultimate Member är ett community- och användarprofil-plugin som gör det mycket enkelt att lägga till vackra användarprofiler på din webbplats och skapa avancerade onlinemiljöer.

um-profil

Plugin är extremt mångsidig och gör att du kan skapa en mängd olika webbplatser där användare kan registrera sig och bli medlemmar. Den är full av funktioner och funktionalitet men är fortfarande lätt att använda och lätt.

Även om det finns för många funktioner för att nämna i det här inlägget är huvudfunktionerna i plugin: anpassade användarroller; flera registreringsformulär med rolltilldelning; obegränsade formulärfält för att fånga in användardata; villkorad logik för fält; en avancerad drag & drop-formbyggare; vackra användarprofiler; villkorade menyer; medlemsregister med valfria sökfilter; kontosida för användare att hantera sitt eget konto (ändra lösenord, ta bort konto, sekretess osv); innehållsbegränsning med sidomdirigeringar; e-postmallar och mycket mer.

UM-memberdirectories

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

Omedelbar installation

Det fantastiska med plugin är att du kan få din community-webbplats igång på några minuter med insticksprogrammet omedelbart som automatiskt kommer att lägga till alla kärnsidor som behövs för att låta folk registrera sig och bli medlemmar.

Extensions

För att behålla sin enkelhet och hålla plugin lätt och uppblåst fri använder plugin tilläggsmodellen som är samma modell som används av populära plugins som WooCommerce, Easy Digital Downloads och Ninja Forms. Ultimate Member erbjuder för närvarande följande Ultimate Member Extensions med mer planerade för framtiden:

Social inloggning

Om du vill låta användare registrera / logga in på din webbplats via sociala nätverk så att de inte behöver komma ihåg en annan uppsättning inloggningsuppgifter kan du göra det med den sociala inloggningsförlängningen som gör att användare kan registrera / logga in via Facebook, Twitter, Google+ , LinkedIn, Instagram, VK.com/VKontakte. Du kan bestämma vilka nätverk som ska användas och du kan visa knapparna på inloggnings- och registreringsformulär eller var som helst på webbplatsen med kortkoder.

um-sociallogin

MailChimp

MailChimp-tillägget integrerar MailChimp med plugin och låter användare prenumerera på dina e-postlistor när de registrerar sig på din webbplats. Användare kan prenumerera på flera listor och kan avsluta prenumerationer från listor direkt från sin kontosida. Med detta tillägg kan du också synkronisera användarmeta till din MailChimp-lista.

um-MailChimp

bbPress

När du skapar community-baserade webbplatser är det vanligt att ha ett forum där användare kan interagera med varandra. Denna tillägg integrerar sömlöst Ultimate Member med bbPress och flyttar bbPress-profilinformation till Ultimate Member-profilen.

um-bbPress

Användarrecensioner

Ultimate Members användarrecensionstillägg ger ett 5-stjärnigt betygs- och granskningssystem till din webbplats som gör det möjligt för användare att betygsätta och granska varandra. Med detta tillägg kan du beställa medlemskataloger av användare med högst betyg, låta användare filtrera kataloger efter betyg, lägga till widgetar på din webbplats som visar högst rankade och mest rankade användare och mycket mer.

UM-userreviews

myCRED

Om du vill spela din webbplats och belöna användare kan du göra detta enkelt genom att integrera Ultimate Member med myCRED, som enligt min mening är det bästa poänghanteringssystemet för WordPress. Med detta tillägg kan du belöna användare med poäng för specifika åtgärder och även visa användarens poäng, märken, rang och framstegsmätare i sin profil.

um-mycred

Lägger märke till

Det finns många plugins som gör att du kan lägga till meddelanden över hela webbplatsen till din webbplats men inte många har möjlighet att visa meddelanden till vissa användarroller eller inloggade / inloggade användare. Med detta tillägg har du fullständig kontroll över vilka användare som kan se varje meddelande. Du kan också visa meddelanden i hela webbplatsen eller på specifika sidor endast med kortnummer.

UM-meddelanden

Meddelanden i realtid

Om du vill lägga till ett meddelandesystem som liknar det som finns på Facebook och Twitter på din webbplats kommer denna tillägg att göra det. Meddelandesystemet i realtid gör det möjligt för användare att få realtidaviseringar direkt på din webbplats till händelser som är relevanta för dem.

UM-aviseringar

Online-användare (gratis)

Om du vill låta användare se vilka andra användare som är online så kommer detta gratis tillägg att du kan visa vem som är inloggad på din webbplats. Som med många andra element i plugin-programmet tillåter detta tillägg användare att kontrollera sin egen integritet så om en användare inte vill låta andra användare veta att de är online så kan de dölja sig själva via sin kontosida.

UM-onlineusers

Google reCAPTCHA (gratis)

Medan plugin redan har antispamåtgärder för inloggnings- och registreringsformulär så låter denna kostnadsfria tillägg dig lägga till den officiella Google reCAPTCHA till dina formulär som kommer att bidra till att ytterligare bekämpa skräppost.

um-recaptcha

Galleri för UM (tredjepartsförlängning)

Galleri för Ultimate Member

WordPress-plugin Galleri för Ultimate Member är ett av de bästa gallerierna tillgängliga för Ultimate Member sociala nätverk plugin. Det är enkelt att konfigurera och använda. Att använda detta UM-galleri ger alla sociala nätverk en mer modern upplevelse med foto- och videostöd, kommentarer och albumkontroll.

Denna plugin är perfekt för alla sociala nätverk eftersom det håller användare aktiva i alla sociala nätverk genom att hålla dem engagerade genom obegränsade album och foton. Dessutom finns det två lägen; Enkelt albumläge och obegränsat läge. I läget Enkel album överför användare alla sina foton till ett album medan Obegränsat läge ger dem möjlighet att organisera foton och videor i obegränsade album. Plugin har också sin egen designade lightbox som gör det möjligt för medieägare att redigera albumbeskrivning och bildtexter.

Om webbplatsen inte behöver videostöd, kan den enkelt stängas av av galleriets tilläggssektion i administratören. Från det avsnittet kan kommentartillägget också aktiveras vilket skulle lägga till alternativet att skriva kommentarer på foton från ljuslådan.

När Ultimate Member-plugin Social Activity är aktiverat kan admin aktivera tillägget Activity Wall för UM Gallery. När det har aktiverats visas nya album på aktivitetsväggen.

Plugin har några få krokar tillgängliga för utvecklare inklusive krokar efter fotoöverföring, album redigerat, album skapat osv.


Om du letar efter ett enkelt sätt att lägga till gemenskapsliknande funktioner på din webbplats kan Ultimate Member bara vara plugin för dig. Även om plugin-programmet inte tillåter dig att för närvarande skapa ett socialt nätverk som du kan med BuddyPress, gör pluginens flexibilitet utöver dess växande antal tillägg att Ultimate Member kommer att vara ett utmärkt val för många WordPress-användare som vill skapa onlinemiljöer.