Hur man integrerar AWeber med WordPress för att växa ditt nyhetsbrev

Hur man integrerar AWeber med WordPress (En nybörjarguide)

Varje ägare av ett onlineföretag letar efter ett sätt att engagera användare och öka försäljningen. Det bästa sättet att göra båda dessa saker är ofta att skapa en stark relation med din publik. Men det kan vara svårt att göra när du bara är igång.

E-postmarknadsföring är en utmärkt strategi, även om du behöver rätt verktyg för att hjälpa dig. AWeber, till exempel kan det bara vara den lösning du letar efter. Denna e-postmarknadsföringsplattform erbjuder flera funktioner som kan hjälpa dig att få dina kampanjer från marken.

I det här inlägget kommer vi att diskutera fördelarna med e-postmarknadsföring och ta en titt på hur AWeber kan underlätta uppgiften. Sedan går vi igenom hur du integrerar AWeber med din WordPress-installation och avslutar med några tips för att optimera dina resultat. Låt oss dyka in!

Varför e-postmarknadsföring är avgörande för ditt företag

E-postmarknadsföring för WordPress innebär att du använder en e-postprenumerationslista (vanligtvis drivs av din WordPress-installation eller en tredje part) för att utveckla starkare relationer med dina läsare eller kunder. Du kan använda dina e-postkampanjer för att dela kvalitetsinnehåll, annonsera specialerbjudanden och evenemang eller hålla publiken informerad med ett periodiskt nyhetsbrev.

Det finns många fördelar med att använda e-postmarknadsföring, till exempel:

 • Låg kostnad: Jämfört med traditionell marknadsföring är e-postmarknadsföring relativt billigt.
 • Ökad varumärkesmedvetenhet: Din målgrupp blir mer bekant med ditt märke genom dina e-postmeddelanden och kan enkelt dela ditt innehåll.
 • Förmågan att rikta in sig på högkvalitativa leder: Om din e-postlista är prenumerationsbaserad, vet du att läsarna redan är intresserade.

Du undrar kanske hur man ska genomföra en e-postmarknadsföringskampanj, särskilt om du har en budget. Du kan försöka skapa en e-postlista manuellt, men du kommer att få mycket bättre resultat genom att använda ett verktyg dedikerat till processen.

Vi presenterar AWeber

AWeber Nyhetsbrev

AWeber är en plattform som gör att du kan skapa, hantera och analysera e-postmarknadsföringskampanjer. Det är enkelt att använda och nybörjarvänligt, vilket gör det till ett fast val för alla användare. Du kommer att dra nytta av flexibla funktioner som är enkla att implementera och pålitligt stöd som hjälper dig när du fastnar.

Nyckelfunktioner:

 • Skapa enkelt e-postmeddelanden med en dra-och-släpp-redigerare.
 • Bygg anpassade registreringsformulär för att samla viktig användarinformation.
 • Rikta in specifika e-postprenumeranter baserat på deras preferenser.
 • Spåra dina marknadsföringsresultat med hjälp av analyser.

Pris: AWebers prisalternativ sträcker sig från $ 19 till $ 149 + per månad.

Hur man integrerar AWeber med WordPress

Först rekommenderar vi att du tar lite tid att kolla in AWebers fullständiga dokumentation, att få en känsla för hur plattformen fungerar. Därefter är några enkla steg för att få det att fungera med WordPress

Steg 1: Publicera ett registreringsformulär på din webbplats

För att komma igång, navigera till ditt AWeber-konto och klicka på Registrera formulär:

AWeber Välj registreringsformulär

Välj det gröna Skapa ett registreringsformulär -knappen som ska tas till en mall för val av mall. Här kan du förhandsgranska mallar och välja den du vill använda för ditt formulär:

AWeber Välj mall

När du har valt en mall får du alternativet att välja en färg. När du har gjort ditt val klickar du på Ladda mall. Det här får dig att konfigurera och göra det möjligt för dig att börja anpassa mallens inställningar.

Det första du blir ombedd att göra är att lägga till lite grundläggande information, till exempel rubriktekst och ett namn på ditt formulär. Sedan kan du bestämma vart dina prenumeranter ska skickas efter att de har slutfört det. Detta kan vara en enkel sida skapad av AWeber, eller din egen webbplats:

AWeber Välj destination efter att formuläret har skickats inValet du gör här är upp till dig. När du är nöjd med ditt beslut sparar du formuläret och klickar på Gå till steg 3.

Det är nu dags att lägga till ditt formulär på din WordPress-webbplats. Välj för att publicera det själv Jag installerar mitt formulär:

AWeber Installera Form självDu får ett utdrag av Javascript – kopiera det nu. Navigera sedan till sidor i din WordPress-instrumentpanel och öppna sidan där du vill placera din blankett. Klistra in Javascript-kodstycket var du vill att formuläret ska visas på din sida:

Sätt in AWeber-javascript på sidan

Spara eller uppdatera slutligen sidan. Om du förhandsgranskar det från frontend bör du nu se ditt formulär!

Steg 2: Ställ in AWeber Blog Broadcast-funktionen

Nu när ditt formulär är igång, gå tillbaka till ditt AWeber-konto. Under meddelanden, välja Bloggsändningar och Klicka på Skapa en bloggsändning:

Skapa en bloggsändning med AWeberLägg till din WordPress-bloggs RSS-flödesadress i motsvarande fält och välj sedan en flödesmall i listrutan till höger om meddelandefältet:

Välj din AWeber-sändningsmallEfter detta kan du bestämma några grundinställningar för dina sändningar. Du kan ställa in ett schema för när de ska skickas och välja en trigger. Du kan till exempel skicka ut sändningar efter att ett visst antal nya inlägg har publicerats, eller på specifika dagar i månaden:

Hur ofta ska en sändning skickas?

Om du vill skicka sändningar automatiskt baserat på din valda trigger, kontrollera Skicka automatiskt. Spara sedan dina inställningar så är du redo! Glöm inte att testa din sändning för att se till att allt fungerar som förväntat.

Tips för att optimera dina e-postmarknadsföringsresultat

OptinMonster Lead Generation Plugin

Genom att integrera AWeber med OptinMonster kan du dra nytta av funktionerna i båda verktygen.

Nu när du vet hur du integrerar AWeber med WordPress, låt oss prata om några saker du kan göra för att optimera dina resultat. För det första finns det ett par grundläggande strategier som du kanske vill följa:

 • Ta en aktiv metod för att spåra dina resultat. AWebers analysfunktioner ger massor av användbar information, såsom antalet öppna, klickfrekvenser och avbokningar. Du kan använda dessa detaljer för att avgöra vilket innehåll som är mest effektivt.
 • Segmentera dina listor. Med hjälp av informationen från dina analysresultat kan du skapa segmenterade listor för att rikta in sig på olika typer av prenumeranter med det innehåll de är mest intresserade av.
 • Anslut AWeber till din leverantör av målsidor. Om du för närvarande använder en leverantör av målsidor kan du ansluta den till AWeber sömlöst.
 • Kolla in AWebers appintegrationer. Du kan anslut AWeber till många program som du redan använder, till exempel MailOptin eller sociala medie-appar.

Slutligen kanske du också vill överväga att plocka upp ett eller flera verktyg som kommer att förbättra din AWeber-installation:

 • OptinMonster är ett funktionsrikt WordPress-plugin som du kan använda för att skapa starkt omvandlande opt-in-formulär för din webbplats. Du kan enkelt integrera din AWeber-abonnentlista med dina OptinMonster-formulär för att öka leadgenerering.
 • Heyo är ett verktyg som gör att du kan bygga kampanjsidor som är optimerade för sociala medier och mobila enheter. Om du ansluter den till AWeber kan du öka dina leder och främja bättre engagemang.
 • Digioh låter dig skicka säkra nedladdningar till personerna på dina e-postlistor. Så om du har tävlingar eller giveaway och behöver skicka filer till vinnarna, till exempel, erbjuder Digioh ett privat sätt att göra just det.

Var och en av dessa strategier och verktyg kan vara en välsignelse för din nya AWeber-integration, så vi rekommenderar att du kolla in dem!


En av de mest givande aspekterna av e-postmarknadsföring är hur det låter dig upprätthålla en relation med din publik efter att de har lämnat din webbplats. Dina prenumeranter registrerade dig för din e-postlista, vilket indikerar att de vill ha den information du tillhandahåller.

Nu behöver du bara rikta in dig mot denna publik med värdefullt innehåll. Använd våra tips för att växa din e-postlista, pumpa sedan ut användbart innehåll och inlägg som du kan skicka till din publik.

Har du några frågor om hur du optimerar din e-postmarknadsföringsstrategi med AWeber? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me