Hur man samlar in feedback från användare på din WordPress-webbplats

Samla feedback från användare på din WordPress-webbplats

Den mest värdefulla resursen för alla webbplatser är dess besökare. Du kan kontakta dem för att ge feedback på din webbplats i allmänhet eller om någon aspekt av den i synnerhet. Den återkopplade feedbacken hjälper dig att fatta de viktiga besluten att styra din webbplats i rätt riktning. Feedback kommer också att hjälpa webbplatsen att förbättra och vara mer anpassad till målgruppens behov. På lång sikt kommer detta att ge mervärde till webbplatsen, översätta till en bredare publik och gynna både webbplatsen och dess läsare.

Analytics är ett sätt att samla in data, men det ger dig bara informationen, trenderna och mönstren när de händer. För att tolka dessa trender och mönster, eller “varför” bakom dem, skulle du behöva samla in feedback från läsarna och sätta ihop det för att få mening om det.

Du kan lära dig mycket genom att hålla örat på marken och hålla koll på den nisch du arbetar i. Men WordPress kan också hjälpa dig. Som med de flesta andra funktioner har WordPress plugins för att samla in feedback från användare också. Plugins kan göra jobbet snabbt, effektivt och utan att distrahera läsaren för mycket. När de samlade in informationen kan webbplatser ha en ganska tydlig bild av vad läsarna har att säga.

Du har alltid möjlighet att lägga till ett standardkontaktformulär på en separat sida på din WordPress och på det sättet helt undvika en plugin. Men en dedikerad plugin kan göra jobbet mer effektivt. De kan locka läsarna att svara och ge dig feedback på ett kortfattat sätt, vilket gör det enkelt för dig att använda.

Feedback kan komma på många sätt – förslag, betyg, kommentarer eller till och med röster på kommentarer. Eller besökare kan skicka buggar eller göra undersökningar. Om du precis börjar med din webbplats kan du kanske till och med skriva personliga mail till dina första kunder och söka feedback. De kommer att känna sig privilegierade nog att ge dig värdefulla förslag.

Låt mig ta dig igenom några av de plugins som kan användas för att samla in feedback från användare om din WordPress.

WordPress Form Builder

WordPress Form Builder är ett omfattande plugin för att samla in anpassad feedback från besökare, lagra den i databasen och komma åt den på en instrumentbräda..

Formerna kan vara intelligent strukturerade och villkorad logik kan tillämpas för att minimera datainsamlingen. Formulärens inställningar, layout och element kan anpassas utan kod. Använd dessa formulär för frågesporter, undersökningar, datainsamling och användaråterkoppling.

WP Form Builder

För större interaktion kan användare spåra sina inlagor på en portal, redigera den eller ladda upp filer med den. Användare kan också tilldelas poäng och rangordningar. Olika meddelanden kan blixtar till användare som gör olika rangordningar. Plugin är integrerat med e-posttjänstleverantörer av hög kvalitet, och baserat på poäng eller andra kriterier kan olika e-postmeddelanden skickas till användare med olika poängnivåer.

Alla dessa funktioner gör det möjligt för dig att få feedback, separera dina besökare baserat på poäng och sedan skicka lämpliga e-postmeddelanden till varje typ av besökare. Denna populära plugin kan köpas på CodeCanyon för $ 35.

Usernoise Pro Modal Feedback & Kontaktformulär

Usernoise Pro Modal Feedback & Contact Form lägger till en modal form och en anpassningsbar feedbackknapp till din WordPress. Varje objekt som visas på det offentliga gränssnittet kan anpassas. Detta gör att du kan designa och rama in frågor som passar dina exakta behov. Kortkoden för att bädda in formuläret direkt i ett inlägg eller en sida ingår också.

Feedback kan erhållas i fyra kategorier som kan redigeras. Det fungerar med Akismet för att avvärja skräppost. Plugin är kompatibel med flera sidor och lokalisering klar. Det är också kompatibelt med valfri webbplatsmall. Denna plugin kan köpas på CodeCanyon för $ 12.

Feedweb

Feedweb är ett enkelt plugin som kan lägga till en widget till alla inlägg du väljer. Det låter dig ställa dina besökare alla frågor. Frågorna är begränsade till Ja / Nej-formatet. Genom att inrama frågorna noggrant kan du få exakt feedback om inlägget. Frågor som ställs en gång sparas och kan återanvändas senare.

Feedweb

När plugin-programmet har installerats är det möjligt att vara mer interaktiv med läsarna. De kan rösta, skicka feedback genom betyg, svara på frågor, enkelt upptäcka nytt innehåll och öka tid som spenderas på bloggen. Klassificeringswidgeten är animerad och HTML5-kodad, vilket säkerställer säkerhet och integritet. Widgeten måste läggas till varje inlägg manuellt. Det kan läggas till i sidofältet genom att infoga en kortkod. Plugin finns i tre versioner – Free, Plus och Pro.

WebEngage

Produktundersökningar, blygenerationsundersökningar, kundnöjdhetsundersökningar eller kundförväntningsundersökningar är alla normala sätt som en bransch samlar in feedback från allmänheten. WebEngage kan hjälpa dig att utföra dessa undersökningar på din webbplats och analysera den med hjälp av rapporterings- och analysmoduler. Webbplatsadministratörer kan hålla reda på all feedback och data som samlats in eller e-postmeddelanden som tas emot på en bekväm konsol och svara på förslag eller annan feedback direkt från konsolen.

Svar på feedback behöver inte vara standard. Push-aviseringar med eller utan rabatter är möjliga, och varje avisering spåras analytiskt, så klickfrekvens eller besökarprofil görs tillgänglig.

E-postprenumerationslänkar kan läggas till MailChimp-listan. Gratis och betalade planer finns tillgängliga, med en 14-dagars provperiod för betalda planer.

JotForm

Om det är ett popup-feedbackformulär som du tycker borde få din webbplats, kassa JotForm. Pop-up visas när du klickar på en knapp som kommer att visas på alla sidor när plugin är aktiverat. Formuläret kan byggas med den intuitiva drag-and-drop-funktionen. Formuläret och knappen kan anpassas.

JotForm Feedback-knapp

Det fantastiska med ett popup-feedbackformulär är att användare får fylla i feedback utan att verkligen lämna sidan de var på. När formuläret har fyllts i kan besökaren fortsätta där han slutade. E-postsvar från användare kan också tas emot.

Du kan använda detta plugin gratis upp till 100 inlägg varje månad, varefter du kommer att behöva uppgradera till en premiumplan.

Feedback Cat

En verkligt användarvänlig plugin för att samla in feedback är Feedback Cat. Det är gratis, integreras perfekt med WordPress och det krävs ingen ansträngning för installationen. Ladda ner och aktivera helt enkelt. Det bäddar inte in något eget märke på din webbplats.

Feedback Cat

Att använda plugin är också enkelt. Skapa helt enkelt en enkätformulär och publicera den. Samla all feedback som du får. Feedback Cat är dessutom 100% gratis och opensource. Så du kan ändra koden för att anpassa den om du vill.

Fler feedback-plugins

Om du tror att insticksprogrammen ovan inte är för dig eller om du vill ha ett plugin som huvudsakligen samlar in minimal feedback som ett Ja / Nej-fråga eller ett stjärnklassificeringssystem, kan du titta i de plugins som följer,

 • WordPress-begäran och feedback-plugin: Detta är en öppen källkodsplugin och kommer med en engångsavgift på $ 17. Det kan placeras var som helst eller så kan du till och med dölja det. Feedbackkategorier kan skapas och feedback kan kommenteras eller röstas av användare. Den mest röstade kommentaren tas till toppen.
 • Queryz WordPress Survey: För att lägga till ett enkelt popup-formulär på varje webbsida, prova Queryz WordPress Survey. Undersökningar kan utformas som flera kryssrutor, skala eller enkel text. Plugin är gratis, men du måste registrera dig och skapa ett användarkonto för ditt WordPress.
 • Enkel feedback-widget: Vill du ställa bara en fråga till dina besökare? Enkel feedback-widget hjälper dig att göra just det. När du har aktiverat plugin-enheten ändrar du standardfrågan till den du vill svara på och vänta sedan på att svaren översvämmar din inkorg. Om en användare tycker att frågan är irriterande kan han helt enkelt klicka på det röda “X” mot frågan, och den kommer att döljas i 7 dagar.
 • Feelback-reaktioner: Bildrepresentationer får alltid ett bättre svar och Feelback Reactions ger läsaren en uppsättning av fem känslor. Ett klick av en användare kan generera en massa feedback för webbplatsen. Du vet vilka känslor som håller besökarna på din webbplats och vilken känsla som uppmuntrar dem att dela på sociala medier. Baserat på deras svar kommer innehåll att föreslås.
 • Reaktionsknappar: Denna plugin lägger till bekväma knappar längst ner i ditt inlägg eller någon annanstans. Användare kan klicka på den knapp som de tycker är bäst lämpad. Knapparna kan konfigureras för att innehålla text som “Gilla” “Intressant” eller något annat. Knapparna håller reda på antalet gånger de klickas på och det kan användas för att samla intressant feedback.
 • Universal Star Rating: För att lägga till det klassiska femstjärniga betyg som du ser på många bloggar, installera och aktivera Universal Star Rating. Du kan lägga till betygsalternativ till data, inlägg, produkter och tjänster och låta dina tittare betygsätta det.
 • Betygs widget: Rating Widget lägger också till ett femstjärnigt betygssystem för din WordPress. Detta kan läggas till sidor, inlägg, WooCommerce-produkter, BuddyPress-användare, bbPress-forum samt till författare.
 • WP-Postratings: Ett mycket nedladdat plugin, WP-PostRatings kan lägga till ett AJAX-betygssystem till ditt inlägg eller sida. Du kan välja att lägga till den i alla eller valda inlägg och sidor.
 • Multi Rating: För att kunna betygsätta enskilda inlägg på flera mål och olika frågor bör du prova Multi Rating. Det kan aktiveras för anpassade inläggstyper och sidor. Vikter kan tilldelas varje klassificeringspost för att justera de totala betygsresultaten.
 • WP-kundrecensioner: Detta är ett populärt plugin som kan användas för att skapa en separat sida på din blogg för att läsare och kunder kan lämna en recension eller kommentar. Det är kompatibelt med flera sidor och flera användare och har laddats ner många gånger över.
 • Polldaddy Polls & Ratings: Prova detta plugin för att hantera dina omröstningar och betyg från din WordPress-instrumentpanel. Du kan skapa flera avfrågningar, välja stängningsdatum för omröstningarna och också välja att hålla resultaten privata eller göra dem offentliga.
 • MyEffecto-Instant Visual Feedback: Detta är en enkel widget som kan placeras under ditt inlägg och läsarna kan ge feedback baserat på känslor.
 • Webay: Webay hjälper dig att samla in feedback från ditt eBay-konto och placera det i en karusell i ditt WordPress.
 • Var det här till hjälp: Som ni kan gissa kommer detta plugin att ställa den enkla frågan om artikeln var till hjälp. Allt som krävs är ett enkelt Ja / Nej-svar.

Och slutligen

Det är alltid bra att få feedback om allt du gör. De bästa människorna från vilka du kan få förslag för att förbättra din webbplats är de som besöker den. Välj plugins beroende på innehållet på din webbplats, den allmänna profilen för besökarna som landar där och omfattningen av feedback som krävs. Se till att inte överväldiga besökarna med för många alternativ.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me