Förbättra din WordPress-webbplatshantering genom att bli en slack (er)

Förbättra din WordPress-webbplatshantering med Slack

WordPress är en mycket flexibel och lättanvänd plattform så det bör inte överraska att fler och fler utvecklare vänder sig till det för klientarbete. Och på grund av det enkla att använda många gör det själv-företagare också av WordPress.

Tid är pengar oavsett om du är en del av ett massivt designföretag eller är medlem i ett litet team som startar ditt första onlineföretag. När du kan optimera en process du borde, och ett effektivitetsverktyg att överväga är Slak.

Vad är slack

Slack är ett sätt att kombinera alla dina onlinemiljöer, organisationer, grupper och mediekonton så att du kan samarbeta med ditt team från en enda källa (även om du kan använda det för att rikta meddelanden till andra medlemmar i ditt team). På så sätt kan du öka produktiviteten utan att offra de kommunikationsverktyg du redan använder. För att effektivisera dina datakällor lägger du bara till dem i ditt Slack-teams konto via appar. Då kan alla medlemmar i ditt team se alla olika inlägg och media via ett kanalflöde.

Det finns ett stort antal appar tillgängliga för att integrera dina favoritverktyg med Slack. Titta bara på Slack App Directory. Du hittar integrationer för populära sociala media plattformar som Twitter och Dribbble för att skicka de senaste tweetsna till / från ett specifikt handtag eller för att se Dribbble-bilder för ett specifikt sökord. Det finns också många appar för analys verktyg för att hålla reda på webbplatsens Google Analytics-prestanda eller uppdateringstiden för Uptrend-webbplatser. Och massor mer. Dessutom kan du lägga till anpassade integrationer också (som WordPress).

Slack för WordPress

WordPress & Slack

Slack och WordPress är som jordnötssmör och gelé. Båda helt fantastiska på egen hand, men de går definitivt bra tillsammans också. Tror du inte på oss? Även Skapa WordPress teamet använder Slack för att effektivisera sin kommunikation. Det går inte att skada att prova – och de fria Slack-pluginsna för WordPress gör implementeringen snabbt och enkelt.

Slack gör det enkelt att konfigurera anpassade aviseringar för specifika WordPress-händelser. När den väl är integrerad kan du se exakt när ditt team av författare publicerar ett nytt blogginlägg, eller när ditt underhålls- och säkerhetsteam går igenom ett tema- eller plugin-uppdatering. Detta sparar tid som chef eller ägare av små företag (inte mer att granska alla aspekter på din WordPress-webbplats) så att du kan fokusera på resten av ditt företag.

Med Slack kan du också utse specifika meddelandeflöden för olika teammedlemmar. Till exempel kan du också ställa in din integration för att pinga ditt marknadsföringsteam när ett inlägg publiceras för att de vet för att få arbeta med social marknadsföring. Så medan du ökar din egen produktivitet kan du också effektivisera kommunikationen med hela teamet. Och ytterligare appar för fildelning, livechatt, whiteboards och mer gör det ännu enklare för ditt team att arbeta tillsammans utan distraktion.

Se varför du kanske vill prova Slack för ditt team? Eftersom det inte finns en WordPress-app (ännu inte så långt vi kunde se) för nu måste du använda Inkommande Webhooks-app för att lägga till dina WordPress-aviseringar. Vi visar dig hur du gör allt detta på lite sätt. Innan vi kan komma in på det behöver du först ett Slack-konto!

Steg 1: Registrera dig för ett gratis slack-konto

Registreringen är snabb, enkel och börjar på $ 0. Det gratis kontot ger dig möjligheten att integrera 10 tjänster med ditt Slack-team, granska dina sista 10k-meddelanden, lägg till Slack till dina enheter via appar (iOS, Android, Mac och Windows skrivbord) och ringa en-mot-en-samtal ( även om denna sista fortfarande är i betatest).

För de flesta lag kommer den fria nivån att fungera perfekt. Men om du behöver / vill ha mer (som obegränsad serviceintegration, sökbara arkiv, 2-faktorsautentisering etc.) börjar användarkonton bara $ 6,67 / månad.

Så för att komma igång går du till Slack webbplats, Välj en servicenivå (igen – gratiskontot kommer förmodligen att vara mest meningsfullt för nya team) och klicka på knappen för att Skapa ett nytt team. Ange bara din e-post och klicka sedan på Nästa.

Slack Registrering

Nu kan du ge ditt team ett namn. Allt du vill – även om det är vettigt att välja något relaterat till vad ditt team är till för.

Slack Team

När du har valt ett lagnamn har du möjlighet att ställa in din Slack-webbadress. Om ditt lagnamn redan används av ett annat Slack-team kommer några föreslagna alternativ att listas. Välj antingen ett av alternativen eller ange ett annat namn för att fortsätta.

Slack webbadress

Nästa steg är att bekräfta din information och lagnamn / url. Kontrollera att allt ser bra ut och tryck sedan på knappen för att slutföra ditt team.

Slack-bekräftelse

Nu kan du bjuda in ditt team (eller så kan du hålla på med detta steg tills du har fått allt som du vill ha det).

Slack Invites

Ditt Slack-team är nu inställt! Den första skärmen du ser kommer att vara en välkomstsida. Om det är ditt första slips med Slack klickar du på knappen för att starta 1 minuts handledning som visar var du kan hitta alla dina alternativ.

Slack Tutorial

Innan du går vidare till nästa steg föreslår vi att du skapar några viktiga Slack-kanaler som du kommer att använda för att kommunicera med ditt team. Kanaler är gruppflöden i ditt team som du kan använda för att organisera dina Slack-meddelanden.

Med kanaler kan du skapa offentlig flöden som hela ditt team har tillgång till (bra för projektuppdateringar, mötesnotiser, sociala medier etc.) samt privat kanaler för att begränsa informationsspridning (till exempel Zendesk-meddelanden för ditt supportteam, MailChimp eller Google Analytics-rapporter för ditt marknadsföringsteam eller WordPress-uppdateringar för ditt webbteam).

Slackkanaler

För att integrera WordPress med Slack måste du också installera en avgörande app – Inkommande webhooks. Den här appen behövs för att hämta anpassad information från externa källor (som WordPress). Så från din Slack-instrumentbräda klickar du på ditt lagnamn i det övre vänstra hörnet och sedan på alternativet för Appar & integrationer.

Slack Installera appar

Sök bara efter “inkommande webhooks” och klicka på appen med en rosa & grå triangellogo (se nedan). Klicka sedan på Installera knapp.

Slack Incoming Webhooks-app

Välj den kanal du vill trycka på dina WordPress-webbplatsaviseringar för att sedan klicka på knappen för att lägga till din integration.

Slack Incoming Webhooks Channel

Detta kommer att generera ett antal alternativ för webbhook men det du behöver senare är det Webhook URL, vilket bör vara det allra första alternativet.

Slack Incoming Webhooks URL

Nu när du har allt redo att gå kan du börja använda Slack för att bättre hantera din WordPress-webbplats. Det enklaste sättet att integrera Slack med WordPress är naturligtvis en plugin.

Steg 2: Installera Free Rock The Slackbot Plugin

Rock The Slackbot Gratis WordPress-plugin

För de flesta användare gratis Rock the Slackbot-plugin är ett fantastiskt alternativ. Slackbot är din vänliga lilla hjälper inom Slack som hjälper dig och ditt team att hålla kontakten. Med det kan du automatisera meddelanden till dig och ditt team när något händer på din WordPress-webbplats.

Att använda Slack med WordPress är ett bra sätt att hålla sig uppå flera författare, uppdateringar på din webbplats och till och med SEO krossa 404-fel. Det finns ett antal aviseringar som utlöser åtgärder inbyggda i Rock the Slackbot för att hjälpa dig hålla reda på vad som händer, inklusive:

  • Inlägg publicerat, opublicerat, uppdaterat, raderat eller trash
  • 404-fel
  • Menypost raderat
  • Media lagt till, redigerat eller raderat
  • Användaren har lagt till, tilldelat en ny roll eller raderat
  • WordPress, tema eller plugin-uppdatering tillgänglig eller uppdaterad installerad

Dessutom arbetar plugin-författaren för närvarande med att lägga till meddelanden om menyposttillägg, nya kommentarer samt nytt tema och plugininstallation eller aktivering. Varje meddelande kan anpassas för att varna en specifik Slack-kanal eller för att skickas som ett direktmeddelande till ditt konto.

Installera helt enkelt plugin-programmet från din WordPress-instrumentpanel under Plugins> Lägg till nytt. När du har installerat och aktiverat navigerar du till Verktyg> Rock the Slackbot och klicka på länken “få det här partiet igång”.

Rock Slackbot-installationen

Härifrån lägger du till ditt webbhook-namn, klistra in webbhook-URL: n som du genererade tidigare med appen Inkommande webhooks och avsluta sedan valet för dina händelseaviseringar.

Rocka Slackbot-installationen

När du är klar sparar du din webhook eller skapar så många andra du behöver. Lätt rätt?

Steg 2 för utvecklare: Installera Slack Free WordPress-plugin

Slack Free WordPress-plugin

Om du är en utvecklare som letar efter något anpassningsbar de gratis Slack plugin för WordPress är ett bra alternativ. Som standard finns det bara några få inbyggda aviseringar för din WordPress-installation: när ett inlägg är klart för granskning, när ett inlägg publiceras och när det finns en ny kommentar. Men det fina med detta plugin är inte det som ingår – det är vad du kan lägga till med slack_get_events-filter.

Med Slack plugin-filter kan du skapa anpassade aviseringar för nästan alla WordPress-åtgärd. Om du vill veta när en användare återställer sitt lösenord ändras temat på din webbplats eller om en kommentar soptas är det lika enkelt att lägga till en ny händelse via filtret.

Författaren till detta lätta plugin erbjuder också tillägg för att integrera andra populära plugins med din Slack-meddelandeinställning. För e-handelswebbplatser, aviseringar för EDD och WooCommerce gör det enkelt att hålla reda på dina beställningar eller betalningar. Och författaren skapade också tillägg för Kontaktformulär 7 och Gravity Forms för att varna dig om nya inlägg.

Installationen är precis som alla andra gratis plugin-program – gå till din WordPress-instrumentbräda och navigera till Plugins> Lägg till nytt och sök efter “slack.” Det bör dyka upp som det första alternativet. När du har installerat och aktiverat klickar du på det nya menyposten för Slack> Lägg till nytt.

Slack Plugin Setup

Härifrån kan du skapa dina meddelanden genom att ge din integration ett namn, klistra in i webbhaken URL och välja en kanal för dina meddelanden att skicka till. Om du har lagt till anpassade händelser ska de visas under avsnittet “Händelser som ska meddelas” tillsammans med de tre standardalternativen. Se bara till att spara när du är klar så kommer du vara redo att få anpassade meddelanden direkt till dina Slack-kanaler!

Rekommenderade slackappar för förbättrad effektivitet

Slack App Directory

Om du valde ett gratis Slack-konto som vi nämnde ovan är du begränsad till 10 serviceintegrationer för ditt team. Det kanske inte låter som ett ton, men det är gott att få din WordPress-webbplats eller småföretag att fungera effektivt. Här är några appar från katalogen som vi rekommenderar att du överväger (utöver vad som krävs Inkommande webhooks app naturligtvis).

Dropbox: Vid ett eller annat tillfälle kommer du förmodligen att behöva dela en resurs med ditt team. Dropbox är ett utmärkt alternativ för att dela åtkomst till filer med ditt team, och med Slack-integration kan du enkelt infoga filer direkt från din Dropbox i Slack-meddelanden till ditt team.

github: För att hantera teamprojekt älskar vi Github (vi använder det här på WPExplorer för många projekt såväl som temafunktionsbegäranden och bugrapporter) och genom att integrera det med Slack betyder det att du kan se exakt när dina gits har åtaganden, dra förfrågningar eller utfärda aktivitet från din team.

Hootsuite eller Twitter: Om du har alla dina sociala konton kondenserade i Hootsuite, eller om du litar på en enda social webbplats som Twitter, är det en bra idé att integrera med Slack för att vara säker på att ingen missar ett meddelande. Ställ in din app för att rikta sociala meddelanden till en specifik Slack-kanal så att dina mediaguruer (er) bättre kan hantera din uppsökning.

MailChimp: Om ditt företag använder MailChimp för att kommunicera med konsumenter kanske du vill överväga att integrera det med Slack för att se när du får (eller förlorar) en prenumerant. På det här sättet kan du se när du kan behöva göra några förbättringar av dina opt-in-tekniker.

Pingdom: Håll koll på din webbplats upptid och drifttid. Med Pingdom-appen för Slack kommer ditt team att vara först med att veta när en av dina Pingdom-policyer utlöses.

Skype: Håll kontakten med ditt team och starta livechatt eller samtal via Skype-appen för Slack. Detta är ett snabbt sätt att ringa ett improviserat möte eller dela viktiga nyheter med hela gruppen på en gång.

Statsbot: Håll koll på din webbplatsanalys via Slack med Statsbot. Den här hjälpsamma lilla botten kan berätta allt om dina webbplatsmätningar eftersom det integreras med Google Analytics.

Wunderlist eller Trello: Välj önskemål av dessa två (inget behov av båda), men att ha en löpande lista för ditt team är ett bra val. Båda appintegrationerna skickar aviseringar till din Slack-kanal när to-do-artiklar läggs till, uppdateras eller avslutas så att du kan se vem som får vad som gjort.

Zendesk eller HelpScout (om du använder dem): Om ditt team tillhandahåller kundsupport kan det vara värt att överväga en av dessa appar för att integrera ditt biljetteringssystem med ditt Slack-konto. På så sätt kan du övervaka nya biljetter och ditt teams effektivitet när det gäller att uppdatera och svara på öppna biljetter.

Naturligtvis vilka appar du väljer beror på ditt teams behov. Du kanske inte är lika bekymrad över din drifttid som om paketleverans (ja – det finns en spårnings-app för det). Det finns appar för nästan allt du kan tänka på – Google hangouts, fakturering, målspårning, jobbansökningar, timers, kalendrar, drifttid, aktiemarknader och mer. Så titta på det hela App Directory för att se vilka andra webbplatser eller processer som är vettigt för ditt team att integrera med Slack.

Går framåt

Förhoppningsvis kommer du att ge Slack ett försök. Det är ett utmärkt sätt att hålla din WordPress-webbplats eller ditt företag organiserat och fungera smidigt. Dessutom, eftersom det är gratis finns det verkligen ingen god anledning att inte ge den en gång. Om du har några andra frågor om Slack for WordPress, fråga gärna i kommentarerna nedan. Eller om du redan använder Slack skulle vi gärna höra hur du gillade att använda det här effektiviseringsverktyget.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me