Samling av gratis och premiumkänsliga WordPress-teman

Responsiva WordPress-teman

Ett lyhört WordPress-tema är ett tema som har utformats på ett sätt så att designen anpassas till olika skärmstorlekar. Tanken är att om en person tittar på temat på en stor bildskärm och sedan på en liten mobil enhet, som en telefon, så kommer det att anpassas i enlighet med detta för att ge användaren en mycket bättre upplevelse. Om din webbplats inte svarar och du tittar på den på en liten skärmstorlek kommer den som standard att göra hela webbplatsen, vilket i de flesta fall gör det mycket svårt att navigera eftersom den inte skapades med så små dimensioner i åtanke. En lyhörd layout ger i de flesta fall en layout som är helt annorlunda än den i fullstor partner men optimerad för din mindre enhet. Detta inkluderar saker som att tillhandahålla ett rullgardinsalternativ för menyn, beröringsaktiverade bildreglage och karuseller, mindre rutor så att innehållet kapslas bättre, mindre “röran och naturligtvis optimeringar baserade på specifika enheter (som iPad-förbättringar).

Jag har personligen börjat skapa några lyhörda webbplatser och teman och även om det kan vara mycket extra arbete att lägga till lyhördhet är utbetalningarna vanligtvis värda det. Nedan finns en lista över gratis och premium WordPress-teman som har responsiva layouter, som jag tycker är ganska coola. Naturligtvis finns det massor mer där ute, men jag ville dela med dig några av de jag skapade / hittade. Naturligtvis inkluderar premiumkvaliteten min affiliate-länk så jag kommer att göra lite provision om du köper dem (tack) – men de har valts utifrån mina personliga preferenser vad gäller design / layout och också baserat på feedback från nuvarande köpare. För de gratis teman har jag inte provat dem alla och de jag faktiskt inte testat och jag inkluderade var för att jag gillade hur det såg ut och de verkade legit.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Totalt

Totalt, ett mångsidigt WordPress-tema för infoprenuers

Total är vårt mest sålda WordPress-tema på WPExplorer. Det är ett mångsidigt tema med fullt stöd för dra och släpp Visual Composer-plugin och det innehåller massor av inbyggda Customizer- och Theme Panel-inställningar för att skapa ungefär alla webbplatser du behöver / vill! Temat stöder också fullt ut WooCommerce så att du kan skapa din onlinebutik. Dessutom är det fullt lyhört att se bra ut på alla webbläsare.

2. Noir

noir-responsiva-wordpress-tema

Noir är ett premium-blogg- och e-handels WordPress-tema som är perfekt för alla bloggar. Den har en mycket ren och modern design som också är fullt lyhörd. Plus om du vill skapa en butik tillsammans med din blogg antingen för att sälja dina egna produkter eller tillhörande produkter kan du via WooCommerce-integrationen!

3. I dag (gratis)

idag-wordpress-tema

WordPress Theme i dag är ett gratis tema av WPExplorer perfekt för alla typer av blogg och är fullt lyhörd. Temat har en hemsida med ett presenterat inlägg tillsammans med ett två kolumns rutnät med dina senaste inlägg nedan. Designen är väldigt snygg och minimal och perfekt för alla slags bloggar. Den innehåller också alternativ i Customizer för dina sociala sidhuvudlänkar, bildstorlekar, kolumner, layouter och mer.

4. Tjugo 11 (gratis)

Wordpress Twenty Eleven Theme

Naturligtvis skulle jag börja saker med standard Twenty 11 Theme. WordPress.org-teamet har gjort ett utmärkt jobb med detta tema i både att hålla det riktigt enkelt men också kraftfullt och lätt att använda. Det är naturligtvis det perfekta temat för nybörjare och det är helt lyhört så det ser bra ut hela tiden.

5. Anpassa (gratis)

Anpassa WordPress Theme

Adapt är mitt första gratis responsiva WordPress-tema. Det skapades idealiskt för företag och portföljwebbplatser, men det kommer också med en fullständig bloggmall så att den lätt kan anpassas för alla typer av webbplatser du vill ha. Den inkluderar den fantastiska FlexSlider, kvicksandfilterbar portfölj, några bra kortkoder, bland många andra funktioner och naturligtvis är det 100% gratis GPL.

6. BonPress (gratis)

BonPress WordPress Theme

BonPress är ett gratis responsivt WordPress-tema skapat av WPZoom. Temat är bäst för bloggare och det har en mycket ren och elegant design med inbyggt postformatstöd.

7. Evolution

Evolution WordPress Theme

Evolution är det första premiumkänsliga WordPress-temat som skapats av det fantastiska folket på eleganta teman. Temat har en mycket mycket minimal design som är perfekt för att skapa en rörig webbplats som en fotografiportfölj och naturligtvis dess del av deras medlemskap som också innehåller massor av massor av andra fantastiska mallar.

8. Svara (gratis)

Svara WordPress Theme

Respo är ett gratis responsivt WordPress-tema jag stötte på häromdagen och var ganska imponerad. Den har en mycket ren och minimal design perfekt för alla typer av bloggare, den är helt lyhörd och gratis.

9. Smart Start

Smart Start WordPress Responsive Theme

Smart Start är en gigantisk toppsäljare på Themeforest. Detta tema har varit oerhört populärt sedan dagen det kom ut och det är ingen tvekan om varför. Den har en mycket ren och minimal design, den är helt lyhörd och den är sylt full med alla slags godsaker. Det finns också en HTML-version endast tillgänglig.

10. Syre (gratis)

Syre-responsivt WordPress-tema

Oxygen är ett gratis responsivt tema som skapades ursprungligen av alienwp men ägs nu av devpress. Temat är extremt minimalt och perfekt inte bara för bloggar utan också för att dela foton.

11. Modernisera

Modernisera är ett annat mycket populärt tema på TF-marknaden. Den har en mycket enkel design / layout som är fullt lyhörd men det som verkligen gör det unikt är en inbyggd innehållsredigerare som gör att du enkelt kan konfigurera sidor på din webbplats via en dra-och-släpp-panel.

12. Responsiv (gratis)

Responsive WordPress Theme

Responsive är ett gratis tema som är tillgängligt via WordPress.org. Det fångade mitt öga eftersom det är väldigt enkelt, från en snabb blick såg koden bra ut och det kan vara en bra lösning för dem som letar efter en gratis lösning för deras företags webbplats.

13. Uber

Uber är ett superminimalt tema av ThemeTrust. Temat är inriktat på företag / portföljsidor och det har en fantastisk förmåga att ställa olika bakgrunder för varje sida.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me