De bästa bröllop WordPress-teman

De bästa bröllopsteman för WordPress

Ett bröllop är det tillfället när två partners förenas genom sitt humör för bättre och värre tills döden delar dem. Ett sådant storartat tillfälle förtjänar ett lika storhetsuttryck. I vår tid av digitala medier har den personliga beröringen inte gått helt bort. Vi har listat några av de bästa bröllop WordPress-teman som hjälper dig att nå ut till alla på internet samtidigt som du håller den personliga kontakten intakt.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Meridian Wedding

Meridian Wedding - Responsive WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Meridian Wedding innehåller allt du behöver på en elegant designad sida. Alla viktiga element ingår – ett schema för att hålla dina gäster informerade om tid och plats för händelserna fram till och vid din stora dag, en RSVP-modul så att dina gäster kan svara direkt på din inbjudan och du kan också låta dina gäster vet var du är registrerad så det är lätt för dem att välja den perfekta gåvan.

Meridian Wedding innehåller också en blogg, så att du kan dela viktiga berättelser som din engagemangshistoria med hela gästlistan för att bygga förväntan. Du kan också dela dina förlovningsfoton, videor och presentera ditt bröllopsfest. Ingen bröllopswebbplats skulle verkligen vara perfekt utan förmågan att anpassa den för att passa temat för din speciella dag. Med hjälp av Meridian Styler kan nästan alla element anpassas fullt ut inklusive typografi, färg, bakgrund och mer.

2. Smekmånad

Bröllopsresa - bröllopskänsligt tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Bröllopsresa är ett lyhört bröllopstema och har en mycket elegant och robust design, noggrant utformad med en vacker layout som lovar att sticker ut. Temat är mycket enkelt att anpassa och enkelt att installera. Temat inkluderar ett RSPV-formulär, gästbok, nedräkningstimer, händelsekalender, fullskärms Revolution Slider med många 3D-effekter, en blogg och en Twitter-sfär och mycket mer.

3. Everline Wedding Event

Bröllopsevenemang - Everline WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Everline har ett rent och vackert responsivt bröllopstema, har fem hemsidor, en Revolution Slider, en Visual Composer för enkel anpassning (med 9 fördefinierade färgscheman), en Mega-meny för att inkludera alla dina detaljer på ett ställe, en händelsekalender, en nedräkningstimer, en detaljerad dokumentation. Om du gillar allt organiserat perfekt, är Everline definitivt värt att överväga.

4. Bröllopsdag

BRUKSLAGSDAG - BRYLLIGT WORDPRESS-TEMA

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Bröllop djärvt och stilfullt lyhörd bröllopstema. Den har en unik navigationsfönster till vänster och använder moderna mönster och en vacker layout för att komplettera tematets unika natur. Den innehåller en händelsekalender, RSPV-formulär, fotogalleri, en blogg och mycket mer. Om minimalism och djärvhet är din smak, är det definitivt värt en titt.

5. Union

Union - Bröllop och evenemang WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Unionen är ett enkelt, elegant och lyhörd bröllopstema på en sida. Det är inte bara rent och lätt att använda, utan också mycket enkelt i din webbläsare. Dess funktioner inkluderar – fyra unika rubriker, segregerade avsnitt för olika användningsområden, 2 RSPV-formulär, ett live Instagram-galleri, anpassade logotyper, ikoner med klara näthinnor, tema för barn, 600+ Google-teckensnitt och mycket mer.

6. WeddingEngine

WeddingEngine

Info & nedladdning Visa demonstrationen

WeddingEngine är ett premiumbröllop WordPress-tema perfekt för att skapa en saga webbplats om din stora dag. Detta är det tema du vill använda för att bygga en bröllopswebbplats att dela med vänner och familj.

Använd den medföljande reglaget och tematets video- och bildalternativ för att lägga till bilder av det lyckliga paret, babyfoton, förslagsvideoen och mer. Lägg sedan till viktiga datum från ditt förhållande som när du träffades, din första kyss, när du flyttade in tillsammans, när du blev förlovad och allt annat med hjälp av tidslinjefunktionen. Åh, och WeddingEngine har också ett bra alternativ för familj och vänner att lämna er varma önskemål direkt på din bröllopswebbplats.

Du kan också lägga till alla dina bröllopshändelser, en RSVP-modul, en nedräkningstimer tills den stora dagen och mer. Dessutom finns det alternativ för att anpassa layout, färger och andra alternativ i hela temat.

7. Merit

Merit - lyhörd WordPress bröllopstema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Ett välorganiserat, modernt och vackert lyhörd bröllopstema, Merit gör att du kan ändra färger och typografi direkt från deras temalternativ – som drivs av den kraftfulla Redux Framework. Med avancerade typografimöjligheter, RSPV-formulär, barntema och mycket mer, kan man inte bortse från meriter eftersom det ger oss mycket att leta efter.

8. Bröllopsdagen

Bröllopsdagen lyhörd tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Bröllopsdagen har allt du behöver för att hålla dina bröllopshändelser organiserade redan från början. Använd de medföljande fyra fördefinierade färgskallarna, 15+ sidmallar, kortkodgenerator, anpassade widgetar och anpassade inläggsformat för att snabbt och enkelt konfigurera din webbplats. Lägg till historien om hur ni möttes, en video av förslaget eller till och med ett bildgalleri av dina förlovningsfoton – Wedding Day gör det enkelt.

Det som verkligen gör detta tema så bra är hur komplett det är. Det kommer en snart kommande mall som du kan använda när du ställer in din webbplats. Temat inkluderar ett användbart RSVP-avsnitt så att gästerna kan informera dig om att de kommer, och du kan också lägga till i ditt register så att de kan få sina shopping tidigt. För själva dagen kan du lägga till alla detaljer om evenemanget, ditt brudfest och anteckningar om allt annat. Om gästen har några frågor finns det en användbar kontaktsida med flera kartläggbara platser så att de kan få tag på dig. Slutligen – i dem ingår ett underbart galleri där du kan lägga till bilder från dina ungkarl / bachelorettfester, bröllopet och din smekmånad att dela med dina gäster.

Temat har många andra fantastiska bröllopsdagsfunktioner som du säkert kommer att älska. Det finns en söt nedräkning som visar tiden kvar till din stora dag, en härlig gästbok där nära och kära kan lämna välbehag, integrering av presentföretag för att göra shopping enkelt för dina gäster och mycket mer.

9. Bara gift

Just Married Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

WordPress-temat Just Married Wedding är perfekt för bröllop eller personliga bloggsidor. Detta förtjusande bröllopstema är packat med funktioner och söta detaljer. Huvudinnehållsområdet är utformat som en inbjudan med sömnadsdetaljer, med evenemangets namn och datum fram och mitt. Temat inkluderar ett fullständigt galleri för engagemangsbilder, genomskinliga drop-downs, en bloggsektion och sidor för bröllopsfesten och boende.

Anpassa utseendet på temat så att det matchar parets personliga stil. Välj mellan fyra förinställda färgscheman: beige / turkos, grön / röd, blå / rosa eller lila / orange. Använd sedan något av de medföljande bakgrundsmönstren (filigranmönster eller ett diamantgitter med blommönster) eller ladda upp din egen bild.

Temat inkluderar också bröllopsspecifika funktioner. En speciell RSVP-modul gör att gästerna direkt kan bekräfta sitt deltagande. Registersidan gör det sedan lättare för gästerna att hitta den perfekta presenten genom att ange länkar till alla dina presentregister på ett ställe.

10. Neeqah

Neeqah - Responsive Wedding WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Helt enkelt häpnadsväckande, visuellt vackert, otroligt lätt att arbeta med. Det beskriver perfekt Neeqah, ett lyhört bröllopstema. Med sådana fantastiska funktioner som obegränsade färggalor, avancerade tema- och typografimöjligheter, RSPV-formulär, detaljerad dokumentation och mycket mer, är Neeqah definitivt ett tema att fundera över länge för att representera din väldigt speciella dag.

11. XOXO

XOXO - Vackert elegant bröllop WordPress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

XOXO, som är ett enkelt men elegant, ensidigt svar på bröllopsteman med fullständig respons, har massor av anpassningsalternativ, hundratals Google-teckensnitt, redigering av färger, sidlayout i full bredd eller boxad layout, ett galleri, RSPV-formulär, händelsekalender och mycket mer. Om ditt val är livligt och öppet, är detta ett tema som du bör överväga på allvar.

12. Lovey Dovey

Lovey Dovey - Responsive WordPress Wedding Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Lovey Dovey är ett rent och sofistikerat lyhörd bröllopstema, en enkel att använda, lätt att anpassa och har byggts på Bootstrap 3, mycket pålitlig. Dess funktioner inkluderar temalternativ, RSPV-formulär, fotogalleri, gästbok, typer av evenemangspost och mycket mer. Det har allt du behöver för att skapa en fantastisk bröllopswebbplats för din mycket speciella dag.

13. Äktenskap

Äktenskap - lyhörd bröllop WordPress tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Äktenskapet är ett klassiskt, sofistikerat bröllopstema med vit krage, en enkel, enkel att använda med olika temalternativ som erbjuder anpassning av färger och teckensnitt och en kortkodsbaserad layoutredigerare. Detta tema kanske inte är så snyggt som resten, men även då lockar en klassiker alltid en viss typ av publik.

14. Maya

Maya - Smart & kraftfullt WP-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Ett smart och underbart barn med det ursprungliga MAYA-temat som är fullt lyhörda och erbjuder en sidvisad och flersidig funktionalitet. Med funktioner som helskärmsbildområde på målsidan, parallaxeffekt, blogglayout, fotogalleri och mycket mer. Om din smak är lite exklusiv och stilren kan det vara till din smak.

15. Evighet

Eternity - Responsive Wedding WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Eternity är ett rent, vackert och stilfullt ensidigt responsivt bröllopstema, och har en unik layout med en navigeringskolumn till vänster. Temat har en nedräkningsur, fotogalleri, berättelseavsnitt, presentregister, RSPV-formulär, en blogg och mycket mer. Om du letar efter något lätt för ögonen och samtidigt följer dagens betydelse, bör du prova detta.

16. Pumpa

Pump - lyhört bröllop & mångfärgat tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Pump är ett välkategoriserat och modernt flersidigt responsivt bröllopstema. Pumpen är lätt att anpassa eftersom det kommer med temalternativ, en obegränsad färgpalett, premiumreglage, kortkoder, näthinnaklar, visuell kompositör, galleri och mycket, mycket mer. Om du gillar allt absolut organiserat och allt har sin egen plats medan du håller det vackert, leta inte mer.

Detta tema är redo för alla dina bröllopsdagfestligheter! Pumpen innehåller fantastiska sidbyggnadsmoduler tack vare den fantastiska Visual Composer-plugin från WPBakery. En annan stor funktion hos Pump är stödet för externa plugins. Temat stöder bbPress om du vill lägga till ett forum för deltagare att umgås online och prata om dina kommande nyheter. Eller så kan du använda WPML (som temat också stöder) för att helt översätta temat till flera språk så att alla dina släktingar, oavsett var de kommer ifrån, kan redo din bröllopsblogg att hålla sig uppdaterad.

Andra fantastiska temafunktioner inkluderar en vittnesmålssida för att dela familjemedlemmars berättelser om det lyckliga paret, en folksida för att lägga till bios om brudfesten, en gallerisida för att dela engagemang och evenemangsbilder och mycket mer. Pump är ett bra bröllopstema som säkert kommer att glädja alla Bridalzilla.

17. CuckooLove

CuckooLove - Bröllop WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

En av de bästa aspekterna av CuckooLove är bakgrundsbilden på varje sida – det är underbart! Anpassade inläggstyper inkluderar foton (för portföljsidor, video- / fotoalbum), gäster, gästbok och evenemang. Med flera blogg- och sidlayouter kan du få exakt det utseende du vill ha, och över 14 sidmallar levereras med detta underbara tema. Använd hemsidebyggaren för en specialiserad layout och välj mellan fyra olika bild- / videoklippare på hemsidan eller var som helst på webbplatsen! Temat levereras med två fördefinierade stilar som fungerar direkt ur rutan, så att du kan komma igång med innehållsinkorporering direkt!

18. Qaween

Qaween - Responsive WordPress Wedding Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Qaween har allt du behöver för att enkelt skapa en webbplats och blogg för ditt bröllop. Temat inkluderar en fantastisk hemsida med en skjutreglage på helskärm, stöd för sektionens bakgrundsbild och mer. Med bloggen kan du dela med dina vänner och familj så att de kan läsa hela ditt engagemang, platsen eller vad dina planer är för framtiden. Plus evenemangssektionen är perfekt för att dela information om förlovningsfesten, ungkarl & bachelorettfester, evenemangets bröllopsdagsschema och om du vill kan du till och med lägga till information om din smekmånad. Slutligen frågar den fantastiska gallerisidan bara efter bilder på dina ringar, dina fester och naturligtvis ditt bröllop.

Det finns massor av andra användbara funktioner inbyggda i Qaween vilket gör det till ett bra tema för att blogga i allmänhet och inte bara bröllop. Temat inkluderar anpassade inläggstyper för att göra det lätt att lägga till din startsida, galleribilder och händelser. Dessutom innehåller kortkoderna det enkelt att lägga till utsmyckningar på inlägg och sidor (inklusive listor, avdelare, videor, citat, karuseller, knappar och mycket mer)

19. GeekLove

GeekLove - Ett lyhörd WordPress-bröllopstema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

En sofistikerad, minimalistisk och vacker design, Geek Love är ett fullt svar på bröllopstemat med en sida. Det är mycket anpassningsbart, och genom att widgeteras är det också mycket enkelt att skapa ditt eget uttryck för temat. Dess funktioner inkluderar en evenemangschef, RSPV-formulär, en gästbok, kortkoder, näthinneskärm och mycket mer. Om något verkligen vackert och minimalistiskt är din smak, har du mött din perfekta matchning.

20. Totalt

gift bröllop wordpress tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Totalt är överlägset vårt utmärkta tema, och som vi har sagt många gånger innan du verkligen kan bygga någonting med det. Detta inkluderar bröllopsteman, och vi har skapat en härlig Total Wedding WordPress-temademono med lokal rullning för att hjälpa dig komma igång. Använd textmoduler för att lägga till information om ditt evenemang, lägg till anpassade teckensnitt och teckensnittsfärger för att matcha ditt bröllopstema, infoga gallerier eller senaste blogginlägg om ditt evenemang och inkludera en rsvp-form eller till och med en nyhetsbrevwidget (om du blir snygg med din bröllopshändelser). Lägg till alla moduler du vill, Total har över 90+ att välja mellan och temat är fullt lyhört. Med drag & drop-sidbyggaren kan du skapa en unik webbplats som verkligen representerar dig som ett par och de kommande händelserna!

Tying The Knot (er, Wrapping Up)

Och där har du det! En sammanställning av några av de vackraste, otrolig inspirerande och rörande teman för wordpress. Ett äktenskap är det heliga bandet, där två själar går in och lämnar som en. En sådan intim band bör firas med en personlig touch och därmed noteringen! Om du känner att vi har missat ett tema som förtjänade erkännande eller sorts, tveka inte att berätta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me