De bästa Lazy Load Plugins för WordPres

Bilder, infografik och snygga effekter är alla utmärkta hjälpmedel för att marknadsföra alla typer av innehåll på en webbplats. Det är en säker uppmärksamhet och kan förmedla kärnan i innehållet i en ram. Inte konstigt att vi litar på bilder för att fånga en läsare och förbättra användarnas engagemang på internet.

På baksidan tar bilder ofta tid att ladda på en webbsida. Och om du har långsam anslutning kan det tyckas att det tar evigt att ladda. Detta kan vara en stor avstängning för användare som troligen kommer att flytta sig från sidan.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

Hur kan vi göra bilder tunga sidor ladda snabbare?

Varför tar bilder tid att ladda? Vi kan förklara det så här – en webbsida består av många element – text, bilder, media, manus och mer. För att få varje element att ladda, gör din webbläsare en begäran till webbplatsen (kallas en HTTP-begäran). Många av elementen, särskilt bilder, är bytunga och tar tid att ladda. Normalt försöker alla element laddas samtidigt och det försenar inläsningen av hela webbsidan.

Det logiska att göra är att få det snabba laddningsinnehållet att visas i webbläsaren först och hålla en tittares uppmärksamhet. Samtidigt försena inläsningen av datatunga bilder. Denna strategi kommer sannolikt att övertyga användare att vänta eftersom det finns något på skärmen för att hålla uppmärksamheten.

Vad är Lazy Loading?

Vi kan försena bilder med hjälp av den lata laddningstekniken – ladda bara texten eller det valda innehållet först och låta bilder eller sakta laddningselement fördröjas. Laddningen av bilder är förvrängd, så att tiden för första byte för webbsidan förbättras. När en användare rullar ner hämtas bilder en i taget. Följaktligen minskas antalet HTTP-förfrågningar som träffar servern samtidigt.

Bilderna placeras i en platshållare för att laddas senare. När bilderna når visningsområdet hämtas de från servern. De visas på skärmen när de rör sig till området “ovanför vikningen”. I fallet med oändlig rullning används ajax för att ladda mer när användaren slår ner på skärmen.

Hur lat laddning kan hjälpa

Lat lastning minskar belastningstiderna. En snabbare webbplats är bra för användarupplevelse och sökmotorer. Det minskar också serverns bandbredd genom att bara ladda bilder när de verkligen behövs. Detta sparar bandbredd, både vid servern och användarens slut. Du kan tillämpa lat laddning på utvalda sidor eller webbplatsbrett.

En nackdel med lat laddning är att innehåll som kommer efter vikningen kanske inte hittas av sökmotorer. Sökmotorer kanske inte känner igen oändligt rullningsinnehåll. För att åtminstone delvis övervinna denna nackdel måste vi strukturera URL: er så att de kan behandlas av sökmotorer. Detta kan göra platshållarna mer synliga för sökmotorer tills bilden laddas.

Det finns ett antal plugins som kan bli lat laddning för att fungera på din WordPress-webbplats. Låt oss titta på några av de populära pluginsna,

BJ Lazy Load

För att ersätta alla eller några av dina inläggsbilder, lägga miniatyrer, gravatarbilder och innehåll iframes med en platshållare, använd BJ Lazy Load. Det kan ersätta iframes också, och det betyder att du kan lata ladda inbyggda videor från YouTube och Vimeo. Fungerar också för textwidgets. Med hjälp av ett enkelt filter kan bilder och iframes i ditt tema försenas.

bj-lat-belastning

Ladda ner, installera och aktivera för att få pluginet att fungera på din webbplats. Du kan sedan besöka inställningarna och ta reda på vilka element som ska försenas vid laddning. Lägg till din egen platshållarbild om du vill.

Denna plugin använder JavaScript. Som ett resultat kommer en besökare utan JavaScript att se de ursprungliga elementen utan försenad lastning.

Lazy Load

Ett vanligt använt plugin för att lägga till lat laddning till WordPress-webbplatser, Lazy Load är ett enkelt installera och aktivera plugin. Du kan prova det med självförtroende, veta att det är utvecklat med en kodblandning från WordPress.com VIP-teamet på Automattic, TechCrunch Redesign-teamet och Jake Goldman (10up LLC).

lat-belastning

Du behöver inte heller göra något längre efter aktiveringen. Men om du vill göra några ändringar kan du göra det genom att redigera php-filen. Författarna har tillhandahållit några användbara kodavsnitt som du kan hänvisa till för att ändra platshållarbilden, för lata laddning av bilder i ditt tema eller för lata laddning av alla dina bilder genom att utföra buffring.

Ajax Load More – Oändlig rullning

Ajax ladda mer är lämplig för försenad lastning på långa webbsidor som visas genom att bläddra ner. Använd det för lata inläsningsinlägg, anpassade inläggstyper, enstaka inlägg, sidor och kommentarer.

Ajax-last-mer

Dessutom kan du använda Shortcode Builder för att rama in anpassade WordPress-frågor. Lägg till kortkoden som genereras på de sidor du väljer via innehållsredigeraren eller direkt till mallfiler. Visa sidan från framsidan och kontrollera Ajax Load More laddar innehållet även när du bläddrar nedåt.

Dessutom fungerar Ajax Load More bra med WooCommerce och Easy Digital Downloads, så det är lämpligt för långa produktsidor.

Lazy Load for Videos

Om du driver en webbplats som har ett antal inbäddade videor är den här för dig. Lazy Load for Videos ersätter dina inbäddade videor med en klickbar bild. Webbsidan laddar inte videor så snart en besökare ringer efter sidan. Videorna laddas bara när du klickar på bilden.

lat-load-for-video

Plugin inspekterar inbäddade videor och ersätter alla externa filer med en statisk bild och en uppspelningsknapp. Videorna laddas bara när en besökare klickar på knappen. Detta kan ha en verklig inverkan på sidhastighetshastigheten, särskilt om den har många videor på den. Och för användaren är det en smidig upplevelse.

a3 Lazy Load

När webbplatser i ökad utsträckning visas på handhållna enheter måste de också optimeras för en mobilupplevelse. a3 Lazy Load är utformad för att förbättra webbplatshastigheten på mobiler genom att försena laddningen av utvalda sidelement. Elementen kan väljas i admininställningar.

a3-lat-belastning

Plugin erbjuder support för innehåll i iframes placerade var som helst i innehållet eller widgets. WordPress inbäddade medier, Facebook Gilla lådor med profiler, gilla knappar, rekommendera knappar, Google+ profiler, Google Maps och annat liknande medieinnehåll kan alla väljas för lat laddning.

Dessutom finns det inget kollision med Accelerated Mobile Pages (AMP) – lat belastning appliceras inte på / amp slutpunkt. Det är bara när webbläsaren sporterar en URL utan / amp den lata belastningen spelar in.

WP YouTube Lyte

Om din webbplats drar kraftigt på YouTube, WP YouTube Lyte kan gynna dig en hel del. Den infogar “Lite YouTube-inbäddningar” som verkar liknar YouTube-inbäddningar. Men filmerna krävs endast när du klickar på den.

wp-youtube-Lyte

För att få detta plugin att fungera på din webbplats krävs en registrering hos YouTube som ny sökande. Plugin använder YouTube API för varje video för att hämta det från YouTube-förvaret. För att kunna använda API: et på din webbplats måste API-nyckeln som tillhandahålls till dig av YouTube vara aktiverad. Servernyckeln som du får från YouTube måste fyllas i.

När du har aktiverat YouTube API-nycklar, justera inställningarna för att få spelarens dimensioner och placering efter dina önskemål.

Laddar sida med laddningsskärm

Med Laddar sida med laddningsskärm, användare kan ha en uppfattning om väntetid innan sidan laddas. Plugin visar en skärm som visar laddningsförloppet i procent av färdigställandet.

lastning-sida-med-lastning-screen

Välj att endast visa framsteg på hemsidan eller på alla sidor. Med gratisversionen används bara en framstegsfält för visning. För fler alternativ måste du uppgradera till premiumversionen. Premiumversionen tillämpar också lat laddning på bilder.

Några fler plugins,

  • Ladda mer är en användbar funktion på långa produktsidor. Dessa finns ofta på WooCommerce webbplatser. WooCommerce Infinite Scroll och Ajax Pagination konverterar standardproduktpaginering till oändlig rullning eller Ajax-pagination. För användaren betyder det att de inte behöver klicka upprepade gånger på “Nästa sida”. När en användare når botten av sidan hämtas och laddas nästa produktuppsättning automatiskt. Olika sidalternativ är tillgängliga för mobila enheter.
  •  Ladda fler produkter för WooCommerce kan läggas till för att ladda fler produkter från nästa sida med Ajax med oändlig rullning eller en Load More-knapp. För animeringseffekter och anpassning, en proversion är tillgänglig.
  • Bilder Lazyload och Bildspel – Med det här insticksprogrammet kan du välja att lägga till en ljusboxeffekt eller en anpassad gallerieffekt till valfri bild, samt att försena laddningen. Det kommer med tre effekter, och du kan också lägga till dina egna.
  • Rocket Lazy Load – Är extremt lätt (mindre än 2 kb). Den injicerar en liten bit av Javascript i rubriken på din webbplats som fungerar på miniatyrbilder, alla bilder i ett inlägg, i en widgettext eller avatarer. Det försenar bilder över hela världen utan att använda något JavaScript-bibliotek som jQuery.
  • Crazy Lazy – Gör samma jobb samtidigt som den är lätt, enkel att installera och använda och behöver ingen inställning. Alla bilder kan uteslutas genom att helt enkelt lägga till ett attribut till bilden.
  • Lazy Load XT – Är ett snabbt plugin som fungerar för bilder, ramar, YouTube-videor och Vimeo. Det är helt anpassningsbart.

Många reglage gillar Royal Slider och WP Elektrisk karusell också integrera principen för lat belastning för att ladda bilder. Event Booking Pro stöder en lat laddningskalender.

Sammanfattningsvis

Lat laddning är ett effektivt sätt att förbättra webbplatsens hastighet, särskilt på webbplatser som sportar ett antal bilder och videor. Det finns många andra metoder, som bildoptimering och cache, som också kan hjälpa till att förbättra webbplatsens hastighet. Välj det plugin som passar din webbplats och optimera prestanda för att göra det till en bättre upplevelse för användaren.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me