Hur man skapar en Amazon-affiliate-webbplats med WordPress

Hur man skapar en Amazon-affiliate-webbplats med WordPress

Om du letar efter ett sätt att tjäna pengar på nätet är du förmodligen bekant med marknadsföring via affiliate. Det finns så många affiliate-program och resurser där ute, men att komma igång kan vara en överväldigande möjlighet.

Lyckligtvis Amazon Associates-program är ett enkelt sätt att introducera affiliate-marknadsföring i din bloggrutin. Det är också en utgångspunkt med låg stress om du bara har börjat försöka skapa en ny inkomstström på nätet.

I det här inlägget förklarar vi Amazons marknadsföringssystem och dess fördelar. Sedan diskuterar vi plugins som kan hjälpa dig att enkelt integrera det här programmet i din WordPress-blogg. Låt oss börja!

Vad Amazon Affiliate Marketing är (och hur det gynnar dig)

Amazon Associates-sidan.

Affiliate-marknadsföring är ett kommissionsbaserat referensprogram. Du samarbetar med ett företag och tjänar en liten procentandel av sina vinster genom att hänvisa dina besökare till dess produkter eller tjänster. Om du är ny inom affiliate-marknadsföring rekommenderar vi att du börjar med ett pålitligt program, till exempel Amazon.

Att bli Amazon-anslutet är gratis och erbjuder över en miljon produkter du kan välja att presentera på din webbplats. Här är några fördelar med att bli Amazon Associate:

 • Programmet integreras smidigt med WordPress. Du kan bearbeta dina affiliate-länkar till ditt innehåll varhelst de är mest vettiga.
 • Det erbjuder flera länkverktyg för din webbplats. Du har tillgång till banners, knappar, bilder och länkar för att förbättra dina marknadsföringsinsatser.
 • Du kan spåra dina intäkter när du vill. Tillsammans med spårning av trender, beställningar och hänvisningar kan du titta på dina vinster med dagliga online-rapporter.

Amazons program är perfekt för att komma igång med affiliate-marknadsföring, framförallt när du samarbetar med WordPress. Eftersom WordPress är lätt att använda och laddat med SEO-funktioner är det det perfekta verktyget för att bygga en anslutande webbplats och få dina marknadsföringsinsatser från marken. Det finns också många plugins som hjälper dig att integrera dina affiliate-länkar med din WordPress-webbplats.

För att komma igång med Amazons filialprogram måste du först gå med och skapa ditt Amazon-konto. Därifrån måste du logga in och välja de objekt du vill ha på din webbplats. Varje objekt har en unik länk som innehåller ditt associerade ID. Efter det lägger du helt enkelt till länkarna till din webbplats!

WordPress är oändligt flexibelt tack vare användningen av plugins. När du startar en ansluten webbplats med Amazons program, vill du undersöka dina pluginalternativ för att hitta den bästa passningen för din webbplats. Här är några Amazon Associates-plugins som är perfekta för att integrera din WordPress-webbplats med ditt Amazon-affiliate-konto.

1. AzonPress

AzonPress WordPress Plugin för Amazon Affiliates

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Med AzonPress av WPManageNinja kan du ha en egen webbplats för konfiguration och koppla till ditt Amazon Associates-konto på 2 minuter. Efter installationen kan du lägga till nya produkter med ett klick. Skapa sedan dina egna produkttabeller eller rutnät, jämförelsetabeller och listor över bästsäljare för att hjälpa dina kunder att använda den interaktiva drag & drop tabellbyggaren. Du kan också skapa din egen widget med produkter. Anpassa din showcase med stylingbibliotek, färgskinn, bordstil (kantade, randiga rader, små osv) och mer. När du är klar kopierar du och klistrar in kortkoden i alla WordPress-inlägg eller -sidor. Lätt, rätt?

Men det är inte allt. AzonPress erbjuder kraftfulla funktioner som du inte hittar i jämförbara plugins. Du kan till exempel aktivera och konfigurera geoinriktning för att rikta besökare från specifika länder till relaterade målsidor eller underdomäner. Detta är en bra lokaliseringshack för att öka din trafik. Eller dra fördel av AzonPress inbyggda affiliate management system för att hantera dina affiliate-länkar, hänvisningar och intäkter.

AzonPress erbjuder tre licenstyper, men vi gillar den obegränsade användningslicensen bäst. Det här tillägget kan vara en enorm tillgång om du bygger ett nätverk av riktade mikronischsajter.

Nyckelfunktioner:

 • Snabbt och enkelt sätt att integrera Amazon Affiliates med WordPress.
 • Inget extra e-handelsplugin behövs – bara installera och bygg dina produkttabeller!
 • Enkla inbyggda stylingalternativ.
 • Erbjuder ett obegränsat licensalternativ.

Pris: AzonPress är bara 39 dollar per år för en enda webbplatslicens, 79 dollar för en affärslicens och 199 dollar för en obegränsad licens.

2. WooCommerce

WooCommerce gratis WordPress-plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

WooCommerce är ett av de mest populära pluginprogrammen för e-handel. Det hjälper dig att göra din webbplats till en onlinebutik och är otroligt flexibel på grund av antalet tillägg som finns tillgängliga. Med hjälp av en av dessa tillägg gör det möjligt för WooCommerce att lista dina Amazon-produkter på din webbplats.

Om du vill använda WooCommerce med Amazon måste du installera ett tillägg som t.ex. WP-Lister Lite för Amazon. Detta gör att du kan integrera din WooCommerce-katalog med ditt Amazon-lager (även om proversionen av tillägget kommer allt att lägga till försäljningssynkronisering och automatisk omprissättning).

WooCommerce makt vara överdöd om du bara har kommit igång med affiliate-länkar. Men om du planerar att expandera till en full online-butik, är det en smart investering att göra.

Nyckelfunktioner:

 • Tillhandahåller många gratis och premiumförlängningar som hjälper dig att anpassa en butik.
 • Fungerar med produkter från alla Amazon-kategorier.
 • Erbjuder massor av stöd från dess utvecklare och community.

Pris: Basversionen av WooCommerce är gratis, liksom WP-Lister Lite. WP-Lister Pro-förlängningen kostar dig $ 149 per webbplats.

3. WooZone

WooZone WooCommerce Amazon Affiliates Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Att integrera Amazon-produkter i din egen e-handel butik behöver inte vara svårt. Till exempel WooCommerce Amazon Affiliates WordPress Plugin innehåller inbyggda moduler för att enkelt importera produkter med dina unika Amazon-filiallänkar till WooCommerce. Ännu bättre innehåller plugin till och med ett alternativ för att automatiskt söka, hitta och importera produkter åt dig baserat på ett angivet nyckelord eller en fras.

En annan användbar funktion är inbyggd WooZone Reporting så att du kan spåra importerade produktvisningar, uppdateringar och inköpsgrader. Det här är ett bra sätt att skaffa din butik och uppdatera länkar till relevanta produkter.

Vill ha mer? Du kan också uppgradera till WooZone – Amazon Associates Bundle Pack som innehåller basplugin plus WooZone Contextual Amazon Advertising Plugin, Amazon Discount Finder för WordPress och Kingdom (WooCommerce Amazon Affiliates premiumtema). Detta plugin-paket är ett fantastiskt verktygssätt för att bygga upp och marknadsföra din affiliate-butik.

Nyckelfunktioner:

 • Snabb och enkel installationsguide för att konfigurera plugin med ditt Amazon Affiliate-konto.
 • Avancerad produktsökning, rekommenderade produkter och bulkimportalternativ.
 • Synkronisering med Amazon-produktsidor för att automatiskt uppdatera för prisändringar, beskrivningsuppdateringar och nya recensioner.
 • Alternativ för kuponger, tvärsäljning och GEO-inriktning för att tillhandahålla innehåll som är relevant för dina kunder.
 • Produktkodkoder för att enkelt infoga specifika objekt i inlägg eller sidor.

Pris: WooCommerce Amazon Affiliates-plugin kostar för närvarande 49 $ och paketet Bundle är till 70 $.

4. EasyAzon

EasyAzon - Affiliate-plugin för Amazon Associates

EasyAzon är en annan Amazon Associates-länkbyggare från den officiella WordPress-plugin-katalogen. Det gör att du kan söka efter produkter och skapa länkar i dina inlägg till Amazon-produktsidor i realtid. Denna plugin är utformad för att fungera med alla anslutna webbplatser och dess tillgänglighet i realtid gör den bra för att hålla dina länkar uppdaterade.

Den gratis plugin hjälper bara till att skapa länkar, men du kan uppgradera för extra funktioner. Pro-versionen lägger till fler alternativ för bildrelaterade länkar, produktblock, call-to-action, automatisk länkstängning, popup-fönster, alternativet “Lägg till i kundvagn”, spårnings-ID och mer.

Nyckelfunktioner:

 • Ger enkel Amazon-länkintegration.
 • Gör att du kan skapa textlänkar för dina inlägg.
 • Fungerar med alla Amazon Associates-programplatser (USA, Kanada, Kina, Frankrike, Tyskland, Indien osv.).

Pris: EasyAzon är gratis, men de erbjuder en Pro-version för $ 47.

5. Amazon eStore Affiliates

Amazon eStore Affiliates WordPress Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Amazon eStore Affiliates WordPress Plugin fungerar helt utan automatisk import. Ställ in ditt sökord och antalet sidor du vill lägga till och låt sedan plugin-programmet köa upp produkter. Du kan också ställa in ett återfall som periodiskt läggs till i din butik baserat på nya produkter relaterade till ditt angivna nyckelord.

En viktig nyttafunktion är den automatiska Amazon Content Spinner-modulen. Välj bara antalet ord du vill ersätta och innehållssnurraren kommer att använda samtalsposter för att uppdatera importerade produktsidor. Detta förhindrar duplikatinnehåll och kan bidra till att förbättra rankningen för sökmotorerna.

Nyckelfunktioner:

 • Autoimport av produkter baserat på angivet sökord (och inställning av återkommande import).
 • Automatiserad innehållsspinner för att säkerställa unikt innehåll på din webbplats.
 • Produktstatistikmodul för att spåra vyer, lägga till i vagnar och överge vagn.
 • Inkluderar ett gratis WordPress-tema med Visual Composer för att bygga din butik

Pris: Premien Amazon eStore Affiliates-plugin har en prislapp på 39 $.

6. Amazon Link Engine

Amazon LinkEngine Plugin

Amazon Link Engine är ett användbart verktyg eftersom det gör det möjligt för dina internationella webbplatsbesökare att få åtkomst till sina lokala Amazon-butiker från dina affiliate-länkar. Det lokaliserar direkt dina affiliate-länkar varje gång en besökare laddar sidan.

Detta plugin erbjuder ett omedelbart sätt att öka potentiella omvandlingar genom att skapa en bättre användarupplevelse för webbplatsens besökare. Om du planerar att inkludera en internationell publik som en del av dina affiliate-marknadsföringsåtgärder kommer detta plugin att hjälpa dig komma igång.

Om du samarbetar plugin med a Geniuslink-konto (som börjar på $ 5 per månad) kan du till och med tjäna internationella provisioner. Naturligtvis behöver du inte det här kontot för att använda Amazon Link Engine. Men om du är nyfiken på fördelarna, det gör erbjuda en 14-dagars gratis provperiod.

Nyckelfunktioner:

 • Lokaliserar dina Amazon-affiliate-länkar direkt.
 • Konverterar länkar automatiskt utan extra arbete krävs.
 • Söker fortlöpande efter affiliate-länkar.

Pris: Amazon Link Engine är en gratis plugin.

7. Ad Inserter

Inkomster för intäkter från annonser WordPress Plugin

Ad Inserter är ett annonseringshanteringsplugin som låter dig placera Native Shopping-annonser var du än väljer på din WordPress-webbplats. Istället för att slumpmässigt visa upp annonser på din webbplats kan du använda detta plugin för att göra relevanta shoppingrekommendationer till dina besökare baserat på innehåll.

Med detta plugin kan du placera relevanta annonser före, efter eller till och med inom ditt inlägg. Du kan också använda dess dokumentation för att lära dig mer om optimal placering för dina shoppingrekommendationer.

Om du letar efter ett sätt att integrera Amazons Native Shopping-annonser med din marknadsföringswebbplats för annonser erbjuder Ad Inserter massor av funktioner. Den är byggd för anpassning och integreras med andra verktyg som Google Analytics. Denna plugin är perfekt om du vill ha fler Amazon-relaterade annonser på din webbplats.

Nyckelfunktioner:

 • Låter dig förhandsgranska annonser innan du publicerar.
 • Ger fullständig kontroll över annonsplacering.
 • Integreras med Google Analytics

Pris: Ad Inserter är gratis.

8. AAPro

AAPro - Amazon Affiliate Pro WordPress Plugin

AAPro är ett lätt alternativ för att integrera Amazon-produkter på din WordPress-webbplats. Använd plugin för att direkt importera från Amazon (enstaka eller flera), såväl som för automatisk import eftersom nya objekt är tillgängliga. Visa produkter med recensioner, flera sökmetoder, taggar / märken och mer. Visa produkter i ditt butiksnät – eller använd kortkoden för att lägga till en enskild produkt till varje post eller sida. Plugin innehåller också analys så att du kan se hur dina länkar fungerar.

Nyckelfunktioner:

 • Kompatibel med WooCommerce och alla WooCommerce-kompatibla teman.
 • Importera produkter direkt från Amazon på några sekunder.
 • Avancerade sökalternativ med filter och sorteringsparametrar.

Pris: Amazon Affiliate Pro (AAPro) för WordPress-plugin är 39 dollar.

9. Amazon Auto Links

Amazon Auto Links

Lägg till produkter i inlägg med det gratis Amazon Auto Links-pluginet. Lägg till ditt Amazon Associate ID och kom igång! Det finns inställningar för sorteringsordning, antal objekt, bildstorlek, titellängd, kreditlänk och mer. Och som en extra bonus – Amazon Auto Links har ett inbyggt alternativ för dem som tidigare använde Amazon Associates Link Builder (nu avslutad). Markera bara rutan så att du inte behöver gå tillbaka och ersätta gamla kortkoder.

Nyckelfunktioner:

 • Lägg till produkter via widget, kortkod eller PHP.
 • Migrera från den avskrivna Amazon Associates Link Builder-plugin.

Pris: Amazon Auto Links-pluginet är gratis.

10. Azonberg

Azonberg - Gutenberg Amazon Affiliates Bädda in

Med Azonberg är det enkelt att lägga till Amazon Affiliates-produkter till dina inlägg byggda med Gutenberg. För filialer kan detta bara vara en av de bästa Gutenberg-pluginsna eftersom det gör att du tjänar pengar på din blogg så mycket lättare. Med plugin installerat kommer du att ha ett nytt “Amazon Affiliates Embed” -block som du kan använda för att infoga produkter. Lägg bara till Amazon ASIN-koden (eller en hel lista över dem!) För att snabbt lägga till Amazon-produkter komplett med bild, pris, betyg och Köp nu-knappen.

Nyckelfunktioner:

 • Lägger till enkelt “Amazon Affiliates Bädda in” Gutenberg-block.
 • Alternativ för direkt utcheckning eller lägg i kundvagn.
 • WooCommerce-kompatibel.

Pris: Azonberg Amazon Affiliate Gutenberg bädda in plugin är bara $ 15.

Slutsats

Affiliate-marknadsföring kräver forskning och tålamod, men kan också vara ett lukrativt och roligt sätt att tjäna lite extra inkomst. Att börja med ett beprövat och riktigt program som Amazons kan ge dig en solid startpunkt och sätta dig på vägen till framgång.

I det här inlägget introducerade vi några plugins som kan hjälpa dig att integrera Amazons system med din WordPress-webbplats. Men om du har några frågor om hur du kan kombinera Amazons affiliate-program med din WordPress-webbplats eller andra plugins rekommenderar du att du berättar? Lämna bara en kommentar i kommentarerna nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me