De bästa WordPress-teman som finns tillgängliga under 2018

Bästa Premium WordPress-videoteman

Video är utan tvekan den mest engagerande innehållstypen på webben idag, men om du vill skapa en framgångsrik videocentrisk webbplats måste den vara både intuitiv och engagerande för dina besökare.

Lyckligtvis är du en WordPress-användare, och det finns ett mylder av WordPress-teman tillgängliga som gör det enkelt att skapa och hantera en video av hög kvalitet. Oavsett om du visar upp din senaste spelfilm, skapar en videoblogg eller lanserar din egen mini-YouTube, har WordPress ett tema tillgängligt som kommer att leverera.

Med det ovanstående i åtanke avslöjar denna artikel tio av de bästa premium WordPress-videotema som finns tillgängliga idag, i ingen särskild ordning. Låt oss spricka!

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. True Mag

True Mag tema
True Mag är ett mycket flexibelt temat för videowebbplatser som kan användas för en videoblogg, videoportfolio eller en videomagasin. Det levereras med flera layouter på hemsidan och olika videolider, så att du kan visa upp dina videor på flera sätt.

True Mag har kraftfull videofunktionalitet – inklusive videoannonser, automatisk uppspelning av video och videoinlämningar i front-end – som gör att du kan skapa din egen webbplats i YouTube-stil. Du kan integrera videoflöden från YouTube och enkelt visa webbhotellvideor.

True Mag är redo för dig att skapa en full videosamhälle och integreras med populära plugins inklusive BuddyPress, bbPress, WooCommerce och Membership från WPMU DEV.

2. VideoTube

VideoTube-tema
VideoTube är ett annat flexibelt och kraftfullt tema utformat för att hjälpa dig skapa din egen videowebbplats. Oavsett om du vill bädda in videor från YouTube, Vimeo, Dailymotion eller Hulu eller vara värd för dina egna videor, kan VideoTube vara din plattform.

Detta rena, moderna tema är helt anpassningsbart, med olika hemsidevidgets som gör att du kan visa dina videor som du vill. Andra kraftfulla funktioner inkluderar ett inbyggt ‘liknande’ system för feedback och videoinlämningar i front-end. Automatiska videominiaturer hjälper dig att göra VideoTube lätt för dig att komma igång med att dela din videosamling.

3. VideoTouch

VideoTouch-tema
Fortfarande inom ramen för flexibla teman för videowebbplatser, är VideoTouch ett vackert tema designat för att visa upp din videosamling. Stora videominiaturgallerier gör detta tema till en glädje att bläddra bland.

VideoTouch levereras med en kraftfull layoutbyggare som gör att du kan anpassa visningen av dina videor helt. Du kan bädda in videor från alla större leverantörer samt ladda upp MP4-videofiler. Dina användare kan också skicka in sina videolänkar eller filer via frontend, vilket gör det enkelt för dig att växa ditt arkiv.

4. Totalt

Gamer Vlog av Total WordPress

Gamer Vlog är ett vackert videotema skapat med Total WordPress-temat. Detta tema är designat med stora videoklipp och är perfekt om du vill visa upp en videoportfolio eller om du driver en videoblogg.

Ett antal temalternativ, anpassningsbara widgetar, sidhuvud- och fotbyggare, flera menyalternativ och naturligtvis den kraftfulla Visual Composer gör att du kan skapa en webbplats som perfekt passar dina behov. Temat är SEO-vänligt och lyhört, så att du kan skapa en webbplats som är lätt för besökare att både hitta och använda.

5. eVid

eVid-tema
eVid, utvecklat av våra vänner på Elegant Themes, är designat för videobloggare. Den integreras med stora videovärdar (inklusive YouTube, Vimeo, Veoh och MetaCafe) och har ett anpassat videogränssnitt för att visa dina videor.

Med fullständiga temalternativ kan du anpassa din webbplats helt utan att röra vid en kodrad. Den flexibla layoutbyggaren fungerar med kortkoder, så att du kan skapa vilken layout du föreställer dig.

Detta tema är inte lika vackert som andra vi tittat på, men det är ett fast tema som kan fungera bra för en enkel videoblogg.

6. VideoZoom

VideoZoom-tema
VideoZoom är ett kraftfullt videotema utformat för att hjälpa dig visa upp videor från hela webben. En flexibel reglage för hemsidan fullspäckad med konfigurationsalternativ gör att du enkelt kan ha det bästa innehållet på din webbplats.

Du kan bädda in videor från alla större videoföretag eller ladda upp dina egna värdvideor. Avancerade temalternativ gör att du kan anpassa utseendet och känslan på din webbplats efter dina behov. VideoZoom är också mobilkänsligt, vilket säkerställer att dina videoklipp ser fantastiska ut på alla enheter.

7. Serie

Serietema
Serien är ett annat tema från de fina personerna på Press75. Den här är lite annorlunda än sin bror, eftersom den är utformad för att visa webbserier.

Layouten gör att dina tittare enkelt kan titta på avsnitt av en webbserie och bläddra igenom tillgängliga program. Dessutom gör responsiv design och integrerade alternativ för sociala medier det enkelt för dina tittare att titta på och dela dina videor på vilken enhet som helst.

8. Video

Videotema
Video är ett allt-i-ett-apptema från Templatic, utformat för att hjälpa dig skapa din egen YouTube. Du kan posta och dela videor från alla större videoföretag, eller ladda upp dina egna värdvideor. Temat gör det också möjligt för dina användare att skicka in sina videolänkar och filer via frontend.

Videotemet är helt anpassningsbart och har ett brett utbud av konfigurerbara widgetar, så att du kan skapa vilken layout du vill visa dina videor. Med anpassade kategorisidor och relaterade videor kan du skapa en komplett videoupplevelse för dina användare för att hålla dem surfa.

9. Video Hub

Video Hub-tema
Från RichWP kommer Video Hub, ett lyhört videotema som är utformat för att visa upp ett videobibliotek direkt på framsidan. Du kan presentera ditt bästa innehåll med hjälp av anpassade widgetar och tjäna pengar genom annonswidgets.

Videohuben är utformad för att visa upp video, men fungerar med alla WordPress-postformat, så du kan använda detta tema för en innehållsrik blogg. Det är inte lika anpassningsbart som några av de andra teman som vi har tittat på, men är ett fast val för en enkel video-webbplats.

10. Pocketbok

pocket-video-tema

Senast på vår lista, från Array kommer Paperback, ett kraftfullt tema som gör att du kan sätta upp en helt funktionell webbplats för nyhetsstil komplett med videor. Du och dina användare kan bädda in videor från stora leverantörer eller ladda upp videor direkt till sajten.

Du kan anpassa färger, typografi, lägga till en karusell med inlägg och mer. Du kan också enkelt kategorisera videor (längs alla andra gallerier, ljud eller traditionella artiklar du publicerar) för att skapa dina egna nischlistor.


En videowebbplats måste sticker ut för att locka och hålla besökarnas uppmärksamhet. Som sådan behöver du ett WordPress-tema som kommer att presentera dina videor på ett attraktivt och intuitivt sätt, vilket uppmuntrar dina användare att inte bara se ditt innehåll utan att hålla sig kvar på din webbplats och kom tillbaka för mer i framtiden.

Vi har gjort ett arbete åt dig och sökt igenom de många teman som finns tillgängliga för att identifiera grädden i videotemskörden. Från vår lista ovan bör du kunna hitta det perfekta temat för att skapa en framgångsrik videowebbplats, så välj en och kom igång idag!

Nu är det över till dig – vi vill gärna veta mer om dina ambitioner för din webbplats på webbplatsen, så dela dina erfarenheter med att skapa en videowebbplats i WordPress i kommentarfältet nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me