Topp 20 WordPress-plugins för företagswebbplatser 2020

Topp 20 WordPress-plugins för företagswebbplatser 2017

Varför behöver du WordPress-plugins om WordPress är en så imponerande plattform som de säger? Det är verkligen en stor fråga. Du behöver inte alla WordPress-plugins, utan bara några få för att ta din företagswebb till nästa nivå.

Som ett innehållshanteringssystem är WordPress ganska imponerande. Fortfarande finns mycket av den handling vi älskar i de tusentals gratis och premium WordPress-plugins som finns där. Och det finns en horde där ute, av hungriga utvecklare som gör ännu mer när vi talar.

Först, hur är det med att vi tappar ett par roliga fakta så att du vet att du är på en fantastisk tur. Om det är ett ja hör jag från killarna på baksidan, vem är jag för att vänta på dig? Visste du?

  • Av de bästa 1 miljoner webbplatserna är antalet affärssidor som drivs av WordPress fem gånger antalet WordPress-hanterade nyhetssidor.
  • Det finns otaliga WordPress-plugins för säkerhet, SEO, medlemskap, e-handel, analys, social delning och så mycket mer.
  • Idag får du en fräsch lista med inte 10, utan 20 rockstjärniga WordPress-plugins för att ta din affärssida från bra till stor? Satsade på att du inte visste det, men jag tappar.

Om det var möjligt, kunde vi skriva detta mästerverk tillsammans – du och jag. Det här är ett av de “öppna” inläggen om du tillåter mig. Allt eller något WordPress-plugin du har i åtanke passar för konversationen här. Men tills vi kan skriva inlägg tillsammans, delta i kommentarsektionen som alltid. Alla vyer välkomna ��

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

Yoast SEO

WordPress Plugins

Du borde ha gissat att jag kommer att börja med SEO. Pojke, SEO eller sökmotoroptimering är något annat. Det är att optimera titlar, placera fokusnyckelord, skriva metabeskrivningar, städa upp webbadresser, skicka in webbplatskartor och bla bla.

Yoast SEO lägger all den åtgärden precis under din inläggredaktör. Plugin mäter också ditt innehålls läsbarhet. Se, ditt innehåll måste vara smakligt för en fjärde klassning – vilket är bra för användarretention tror jag. Säg nej till jargon och sträva efter att prata med dina läsare.

Detta är ett måste ha WordPress-plugin för varje affärssida. Och om du är en WordPress-professional är din cache med WordPress-plugins aldrig komplett utan Yoast SEO. Med funktioner lika eldiga som det svarta dammet från det forntida Kina, fungerar Yoast SEO som annonseras.

Kan du höra de gamla kinesiska flöjterna i ditt huvud? Nej? Låt oss gå vidare. Verkligen allt du behöver för dina SEO-ändamål på plats är Yoast SEO. Du kan lära dig mer om hur du använder plugin i vår detaljerade Yoast SEO-guide.

Åh, för att inte glömma, den har en proversion som kommer att spara 150 år. Naturligtvis skojar jag med åren men Yoast SEO är riktigt bra. Vänta, låter det så säljande? Det finns många andra SEO WordPress-plugins där ute, så du är i princip fri att titta på. I slutet av dagen är Yoast SEO Chuck Norris för SEO-plugins.

Btw, visste du det Chuck Norris kan simma upp ett vattenfall? Haha.

Ladda ner Yoast SEO Free   Skaffa Yoast SEO Premium

Enkla kortkoder

WordPress Plugins

Om du vill lägga till element på din webbplats men inte har tid att lära sig kod kommer du att älska Symple Shortcodes. Handgjorda här, placerar Symple Shortcodes många utdragbarhetsalternativ i dina händer. Vad betyder det?

Du kan anbringa en Google Map, till exempel var som helst på din webbplats. Dessutom är det fritt att lägga ut vittnesmål, avdelare, kolumner och mycket mer var som helst.

Du kan bygga dragspel, callouts, knappar, höjdpunkter och sociala ikoner med ett par klick. Personligen är detta WordPress-plugin på alla webbplatser och kortkoderna brukar vara praktiska många gånger. Det gör livet mycket lättare för dig.

Det är ett gratis WordPress-plugin som är rent och extremt lätt att använda. Det bästa fallet är att du använder det för att ladda dina sidor, inlägg och alla andra områden på din webbplats. Med så många funktioner inbyggda i en till synes lättviktsdesign lönar jag ett kilo kött du aldrig kommer att bli uttråkad.

Vilken insats?! Jag vet, jag vet … vi blir alla fördrivna ibland mer, så om du är personen som försökte älska plugin i mitten av denna diskussion. Symple Shortcodes är rent geni och jag är inte på något sätt partisk.

Ladda ner gratis kortkoder

W3 Total Cache

WordPress Plugins

Om du klipper varje gång du ser eller hör ordet “cache”, välkommen, är du inte ensam. Den här cache-verksamheten är lite förvirrande för många människor, varför vi har samlat ett helt inlägg om ämnet. Det går live om ett par dagar, så se upp för det.

Men vad är W3 Total Cache och varför är det viktigt för din affärssida? Caching lagrar tekniskt bitar av en webbplats på en användares enhet. Det kan också innebära ett innehållsleveransnätverk samt konvertering av tunga och dynamiska PHP-filer till lätta HTML-filer.

Oavsett om du vet vad det betyder eller inte, cache är endast avsett att öka sidhastigheten. I denna tid och era har du inte råd att ha en webbplats som tar en evighet att ladda. Användare studsar enkelt och du ska ha en dålig smak i munnen. Google skickar dig också i glömska.

Därför behöver du W3 Total Cache, ett cache-plugin från gudarna. Konfigurera det rätt, så har du omedelbart en snabbare webbplats. Konfigurera det fel, och du är på den mörka sidan som slåss mot demoner och grejer. Anyhu, W3 Total Cache är en älskling att arbeta med, och en av de enklaste WordPress-plugins som du hittar.

Funktionerna på den här saken kommer att få dig att förvånas tillbaka. För att få din aptit får du fiffiga funktioner som AMP (Accelerated Mobile Pages) support, SSL-support, kompatibilitet med delad värd, minifiering av resurser och så mycket mer.

Ladda ner W3 Total Cache Free

Ryggraket

WordPress Plugins

Det finns mycket vibe om detta plugin i WordPress-cirklar. Det finns en fraktion av WordPressers som svär vid Jetpack, och andra som hävdar Jetpack är inget annat än funktionsuppblåsning som är dåligt för dina hastigheter.

Då är vi oss. Vi anser att Jetpack är en storartad plugin som förtjänar beröm och mer erkännande. Se, du behöver inte aktivera alla moduler. Kom ihåg att varje modul du aktiverar kommer med sin kodkod som läggs till på din webbplats när en sida laddas. Plus om du har bra värd, det finns inget att oroa dig för.

Är det inte bättre för det första att bara aktivera de funktioner du behöver? Jag har stött på många WordPress-plugins, men bara en få kan tävla med Jetpack när det gäller funktioner och övergripande designkoncept. Det är ett fantastiskt verktyg för att ladda din företagswebbplats på sätt som du aldrig föreställde dig.

Det är sig social delning, publicera inlägg, bildkaruseller, relaterade innehållswidgets, webbplatsstatistik, skydd mot brute force, kommentarer och så mycket mer, Jetpack har allt. Det är en snygg liten plugin som levererar. Grundplanen är gratis för alltid men det finns gott om premiumalternativ som passar dina behov.

Ladda ner Jetpack gratis   Skaffa Jetpack Premium

Akismet

WordPress Plugins

Jetpacks kusin, Akismet är – enligt den allmänna åsikten – den ultimata skräppostmannen. Men bara för att det är populär åsikt, betyder det att det är sant? Tja, mer än 3 miljoner aktiva installationer på WordPress.org är en anmärkningsvärd utgångspunkt, tror ni inte?

Akismet fångar skräppostkommentarer innan de dyker upp på din webbplats och skapar förödelse. Du kan moderera kommentarer när du vill. Detta WordPress-plugin erbjuder dig de verktyg du behöver för att hantera kommentarspam kategoriskt.

Idag levereras Akismet med självhostad WordPress så allt du behöver göra är att aktivera en API-nyckel. Förfarandet är ganska mycket okomplicerat, du kommer inte att stöta på några problem. Bästa delen är, det är allt du behöver göra för att fånga och stoppa skräppostkommentarer på din webbplats.

Den grundläggande planen är för alltid gratis (den passar för små / personliga bloggar) men Automattic erbjuder ett par premiumsmaker till en månadsavgift. Prisvärdheten beror på dina affärsbehov, personliga preferenser och naturligtvis budget.

Ladda ner Akismet gratis   Skaffa Akismet Premium

Företagsregister plugin

WordPress Plugins

Såhär är det:

Kataloger klarar sig bra i onlineutrymmet. Kommer du ihåg några saker vi sa om SEO för några sekunder sedan? Ja, jag slår vad om att vi pratade om Yoast SEO. Jag är intresserad av att uttrycket “sökmotoroptimering” ska vara exakt. Nybörjare har ingen aning om vad SEO är.

Se, precis i det ögonblick jag skrev det hade jag omedelbart en idé. Går något så här: Hur trevligt skulle det vara att ha en SEO-katalog för intresserade SEO-elever? Människor kunde lista alla typer av SEO-relaterade saker. Det kanske skulle hämta miljontals sidvisningar eftersom SEO är ett av de mest eftertraktade sökorden.

Är det till och med vettigt? Samtidigt, om du har letat efter ett katalogplugin för att revolutionera din noteringsverksamhet, är Business Directory Plugin ditt att behålla. Det är helt enkelt gratis och kommer med en imponerande lista över funktioner. På en enda rad kommer funktionerna att bli galna.

Ladda ner företagsregister gratis   Få Business Directory Premium

Sucuri Security

WordPress Plugins

WordPress-säkerhet är ganska hal. Precis när du tror att du har allt under kontroll överför en hackare dig till galenskapen. Men du kan inte gråta foul, nej du kan inte. Du behöver bara en top-of-the-class WordPress säkerhetslösning som Sucuri.

Sucuri Security-plugin ger dig full kontroll över säkerheten på din WordPress-webbplats. Med andra ord är det en säkerhetssvit som är avsedd att stärka dina befintliga säkerhetsinsatser. Ut ur lådan skickas Sucuri Security-plugin med ett par snygga funktioner.

Vi talar om övervakning av filintegritet, loggning av säkerhetsaktiviteter, avsökning av skadlig programvara för skadlig programvara, säkerhetsåtgärder efter hackning, övervakning av svartlista, effektiv säkerhetshärdning och säkerhetsmeddelanden. Detta är en av de säkerhets-WordPress-plugins som faktiskt fungerar.

Men det beror antagligen på att plugin-programmet har utvecklats av samma killar som förde oss en av de bästa webbsäkerhetslösningarna. Koppla ihop detta plugin och de ytterligare funktionerna i Sucuri Premium, till exempel CloudProxy-webbplatsens brandvägg, och du har en formidabel säkerhetslösning så att du kan sova bättre på natten.

Ladda ner Sucuri Security Free   Skaffa Sucuri Premium

Kontaktformulär 7

WordPress Plugins

Förmodligen den bästa formbyggaren jag har stött på. Kontaktformulär 7 erbjuder dig mycket kraft när det gäller att bygga och integrera kontaktformulär på din webbplats. Denna plugin är en livräddare, eftersom jag kan skapa kontaktformulär och placera dem var som helst på min webbplats på rekordtid.

Tillagd till dig av Takayuki Miyoshi, detta WordPress-plugin är superhäftigt att hantera flera kontaktformer också. Det och du kan enkelt anpassa dina formulär och e-postinnehållet med enkel markering. jag sade enkel markering. När du har fått tag på saker kommer kontaktformulär 7 att bli ett av dina favoritprogram för WordPress.

Andra funktioner inkluderar AJAX-drevet skicka, Akismet skräppostfiltrering, CAPTCHA, kortkodsfunktioner och så mycket mer. Plus ett par inställningar för att säkerställa att du får varje inlämning från din webbplats. Kontaktformulär 7 är enkelt att installera och använda. Den har över 3 miljoner aktiva installationer när vi talar.

Ladda ner kontaktformulär 7 gratis

Ytterligare ett relaterat inlägg-plugin (YARPP)

WordPress Plugins

Att göra det enkelt för läsarna att hitta mer av ditt fantastiska innehåll kan bara betyda bra saker för din WordPress-webbplats. För det första, desto mer innehåll de hittar, desto längre stannar de på din webbplats, vilket är bra för användarengagemang, trafik och – så småningom – konverteringar.

Ytterligare ett relaterat inlägg-plugin erbjuder många funktioner som garanterar att ditt innehåll är lätt att upptäcka. Till att börja med har du flera visningsplatser för dina relaterade inlägg. Standardplatsen är naturligtvis under ditt innehåll men du är fri att lägga till relaterade inlägg någon annanstans, inklusive widget-områden och inuti mallfiler.

Dessutom levereras detta WordPress-plugin med ett unikt typiskt system som låter dig anpassa hur läsarna ser resultat. Vidare kan du visa relaterade inlägg i dina inlägg, sidor, anpassade inläggstyper och till och med flöden. Och tack vare en mångsidig algoritm samlar plugin in relaterat innehåll från hela din webbplats.

Ladda ner YARPP gratis

MonsterInsights

WordPress Plugins

Att hålla reda på din trafik är ett måste för alla företagare. Med den information du samlar in från trafikanalys kan du justera din webbplats och marknadsföringsstrategi för maximal effekt. Dessutom utgör trafikanalys en stor del av att förstå din målgrupp.

MonsterInsights är ett fantastiskt trafikanalysverktyg. Och deras plugin är den mest populära Google Analytics-plugin för WordPress, vad med mer än 1 miljon aktiva installationer! Detta plugin gör det enkelt att integrera Google Analytics med din WordPress-webbplats.

På några minuter kan du berätta hur besökare hittar din webbplats, så att du kan fokusera på de saker som fortsätter att föra dem tillbaka. När det gäller klick kan du ställa in MonsterInsights och se dina Google Analytics-rapporter direkt i din WordPress-instrumentpanel. Det är söt, rätt?

Detta verktyg är ganska nybörjarvänligt tack vare utmärkta spårning, inställningar och arbetsflöden som har fått MonsterInsights ett namn över hela världen. Andra viktiga funktioner inkluderar e-handelsanalys, spårning av annonser, realtidsstatistik, spårning av filnedladdning, spårning av länkar och spårning av anpassade dimensioner bland andra.

Ladda ner MonsterInsights gratis   Skaffa MonsterInsights Premium

WP Smush

WordPress Plugins

Bara för att bygga fart, låt oss börja med ett enstaka WordPress-plugin som lovar att öka hastigheten på din företagswebbplats tio gånger. Mina damer och herrar, säg ett stort hej till Smush av det fantastiska teamet på WPMU Dev.

Visste du att stora bildfiler kan vara orsaken till att din webbplats tar evigt att ladda? Av alla saker som bromsar din webbplats är bilder de mest ökända. Det är faktiskt tråkigt eftersom de flesta nybörjare inte förstår bildfilens storlek har en massiv korrelation med webbplatshastigheter.

Ju större bild, desto längre tid tar det att ladda på din webbplats. Gå in i Smush och du kan säga hejdå till dagar med långsamma webbplatser och höga avvisningsfrekvenser. Tack vare detta plugin kan du ändra storlek på, komprimera och optimera alla dina bilder med ett enda klick.

Smush skannar nya och befintliga bilder på din webbplats med WPMU-superservrar, vilket innebär att lasten tas bort från din server. Dessutom klipper detta plugin ut alla onödiga data, komprimerar och skalar dina bilder innan du sparar dem i mediebiblioteket.

Dessutom optimerar Smush alla bilder på din webbplats. Detta inkluderar bilder tillagda av teman och plugins bland andra. Detta gör det även om du har en multisite WordPress-installation. Det finns verkligen så mycket att skriva om det här pluginet vi behöver en fullständig recension för att täcka allt.

Ladda ner Smush Free   Få WP Smush Premium

Envira Gallery

WordPress Plugins

Även om du inte behöver WordPress-plugins för att piska upp bildgallerier i WordPress, laddar ett galleriplugin som Envira Gallery dina gallerier, vilket gör att du kan leverera mycket mer med dina bilder.

I ett tidigare inlägg beskrev vi hur man skapar fantastiska WordPress-gallerier, men vi fokuserade bara på den inbyggda gallerifunktionen som skapar grundläggande gallerier. Om du behöver gå en extra mil och wow läsare med dina bilder, behöver du Gallery by Envira. Varför? Du frågar.

Till att börja med kommer detta plugin till dig av Syed Balkhi, han som av WPBeginner. Syed är ett känt namn i WordPress-cirklar och är populärt för många toppklassprodukter inklusive MonsterInsights bland andra.

När det gäller funktioner är Gallery by Envira 100% lyhörda och skickas med en dra-och-släpp-galleribyggare som är en lycka att arbeta med, sociala medieintegrationer, WooCommerce-stöd, videogallerier, vattenstämpel, bildisolering och fantastiska färdiga mallar bara för att nämna några.

Ladda ner Galleri av Envira   Hämta Galleri av Envira Premium

WooCommerce

WordPress Plugins

Om du driver en e-handelswebbplats som drivs av WordPress använder du antagligen WooCommerce. Det eller kanske har du hittat ett sätt att länka din onlinebutik till Shopify. Sammantaget ger WooCommerce tävlingen ett bra resultat för sina pengar.

Inom fem minuter kan du ha en fullfjädrad e-handelswebbplats igång. Jej, WooCommerce är så bra. Och du kan sälja vad du önskar, bearbeta beställningar och spåra lager som en chef.

WooCommerce är verkligen WordPress e-handel i en ruta. Viktiga funktioner inkluderar flera betalningsgrindar, gratis Storefront-tema, en lättanvänd instrumentpanel, massor av alternativ för att hantera din onlinebutik och en massa gratis och premiumtillägg som kommer att blåsa dig.

Tillverkad av Automattic (ja, företaget bakom WordPress.com, Akismet, Jetpack etc), med över 3 miljoner aktiva installationer och ett utmärkt betyg på 4.5 / 5.0, WooCommerce är det enda e-handelsplugin du någonsin kommer att behöva.

Observera dock att premiumtillägg kan kosta en förmögenhet så bara gå med de funktioner du behöver. Ändå måste du testa WooCommerce-kompis.

Sedan skapandet har WooCommerce varit vår gå till app för e-handel. Vi finner viss komfort när vi vet att våra konkurrenter använder andra “vagnar”. Tillägg och tillägg är lite förvirrande och kan vara dyra. – Brent

Ladda ner WooCommerce gratis

Beaver Builder

WordPress Plugins

Utformningen av din företagswebbplats har en djup inverkan på dina omvandlingar och försäljning. För kort tid sedan bytte jag ett par designelement på min portföljwebbplats och tro dig mig, förfrågningar tredubblades omedelbart jag blev chockad. Chockad över att jag hade lämnat mycket pengar på bordet.

Kanske stjäl din design från dig. Så vilka designförändringar gjorde din verkligen? Tja, jag eliminerade en tung skjutreglage som bromsade min webbplats och använde ett par funktioner som hittades i Symple Shortcodes-plugin som vi nämnde tidigare. Jag satte också in någon PHP-kod i min mallfiler för något annat.

Vad i helvete har detta att göra med dig eller till och med Beaver Builder?

Tja, jag kunde göra ändringarna i PHP-koden eftersom jag vet vad en öppningstagg är. Kan vi säga samma sak om dig? Vad du ska göra om du behöver ändra designen på din webbplats utan att redigera kod eller ändra ditt WordPress-tema?

Du väljer Beaver Builder, en kraftfull drag-and-drop-byggare som hjälper dig att skapa layouter ur denna värld. Ja, det är kompatibelt med vilket tema du har, plus att du kan använda de förlagda mallarna som sparar mycket tid.

Ladda ner Beaver Builder gratis   Skaffa Beaver Builder Premium

CSS Hero

WordPress Plugins

Ser vi när vi bara berörde design, låt oss prata om CSS Hero, ett premium WordPress-plugin som kommer att spara mycket tid så långt som att anpassa ditt WordPress-tema går. Lyssna: WordPress-teman beror på CSS för det visuella utseendet på din webbplats … men du känner inte till CSS-hombre.

Om du vill ändra storleken på text, färger, marginaler och den typen av saker, måste du lära dig CSS, vilket vi måste erkänna är tidskrävande för den genomsnittliga företagare. Vad gör man istället? För att ändra hur din företagswebbplats ser ut utan att skriva en kodrad måste du göra CSS Hero till din vän.

Denna WordPress-plugin levereras med fantastiska funktioner som 900+ Google-teckensnitt, en toppfärgad färghanterare, specialeffekter, färdiga stilar och temaskinn bland andra. Du kan till och med exportera dina stilar till en annan plattform eftersom dessa killar är fantastiska ��

Om du någonsin varit en av de här människorna som oroar dig för att du inte känner tillräckligt med CSS för att en webbplats ska se ut som du vill ha den, kan du sluta stressa just nu. – Chris Lema

Skaffa CSS-hjälte

Enkla sociala aktieknappar

WordPress Plugins

En av de mest sålda sociala WordPress-pluginsna är Easy Social Share-knappar mer än bara ett socialt delningsplugin. Det är tänkt att ta ditt uppsökande uppdrag till en helt ny nivå med funktioner härifrån till Timbuktu.

Enkla sociala Share-knappar WordPress-plugins är mest känd för fantastiska funktioner som stöd för 50+ sociala nätverk, vackra mallar, många knapp- och ikonanimationer, sociala räknare, 27+ visningspositioner, stöd för WhatsApp + andra mobilappar, mediedelning och åtgärder efter delning bland andra.

Dessutom (och en miljon och en annan fantastisk funktion) är Easy Social Share-knappar mobilvänliga och har överlägset support. Sedan det kommer med lockande optinformer, du kan växa både dina sociala medier efter och e-postlista med en enda plugin. Döda två fåglar med samma stenslag.

Du måste själv se den omfattande listan över funktioner. Om du är något som många av oss här, kommer detta plugin säkert att sopa dig av dina fötter. I skrivande stund har denna plugin mer än 80 000 webbplatser, har en imponerande betyg på 4,66 / 5,00 och kostar bara $ 19 dollar.

Få enkla sociala aktier

WP-medlemmar

WordPress Plugins

Vart du än går online kan du hitta åtminstone en webbplats med medlemsmodellen. Detta betyder bara att innehållet du behöver är låst bakom ett registreringsformulär eller en betalvägg. Men hur lyckas företagare bygga medlemswebbplatser på WordPress?

Att bygga en anpassad medlemssida från början är vanvittigt dyrt och tidskrävande, mer när det finns otaliga WordPress-plugins som kan göra allt smutsigt arbete till en bråkdel av kostnaden. Du får också spara mycket tid.

En sådan plugin är WP-Members av Chad Butler, den första någonsin medlemskap plugin för WordPress. Att installera detta plugin är ganska enkelt men det är kraftfullt och mångsidigt. Funktioner inkluderar möjligheten att blockera åtkomst till inlägg och sidor, sidofältets inloggningswidget, kortkoder, anpassad registrering och användarprofilfält, användarregistreringsmeddelanden och hundratals utvidgningsalternativ.

Om du vill skapa eller föryngra en medlemswebbplats är WP-Members ditt insticksprogram.

Ladda ner WP-medlemmar gratis

Registrering Magic

RegistreringMagiska anpassade registreringsformulär - WordPress Plugins

Med tanke på att vi talar om medlemssidor, låt oss se på Magic Magic, en speciell typ av plugin som hjälper dig att ta användarregistrering på din webbplats till en helt ny nivå. Denna dåliga pojke är en topppresterare bland WordPress-plugins och bidrar direkt till din försäljning, och du kan ta det till banken.

Med fler funktioner än du någonsin kommer att behöva, erbjuder Magic Magic dig fullständig kontroll över alla slags registreringar. Till att börja med kan du skapa så många former du önskar för olika scenarier. Varje form kan ha sina egna fördefinierade fält, vilket innebär att himlen är gränsen så långt som byggformer går.

Du kan lägga till betalningsportaler till dina formulär med ett enda klick och spåra alla formulärinlämningar och aktiviteter via en intuitiv instrumentbräda. Andra funktioner inkluderar en fullständig formulärhanterare, filbilagor, flera stilar, Google reCAPTCHA, e-postmeddelanden och flera 3rd festintegrationer bland andra.

Registrering Magic ger mycket till bordet som ett anpassat plugin för användarregistrering. Enligt författarna är detta plugin “… det saknade användarregistreringssystemet för WordPress och ett kraftfullt tillägg till alla WordPress-administratörer arsenal.”

Användare säger också fantastiska saker om Registration Magic. Här är en av de många:

Jag är verkligen en nybörjare webbplats byggare. Tidigare har jag byggt tre enkla platser, men nu är jag engagerad i att bygga en mycket komplex webbplats för ett av mina företag. Jag behövde ett kraftfullt verktyg för olika nivåer av medlemmar, några gratis, några betalda, några helt enkelt prenumeranter på nyhetsbrev, och var rädd att jag skulle komma över mitt huvud tills jag upptäckte REGISTRATION MAGIC !! Det är verkligen magi. Lätt att använda, lätt att förstå. Ingen programmeringsförmåga krävs. Skriv bara in det du vill, och det gör allt för dig! Exakt vad jag behövde gör mer än jag någonsin drömt! Jag är upprymd! – webbansvarig

Gratisversionen har cirka 80 fantastiska funktioner, men det finns en premiumversion med över 120 funktioner, så ja!

Ladda ner registrering Magic Free   Få registrering Magic Premium

blogVault Backup

Blogvault - Komplett WordPress Backup Service

Jag har testat ett par säkerhetstjänster under min tid, och BlogVault stjäl dagen helt enkelt för att det är otroligt enkelt att installera och använda. På nolltid kommer du att skapa fullständiga säkerhetskopior utanför webbplatsen som är praktiska om något skulle bryta.

Och saker bryter hela tiden online, oavsett om det är ditt fel eller inte. Med dagliga inkrementella säkerhetskopior sover du väl och vet att ditt innehåll, och därmed affär, är säkert. För ett litet pris på $ 9 dollar i månaden slår blogVault många andra säkerhetslösningar tio till två som Bayern mot Arsenal.

Tillgängliga funktioner inkluderar dagliga säkerhetskopior av WordPress-filer och databaser, säkerhetskopiering till Dropbox, 30 dagars säkerhetskopiering av historia, ett klick på säkerhetskopiering med ett klick, en gratis plan med veckobackup, sömlös webbplatsmigrering, hanterade säkerhetskopior utanför webbplatsen, förstklassig säkerhet och iscensättningsområden bland andra.

IMHO, det här är den perfekta säkerhetskopieringslösningen om du har en enorm webbplats som spänner över 10 GB. En användare rapporterar:

Jag har provat flera andra gratis plugins men de var antingen för fiddly att använda eller var otroligt långsamma för att producera en säkerhetskopia. Jag installerade blogVault idag och det hade producerat en säkerhetskopia av hela webbplatsen – 4,5 GB – på cirka 45 minuter. Den kommer att uppdatera säkerhetskopian varje dag och erbjuder en hel rad andra tjänster, inklusive migrering till en annan server. För $ 9 / månad tycker jag att det är väl värt sinnesfreden. Min webbplats är avgörande för min verksamhet. – trevormwilson

Ladda ner BlogVault Free   Skaffa BlogVault

Ninja Popups för WordPress

Ninja Popups

Guru för internetmarknadsföring säger att pengarna finns i listan, så det är synd att vi inte har täckt ett enda WordPress-plugin som gör abonnemangsanvändare 700% enklare. Tja killar, vi pekar er på Ninja Popups för WordPress, den bästsäljande popup-plugin med över 26 000 försäljning i skrivande stund.

Vad skiljer Ninja-popup från liknande WordPress-plugins? Glad att du frågade. För ett litet pris på bara $ 25 dollar får du en pop-up-byggare med dra-och-släpp, 65+ vackra popups, socialt skåp för begränsat innehåll, integration med stora sociala nätverk och 30+ e-postmarknadsföringsplattformar, avsluta avsikt och så mycket mer.

Ninja Popups för WordPress är helt lyhörd vilket innebär att dina optinformer kommer att se fantastiska ut och fungera exceptionellt bra på flera enheter. Denna plugin är av arscode, en elitförfattare på CodeCanyon, och har ett imponerande köparrangemang på 4,41 / 5,00. Utan tvekan är detta det enda plugin du någonsin behöver för alla dina popup-behov.

Skaffa Ninja-pop-ups för WordPress

Noll BS CRM

Noll BS CRM

Zero BS CRM är ett plugin för kundrelationshantering som körs på WordPress CMS. Det ger dig allt du behöver för att börja hantera dina kundrelationer. Förvara allt på ett ställe (kundregister) och fakturera dina kunder och samla in betalningar (logga som transaktioner).

Med antingen Freelancer Bundler eller Small Business Bundle får du tillgång till kraftfulla tillägg för en liten årlig avgift. Den årliga förnyelsen är valfri och täcker pågående support och uppdateringar.

Börja ta kontroll över din affärsverksamhet och växa ditt företag genom att använda en CRM för att hålla reda på dina värdefulla leads och kunder. Sälj dem precis vad de vill, när de vill ha det mest genom att lära av dina befintliga kunders interaktion med ditt företag.

Ladda ner Zero BS CRM Free

Slutliga kommentarer

WordPress-plugins kan hjälpa dig att ladda din företagswebbplats utan att lära dig kod eller bryta banken. Välj bara alla WordPress-plugins som du behöver för ditt företag och håll utkik efter alla premiumtillägg som kan kosta en förmögenhet.

WordPress-plugins på den här listan är ett måste för både nybörjare och etablerade WordPress-användare. Detta betyder dock inte att du måste installera alla på din WordPress-webbplats. Nah, välj bara ett par och gå vidare därifrån.

Vilka är dina favorit WordPress-plugins?