Hur man använder Elementor för att bygga webbplatser på distans

Hur man använder Elementor för att bygga webbplatser på distans

I dessa tider med ekonomisk osäkerhet och social distans, ser företag att utveckla sina egna online-närvaror nu mer än någonsin.

Om du vill få ditt företag online eller om du är en frilansare som bygger webbplatser för företag som vill komma online kan Elementor hjälpa dig att effektivt bygga en webbplats på distans som är överkomligt och lätt att underhålla.

Elementor är en visuell, dra-och-släpp WordPress-sidbyggare, vilket innebär att du kan skapa snygga design utan att behöva titta på en enda kodrader. Om du vill lära dig lite mer om plugin i allmänhet kan du bläddra i WPExplorer hela Elementor-granskningen.

I det här inlägget förklarar jag lite mer om varför Elementor är det bästa verktyget för att bygga webbplatser på distans. Sedan tar jag dig igenom steg på hög nivå för hur du använder Elementor för att designa en webbplats.

Om du vill ha mer information om hur du använder Elementor för att bygga webbplatser på distans, HubSpot Academy och Elementor samarbetar med att erbjuda en gratis onlinekurs som täcker allt från att ställa in din värd till att bygga och lansera din WordPress-webbplats.

Varför använder Elementor för att bygga webbplatser på distans

Elementor Pro

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Att använda Elementor för att bygga webbplatser kan:

 • Sparar tid och hjälper dig att snabbare utforma och iterera på dina webbplatser.
 • Minska komplexiteten på dina webbplatser, eliminera buggar och skapa en enklare underhållsprocess när det gäller uppdateringar och tester.
 • Spara pengar och förenkla kostnaderna så att du bättre kan räcka ut priset för ett projekt.

Låt oss gå igenom fördelarna mer detaljerat.

Spara tid och undvik kod

Oavsett om du är en designer, en utvecklare eller bara en vanlig WordPress-användare kan Elementor påskynda ditt arbetsflöde med sitt visuella, dra-och-släpp-gränssnitt.

Du kan snabbt spinna upp nya mönster genom att lägga till innehållswidgets. Du får också massor av design- och layoutalternativ för att skapa pixel-perfekta stilar och layouter.

Under hela upplevelsen behöver du aldrig interagera direkt med kod … såvida du inte vill. Om du vill ha lite mer kontroll kan du enkelt använda din egen anpassade CSS där det behövs.

Slutligen, om du verkligen vill spara lite tid, kommer Elementor med hundratals förbyggda mallar som du kan importera. Allt du behöver göra är att importera den mall du gillar, redigera innehållet så att det matchar ditt märke och du är klar

Dessa fördelar kan också spara tid när du behöver iterera. Om till exempel en klient begär en ändring kan du snabbt byta upp saker utan att fastna i koden.

Minska komplexiteten och eliminera buggar

Med en typisk WordPress-webbplats är den färdiga produkten vanligtvis ett lapptäcke av plugins från olika utvecklare.

Det finns inget som håller dessa separata verktyg ihop förutom den tid och ansträngning du använder för att bygga en sammanhållen webbplats.

Det är bra för tillfället, men det kan leda till potentiella problem på vägen eftersom varje utvecklare självständigt kommer att ändra och uppdatera sin plugin.

Till exempel kan utvecklaren av ditt reglage-plugin göra en förändring som orsakar problem med din startsida-hjältesektion (som du byggde med ett annat plugin).

Med Elementor får du tillgång till alla viktiga verktyg under ett tak.

Med Elementor och Elementor Pro får du till exempel verktyg som hjälper dig att skapa:

 • sliders
 • Kontaktformulär
 • Ledgenerationsformer
 • gallerier
 • popups
 • Portföljlistor / rutnät
 • Prissättningstabeller
 • …mycket mer

Elementor Pro Widgets

Alla dessa verktyg kommer i samma plugin från samma utvecklare, så du kan vara säker på att en ändring av dina blygenerationsformulär aldrig kommer att orsaka problem med popupen där du visar formuläret.

Dessutom gör detta livet mycket lättare när det är dags att uppdatera dina webbplatser. Istället för att behöva använda en iscenesättningssida för att testa ett gäng olika plugins vid olika tidpunkter, behöver du bara testa och uppdatera ett enda verktyg.

I princip kan du använda Elementor som din webbplats som grund för att förenkla allt och sedan grenas ut för att uppnå specifika affärsmål, som att använda gratis HubSpot WordPress-plugin att generera leads via ett formulär, live chatbox och popups som alla matas in i den gratis HubSpot CRM.

Spara pengar och förenkla kostnader

Slutligen kan Elementor hjälpa dig att spara pengar och lättare prissätta projekt.

Precis som att ha tillgång till viktiga verktyg i ett plugin minskar komplexiteten på din webbplats, det minskar också det pris du behöver betala.

Elementor har en gratis version för kärnbyggaren. Sedan behöver du bara betala ett fast pris för att få tillgång till ytterligare funktioner som formulär, skjutreglage, popups och mer.

Det finns ingen extra kostnad för olika funktioner eller behov av att köpa olika plugins, vilket håller dina kostnader låga.

Detta håller också dina kostnader tydliga och gör det lättare att prissätta klientprojekt. I stället för att behöva prissätta en massa olika verktyg i ditt förslag kan du hålla saker mycket enklare och fokusera på vad du tar ut för din tid och expertis, inte dina verktyg.

Hur man använder Elementor för att bygga webbplatser

Nu när du känner till några av orsakerna till att Elementor gör ett bra verktyg för att bygga webbplatser på distans, låt oss granska hur man använder Elementor för att bygga en fantastisk webbplats.

1. Välj ditt tema

Elementor är ett plugin, så du måste fortfarande välja ett tema som du vill para ihop med Elementor.

Totalt drag & släpp WordPress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Eftersom du kommer att använda Elementor för att kontrollera all / de flesta av din webbplats design, vill du fokusera på att hitta ett tema som erbjuder de funktioner du behöver samt fullt stöd för Elementors sidbyggande funktioner. Om du till exempel vill lägga till personal, vittnesmål och en portfölj bör du välja ett tema med dessa inläggstyper – som Total WordPress-temat.

Hej Elementor tema

Den mest lätta grunden som är möjlig är Hej Elementor tema. I grund och botten är Hello Elementor en 100% tom duk för dina Elementor-mönster.

Eftersom Hello Elementor-temat inte lägger till några egna stilar eller funktioner, kommer det att hålla din färdiga webbplats lätt och ladda snabbt.

Om du vill ha ett tema som kommer med sina egna stilar, kanske för att kontrollera webbplatsens rubrik eller kassaupplevelsen för en WooCommerce-butik, kan du kolla in den här samlingen av de bästa Elementor WordPress-teman.

2. Välj din smak av elementor

Elementor kommer i båda en gratis version på WordPress.org, liksom en premiumversion som lägger till mycket fler funktioner, kallad Elementor Pro.

Med gratisversionen av Elementor kan du bygga webbplatser sida för sida. Till exempel kan du skapa en design för din hemsida, en annan för din “Om sida” och sedan kan du skapa separata sidor för varje portföljobjekt.

För en enkel broschyrwebbplats med till stor del inställt-och-glöm det-innehåll kan detta vara allt du behöver.

Men för att gå längre än det, kanske du vill överväga Elementor Pro.

Elementor Pro ger dig inte bara fler designverktyg som reglage och former, utan ger dig också ett helt nytt sätt att bygga webbplatser med Theme Builder.

Med Elementor Theme Builder kan du skapa mallar och tillämpa dem på hela eller delar av din webbplats. Till exempel kan du designa din webbplats:

 • Rubrik
 • Arkivera sidor (t.ex. sidan som visar alla dina blogginlägg)
 • Enstaka sidor (t.ex. ett enskilt blogginlägg)
 • sidfot
 • WooCommerce-produkter

Du kan också inkludera dynamiskt innehåll i dina mönster, till exempel innehåll som du har lagt till med anpassade fält.

Eftersom du kan skapa en enda mall som gäller allt eller en del av ditt innehåll, gör Elementor Pro ett särskilt bra alternativ för dynamiska webbplatser.

Det är också användbart för andra typer av webbplatser tack vare de nya innehållswidgets som:

 • formulär
 • sliders
 • gallerier
 • portföljer
 • Prissättningstabeller
 • …mycket mer

Återigen förenklar detta både din webbplats och din prissättning (eftersom Elementor Pro innehåller alla funktioner för samma pris).

3. Börja bygga med Elementor

När du har valt rätt tema och Elementor-version för ditt projekt är du redo att börja bygga.

För att designa ditt innehåll kan du antingen starta från en tom sida eller importera en av de förbyggda mallarna som följer med Elementor.

För att snabbt bygga en hel sammanhängande webbplats kan du till och med använda en av Elementor-satserna, som är en uppsättning mallar för varje sida på en webbplats, även ner till 404-sidan.

Oavsett om du börjar från en tom skiffer eller en förbyggd mall, hamnar du i Elementors visuella, dra-och-släpp-gränssnitt.

Du ser en direkt förhandsvisning av din design till höger – du ser exakt vad webbplatsens besökare kommer att se.

Sedan kan du använda sidfältet till vänster för att lägga till och konfigurera innehåll och layoutelement.

Elementorgränssnitt

Om du till exempel vill lägga till en knapp till din design är det bara att dra den över från sidofältet. Sedan kan du anpassa dess inställningar med samma sidofält.

För en djupare titt på hur Elementor-gränssnittet fungerar kan du kolla in videon nedan:

Bygg webbplatser med Elementor idag

Nu, mer än någonsin, söker företag att utveckla en online-närvaro.

Oavsett om du vill lansera din egen online-närvaro eller hjälpa kunder att komma på nätet kommer du inte bara att lära dig att använda Elementor för att bygga webbplatser:

 • Sparar tid och ta bort behovet av att arbeta direkt med kod.
 • Ta bort kompatibilitetsproblem och förenkla underhållet genom att ge dig alla de viktigaste verktygen på en plats.
 • Spara pengar och förenkla dina kostnader genom att eliminera behovet av att köpa massor av separata plugins för nyckelfunktioner.

För att se om Elementor är rätt för dig kan du installera gratisversionen från WordPress.org och börja bygga din första webbplats på distans.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me