En titt på Bluehosts optimerade WordPress Hosting

Bluehost Optimerad WordPress Hosting Granskad

Har du beslutat att själv värd en WordPress-blogg eller webbplats men är osäker på vilket värdföretag som ska användas? Det verkar finnas ett oändligt antal WordPress-värdalternativ tillgängliga för webbplatsägare.

Men värdföretag förstår kraften i WordPress och många har börjat optimera sina värdtjänster specifikt för WordPress-användare. Bluehost är ett av dessa företag. De gör det enkelt för dig att värd och bygga en WordPress-webbplats på ett ögonblick, och de erbjuder värdalternativ anpassade specifikt för WordPress-användare.

I det här inlägget får vi en förståelse för vad optimerad WordPress-värd egentligen betyder genom att granska Bluehost-funktionerna som gör optimerad värd för WordPress unik.

Bluehost: Ingen främling för webbhotell för WordPress

Bluehost 10-årig godkännande av WordPress.org

Bloggare över hela webben hänvisar till Bluehosts snabbhet, kunniga kundtjänstagenter och prisvärdhet. De erbjuder ett antal värdprodukter. Delad hosting är ofta det bästa alternativet för små webbplatser som just börjar. Nya konton kommer med en gratis domän i 12 månader, en förbättrad kontrollpanel och priser som börjar på $ 3,49 per månad för det första året (om du använder vår länk ovan). Med Grundplanen kan du vara värd för en domän och installera WordPress med ett klick, eller välja att använda Bluehosts webbplatsbyggare.

Om du vill vara värd för flera webbplatser är Plus-planen värd för tio webbplatser för $ 10,99 per månad (eller $ 5,95 per månad till försäljning), och du kan vara värd för ett obegränsat antal webbplatser med Bluehost’s Business Pro-plan för $ 23,99 per månad ($ 13,95 per månad månad till försäljning).

Varje värdplan innehåller ett specificerat antal e-postkonton, utom pro-planen, som erbjuder ett obegränsat antal e-postkonton. Slutligen, med en något annorlunda avgift och funktionsstruktur, kan du kolla in Bluehosts nya molnhotellösning.

Förutom sina standarderbjudanden ökar Bluehost sin egen service och teknik med sin specialiserade produkt: Optimerad värd för WordPress.

Låt oss nu titta närmare …

Bluehosts optimerade värd för WordPress utforskad

Bluehost Optimized Hosting för WordPress

När du skannar Bluehosts produktsida för optimerad värd är en av de första saker du kanske märker att den visar högre prispoäng. Till exempel är den billigaste planen $ 24,99 per månad (den första månaden är till försäljning för $ 12,49). Men med denna plan kan du vara värd för upp till fem webbplatser. Denna plan innehåller också 30 GB lagring, 2 GB RAM, 24/7 kundsupport, en förbättrad cPanel, SiteLock-säkerhet och kan hantera upp till en miljon besökare per månad.

Massor av ytterligare funktioner finns på deras målsida, men jag var oklart hur dessa funktioner motiverade en högre kostnad. Så jag ringde kundtjänst för att fråga, ”Hur är Bluehosts webbhotell optimerad för WordPress? Vad gör det annorlunda? “

Till min överraskning hade en av Bluehosts säljföretag (Matt) hjälpsamma svar.

Servernivåoptimering

Bluehost dedikerade servrar WordPress Optimized Hosting

Det primära sättet att Bluehost optimerar WordPress-värdplaner är genom att tilldela varje konto till en privat server – dina webbresurser är bara dina. En anledning till att andra värdalternativ är billigare är att tusentals WordPress-hanterade webbplatser delar samma server. Men strukturen på Bluehosts serverplattform innebär att din webbplats har sin egen RAM-, CPU- och processhanterare (PHP-FPM). På grund av detta föreslår Bluehost att din webbplats kommer att uppleva liten eller ingen drifttid och kommer att prestera med högre hastighet för dina besökare.

Förbättrad kontrollpanel

Många värdföretag använder cPanel som din kontrollpanels instrumentpanel. En cPanel är din webbplats huvudkontor, så att säga. Bluehost gick ett steg längre genom att anpassa cPanel för att erbjuda en mer effektiv och användarvänlig upplevelse.

Till exempel kan du installera WordPress med ett klick och du kan enkelt köpa och installera premiumteman genom den medföljande MOJO Marketplace, som är integrerad i Bluehosts anpassade cPanel. Deras cPanel designades också för att navigera bra på en surfplatta eller stationär dator. Och även om det kan vara bekvämt för vissa rekommenderar vi inaktivera Mojo Market-insticksprogrammet som ett av de första stegen när du ställer in din webbplats med Bluehost. Många av våra kunder som använder våra premiumteman har rapporterat problem, buggar och långsamhet när de använder det och det finns så många andra fantastiska teman att välja mellan på nätet (inklusive våra egna gratis WordPress-teman) utanför marknaden..

WordPress tränad expertstöd

WordPress tränad expertstöd

Alla tekniker på Bluehosts hjälplinje är utbildade för att navigera i WordPress och hjälpa dig att bygga en webbplats. Så oavsett om du väljer att registrera dig för deras optimerade WordPress-värd eller inte, är denna hjälp tillgänglig för dig. Faktum är att deras tekniker utbildas så bra WordPress har rekommenderat detta värdföretag under de senaste tio åren.

Supportskillnaden med detta optimerade värdalternativ är att kundserviceteknikerna genomgår avancerad utbildning med flera stora WordPress-utvecklare.

Detta ger en annan supportnivå som är anpassad efter dina behov inom ramen för vilket dilemma du kan möta när du ringer. Optimerade WordPress Hosting-kunder upplever ofta en kortare väntetid när de ringer in för teknisk support. Ibland finns det ingen väntetid alls. (Som en återställande ringde jag också tekniska avdelningen och mitt samtal besvarades inom några sekunder.)

SiteLock-säkerhet

Bluehost-partners-med-Sitelock-web-säkerhet

Mänskliga och virtuella hackare älskar WordPress, särskilt mindre webbplatser; det verkar vara den ultimata hackingutmaningen för dem. Jag har hackat ett antal av mina WordPress-webbplatser tills jag lärde mig hur de ska skyddas på rätt sätt. Så att veta att du har det SiteLock-säkerhet vid installationen är en stor sak. SiteLock sätter upp en brandvägg och skannar din webbplats dagligen efter skadlig programvara utan att bromsa ner den.

Slutsats

Det finns många WordPress-värdalternativ där ute och Bluehost är ett värt att överväga. Förutom en förbättrad look och känsla bemannar Bluehost WordPress-kärnutvecklare och sponsrar WordCamp-evenemang för att hjälpa till med ytterligare WordPress-kunskap. Detta antyder att utöver att erbjuda WordPress-relaterade produkter är Bluehost engagerade i att utöka sin egen kunskap om ämnet.

Titta över denna lista med funktioner och jämföra den med din WordPress webbhotell måste avgöra om Bluehost Optimized WordPress-värd är ett genomförbart alternativ för dig. Det verkar som om de har gjort några visuella, textuella och serviceförbättringar sedan en av sina recensioner från 2013, men åsikter varierar. Det är bäst att du läser över informationen som finns här och på Bluehost.com och sedan ringer dem om du har ytterligare frågor.

Säljaren jag pratade med var kunnig och förklarade skillnader mellan deras optimerade WordPress-tjänst och ett annat hanterat WordPress-värdalternativ (enligt min förfrågan) utan att vara försäljnings-y. Så åtminstone, om deras säljteammedlemmar närmade sig samtal på liknande sätt, är det möjligt för dig att ringa och ställa frågor utan att känna som om du kommer att trassla in i ett fisknät. Du kan också kontakta teknisk support för mer detaljerade frågor om RAM, serverprestanda och andra tekniska aspekter som påverkar webbplatsens behov.

Har du använt Bluehost för att bygga din WordPress-webbplats eller blogg? Hur har det fungerat för dig? Finns det ytterligare funktioner tillgängliga via Bluehost som inte nämns här? Hjälp andra genom att nämna dem i kommentaravsnittet nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me