De bästa jobbstyrelsen WordPress-teman

De bästa jobbrädet WordPress-plugins och teman

I en idealvärld skulle arbetssökande och anställningsföretag magiskt hitta varandra online. Jobbstyrelser (nisch eller företagsspecifika) kan göra det enklare, men det kan vara komplicerat att installera en på din webbplats.

Det finns många WordPress-plugins där ute om du vill använda ett plugin för att skapa ditt jobbkort tillsammans med ditt befintliga tema, men det finns också många teman som är specialbyggda specifikt med denna nisch i åtanke. Om du inte har mycket färdigheter eller tid att anpassa ett plugin för att matcha ditt nuvarande tema, kan det vara en bättre idé att få ett tema byggt för detta ändamål, med en redan fantastisk design för att skapa och hantera ett jobbtavlor. Dessutom kommer alla jobbfunktioner att vara helt integrerade vilket innebär att du inte behöver installera extra plugins eller göra modifieringar av barntema, det innebär att mindre testning och installation krävs från din sida. Låt oss nu titta på några av våra favoritjobbkort WordPress-teman!

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. JobRoller

JobRoller WordPress Theme

Info & nedladdning

JobRoller-temat är ett premium WordPress-tema som gör att du snabbt kan förvandla din WordPress-installation till en fullständig jobblista – Jobbstavswebbplats. Detta funktionsrika tema byggdes för att vara användarvänligt och för att integrera så bra med WordPress att du kan vara online och sälja utrymme för jobblistor på bara några minuter efter installationen.

Job Roller är inte ditt vanliga WordPress-tema. Denna mall har utvecklats nerifrån och upp för att ge dig allt du behöver för att skapa en framgångsrik webbplats för jobblistor. Temat använder anpassade inläggstyper och taxonomier för att hålla alla dina jobbförteckningar inskilda från din blogg för att ge dig en dedikerad avdelning för hantering av jobbförteckningar – detta gör det lättare för dig att spåra alla webbplatsens listor.

Detta jobbbrädetema kommer med en trestegs guiden för inlämning av jobb som gör att dina besökare / kunder enkelt kan lägga till och betala för nya jobbannonser på din webbplats. Dina kunder kommer att få sin egen personliga instrumentpanel där de enkelt kan se och lista upp sina jobb när de har gått ut. Ge dina kunder möjligheten att få sina jobblistor publicerade som “presenterade” så att de kommer att visas tydligt högst upp på hemsidan med en markerad bakgrund. Och du kan ställa in den specifika kostnaden för detta alternativ, vilket är ett utmärkt sätt att tjäna lite extra.

Med jobbvalsen behöver du inga externa plugins eftersom allt går rätt ut ur lådan med alla inbyggda funktioner. Inkluderat är en inbyggd betalningsport där du kan börja samla in betalningar för nya jobblistor nästan omedelbart!

2. JobEngine

JobEngine WordPress Theme

Info & nedladdning

JobEngine är ett jobbkort och katalog premium WordPress tema utvecklat av EngineThemes. Detta kraftfulla tema är perfekt för att skapa en egen webbplats för jobbtavlan eller för att skapa en sida specifikt för ditt företags rekrytering. Temat är fullt av funktioner du (eller din HR-avdelning) säkert kommer att älska.

Detta tema gör det möjligt för dig att skapa och vara värd för din egen webbplats för jobbkort. JobEngine innehåller användbara funktioner för att göra det enkelt att komma igång. Följ bara med installationsguiden och använd redigeringsverktygen för rakt framåt för att lägga till ditt innehåll. Dessutom finns det massor av fantastiska anpassade widgets och alternativ för jobbannonser (som platser, kategori, heltid / deltid osv.) Så att du kan lägga till kvalitetsinnehåll som kommer att vara användbart för dina läsare.

Om du vill kan du också tjäna pengar på din webbplats genom att erbjuda listor eller paket till företag. På det här sättet betalar de dig för att lista sina jobböppningar, plus de lägger till innehållet för listorna, så att du kan växa din webbplats och ditt sparkonto samtidigt. JobEngine stöder flera säkra betalningsportar, så företag kommer att känna sig bekväma att bearbeta betalningar.

3. Jobba

Jobify WordPress Theme

Med Jobify kan du skapa mer än bara en jobbwebbplats – du kan skapa en gemenskap av arbetsgivare och arbetssökande. En helt anpassningsbar layout i kombination med kraftfull sök- och filtreringsfunktion gör detta tema till ett utmärkt alternativ. Och med den kan du skapa en modern och djärv jobbjobb och listor webbplats på nolltid.

Vikarbyråer och tjänsteföretag fungerar bra, så det är vettigt att skapa en WordPress-mall som är specifik för denna nisch. Jobify gör just det. Med det här temat och en handfull plugins kan du på ett professionellt sätt hantera ett jobbkort och listor baserad webbplats. Med “Enkel betalda listor” kan du börja generera intäkter direkt genom att ta betalt för företag att publicera sina öppningar, som du hanterar och godkänner / förnekar.

För användare är det enkelt att hitta det perfekta jobbet. De kan använda live-sökningen om de redan har något i åtanke. Eller besökare på din webbplats kan bläddra i listningskategorier genom att besöka själva kategorisidorna eller genom att använda filteralternativen på huvudsidan för jobbtavlan.

4. WorkScout

WorkScout - Job Board WordPress Theme

WorkScout är ett vackert premiumtema designat för WP Job Manager-plugin täckte tidigare. Det tillhandahåller avancerade filter för att söka jobb, inklusive en lön eller ränta filter. Du kan ytterligare utöka WorkScouts funktionalitet genom betalda WP Job Manager-tillägg för applikationshantering, återuppta hantering och jobbvarningar, bland andra.

5. JobSeek

Jobseek - Job Board WordPress Theme

JobSeek är ett annat premiumtema som är byggt för den gratis WP Job Manager-plugin. Rekryterare och företag kan publicera, redigera och hantera jobblistor via frontend, och arbetssökande kan hantera deras CV och profil. Jobb på webbplatsen kan sökas och filtreras efter kategori, jobbtyp, nyckelord och plats, där jobb visas på en karta.

6. Jobmonster

Jobmonster WordPress Theme

Jobmonster är ett premiumjobbskorttema som är utformat för att vara en komplett jobbportal. Inga plugins behövs för att tillhandahålla jobbfunktioner, eftersom det inkluderar front-end-instrumentpaneler för arbetsgivare, kandidater och administratörer. Arbetsgivare kan anmäla sig till jobbpaket och hantera jobb och applikationer, inklusive att acceptera och avvisa kandidater. Kandidater kan ansöka om jobb med sin online-CV, genom att ladda upp en CV eller genom att ansluta sitt LinkedIn-konto.

7. FreelanceEngine

frilans-motor-wp-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

FreelanceEngine är ett frilansande marknadsplats WordPress-tema. Detta tema gör det enkelt för dig och dina kollegor att bygga profiler, lägga upp projekt, bjuda på dem och mer.

Idag arbetar fler och fler för sig själva. Faktum är att du antagligen är en av dessa människor. Så varför inte skapa en plats där likasinnade människor kan ansluta, och andra kan posta projekt som de behöver hjälp med. FreelanceEngine är det perfekta temat för just det – att skapa en marknadsplats för att ansluta jobb med frilansare.

En stor del av detta tema är det flexibilitet. Byggt med Visual Composer kan du dra och släppa sidelement för att skapa vilken sidlayout du behöver. Dessutom innehåller temat alternativ för användarprofiler, projektbetalningar och till och med användarrecensioner.

Andra temafunktioner inkluderar obegränsade färgalternativ via den fantastiska tematilpassaren, massor av widgetar, en användbar adminpanel, premium-reglaget Slider-plugin och mer. Och med 12 månaders bra support ingår är FreelanceEngine ett bra tema för din marknadsplats!

8. Responsive Job Board

Responsive Job Board Theme

Info & nedladdning

Job Board är ett premiumkänsligt jobblistarkatalog WordPress-tema utvecklat av PremiumPress. Detta detaljerade tema designades för att skapa platsannonser som Monster, CareerBuilder eller Freelancer.

Marknaden slår tillbaka, vilket innebär att arbetsgivare letar efter att anställa nya anställda. När nya positioner skapas måste de sprida ordet om sina jobböppningar och hitta kvalitetsanställda. Så varför inte skapa en webbplats där arbetsgivare kan publicera jobbannonser? Med Job Board kan du skapa en helt egen jobbplats där företag och små företag kan lista sina öppna positioner och användare kan skicka in sina CV för att ansöka.

Detta tema inkluderar stöd för medlemspaket, så att du kan debitera arbetsgivare för att lägga till sina listor. Du kan också skapa återkommande betalningar för att prenumerera på prenumerationer så att arbetsgivarna kan behålla sina nuvarande listor och lägga till nya varje månad. Job Board innehåller också fullständiga användarprofiler. På detta sätt kan sökande skapa konton med sin kontaktinformation, en profilbild och all relevant applikationsinformation (CV, cv etc.). När de har slutfört sin profil kan användare surfa på din arbetsplats med den avancerade sökningen för att hitta jobb enligt kategori, plats eller nyckelord. Då är det enkelt att applicera som att klicka på en knapp.

Andra fantastiska funktioner i Job Board inkluderar social integration, privata meddelanden, listor per medlem, support för pakettillägg, en fullständig blogg och mer. Listan nedan beskriver fler funktioner i detta omfattande jobblistningstema.

9. HireBee Crowdsource Job Board

HireBee Crowdsource Job Board Theme

Info & nedladdning

HireBee är ett unikt publik för anskaffning av marknadsplatser för arbetsplatser med WordPress-tema från AppThemes. Detta härliga nischtema är ett utmärkt sätt att skapa din egen webbplats med anbudsgivande stil där användare kan publicera projekt för att få företag och frilansare att bjuda på dem.

Fler och fler människor lämnar den traditionella företagsvärlden för att arbeta för sig själva eller för små byråer. Det här är fantastiskt eftersom de kan specialisera sig inom olika områden (webbdesign, grafisk design, Ruby On Rails, WordPress, etc.) och få jobbet gjort bättre än några av deras stora namnkonkurrenter. Så varför inte hjälpa småföretag och starta din egen webbplats för att para frilansare med företag som har projekt att lägga ut (precis som Elance och Freelacer), samtidigt som du tar ett nominellt snitt av varje projekt naturligtvis.

Det fina med HireBee är att det tar den svåra delen av att skapa din egen publik som anskaffas jobbtavla. Alla funktioner du behöver är redan inbyggda. Temat innehåller redan alternativ för dig att debitera arbetsgivare för att publicera sina listor eller för att få sin lista med. Dessutom gör den kraftfulla formbyggaren det enkelt för dig att skapa anpassade projektformer med alla anpassade fält du kan behöva så att frilansare förstår projektets arvtagare som bjuder på. Och när ett projekt har tilldelats en frilansare, inkluderar HireBee ett anpassat arbetsområde som både frilansaren och hte-arbetsgivaren kan komma åt så att de kan hålla koll på projektet.

Andra fantastiska temafunktioner inkluderar användarprofiler, anpassade instrumentpaneler för arbetsgivare och frilansare, projektfilter, projektmatchning, terminförhandlingar, enkla filuppladdningar, prisplaner och mer. HireBee är redo att rocka och rulla, allt du behöver är en domän och en WordPress-värdplan och du kan ha ditt helt eget jobbkort igång på kort tid. Du kan se fler temafunktioner nedan.

10. Cariera

Cariera Job Board Board Theme

Cariera är ett professionellt orienterat WordPress-tema som är noggrant utformat för arbetsgivare och arbetssökande. Det är experten på jobbtavlor, statistik och listor. Testa det med olika hemsidor och superlätt demonstrationsimportör med ett klick som sätter igång din webbplats inom några minuter.

Cariera är byggd med massor av premiumkvalitets-plugins integrerade. Temat kommer med Visual Composer – en av de mest populära sidbyggarna med massor av specialanpassade element. Och det är inte allt … Att kunna anpassa varje layoutaspekt är Carieras unika styrka. Obegränsade färger, google-teckensnitt, rörliga sidofält, flera sidhuvuden och sidfot och kombinerar det med ett av de mest populära pluginsna Slider Revolution för att göra fantastiska gallerier och reglage och ge din webbplats en fantastisk effekt.

Ett lättvikt tema med höghastighetsförbättring av prestanda, anpassningsbar för alla skärmar och webbläsare med näthinnaklar kvalitet är definitivt den perfekta platsen för företag och jobbsökare att ansluta. Alla besökare kommer att älska hur enkelt vårt tema är med sina moderna jobbsökningsfilter, CV-inlämningsprocesser och kontakt med kandidater / arbetsgivare via kontaktformulär 7 och alltid vara de första som känner till de senaste nyheterna genom att vara prenumerant genom att använda Mailchimp prenumerationsplugin.

Att sälja dina egna varor kommer definitivt att vara ett plus och med Cariera och det är bara några klick bort med den unika WooCommerce-integrerade designen. Och det bästa är att temat stöder WPML som gör det flerspråkigt och redo för alla språk som du kanske vill översätta.

11. Nio till fem

Nio till fem WordPress-tema

Nine to Five är ett rent och kraftfullt premiumjobb-tema med ett komplett utbud av funktionalitet. Du kan lägga till anpassad information till jobb som lön och förmåner, eller skapa dina egna jobbfilter (t.ex. heltid, praktik) för att göra det möjligt för arbetssökande att hitta sin perfekta tjänst.

12. Jobera

Jobera WordPress Theme

Jobera är ett vackert tema för premiumjobb som drivs av en inbyggd drag-and-drop-sidbyggare. Arbetsgivare, rekryterare och arbetssökande kan förses med portaler för att interagera med jobb och återuppta. Det är kompatibelt med WP Job Manager-plugin såväl som många av dess tillägg, så du kan skapa en anpassad jobbportal med den specifika funktionalitet du önskar.

Slutsats

Det kan inte vara en utmaning att få jobb publicerade på din webbplats och locka till trafik som söker jobbsökande..

Från vår lista ska du kunna hitta det perfekta plugin eller tema för att skapa en jobbtavla som uppfyller dina behov. Om du har funderat på att inrätta ett jobbbräde finns det inget som står i vägen för dig – bara välja en och komma igång!

Har du skapat ett jobbbräde tidigare? Använde du någon av dessa plugins eller teman? Vi skulle gärna höra om dina erfarenheter i kommentaravsnittet nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me