Hur du lägger till pushmeddelanden till din WordPress-webbplats

Hur du lägger till pushmeddelanden till din WordPress-webbplats

Varje webbpreneur jag har träffat drömmar om att få mer trafik till deras webbplats (er). Precis som du är de vanligtvis redo att göra vad som krävs för att locka fler besökare. I vissa fall använder nybörjare blackhat SEO-tekniker som ger kortsiktiga vinster men leder till Google-påföljder längs linjen, vilket bara är sorgligt.

Den goda nyheten är att det finns många legitima sätt att driva relevant trafik till din webbplats. För att peka dig i rätt riktning inkluderar konventionella metoder för att få fler läsare och kunder e-postmarknadsföring, SMS, SEM, whitehat SEO, PPC, marknadsföring på sociala medier och – relativt nytt på marknaden – pushnotifikationer.

Om du försöker driva mer trafik till din WordPress-webbplats med push-aviseringar kommer du att älska det här inlägget. I dagens servering visar vi dig exakt hur du lägger till pushmeddelanden till din WordPress-webbplats med den populära OneSignal service. Med andra ord skapar vi det fria OneSignal WordPress-plugin och konfigurera det hela för att skicka ut ett test push-meddelande, du vet, så att du kan slå marken igång.

Om det låter som något du skulle vilja göra, fyll i din mugg eftersom det finns mycket att lära sig. Dela gärna dina bekymmer, bästa marknadsföringstips och allmänna tankar i kommentarerna.

Vad är Push-aviseringar?

förhandsvisning av onesignal push-aviser

Push-aviseringar är klickbara meddelanden som din webbplats skickar till en dator eller mobil enhet. Det är en relativt ny marknadsföringskanal som gör att du kan skicka marknadsföringsmeddelanden till dina besökare långt efter att de lämnat din webbplats eller stänga webbläsarna.

Marknadsföring med pushmeddelanden växer i popularitet eftersom den inte kräver att besökaren anger en e-postadress eller någon annan kontaktinformation för att prenumerera. Det är en ny form av avbryta marknadsföringen med högre opt-in och klickfrekvens än andra former av marknadsföring som e-post.

Det stämmer, push-meddelanden är ganska populära att stora namnmärken som Facebook och Pinterest bland andra använder taktiken för att hålla användarna tillbaka för mer innehåll. Bilden nedan visar Facebook push-aviseringar i aktion.

push meddelanden facebook exempel

Men ta inte mitt ord för det, här är några intressanta fakta om push-meddelanden enligt en artikel publicerad på SendX.

  • Push-aviseringar har en genomsnittlig opt-in-hastighet på 7 – 10%
  • Klickfrekvensen för push-aviseringar är 4 till 8 gånger mer än CTR för e-post
  • Push har en genomsnittlig avskrivningsgrad på 10%
  • E-handelswebbplatser leder paketet så långt som att anta push-meddelanden följs av mediasidor och SaaS-företag
  • För finanswebbplatser har webb push en opt-in-ränta på 15% och CTR på 30%. Opt-in rate och CTR för spelwebbplatser är 20% respektive 15%. E-butiker har en opt-in rate och CTR på 10%.

Det ur vägen, hur använder du push-aviseringar för att driva din affärsagenda framåt?

Hur man använder Push-aviseringar

Push-aviseringar är praktiska i ett antal scenarier. Okänd för många nybörjare, det finns ett par användningsfall för pushmeddelanden inklusive.

  • Skicka ut tidskänsliga varningar som inkluderar försäljningsevenemang, flygmeddelanden, nyheter, sportpoänguppdateringar osv.
  • Att bygga engagemang genom att skicka användare aviseringar om nytt webbinnehåll, blogginlägg, fallstudier, vitböcker och så vidare
  • Omriktning genom att skicka uppdateringar i lager såväl som meddelanden om övergivande av vagn
  • Kundbevarande genom att skicka pushmeddelanden om riktade rabatter och kampanjer

TL; DR: Marknadsföring med push-meddelanden har ett antal fördelar inklusive höga opt-in-räntor, låga abonnemangsräntor, fall med flera användningsområden, bättre leverans, ökat engagemang och – som vi nämnde tidigare – en högre CTR än många andra former av marknadsföring.

Nu när push-meddelande-marknadsföring inte låter som främmande teknik, låt oss konfigurera och konfigurera OneSignal-push-meddelandetjänsten på din WordPress-webbplats.

Hur man installerar OneSignal Push Notifications

OneSignal Free Web Push Notifications Plugin

För att ställa in OneSignal push-meddelandetjänsten använder vi den fina OneSignal WordPress-plugin. Plugin är tillgängligt i WordPress.org-plugin-lagret, vilket betyder att du kan installera det från din WordPress admin-instrumentpanel.

Vi använder också ett SSL-klart domännamn och vi uppmuntrar dig att göra detsamma. Dessutom ökar SSL din WordPress-webbplatssäkerhet och betyder bra saker för dina SEO-ansträngningar.

Men hur ställer du in OneSignal push-aviseringar? Oroa dig inte, det är lika enkelt som paj – saker av fjärde klassare i sig, och du behöver inte tugga på tangentbordet som killen i bilden ovan. Eller slå din bärbara dator, beroende på vad som kommer först ��

Gå vidare.

Logga in på din WordPress admin-instrumentpanel och navigera till Plugins> Lägg till nytt enligt nedanstående.

installera ett nytt wordpress-plugin

Om du gör det leder du till Lägg till plugins sida där du kan installera plugins från din PC eller direkt från WordPress.org plugin repo. På den här skärmen skriver du “OneSignal” i sökrutan för sökord, och när du hittat plugin, tryck på Installera nu -knappen som vi beskriver i bilden nedan.

installera onesignal wordpress plugin

Vänta på installationen och tryck slutligen på Aktivera som visas nedan.

aktivering av enstaka wordpress-plugin

Aktivering av plugin lägger till ett nytt OneSignal Push till din WordPress-adminmeny.

Hur man konfigurerar OneSignal Push-aviseringar

Medan OneSignal push-aviseringstjänsten har många funktioner, är det ganska enkelt att konfigurera och använda. Klicka på för att konfigurera OneSignal push-aviseringar OneSignal Push på din WordPress admin-meny som vi markerar i screengrab nedan.

onesignal push meddelanden wordpress menypost

Om du gör det leder du till OneSignal-inställningssidan som visas i ögonblicksbilden nedan.

onesignal inställningssida i wordpress admin

Lägg märke till meddelandet högst upp på sidan? Det låter dig veta vad du ska göra härnäst, precis som instruktionerna som visas under Uppstart som visas på bilden ovan. De Konfiguration fliken bredvid den låter dig länka OneSignal push-aviseringstjänsten till din WordPress-webbplats.

Bilden nedan visar de tillgängliga alternativen under Konfiguration flik; alternativ som du använder för att konfigurera, kontrollera och anpassa dina push-aviseringar.

onesignal push meddelanden wordpress plugin konfigurationssida

Skapa ett gratis OneSignal-konto

Du har det bra, hittills så bra. Låt oss nu börja arbeta och skapa en fungerande webb-push-app. För att göra det måste du först skapa en gratis OneSignal-konto.

På vilket sätt?

På Uppstart , klicka på OneSignal länken som visas på skärmdumpen nedan.

onesignal konto skapande länk i wordpress

Alternativt kan du helt enkelt rikta din webbläsare till onesignal.com. Samtidigt, genom att klicka på länken ovan öppnas den officiella OneSignal-webbplatsen i en ny flik. Klicka sedan på Bli Medlem som vi markerar på bilden nedan.

onesignal officiella webbplats

Om du gör det leder det till en enkel och kort registreringsformulär. Fyll i formuläret med din e-postadress, lösenord och företagsnamn och tryck sedan på Skapa konto knapp. Alternativt kan du registrera dig med GitHub, Google eller Facebook som vi illustrerar på bilden nedan.

onesignal-konto-skapande-formen

Vid framgångsrik registrering kommer OneSignal att uppmana dig att kontrollera din e-post för att aktivera ditt konto.

Logga in i din brevlåda och klicka på Klicka här för att bekräfta ditt konto som visas på bilden nedan.

onesignal-konto som aktiverar e-post

Klicka på knappen ovan bekräftar ditt konto och öppnar OneSignal instrumentpanelen i en ny flik. OneSignal välkomnar dig med en onboarding-turné som du kan ta eller hoppa över som visas nedan.

onesignal instrumentpanel start turné

Men oavsett om du tar turnén eller inte, så hamnar du så småningom på den enkla OneSignal-instrumentpanelen som visas i följande bild.

onesignal instrumentbräda

Skapa en webbpush-app

Nu när du har ett aktivt OneSignal-konto, låt oss skapa din första webb-push-app. Klicka på Lägg till app -knappen i din OneSignal-instrumentbräda när vi markerar i bilden nedan.

Lägg till ett appnamn så att du enkelt kan hitta det nästa gång via popup-fönstret som visas och tryck på Lägg till app som beskrivs nedan.

namnge onesignal webb push-app

Välj på nästa skärm Web Push och klicka på Nästa som vi markerar i skärmdumpen nedan.

Klicka sedan på WordPress Plugin eller webbplatsbyggare och sedan WordPress som visas nedan.

Bläddra sedan längst ner på sidan, fyll i formuläret, ladda upp din ikon och tryck på Spara som visas nedan.

Om du gör det sparar du din webb push-app och exponerar APP-ID och API-nyckel måste du lägga till OneSignal push-aviseringar till din WordPress-webbplats. Se bild nedan för mer information.

Du måste kopiera och klistra in APP-ID och API-nyckeln i respektive fält i Konfiguration flik. Naviger bara till OneSignal Push> Konfiguration och kopiera och klistra in APP-ID och API-nyckeln som vi markerar nedan.

Välj därefter önskade inställningar på samma sida. Därefter bläddrar du mot botten av sidan och trycker på Spara som visas nedan.

Och det är allt! Nu driver din webbplats meddelanden på alla webbläsare som stöds utom Safari. Testa den nya push-meddelandefunktionen genom att besöka din webbplats i ett nytt inkognitofönster. Jag testade till och med Opera-webbläsaren, och här är vad jag fick.

Inte dåligt i cirka 10 minuter för att konfigurera OneSignal push-aviseringstjänsten. Vad tror du?

Konfigurera OneSignal Push-aviseringar för Safari-webbläsaren

För att konfigurera push-aviseringar för Safari-webbläsaren måste du skapa Safari Web ID. På vilket sätt? Öppna din OneSignal-instrumentbräda och klicka på din webb-push-app som visas nedan.

redigera onesignal web push-app

Klicka sedan på inställningar som visas på skärmdumpen nedan.

Klicka sedan på Apple Safari som vi markerar nedan.

Därefter fyller du i popup-fönstret som visas och trycker på Spara knappen som vi beskriver nedan.

Klicka sedan på Apple Safari fliken igen som visas nedan (märk att den är markerad AKTIVA).

Om du gör det skapas en popup-fönster med ditt Safari Web ID som visas i följande bild.

Du måste kopiera och klistra in ovanstående webb-ID i Konfiguration som vi gjorde med APP-ID och API-nyckeln som visas nedan.

Rulla mot botten av ovanstående sida och slå på Spara knapp. Nu är dina OneSignal push-meddelanden aktiva och stöds i alla större webbläsare. Det bästa är att det gratis OneSignal-kontot stöder upp till 30 000 abonnenter på webben. Gratiskontot stöder ett obegränsat antal mobilabonnenter.

Om du behöver mer kraft kan du alltid springa efter en premiumpaket, från 99 dollar per månad. Vi uppmuntrar dig alltid att gå med det alternativ som fungerar för ditt företag.


Push-aviseringar är ett bra sätt att hålla kontakten med dina besökare på webbplatsen. Och eftersom besökare ger pushmeddelanden i förväg samtycke är du säker på att de personer som prenumererar verkligen är intresserade av vad du erbjuder.

Fördelarna med push-meddelanden gör denna marknadsföringskanal lukrativ och ganska effektiv. Att ställa in push-aviseringar med OneSignal WordPress-plugin och -tjänst är oerhört enkelt att du ska vara igång på mindre än 15 minuter.

Har du en fråga om push-aviseringar? Några kommentarer om detta inlägg i allmänhet? Vänligen dela med oss ​​i kommentarerna.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me