Hur du lägger till sociala inloggningar på din WordPress-webbplats

Hur du lägger till sociala inloggningar på din WordPress-webbplats

Att erbjuda den bästa användarupplevelsen är avgörande, mer om du driver ett medlemskap eller e-handelswebbplats. När framgången för din webbplats beror starkt på användarregistrering kan du utnyttja sociala inloggningar för att erbjuda en fantastisk användarupplevelse på dina registrerings-, inloggnings- och kassasidor bland andra platser.

Social inloggning gör att dina användare kan registrera sig och logga in på din WordPress-webbplats med hjälp av sina befintliga sociala mediekonton som Facebook, Twitter och Google bland andra. Med ett enda klick kan dina användare registrera sig på och sedan logga in på din webbplats utan att nödvändigtvis skapa ett konto på gammaldags sätt.

Det gammaldags sättet innebär att skapa ett nytt användarnamn och lösenord. Vissa webbplatser ber dig bekräfta ditt e-postmeddelande eller ge mer information för att registrera ett nytt konto, vilket gör att många användare får avstånd. Dessutom är många moderna webb surfare vana vid social inloggning och förväntar sig att webbplatser ska erbjuda denna funktion som standard.

Varför social inloggning?

Om du har läst så långt undrar du kanske varför social inloggning är viktig. Tja, här är ett par roliga fakta bara för att bygga fart.

Visste du:

  • Användare hatar att skapa ett nytt konto på webbplatser. Forskningsresultat visar att hela 86% av människor ogillar inte att skapa ett nytt konto på webbplatser. I de flesta fall och för att vara rättvisa här kommer människor knappast att skapa ett konto för att säga lämna en kommentar. Social inloggning eliminerar behovet av att skapa konton som traditionellt erbjuder dina användare ett sömlöst sätt att registrera sig på din webbplats.
  • Social inloggning sparar dina användare från lösenordströtthet (infoga länk) i processen som gör inloggningsprocessen enklare. Dina användare behöver inte komma ihåg ännu en kombination av användarnamn-lösenord.
  • Om en användare glömmer sina inloggningsuppgifter är det mer sannolikt att de lämnar inloggningsprocessen än att försöka återställa sitt lösenord. Det, baby, betyder mer misslyckade inloggningar för dig, vilket innebär högre avvisningsfrekvenser och lägre konverteringsfrekvenser. Social inloggning mildrar problemet.
  • Många av oss är skyldiga till att lämna blanketter ofullständiga eller ange falsk information när vi skapar ett nytt konto på en webbplats. Detta ger en enorm utmaning för både webbplatsägare och marknadsförare. Hur kan du till exempel erbjuda dina användare bättre och personliga upplevelser när de matar dig med falska data? När din webbplatsbesökare använder social inloggning får du dock verifierade och kvalitetsdata som ålder, kön, intressen, vänlistor och så vidare.
  • Du kan effektivisera och påskynda kassan i din onlinebutik med social inloggning eftersom användare kan registrera / logga in utan att lämna sin kundvagn (infoga länk) för att fylla i ett registrerings- / inloggningsformulär.

Källa: Studie av social identitet

Söta fördelar hela vägen

Som du tydligt kan se, har social inloggning ett par söta fördelar. Och det bästa är att du enkelt kan lägga till sociala inloggningar på din WordPress-webbplats med hjälp av ett plugin.

I dagens servering markerar vi ett par WordPress-inloggningsprogram som är perfekta för din webbplats. Välj en och dela dina tankar såväl som din favorit plugin för social inloggning i kommentarerna.

Det här ur vägen, låt oss gå till affärer.

Vi har gjort mycket för att skapa en imponerande lista med både gratis och premium WordPress sociala plugins just för dig. Kommer du hitta de perfekta sociala inloggningslösningarna? Det beror helt på dina behov och önskemål.

Utan vidare, här är vad WordPress erbjuder så långt som sociala inloggning plugins går.

1. Super Socializer

WordPress Social Share, Social Login och Social Comments Plugin - Super Socializer

Först på listan är Super Socializer, ett snyggt WordPress-plugin som hjälper dig att lägga till social inloggning, social delning och sociala kommentarer på din webbplats enkelt.

Detta kraftfulla djur kan du lägga till sociala inloggningsknappar på WordPress inloggningssida, registreringssida, kommentarer, WooCommerce-kassasida och andra områden på din webbplats tack vare widgets och kortkoder.

Super Socializer stöder social inloggning från 10 sociala nätverk och låter dig synkronisera användarens grundläggande sociala profildata med respektive WordPress-profil.

Förutom detta kan användare koppla sina sociala konton till sina WordPress-konton när som helst i WordPress administratörsinstrument. Dessutom är detta WordPress-sociala inloggningsplugin kompatibelt med bbPress, BuddyPress, AMP, myCRED, WordPress multisite och Gutenberg editor bland andra.

Dessutom är det GDPR-klagomålet eftersom integritetslagarna inte längre är vad de brukade vara. För att starta är Super Socializer otroligt lätt att anpassa och levereras med andra sociala funktioner.

2. Nästa sociala inloggning och register

Nextend Social Login och Registrera

Med över 200 000 aktiva installationer som vi talar är Nextend Social Login förmodligen den mest populära gratis sociala inloggningsprogrammet på WordPress.org.

Inom några minuter kan du aktivera användarregistrering och inloggning via Facebook, Twitter och Google. Det stämmer, Nextend Social Login-insticksprogrammet fokuserar på de tre mest populära sociala nätverken.

Nu behöver du inte tvinga användare att fylla i standard- eller långa registreringsformulär. detta WordPress-plugin för social inloggning integreras sömlöst med dina befintliga WordPress-inloggnings- och registreringsformulär.

På WordPress-profilsidan kan användare enkelt länka eller koppla bort sociala konton utan att bryta svett. Dessutom kan användare komma åt sina WordPress-användarkonton med eller utan ett socialt konto.

Andra viktiga funktioner inkluderar förmågan att använda sociala nätverksprofilbilder som WordPress-avatarer, anpassade omdirigeringar efter social inloggning, widgets, kortkoder, lättanpassade mönster, snabb support och ett tillägg som skickas med ännu fler funktioner.

3. BS-ingång

bs mata in wordpress social login-plugin

Om du gillar att ta premiumrutten tidigt kommer du att älska BS Input social login plugin från BeSquares. BS Input-plugin lägger till skönhet, färg och funktionalitet till hela denna sociala inloggningsverksamhet.

Plugin är mildast sagt och erbjuder fler funktioner än de flesta WordPress-pluginprogram för social inloggning. Och eftersom det är superduper enkelt att konfigurera och använda, behöver du inte någon kodningskunskap för att njuta av fördelarna med social inloggning med det här plugin.

Intressanta funktioner inkluderar stöd för Facebook, Twitter, Google och LinkedIn, kortkod så att du kan lägga till social inloggning på anpassade sidor eller widgetområden, ett snyggt webbplatsskåp, innehållsskåp, obegränsade färger, vackra bakgrunder, cache-klara och 2 stilar för sociala inloggningsknappar.

BS Input stöder dessutom WooCommerce-utcheckning, BuddyPress, WPML och alla WordPress-teman. För att starta, levereras plugin med 6 animationer för popup och en anpassningsbar e-postmall. Sista ordet; det är en enkel men kraftfull WordPress social inloggning som fungerar.

4. RegistreringMagic

registrering magiska wordpress plugin

RegistrationMagic är förmodligen det bästa WordPress-användarregistreringspluginet på planeten. Handgjorda till perfektion är denna dåliga pojke den enda lösningen du behöver för att hantera användarregistreringar och lägga till sociala inloggningar på din WordPress-webbplats.

Plugin kommer med funktioner som en snabb formulärskapare, inbyggt inloggningssystem, kortkoder så att du kan släppa formulär var som helst på din webbplats, formuläranalys, HTML-inbäddningskod, anpassade fält, anpassade CSS-stilar, anmälningshanterare, bilagor, sociala inloggningar, användare manager och vi kommer att vara här hela dagen om vi skulle gå igenom hela listan över funktioner. Vi behöver en fristående granskning för RegistrationMagic.

Poängen är RegistrationMagic gör det löjligt enkelt att lägga till sociala inloggningar i din form. I skrivande stund stöder plugin-programmet Facebook, Twitter, Google, LinkedIn, Microsoft Live och Instagram.

Enligt min ärliga åsikt är RegistrationMagic sh * t (ursäkta min franska; jag blir bara riktigt upphetsad när jag stöter på ett så bra plugin). Du kommer att älska det, och det garanterar jag. De har en gratisversion, men om jag var du, skulle jag våra efter premiumversionen och aldrig se tillbaka. Jag önskar verkligen att fler kunde hitta detta plugin, och jag hoppas att jag inte låter säljande.

Jag har provat det och, jävla, är de här killarna bra eller vad? Och jag är inte ensam.

Bra användarregistrerings- och hanteringsplugin, med många funktioner och bra snabbt stöd för att lösa alla frågor. Gillar verkligen att kunna omdirigera olika användare till deras användarrollspecifika sida. Rekommendera starkt detta plugin och supportteam. – Bosch_B

5. MiniOrange WordPress social inloggning

MiniOrange WordPress social inloggning

WordPress plugin repo är den gåva som fortsätter att ge, och WordPress Social Login med miniOrange är tillräckligt bevis. Detta sociala inloggningsplugin överträffar förväntningarna, vad med en omfattande lista med funktioner som kommer att blåsa din peruk.

Plugin hjälper dig att lägga till social delning och social inloggning med nätverk som Facebook, Twitter, Google, Instagram, Vkontakte, LinkedIn, Amazon, Salesforce och Microsoft Live.

Vidare kan du uppmana användare att fylla i sina profiler om social inloggning inte returnerar ett användarnamn och e-postmeddelande. Dessutom låter WordPress Social Login dig tilldela roller till användare som loggar in med den sociala inloggningsappen. Dessutom kan du enkelt synkronisera den sociala profilbilden med WordPress.

Dessutom kan du lägga till sociala inloggningsknappar på inloggningssidan, registreringssidan, kommentarformuläret och någon annanstans på din webbplats med hjälp av en widget eller kortkod.

Du kan till och med aktivera / inaktivera användarregistrering och aktivera e-postmeddelanden till admin när användare registrerar sig via social inloggning. Vidare kan du enkelt anpassa inloggningsikoner och logga in / logga ut omdirigering av URL.

6. Social inloggning av BestWebSoft

Social inloggning av BestWebSoft

Du kanske inte vill ha de många avancerade funktionerna som kommer med de flesta WordPress-sociala inloggningsprogram. Du kanske helt enkelt vill lägga till sociala inloggningar på din webbplats och komma över den utan att investera i ett dyrt och alltför komplicerat plugin. Du behöver en enkel lösning som fungerar ut ur lådan.

Social inloggning av BestWebSoft är ett sådant plugin. Det är förenklat med fel men får jobbet gjort. Denna lättanvända plugin gör att dina användare kan logga in och kommentera med sina befintliga konton på Facebook, Twitter, Google och LinkedIn.

Du kan enkelt lägga till sociala inloggningsknappar på din inloggningssida, registreringssida och kommentarformulär. Dessutom kan du ställa in standardrollen för nya sociala användare, endast aktivera användarregistrering via sociala knappar och enkelt koppla sociala konton till motsvarande WordPress-konton.

Plugin är enkel att installera och kommer med detaljerad dokumentation som hjälper dig att slå marken igång.

7. WooCommerce social inloggning

woocommerce social plugin

Alternativ för premiuminloggning för sociala inloggningar brukar inte besvikna tack vare extra funktioner och dedikerat support. Misför mig inte här, jag försöker inte diskreditera gratis plugins. Med det sagt kan du inte gå fel med ett fantastiskt plugin som WooCommerce Social Login.

Ursprungligen byggd specifikt för WooCommerce-butiker och är nu kompatibelt med BuddyPress, bbPress och Peepso. Tillförd till dig av eliteförfattaren WPWeb, WooCommerce Social Login är ett unikt socialt login-plugin med en unik uppsättning funktioner.

Till att börja med kan du enkelt lägga till sociala inloggningar i WooCommerce-inloggnings-, registrerings- och kassaformulär som erbjuder dina användare en bättre användarupplevelse, vilket öppnar dörrar för friktionsfria köp.

För det andra stöder detta WordPress sociala plugin för närvarande 11 sociala nätverk inklusive Foursquare, Yahoo och till och med PayPal. Den levereras med ett vackert drag-and-drop-admingränssnitt som gör det enkelt att hantera varje socialt nätverk.

Dessutom får du bra statistik såväl som en visuell representation av hur dina sociala inloggningar fungerar. Dessutom kan plugin skicka nya kontodetekteringar till användare via e-post. Så sött?

Om det inte räcker, skickas WooCommerce Social Login med en kortkod och widget vilket innebär att du kan placera de sociala inloggningarna var som helst på din webbplats. När en användare loggar in via appen kan du omdirigera dem till en anpassad URL, så ja, det är det också.

8. WP Ultimate Social

wp ultimata sociala

WP Ultimate Social premium-plugin bygger på en ideologi; du behöver inte flera plugins för alla dina sociala medias behov. Av den anledningen kan du tänka på WP Ultimate Social som ett “paket” av sorters sortiment som erbjuder sociala ikoner, social delning, sociala räknare, Twitter-feeds, Pinterest, automatisk postning och social inloggning.

AccessKeys, elitförfattaren bakom WP Ultimate Social hävdar att det är den enda sociala mediesviten du någonsin kommer att behöva, och utifrån vad jag såg och den långa listan med funktioner, brukar jag hålla med. Pojke oh boy, det här djuret av en plugin laddas. Jag kommer att gå igenom funktionerna snabbt.

Du kan förvänta dig att hitta funktioner som 12 vackra PNG-ikonuppsättningar, Font Awesome-ikoner, kraftfulla anpassningsalternativ, 10 retina-klara SVG-ikonuppsättningar, social sidfält, en responsiv design, 10 fantastiska sociala delningsteman, flytande sociala delningsknappar, stöd för 14 stora nätverk, dela via e-post & tryck, WooCommerce-stöd, BuddyPress-kompatibilitet, popup-popuper för sociala delar, vackra sociala räknare med 20 imponerande teman, 5 animationer och listan verkar fortsätta för evigt.

WP Ultimate Social har imponerande sociala inloggningsfunktioner som stöder upp till 9 populära sociala nätverk. Du kan enkelt visa sociala inloggningar på dina registrerings-, inloggnings- och kommentarformulär. Dessutom kan du välja inloggningsknappar från 15 vackert utformade teman.

Dessutom kan du automatiskt posta till Facebook, Twitter, LinkedIn, Tumblr och göra så mycket mer. Det stora antalet funktioner på den här saken kommer att få dig att vika bakåt i förvånande.

9. Social inloggning av OneAll

OneAll Social Login-plugin

Av alla WordPress-sociala inloggningsplugins på den här listan stöder Social Login by OneAll det största antalet sociala nätverk. Nu kan dina användare registrera sig och logga in med över 40 sociala nätverk, inklusive Battle.net, StackExchange, Github, SoundCloud, Vimeo, WordPress.com, YouTube, Twitch.tv, Disqus, Blogger, och listan fortsätter och på.

Social inloggning integreras sömlöst med ditt WordPress inloggnings- / registreringssystem. Dessutom kan befintliga användare enkelt länka sina sociala konton i WordPress-profiler och senare logga in med de länkade sociala nätverken.

Pluginet är GDPR-kompatibelt och kompatibelt med alla plugins och teman som följer WordPress-kodningsstandarder. Dessutom är den helt anpassningsbar för att passa dina specifika behov. Du kan enkelt lägga till social inloggning på din inloggningssida, registreringssida, kommentarsektion, sidofält via en widget eller någon annanstans tack vare en kortkod.

Men även med alla dessa funktioner är social inloggning av OneAll lätt att implementera och använda bör du ha kul på nolltid. Åh, för att jag inte glömmer, plugin har en premiumversion också, vilket ger dig ännu fler alternativ för att implementera social inloggning som en chef.

10. WooSocial

woosocial wordpress social login plugin

Att ta upp den bakre är WooSocial, en relativt ny plugin på marknaden. Det är en enkel plugin för social inloggning som skapas, underhålls och stöds av OriginalWeb. Eftersom det är ett nytt plugin i skrivande stund har det potential för tillväxt när det gäller funktioner och marknadsandel.

Viktiga funktioner inkluderar stöd för 25 sociala nätverk, 15 sociala inloggningsknappstilar, kortkod, stöd för flera språk och bra dokumentation för att ställa dig på rätt väg.

Dessutom spelar WooSocial bra med WooCommerce, så att du kan effektivisera kassaprocessen i din onlinebutik. Dessutom är den kompatibel med andra populära plugins och ramverk som WPBakery Page Builder, Cornerstone och Bootstrap 4.X.


Social inloggning hjälper dig att erbjuda bättre användarupplevelse och öka konverteringar på din WordPress-webbplats utan att svettas. Det är en idealisk lösning för WordPress community-webbplatser, medlemswebbplatser, kurser, forum och alla andra webbplatser som är beroende av användarregistrering.

Det bästa är att WordPress erbjuder massor av alternativ för att lägga till sociala inloggningar på din webbplats. Oavsett om du väljer ett gratis eller premium WordPress-plugin för social inloggning, gå alltid efter en lösning som uppfyller alla dina behov. Vi hoppas att du hittar den perfekta sociala inloggningsprogrammet från vår lista.

Vilket är din favorit WordPress-plugin för social inloggning? Har du frågor eller förslag? Dela dina tankar och bästa sociala inloggningsverktyg i kommentarerna.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me