De bästa WordPress-pluginsna för att bygga en fastighetswebbplats

De bästa WordPress-pluginsna

Det finns en hel mängd WordPress fastighetsplugins där ute när det gäller att bygga en fastighetswebbplats med WordPress. Några av dessa plugins är fantastiska alternativ som inte bara kommer att göra ditt liv mycket enklare utan kommer att ha en märkbar inverkan på ditt företag.

I den här artikeln hittar du ett urval av de mest imponerande och funktionsrika plugins som hjälper dig att uppgradera din fastighetswebbplats. Från vackra visningar av egenskaper till avancerade sökalternativ, plugins nedan erbjuder något för alla.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

WordPress Property Real Estate Plugin

Bästa WordPress Real Estate Plugins

Om du vill utveckla en elegant webbplats med lyxiga fastigheter kan WordPress Property Real Estate Plugin vara den för dig. Genom att erbjuda omfattande funktioner kommer detta plugin att tillhandahålla alla dina fastighetsbehoven för att hjälpa dig skapa en visuellt imponerande webbplats.

Med WordPress Property Real Estate Plugin kan du lista dina egenskaper med djupgående detaljer och visa dem i en stil som passar din webbplats. Plugin integreras med Google Maps, vilket gör det möjligt för besökare att söka efter fastigheter inom det område de väljer. Detta WordPress-fastighetsplugin erbjuder också en mängd olika verktyg som gör det enkelt för användare att söka i detalj efter egenskaper och kontakta dig direkt. Funktioner inkluderar:

 • Avancerade egendomstyper så att du kan lägga till specifika och relevanta detaljer till varje typ av egendom du listar.
 • Flera sätt att bygga skärmar hjälper dig att skapa din egen unika webbplats.
 • Integration med Google Maps för enkel surfning av listor.
 • Avancerad sökning som hjälper besökare att hitta exakt vad de letar efter
 • Kontaktformulär 7-integration så att dina potentiella köpare enkelt kommer i kontakt.
 • Flera användare som agenter så att hela teamet kan skapa och hantera sina egna listor och egenskaper.

Denna plugin kostar $ 26 (med en extra $ 7,80 om du vill ha ett års kundsupport).

Optima Express och Market Boost IDX-plugin

OptimaExpress fastighetsplugin

De Optima Express och Market Boost IDX-plugin kommer till dig av iHomefinder och är en imponerande lösning för allvarliga fastighetswebbplatser där ute. Det erbjuder fastighetsförteckningar, marknadsrapporter och MLS-data allt på din WordPress-webbplats. Det är också stolt över sitt rykte för SEO och lead capture. Andra plugin-funktioner:

 • Helt lyhörd design.
 • Eye Catching Galleries – listgallerier kan läggas till sidor, inlägg och sidofält. Animerade galleri reglage kan läggas till för att skapa en imponerande show av egenskaper.
 • Interaktiv karta.
 • Användarvänlig fastighetssökning.
 • Flera Lead Capture-funktioner – från e-postvarningar till kontakt- och registreringsformulär.
 • Rapportering och hantering.

Naturligtvis kostar ett plugin som det här. Även om core-plugin är gratis att ladda ner efter en 30 dagars gratis prövotid måste du betala en månatlig prenumeration på iHomefinder för att använda den.

Den medelstora planen erbjuder den bästa balansen mellan funktioner och pris, kostar $ 49,95 per månad. Men om du vill använda iHomefinders marknadsföringsalternativ för e-mail för drop-feed är det värt att uppgradera till deras premiumplan, som de erbjuder till $ 74,95 per månad.

Detta WordPress-fastighetsplugin kan vara för mycket för grundläggande fastighetswebbplatser, men för seriösa projekt kan det vara precis vad du behöver.

AgentPress-listor

Agent Press Listningar Plugin

AgentPress Listningar är ett gratis WordPress-plugin utvecklat av StudioPress. Det är en solid plugin för de som just börjar i fastighetsbranschen, eller som inte har budgeten för en mer omfattande lösning ännu.

De AgentPress Listor plugin integreras med AgentPress Pro Real Estate Theme för att skapa ett listhanteringssystem. Det fungerar också med andra Genesis-drivna WordPress-webbplatser genom att lägga till en anpassad inläggstyp för att göra det möjligt för dig att publicera detaljerade fastighetsförteckningar på din webbplats. Denna plugin har också:

 • Snabbt och enkelt att installera.
 • Snabb och effektiv att använda.
 • Imponerande bilder för antingen enstaka, sökning eller alla listor.
 • Använder anpassade inläggstyper, taxonomier och widgets.
 • Verktyget för skapande av taxonomi kan användas för att skapa ditt eget unika sätt att klassificera egenskaper du listar.
 • Dessa taxonomier kan användas för att tillåta besökare att söka efter listor.

Denna plugin är ett särskilt bra alternativ om du inte använder en IDX-tjänst.

Enkla fastighetslistor

EasyPropertyListings

Easy Property Listor är förmodligen den mest kompetenta gratis listor WordPress plugin tillgängliga. Det gör att du kan visa fastighetsförteckningar på din WordPress-webbplats och bör fungera med alla teman. Viktiga funktioner inkluderar:

 • Flera listningstyper så att du enkelt kan lista bostadsfastigheter, hyra, kommersiella, företag, mark och andra.
 • Integrerad med Google Maps.
 • Kontakta CRM-system för att hantera leads och kontakter effektivt.
 • Rapporter för att spåra listor.
 • Valutasupport för valutor utanför dollar så att du kan lista fastigheter från hela världen.

Easy Property Listor kan också utökas med sitt bibliotek av tillägg. Dessa kommer dock inte billigt, så om du vill ha en mer omfattande lösning kan det vara värt att leta efter en premiumprodukt från get-go.

Contempo fastighetsanpassade inläggstyper

Contempo-real-estate-plugin

Om du är en utvecklare som vill bygga ditt första fastighetstema, då Contempo Real Estate Anpassade inläggstyper plugin är ett bra alternativ. Detta plugin är en utmärkt bas för att bygga ditt fastighetstema med enkla alternativ för listor och vittnesmål om anpassade inläggstyper, tillsammans med relaterade anpassade fält och taxonomier (kategorier & taggar). Vi rekommenderar detta plugin för temautvecklare eftersom det inte finns några sid- / postmallar så att du måste skapa tema själv (eller kassa Contempos bibliotek med fastighets WordPress-teman).

Andra viktiga plugins för en fastighetswebbplats

Bortsett från WordPress-plugins som har skapats specifikt för fastighetssajter finns det några andra viktiga plugins som du bör tänka på.

Skapa en e-postlista med ett opt-in popup-plugin

För att hjälpa dig bygga din e-postlista och följa, måste du verkligen installera ett bra opt-in plugin. Detta gör att du inte bara kan samla e-postadresser utan att börja bygga en rapport och en relation med potentiella kunder. För att ta reda på hur du enkelt lägger till ett opt-in-formulär till din fastighetswebbplats, läs vår recension av Bloom WordPress-plugin.

Få mer exponering med knappar för social delning

Som fastighetsmäklare vill du att ditt innehåll ska delas, delas, delas. För att göra detta måste du dela knappar på varje sida, post och lista för att uppmuntra din publik att dela detta innehåll på sina sociala mediesidor. Easy Social Share-knappar är ett funktionspaket-plugin som ska tillgodose alla dina behov..

Utnyttja SEO för mer trafik

Yoast SEO

Fastigheter är en extremt konkurrenskraftig verksamhet och att ha din webbplatsmotor optimerad (SEO) kan verkligen hjälpa dig att komma före tävlingen. Yoast SEO är ett gratis funktionsrikt WordPress-plugin som kan ta hand om en rad SEO-relaterade uppgifter. För mer information om de viktiga funktioner som Yoast SEO erbjuder, läs vår SEO Plugin guide.

Installera ett backup-plugin för att säkra din webbplats

UpdraftPlus WordPress Backup Plugin

Som en modern fastighetsmäklare vet du vikten av din webbplats. Föreställ dig nu att webbplatsen försvinner över natten! För att säkerställa att det aldrig är ett alternativ måste du installera ett backup-plugin så att om det värsta händer och din webbplats kraschar kan du återställa en kopia. UpdraftPlus är en komplett lösning för säkerhetskopiering, så att du kan återställa din webbplats med bara några klick.

Förstå din analys för att känna din målgrupp

GoogleAnalyticsDashboardWP

En fördelning av hur din webbplats presterar och vilken trafik som anländer därifrån är avgörande för en fastighetsbransch. För det första, ladda ner Google Analytics Dashboard för WP så att du kan analysera dina data utan att behöva lämna din webbplats. För det andra, börja lära dig att tolka och använda dina data.

Detta hjälper dig att förstå din publik och se till att din webbplats och ditt företag uppfyller deras behov. Se till att du läser vår senaste guide till publikmätningar för en bättre förståelse av detta nyckelområde.

Sista tankar om WordPress Real Estate Plugins

De plugins du väljer för din fastighetssida kommer mycket att bero på ditt företag. Vad saknar din webbplats? Vilka verktyg använder dina besökare? Hur mycket är din budget?

Alla nämnda plugins är bra alternativ så det är helt enkelt att anpassa en plugin till dina behov. Har du en fastighetswebbplats? Vilka plugins använder du? Vänligen dela dina tankar i kommentarerna nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me