De bästa kartläggningsprogrammen för WordPress 2020

De bästa kartläggningsprogrammen för WordPress

En kontaktsida är mycket mer användbar med en karta. Ett inlägg om dina favoritplatser för kinesisk mat är mycket lättare att förstå med en karta full av pinpoints. En reseblogg är så mycket roligare när du (och du läsare) kan se en överblick över alla platser du har varit. Det finns många skäl att inkludera kartor på din WordPress-webbplats, och oavsett vilken anledning du är bör du ha ett enkelt och effektivt sätt att göra just det.

Nedan följer en sammanställning av över 30 av de bästa tillgängliga mappningsprogrammen. Vi har inkluderat en bra blandning av gratis plugins och premium-plugins som hjälper dig att kartlägga vad du än behöver. Så ta en plugin och börja skapa vackra kartor för dina WordPress-inlägg och sidor. Att lägga till kartor på din webbplats blir inte enklare!

Notera: Du kanske måste skapa din egen Google API-nyckel för att använda några av kartalternativen nedan.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Maps Marker Pro

Bästa kartläggningsprogram: MapsMarker Pro

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Maps Marker Pro är ett premium WordPress-plugin som fungerar med olika kartläggningssystem – Google Maps, Google Earth, OpenStreetMap, MapQuest, OGD Wien Maps och Bing Maps är alla kompatibla. Dessutom kan du ladda upp dina egna anpassade kartor som du kan använda (ett bra alternativ om du använder plugin för att lägga till en köpcentrumskarta, en karta över ditt hotell, en platskarta för ditt bröllop eller någon annan specialitetskarta).

Med Maps Marker Pro till ditt förfogande är det enkelt att förbättra din webbplats med den medföljande funktioner. Till exempel kan du lägga till en karta med GPX-spår för att visa din rutt, avstånd och takt till ett blogginlägg – ett bra tillägg för att köra bloggare eller mountainbikeentusiaster. Eller använd det integrerade polyline-stödet för att rita geometriska former på dina kartor – som kan användas för att markera trafikzoner eller för att kartlägga ett trädgårdslandskap. Det är enkelt att designa och anpassa dina kartor med mer än 600+ inbyggda frond- och backend-inställningar. Möjligheterna är oändliga!

Andra fantastiska funktioner inkluderar anpassade kartnålar, markörlager, integrerad adresssökning, QR-kod, markör popup-beskrivningar, en lättanvänd kartkortkod och mer. Maps Marker Pro levereras också med imponerande 46 översättningar inkluderade, såväl som kompatibilitet för populära översättningsprogram som WPML och Polylang. Och för utvecklare kommer du gärna veta att plugin-programmet erbjuder fullständiga API: er om du vill skapa en anpassad app eller integrera dina med tredjeparts-tjänster.

2. MapSVG interaktiv vektor, Google och bildkartor

Bästa kartläggningsprogram: MapSVG

Info & nedladdning Visa demonstrationen

MapSVG är en av de bästa kartläggande WordPress-plugins du kan välja. Denna interaktiva kartlösning gör det enkelt för dig att bygga vektor-, Google- eller bildkartor. Plugin innehåller kraftfulla funktioner för markörer, verktygstips, bredd- och longitudkoordinater, anpassade händelseshanterare (klick, mus över, efter last osv), formbyggnad, anpassad CSS och mer. Du kan till och med lägga till din egen statistik med choropleth-kartor – vilket är perfekt för demografi, väderkartläggning osv.

MapSVG innehåller också en inbyggd live-förhandsvisning i kontrollpanelen, så att du enkelt kan skapa och visa tweaks till din karta medan du bygger. Andra viktiga plugin-funktioner inkluderar 100+ land / världskartor, anpassade färger, regionlänkar, kartmarknadskataloglista, anpassade fält för kartobjekt (text, datum, radio, kryssruta, WordPress-post, bild, status, regioner, markör) och mer. Kolla in live demo för att se vad MapSVG mer kan erbjuda.

3. Interaktiva geokartor

Interactive Geo Maps WordPress Plugin

Info & nedladdningVisa demonstrationen

Vill du skapa fantastiska kartor för din webbplats – komplett med interaktiva funktioner som zoom, marknadskluster, färgade legender, värmekartor, verktygstips, livefilter och mer? Med Interaktiva geokartor du kan! Den här funktionen rik kart plugin innehåller mer än 250+ kartor med avancerade funktioner för att skapa anpassade kartor för din webbplats.

Oavsett om du är en resebloggare som besöker platser runt om i världen, ett företag med flera platser eller en fastighetsmäklare som visar upp viktiga funktioner i ett kvarter – kartor är ett bra sätt att förbättra din webbplats. Och interaktiva geokartor är bara plugin som kan hjälpa. Pro-versionen av detta plugin inkluderar anpassningsbara färgregioner, marknader, verktygstips, 10+ kartprojektioner, avancerad zoom, marköranslutningslinjer, överlägg, textetiketter, kartor med kartor och mer. Plus att komma igång är enkelt. Installera bara plugin, använd de inbyggda alternativen för att designa din karta och sätt sedan in den med kortkoden eller ett anpassat Gutenberg-block.

Interaktiv geokartkupong

Missa inte din chans att få det här bra på Interactive Geo Maps. Använd bara vår exklusiva kod WPEIGM20 för att spara 20% på ditt nya licensköp (eller förnyelse!).

Spara 20%

4. Verktygsetkartor

Verktygsetkartor

Nästa på vår lista är Toolset Maps – ett enkelt sätt att bygga anpassade kartor för din WordPress-webbplats. Om namnet låter bekant kanske du har använt verktygset tidigare, ett av de mest populära sätten att lägga till anpassade inläggstyper och fält till WordPress. Och du kommer gärna att veta att Toolset Maps är lika kraftfulla. Plugin kan du skapa dina egna kartor som är specifika för din webbplats utan PHP eller kodningskunskap. Oavsett om du vill visa en karta baserad på en specifik innehållstyp (som fastighetsförteckningar), lägga till filter eller geolokalisering för att visa resultat i närheten, eller visa din karta på flera språk (Toolset Maps är kompatibel med WPML) är allt du behöver på ditt fingertoppar.

Toolset Maps innehåller många kraftfulla funktioner inbyggda för att göra kartan lättare. Använd alternativ för anpassade fält, kartmarkörsdesign, zoomnivå, karttyp, gatuvy, villkorade filter (inklusive avstånd) och mer för att designa din karta. Toolset Maps fungerar bra med Google och Azure – så välj det! Det finns massor av det Verktygsetkartor kan göra (inklusive att fungera bra med de flesta bästa WordPress-teman), så varför inte prova?

5. Interaktiv världskarta Gratis WordPress-plugin

Interaktiv världskarta Gratis WordPress-plugin

De Interaktiv världskarta är ett gratis mappningsprogram som du kan använda för att lägga till en rolig och klickbar världskarta till din webbplats. Lägg till länkar, bilder och text på muspekaren plus ändra kartfärger med den visuella redigeraren. När du är klar använder du bara kortkoden för att infoga kartan på valfri post eller sida. Alla kartor är lyhörda och snabbt laddade, så din SEO bör inte genomföras på något sätt. Och om du vill bygga en lokal karta, kolla in utvecklarens premiumanpassningsbara interaktiva kartor för USA, Europa, Asien och mer.

6. Hero Maps Premium

Bästa kartläggningsprogram: Hero Maps Premium Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Vill du skapa imponerande helskärmskartor? Leta inte längre än Hero Maps! Detta premium WordPress-plugin stöder helskärm, hjältekartor tillsammans med massor av alternativ för enkel drag & drop-kartuppbyggnad, uppladdning av CSV-kartläge, anpassningsbara kartmarkörer, kartfilter, fast eller full layout, anpassade formlager, färgskal och mer. Detta avancerade mappningsprogram är full av alternativ!

7. Interaktiva världskartor

Bästa kartläggningsprogram: interaktiva världskartor

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Interactive World Maps är ett premium WordPress-plugin som du kan använda för att lägga till kartor i stor skala på din webbplats. Denna plugin är perfekt för att visa upp var du har varit i världen, dokumentera din olika kontorsplats över hela världen eller för att lista över globala historiska intressanta platser (7 undrar någon?). Skapa dina egna anpassningsbara kartor som visar hela världen, eller bara en specifik kontinent, land, stat eller (om det är i USA) storstadsområde. Dessutom kan du lägga till interaktiva verktygstips för varje plats för att inkludera ytterligare information eller till och med bilder.

8. MapPress Easy Google Maps

Bästa kartläggningsprogram: MapPress

Map Press är ett gratis WordPress-plugin som använder det senaste och bästa Google API så att du kan lägga till kartor till dina inlägg och sidor. Plugin fungerar utmärkt med anpassade inläggstyper och flersidiga installationer, plus den innehåller användbara funktioner som kortkoder, gatuvystöd, anpassad text, trafik i realtid och mer. Plus om du någonsin bestämmer dig för att du vill ha mer, det finns en proversion du kan uppgradera till.

9. Framstegskarta

Bästa kartläggningsprogram: ProgressMap

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Progress Map är ett premium WordPress-plugin designat för listor. Tanken är att du kan lägga till en mängd platser baserade på din webbplats. Det här kan vara din favorit-burger-joint, dina fastighetslistor, dina hotellplatser – allt går. Dessutom kommer all plats du lägger till att visas på din fantastiska Google-karta och på en anpassad karusell precis nedanför kartan. Plugin-enheten är enkel att installera, har flera kartlayouter, stöder anpassade markörer, fungerar med mobil pek-svepnavigering och mycket mer.

10. WP Google Maps

Bästa kartläggningsprogram: WP Google Maps

Den gratis WP Google Maps-plugin är ett snabbt och enkelt sätt att lägga till Google Maps till din WordPress-webbplats. Skriv bara in adresser för att lägga till markörer (du kan till och med klicka och dra markörer på plats), välj en karttyp (t.ex. färdplan, satellit etc.) och använd sedan den medföljande kortkoden eller widgeten för att lägga till kartan på din webbplats.

11. 5sec Google Maps PRO

Bästa kartläggningsprogram: 5sec Google Maps PRO

Info & nedladdning Visa demonstrationen

5sec Google Maps PRO är ett premium WordPress-plugin med fantastiska kartfunktioner. Först och främst innehåller plugin-en en visuell kartbyggare så att du kan se dina stift när du lägger till dem och göra ändringar efter behov. För att göra det lättare för dig inkluderade utvecklarna 10 unika skinn, stöd för obegränsade färgöverlägg, 15 stift ikoner (plus möjlighet att lägga till anpassade ikoner), autospråkval och enkla att använda kortkoder. Dessutom kan du lägga till per-pin-inställning som animationer, verktygstips, vägbeskrivning och mer.

12. Symple Shortcodes: Google Maps

Bästa kartläggningsprogram: Symple Shortcodes

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Och om allt du vill ha är en enkel Google Map – kolla in vår gratis Symple Shortcodes WordPress-plugin. Plugin gör det enkelt att infoga kartor med kort kodkoden för Symple (allt du behöver göra är att lägga till platsens titel, adress, höjd och zoom), och den är kompatibel med de flesta WordPress-teman (vi rekommenderar det för användning med alla av våra gratis WordPress-teman). Det är ett utmärkt alternativ att lägga till grundläggande enstaka Google Maps-kartor, såväl som många andra användbara element (knappar, dragspel, sociala ikoner med mera) till din WordPress-drivna webbplats.

13. Mapify.it

Bästa kartläggningsprogram: Mapifyit

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Mapify.it är ett premium WordPress-plugin som verkligen är ett av de bästa sätten att lägga till en anpassad karta på din webbplats. Detta flexibla mappningsprogram gör det enkelt att lägga till Google maps till din webbplats, men du kan bli riktigt kreativ med anpassade kartor också. Lägg till stift med verktygstips på ett gruppfoto, inkludera hotspots på ett konstverk – tänk utanför rutan! Dessutom innehåller plugin massor av animationer, anpassade markörer, videostöd, gallerialternativ, ljuslådor, flersidig integration och mer. Det innehåller även en PSD-fil om du vill skapa en kartmodell för en klient innan du börjar.

14. WP Google Maps (Lite)

Bästa kartläggningsprogram: WP Google Maps (Lite)

Det gratis WordPress-pluginet från WP Google Map är ett bra sätt att skapa obegränsade kartor med obegränsade platser att lägga till i dina WordPress-inlägg eller sidor. Använd de olika funktionerna i plugin för att skapa responsiva kartor med anpassade markörer. Plugin innehåller till och med stöd för trafik, spår och terränglager för ännu fler kartläggningsmöjligheter. Dessutom finns det en proversion om du någonsin vill ha tillagda funktioner (som anpassade skinn, tabeller, kontaktformulär, etc.).

15. Responsive Google Maps

Bästa kartläggningsprogram: responsiva Google Maps

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Responsive Google Maps är ett premium WordPress-plugin som har testats och utformats för att skapa pixel-perfekta kartor för din WordPress-webbplats. Skapa kartor baserade på koordinater eller adresser, använd sedan den praktiska kortkoden för att lägga till din karta till alla inlägg, sida eller annat textområde. Det finns en mängd 40 fördefinierade färgskal, 10 markörfärger och en förhandsvisning av en karta (så att du kan se vad du har skapat).

16. CP Google Maps

Bästa kartläggningsprogram: CP Google Maps

CP Google maps är ett gratis WordPress-plugin som du kan använda för att skapa anpassade Google Maps relaterade till ditt innehåll. Du kan lägga till annons på många platser efter behov, och plugin-programmet visar till och med ytterligare relaterade poster till ditt inlägg. Och det är inte allt, du kan lägga till dina egna markörer, bädda in kartan på flera språk och anpassa alternativ som zoom, karttyp, marginaler, storlek och mer.

17. Interactive Map Builder-plugin

Bästa kartläggningsplugin: Interactive Map Builder Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Interactive Map Builder-plugin är en kartbyggnadslösning som gör att du kan skapa vackra och interaktiva kartor för din webbplats. Det är inte ditt genomsnittliga plugin, Interactive Map Builder tar det för en helt ny nivå så att du kan bygga anpassade kartor som passar dina specifika behov.

18. Maps Builder Google Maps Plugin

Bästa kartläggningsprogram: Maps Builder Google Maps Plugin

Maps Builder by WordImpress är ett snabbt och intuitivt sätt att skapa dina egna anpassningsbara Google-kartor för din webbplats. Använd de inbyggda funktionerna som livekortsbyggaren, Google Places-integration, unika kartmarknadsikoner och naturligtvis superintuitivt gränssnitt för att bygga dina kartor på kort tid alls..

19. Mapplic Anpassad interaktiv karta WordPress-plugin

Bästa kartläggningsprogram: Mapplic Custom Interactive Maps

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Mapplic är en premium interaktiv kartplugin med avancerat alternativ för att bygga en karta för din företagswebbplats. Skapa vektor- och bildkartor, lägg till obegränsade landmärken eller golv, använd de inbyggda land- eller världskartorna, lägg till djupa länkar och bygg helt responderbara beröringskarta för allt!

20. Intergeo Google Maps Plugin av Themeisle

Bästa kartläggningsprogram: Intergeo Google Maps Plugin av Themeisle

Intergeo Google Maps-plugin är ett bra sätt att bygga kartor på din WordPress-webbplats. Plugin gör det enkelt med alternativ för position, zoom, kontroller, flera platser, färgstilar och markörer. Behöver mer? De erbjuder också en fullständig premiumversion över på Themeisle.

21. Avancerat Google Maps-plugin för WordPress

Bästa kartläggningsprogram: Avancerade Google Maps

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Om du har en fysisk offline-närvaro är mängden verksamhet du driver beroende på antalet personer som kan hitta dig. Och hur kommer dina potentiella kunder att hitta dig? Att använda en karta, naturligtvis – det är inte raketvetenskap!

Det avancerade Google Maps-pluginet är utan tvekan en av de mest sofistikerade Google Maps-plugins som finns på marknaden idag. Pluginet är funktionsrikt och stöder nästan alla typer av kartor som kan tänkas. Du kan lägga över färgade former och linjer på dina kartor för att överföra specifika meddelanden till dina besökare, och plugin-programmet stöder alla “skins” som finns tillgängliga med Google Maps – inklusive gatuvy, kartvy, Earth view, panoramautsikt och 45° Bildvy.

Du kan lägga till ett obegränsat antal platser på en karta, och kartor kan infogas på valfri post / sida med hjälp av en kortkod eller i valfritt widgetområde med en dedicerad widget. Den mest imponerande funktionen som avancerat Google Maps-plugin stöder är möjligheten att lägga till “lager” till dina kartor. Det betyder att du kan lägga till vägbeskrivningar, cykelleder, trafiknivåer och väderlager på kartan. Du kan lägga till flera lager på en karta som ger besökare på din webbplats allt de kan behöva veta när de försöker hitta dig.

Kartorna är helt lyhörda och kan anpassas med en av 500 + färdiga markörer, eller så kan du designa din egen anpassade markör. Eller lägg till anpassade former som karthöjdpunkter, skapa anpassade kartskinn, visa flera rutter, lägg till anpassade lager (trafik, transitering, cykel osv.), Skapa kluster, lägg till egna anpassade vägbeskrivningar och så mycket mer.

22. Grundläggande platser för Google Maps

Bästa kartläggningsprogram: grundläggande Google Maps-platsmärken

Även trodde att detta gratis plugin heter Basic Google Maps Placemarks-plugin, det är verkligen inte så enkelt – det är bara superenkelt att använda. Plugin skapar en anpassad inläggstyp för dina kartor som du kan anpassa med ikoner, karttyp, zoom, platsmärken, filter etc. och sedan enkelt infoga var som helst med en kortkod.

23. Google Maps Widget

Bästa kartläggningsprogram: Google Maps Widget

Den kostnadsfria WordPress-plugin med Google Maps Widget gör det enkelt att snabbt lägga till några nonsens-kartor på din webbplats. Plugin stöder Google kartor miniatyrbilder, lightbox, allmänna kartalternativ (storlek, typ, färgschema, zoom, etc) och naturligtvis widgetalternativ för titel & adress. Det är ett fantastiskt snabbt och enkelt alternativ att lägga till kartor i dina sidfält, sidfötter och alla andra widgetklara områden.

24. Google Maps Builder för WordPress

Bästa kartläggningsprogram: Google Maps Builder gratis plugin

Den kostnadsfria Huge-It Google Maps Builder för WordPress är byggd på freemium-modellen, vilket innebär att det finns både en gratis och premiumversion av plugin. Men det finns så många fantastiska funktioner i gratisversionen att det passar bra för de flesta webbplatser som vill lägga till Google maps. Bygg obegränsade kartor, sätt in obegränsade markörer, lägg till former eller cirkel lokaliserare, aktivera trafik / transitlager osv.!

25. Image Map Pro för WordPress

Bästa kartläggningsprogram: Image Map Pro Premium-plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Image Map Pro är en interaktiv premiumkartbyggare. Varför begränsa dina skapelser till Google maps? Med Image Map Pro kan du skapa anpassade kartor med bilden (eller kartan) du väljer. Lägg sedan till anpassade former, teckensnittikoner, verktygstips, musöverföring eller klickåtgärder, anpassad zoom, fullskärmslayout och mer. Plus plugin stöder enkel kartimport, ångra / göra om under byggnad, lagerduplicering, anpassade stilar och automatiska uppdateringar.

26. Google Maps WD

Bästa kartläggningsprogram: Google Maps WD Free Plugin

Google Maps WD Free WordPress-plugin är ett rakt framåt och intuitivt plugin för att lägga till Google maps till alla WordPress-webbplatser. Installera bara plugin och börja bygga dina kartor. Plugin stöder flera platser, relaterade / kategoriserade platser, kartlager, markör, kartnålslänkar, vägbeskrivning och mer. När du är klar använder du bara kortkoden för att lägga till din karta till varje inlägg eller sida.

27. WP Store Locator

Bästa kartläggningsprogram: WP Store Locator Free Plugin

Kartor är ett bra sätt att visa upp destinationer för resor och fritid, men de är också mycket användbara för företag. Med WP Store Locator gratis plugin kan du lägga till dina butiksplatser tillsammans med viktig information som timmar, telefonnummer, url och beskrivning. Lägg sedan till extrafunktioner som anpassade stilar, kartmarkörikoner, anpassad metadata, köravstånd och till och med vägbeskrivning. WP Store Locator-plugin är också helt kompatibelt med flerspråkiga plugins så att du kan skapa kartor som är användbara för alla dina största målmarknader.

28. Super Store Finder för WordPress

Bästa kartläggningsprogram: Super Store Finder Premium-plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Designa avancerade kartor för kunder för att hitta dina platser med den premium Super Store Finder för WordPress. Skapa lyhörda mobila kartor med gatuvy och vägbeskrivning för din WordPress-webbplats. Lägg till obegränsade platser, välj en boxad eller full layout, aktivera geo-placering, anpassa stilar / färger, dra & släpp tillverkare, lägg till anpassade etiketter och mer.

29. Google Maps Enkelt

Bästa kartläggningsprogram: Google Maps Enkelt gratis WordPress-plugin

Google Maps Easy är just det – enkelt. Detta gratis plugin innehåller en lättanvänd livekortsbyggare med stöd för mediebeskrivningar, obegränsade markörer, anpassningsbara alternativ och en lättanvänd kortkod för att infoga dina kartor. Plus plugin är kompatibel med de flesta teman och mobila enheter.

30. Enkel Google Maps-kortkod

Bästa kartläggningsprogram: Enkel Google Maps-kortkod

Den enkla Google Maps Shortcode är exakt hur det låter som – en rak framåt och enkel att använda kartläggningskodkod. Använd pw_map-kortkodsparametrarna för adress, kartbredd och höjd, hjulrullning och inaktivera kontroller för att snabbt justera inställningarna för din karta. Kartor cachelagras med WordPress transients API och plugin är redan inställt för att fungera med Google API.

31. iMapper – WordPress Image Mapper / Pinner

Bästa kartläggningsprogram: iMapper Premium WordPress Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

IMapper premium WordPress-bildmapper / -pinner är en avancerad anpassad mappningsplugin för att lägga till interaktiva och animerade stift till dina egna bilder (oavsett om du laddar upp en köpcentrumskarta, en produktplattform eller något annat). Lägg till anpassade stift med verktygstips, utskjutningar, flikar, länkar, bubblor, filter och mer. Plugin stöder också Google-teckensnitt, anpassade stilar, lightbox (bild / galleri) och åtgärder.

32. 360 ° panoramabildvisare

Bästa kartläggningsprogram: 360 Panoramic Premium WordPress-plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Även om det inte är en traditionell stilkarta är 360 Panoramic Image Viewer ett premium-plugin för att lägga till anpassade hotspots och bläddra till dina panoramabilder. Plugin gör att du kan ladda upp dina 360-bilder, manipulera och optimera dem för en förbättrad användarupplevelse och sedan lägga till hotspots (med ett kartelement). Detta är ett roligt och kreativt sätt att lägga till interaktiva turer i din stad, restaurang eller kontor.

33. Kartlista Pro

Bästa kartläggningsprogram: Map List Pro

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Map List Pro är ett premium WordPress-plugin som skulle vara ett bra komplement till alla WordPress-webbplatser. Med detta plugin kan du lägga till detaljerade kartor och listor som är sökbara och sorterbara – så att dina läsare kan se hela kartan, eller bara de bitar och bitar de är intresserade av. Plus Map List Pro kommer förinstallerade med 25 olika kartstilar, support för bilder, automatisk zoom, anpassade markörer, kategorimarkörer och filter (som nämnts tidigare).

34. Jetpack-kontaktinformation & kart widget

Jetpack-kontaktinformation & kart widget

Använder du redan Jetpack-plugin? Tja, det bör inte vara någon överraskning att denna allt-i-ett-WordPress-lösning innehåller ett enkelt sätt att lägga till Google-kartor på din webbplats. Använd bara Kontaktinfo widget – som har enkla fält för din adress, valfri Google-karta, telefon och öppettider. Om du redan använder Jetpack för din webbplats är detta ett snabbt och enkelt alternativ.

Sammanfatta

Där går du – 30+ fantastiska WordPress-mappningsprogram som du kan använda för att dela dina kontorsplatser, favoritplatser, lokala attraktioner och mer. Har du använt någon av ovanstående plugins? Låt oss veta hur det fungerade för dig eller om du har några rekommendationer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me