De bästa Fitness & Gym WordPress-teman

De bästa Fitness & Gym WordPress-teman

Om du behöver bygga en webbplats för en fitnessklubb, gym eller personlig tränare kommer det här inlägget att ge dig all information du behöver för att enkelt kunna slutföra projektet. När det gäller att välja ett fitness-tema för WordPress för att förbättra din webbplats och tjänsteerbjudanden, läs bara det här inlägget. Då ska du vara redo att gå.

WordPress bevisar än en gång hur mångsidig det är, tack vare antalet teman som byggts specifikt för att marknadsföra gym, yogastudioer, CrossFit-lådor och mer. Dessutom lägger de fristående teman till användbara funktioner för att underlätta hanteringen av din fitnesswebbplats. Eller till och med ge extra värde för dina medlemmar!

Med dessa fitness-teman, är det enda som återstår att göra att lägga till det fantastiska innehållet som kommer att få nya medlemmar och klienter flockas till dina dörrar. WordPress har verkligen många fitnessrelaterade teman att välja mellan. Även om detta är bra, kan alltför många alternativ att välja mellan bromsa ner dig. Så för att hjälpa dig här är toppval för det bästa av de bästa fitness-teman för WordPress för att förenkla din beslutsprocess.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Total gym

Total Gym WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Gym är ett nytt fitness- eller gymnastiksymtema byggt med Total WordPress-temat. Total Gym-demo är byggd med en anpassad utökad version av Visual Composer och är perfekt för att skapa en fantastisk landningssida för din studio, personlig träningstjänst, gruppklass eller något annat. Plus med extra funktioner som anpassade Slider Revolution-animerade reglage, översättningsstöd, WooCommerce-kompatibilitet, hundratals live Customizer-stilalternativ och mer Total är ett utmärkt val för någon av dina webbplatser.

2. Energi

Energy Gym WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Energi är ett WordPress-tema för hälsa och fitness skapat av WPZoom. Detta djärva, ljusa och lyhörda tema skulle vara bra för ditt gym, rekreationscenter, yoga och Pilates studio eller annan hälsorelaterad webbplats.

Temat är fullt lyhört så det passar din webbläsarstorlek eller mobila enhet. Detta betyder att din webbplats ser perfekt och professionell ut oavsett hur kunder eller besökare ser din webbplats. Plus Energy innehåller massor av teman anpassningsalternativ för att skapa en webbplats som verkligen uppfyller dina behov. Välj en standard- eller fullbreddsrubrik, använd anpassade sidmallar för att snabbt lägga till innehåll på din webbplats och använd alla funktioner i det kraftfulla ZOOM-ramverket för att justera färger och andra element i hela temat.

Energi innehåller fantastiska alternativ och funktioner du kan behöva för ditt gym eller din fitnessanläggning. Skapa en fantastisk glidreglage för hemsidan för att visa upp din anläggning, nya klasser, utrustning och mer. Lägg sedan till olika sidor med stora bilder i full bredd och lägg upp information om dina medlemskap, klasserbjudanden, tränarprofiler eller till och med evenemang. Detta flexibla och lättanvända tema är ett bra sätt att marknadsföra din hälso- och fitnessaffär.

3. Power Gym

Power Gym

Power Gym har en uppsättning kontroller för att anpassa många av aspekterna på din webbplats utan att redigera någon kod direkt. Du kan också använda de anpassade inläggstyperna för att lagra information separat från ditt vanliga blogginnehåll. Detta kan inkludera tränarprofiler och klassinformation.

4. I form

I form

Info & nedladdning Visa demonstrationen

In Shape är ett modernt och flexibelt fitness- och gymmet-stil premium-WordPress-tema från Themefuse. Detta tema är bra för att marknadsföra ditt hälso- och fitnessbaserade företag online. Oavsett om du erbjuder en-mot-en personlig träningspass, grupp boot camp-klasser i parken eller om du startar ditt eget gymnastiksal är In Shape det perfekta temat för din webbplats. Temat innehåller fantastiska fitnessrelaterade funktioner. Lägg till en BMI-kalkylator, dina kunders framgångshistorier, din fullständiga lista över tjänster och mer.

Dessutom, eftersom det här är ett fitness-tema finns det en härlig träningsmodul där du kan lägga till i dina rutiner. Dessutom kan du lägga till en snapshot av kroppsdelar som arbetats och träningsmålen som denna rutin kommer att hjälpa till. När du lägger till träningspass grupperas temat i plan som klienter och läsare kan använda för att komma i form snabbt. En annan bra funktion är träningskalendern. Penna i dina klockan am och pm, eller blockera tider för speciella pass & roliga evenemang, dela sedan din kalender med alla dina läsare.

5. GetFit

Komma i form

Byggt på Bootstrap-ramverket är GetFit mycket lyhört för mobila enheter och tillåter även dina besökare att använda sina pekskärmsgränssnitt för att svepa igenom ditt innehåll. Du får också många kontroller för att anpassa alla element på din webbplats när du använder det här temat. De inkluderade Photoshop PSD-bilderna låter dig redigera temabilderna för att få ett mer personligt utseende för din fitnesswebbplats.

6. Träning

Träna

Trots att Workout har utformats med CrossFit-gym i åtanke, kan det fungera bra för att bygga alla typer av fitnessrelaterade webbplatser. Den inbyggda funktionaliteten gör att du snabbt kan publicera klassplaner, programlistor, coach-sidor, vittnesmål och fotogallerier för dina anläggningar, personal och medlemmar. Du kan också enkelt lägga till en onlinebutik på din webbplats tack vare WooCommerce-stödet för Workout-temat.

7. GamePlan

Spelplan

GamePlan är idealiskt för att marknadsföra fitness- och sportevenemang, såväl som gym, och har byggts för att integreras med Event Calendar Pro-plugin för att göra det enkelt att publicera detaljer och sälja biljetter till ditt evenemang. Detta fitness-tema inkluderar också premium Visual Composer och Slider Revolution-plugins för extra värde och ännu fler designalternativ.

8. Fitness Sport Gym

Fitness Sport Gym WordPress Theme

Fitness Sport Gym är ett premium WordPress-tema skapat specifikt för hälso- och fitnessindustrin. Skapa en perfekt pixelplats för ditt gym, yogastudio, crossfit box, boxningsgymnastik eller annan hälsorelaterad anläggning. Inbyggda funktioner för scheman, tränare och mer gör detta tema perfekt!

Fitness Sport Gym har fantastiska premiumfunktioner för att skapa en fantastisk hemsida med drag-and-drop-byggmästaren, en unik prissida för medlemskap eller specialerbjudanden, fantastiska gallerier och en fantastisk personalsida för att visa upp dina fantastiska tränare och inhemska fitnessguruer. En av de mest användbara funktionerna är det inbyggda stödet för plugin för händelsekalender. Med detta kan du skapa avancerade tidtabeller för ditt dagliga klassschema för att hålla dina kunder informerade. Du kan också designa en superevenemangskalender för kommande kampanjevenemang, fitnessmässor, utseende för sportpersonlighet, träningspass, semestertimmar och mer.

Det är inte allt. Fitness Sport Gym kommer också med en portfölj av anpassad inläggstyp, en fullständig blogg, vittnesmål om anpassad inläggstyp, den kraftfulla Revolution Slider, en premium ikonuppsättning och WooCommerce-support så att du kan sälja dina egna träningskläder och redskap.

9. WP Beauty

WP Beauty WordPress Theme

WP Beauty är ett kraftfullt anpassningsbart WordPress-tema som skapas av Contempo Inc. Detta tema designades för att vara den perfekta lösningen för gym, salonger, spa och mer. Temat kommer med flera premium-plugins som gör det enkelt att bygga din perfekta webbplats. Med den medföljande Visual Composer-plugin kan du bygga vilken sidlayout ditt hjärta önskar genom att helt enkelt dra och släppa sidelement på plats och sedan anpassa. Det medföljande Slider Revolution-pluginet gör det enkelt att lägga till ett slags animerade reglage för att få en enorm inverkan. Och premiumbokningen Booked Appointments innebär att du kan börja boka på din webbplats asp.

Temat kommer också med fantastiska förbyggda demonstrationer som du kan importera för att komma igång snabbt. Välj bara från de förutformade demonstrationerna för en dagspa, salong, frisersalong, modeblogg, gym eller yogastudio. Importera sedan exempeldata och anpassa med hjälp av de inbyggda adminalternativen för färg & teckensnitt, sidhuvud och sidfotbyggare och olika Visual Composer-elementalternativ. Det bästa av allt detta tema är översättningsklar (inklusive stöd från höger till vänster), innehåller inbyggda sociala medialternativ och kommer med massor av enkla att följa video och skrivna guider.


Som ni ser finns det några utmärkta WordPress-teman för att bygga en fitness- eller gymnastikwebbplats med WordPress. Och oavsett din fitnessaffär – det finns definitivt ett tema för dig. Om du har några råd till våra läsare om att skapa en webbplats för ett gym eller ett fitnesscenter med WordPress, vänligen lämna en kommentar nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me