Hur man skapar ett anpassat WordPress-inloggningsformulär (och varför du borde)

Hur man skapar en anpassad WordPress-inloggningssida (och varför du borde)

Chansen är stor att du har lagt mycket arbete i att bygga din WordPress-webbplats och få den till att se bra ut i framkant. Du kan dock ignorera en avgörande aspekt: ​​ditt WordPress-inloggningsformulär.

Det finns många skäl att anpassa ditt WordPress-inloggningsformulär, till exempel för att förbättra säkerheten, öka varumärkesmedvetenheten och förbättra användarupplevelsen. Något av dessa skäl bör vara tillräckligt för att övertyga dig att dela från WordPress-inloggningsskärmen. Denna enkla förändring är ett förvånansvärt utmärkt sätt att förbättra din webbplats.

I det här inlägget kommer vi att diskutera fördelarna med att skapa ett anpassat WordPress-inloggningsformulär. Sedan introducerar vi några verktyg som kan hjälpa dig att utföra den här uppgiften enkelt, inklusive några av de bästa anpassade inloggningssidan plugins du kan välja mellan. Låt oss börja!

Varför ett anpassat WordPress-inloggningsformulär är till nytta för din webbplats

Som WordPress-webbplatsägare är du nästan säkert bekant med WordPress-inloggningsformuläret. Det är perfekt funktionellt, men nakna ben i utseende. Se utställning A:

Huvudsakligt inloggningsformulär för WordPress

Det erbjuder inte heller några speciella säkerhetsfunktioner för att hålla hackare och andra oönskade enheter från ditt administrationsområde utom grundläggande WordPress-säkerhetsinställningar (som starka lösenord). Av dessa skäl förtjänar ditt inloggningsformulär lika mycket uppmärksamhet som alla andra områden på din webbplats.

Här är bara några av fördelarna med att anpassa ditt WordPress-inloggningsformulär:

 1. Bättre säkerhet. Du kan skydda din inloggningssida för att omdirigera ditt inloggningsformulär till en unik URL, vilket gör det svårare för hackare att hitta din inloggningssida. Dessutom kan du ställa in en gräns för antalet gånger en person kan logga in eller till och med lägga till flerafaktorautentisering.
 2. Varumärkeskonsekvens. Genom att utöka ditt varumärke till ditt inloggningsformulär kan du upprätthålla enhetlighet med resten av din webbplats, så att dina användare och teammedlemmar får en sammanhållen upplevelse. Dessutom om du lägger till sociala inloggningar i WordPress är det ännu enklare för dina läsare eller medlemmar att logga in och dela ditt innehåll.
 3. Förbättrad navigering. Du kan använda ditt inloggningsformulär för att tillhandahålla ytterligare navigering för dina slutanvändare. Du kan länka till profiler på sociala medier, eller till och med visa specialerbjudanden direkt på inloggningsskärmen.
 4. Förbättrad användarupplevelse. Du kan anpassa ditt inloggningsformulär för att ta slutanvändare till valfri sida du väljer, till exempel en anpassad profilsida eller en specialiserad kampanj, eller så kan du skapa anpassade meddelanden.

Det här är bara några av fördelarna du kan skörda med ett anpassat inloggningsformulär. Den första är dock den viktigaste. Säkerhet bör alltid vara främst i ditt sinne när du beslutar om någon ändring av din webbplats, och i det här fallet kan du förbättra den med bara några enkla tweaks.

Hjälpsamma verktyg för att skapa ett anpassat WordPress-inloggningsformulär

Nu förstår du orsakerna till att du vill ändra ditt WordPress-inloggningsformulär. Lyckligtvis finns det många plugins som kan hjälpa dig (plus många kan också användas för att anpassa andra WordPress-former). Följande alternativ är några av de bästa tillgängliga, med utmärkta funktionsuppsättningar och rykte för pålitlighet.

ProfilPress Användarregistrering, Front-end Logga in & Användarprofil WordPress Plugin

ProfilPress Användarregistrering

Info & nedladdningVisa demonstrationen

ProfilPress är ett praktiskt plugin som gör att du kan anpassa din WordPress anpassade inloggning, registrering, återställning av lösenord och redigera profilformulär. Du kan också använda den för att bygga front-end användarprofiler unika för varje användare.

Du behöver inte återuppfinna hjulet genom att bygga formuläret från början och hantera validering, autentisering och godkännande på serversidan. Låt ProfilePress hantera allt detta och mer åt dig. Det är värt att notera att ProfilPress använder kortkoder. Så istället för att koda formulär i HTML som du normalt gör, klistra bara in en kortkod. Flexibiliteten i kortkoder gör det möjligt att ett inloggningsformulär i bilden nedan är möjligt.

ProfilPress levereras till och med vackra färdiga att använda mallar. Att använda dessa förbyggda mallar är mycket enkelt; Kopiera och klistra in mallkoden till en WordPress-sida och spara sedan. Förhandsgranska för att se formuläret live. Lätt som en plätt.

ProfilPress innehåller också massor av andra spännande funktioner inklusive: moderering av registrerade användare, social inloggning via Facebook, Twitter, LinkedIn, Google, GitHub & VK.com, lösenordslöst användarinloggning, integration med BuddyPress, BbPress, MailChimp, CampaignMonitor, Polylang, Flersidan etc..

Nyckelfunktioner:

 • Gör det möjligt att anpassa dina inloggningsformulär, registreringsformulär och återställningsformulär för lösenord
 • Ger live-förhandsvisningar för att underlätta designprocessen
 • Låter dig omdirigera inloggningar, registreringar och återställningar av lösenord till anpassade sidor
 • Erbjuder Multisite Integration, som gör det möjligt för användare att skapa nya webbplatser via ett registreringsformulär i front
 • Gör det möjligt för användare att ladda upp avatarer och ger moderering och sociala medierelaterade funktioner (premiumversion)

Anpassad inloggningssida Customizer Gratis WordPress-plugin

Anpassad inloggningssida Customizer Gratis WordPress-plugin

Om du letar efter ett snabbt och enkelt sätt att anpassa ditt WordPress-inloggningsformulär är Custom Custom Page Page Customizer ett bra alternativ. Den använder den bekanta live-anpassaren med enkla alternativ för att ändra din logotyp, bakgrund, paddningar, formulärfält och knapp. Dessutom kan du alltid lägga till lite anpassad CSS för mer avancerade ändringar.

Nyckelfunktioner:

 • Lätt att använda designalternativ
 • Bekant Customizer-gränssnitt
 • Förhandsgranska ändringar när du gör dem

Admin Anpassad inloggningssida Gratis WordPress-plugin

Admin Anpassad inloggningssida Plugin

Anpassa WordPress-inloggningssidan-plugin gör det enkelt att anpassa ditt inloggningsformulär så att det ser rätt ut. Det ger dig möjlighet att ändra färger, lägga till en bakgrundsbild och till och med skapa ett bakgrundsbildspel. Förutom sina anpassningsfunktioner, är detta plugin lyhört för mobila webbplatser och integrerat med Google-teckensnitt.

Nyckelfunktioner:

 • Gör det möjligt att omdirigera användare till en anpassad URL för inloggningsformulär
 • Låter dig anpassa ditt inloggningsformulär med färger och bakgrundsmaterial
 • Inkluderar anslutningsfunktioner på sociala medier

LoginPress Anpassad inloggningssida Customizer Gratis WordPress Plugin

LoginPress Anpassad WordPress Login Form Customizer

LoginPress gör processen för att anpassa din WordPress-inloggningsform enkelt och intuitiv. Det gör att du kan redigera din inloggningssida direkt från din WordPress-instrumentpanel och lägga till anpassade fält och meddelanden för användare. Dessutom finns det många designorienterade funktioner som hjälper dig att matcha varumärket och stilen på resten av din webbplats.

Nyckelfunktioner:

 • Låter dig lägga till anpassade logotyper och bakgrunder till ditt inloggningsformulär
 • Gör det möjligt för dig att ändra färgerna på knappar och andra element
 • Ger möjlighet att skapa anpassade fel- och välkomstmeddelanden

White Label Branding för WordPress Premium WordPress Plugin

White Label Branding för WordPress

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Detta premium-plugin gör det möjligt för dig att anpassa inte bara ditt inloggningsformulär, utan hela ditt WordPress-administrationsområde. Du kan också använda White Label Branding för WordPress för att kontrollera vad en användare ser baserat på deras tilldelade roll, t.ex. redaktör eller författare, och för att dölja vissa områden vid behov. Detta skapar ett värdefullt extra lager av säkerhet för din webbplats.

Nyckelfunktioner:

 • Gör det möjligt för dig att helt anpassa ditt WordPress adminområde baserat på användarroller
 • Låter dig tillämpa anpassning på ditt inloggningsformulär och backend, inklusive logotyper, favoriter, sidhuvuden och sidfotar
 • Erbjuder en visuell CSS-redaktör

Skräddarsydd inloggning Anpassad inloggningssida Premium WordPress Plugin

Skräddarsydd inloggning Anpassad inloggningssida Plugin

Info & nedladdning

Plugin för skräddarsydd inloggning har en inbyggd stilhanterare för ditt inloggningsformulär och ger ett brett utbud av anpassningsalternativ. Det låter dig lägga till valfria widgetar, plus att du kan anpassa bakgrunder, rubriker, knappar och mer för ditt inloggningsområde. Plugin är en del av ett iThemes-medlemskap, som inkluderar premiumstöd och ett communityforum.

Nyckelfunktioner:

 • Tillhandahåller en stilhanterare som gör att du kan anpassa färger, teckensnitt och widgetområden
 • Erbjuder anpassningsbara inloggningsformulär, med redigerbara sidhuvud, sidfot, knappar och länkar
 • Låter dig lägga till upp till två widgetområden till din inloggningssida
 • Bonus: Detta plugin är tillgängligt som en del av iTheme’s Plugin Suite, så om du redan har paketet eller är intresserad av några av iTemes andra fantastiska plugins kan detta vara en hel del

Hur du anpassar ditt WordPress-inloggningsformulär

Nu när du har sett några av de användbara verktygen du kan använda för att ändra ditt WordPress-inloggningsformulär, här är en snabb titt på hur du faktiskt gör det. Naturligtvis kommer dessa steg att vara olika för var och en av de ovan nämnda plugins. Om du väljer ett funktionsrikt plugin med massor av inställningar och alternativ kan det ta lite längre tid att få din WordPress inloggningsformulärinställning, men för tillfället kommer vi att visa dig ett av de enklaste alternativen.

Steg 1: Installera din inloggningsformulär-plugin

Installera inloggningsformulär Customizer Plugin

Så för att komma igång väljer du plugin och installerar och aktiverar det. Om det plugin du gillar finns i WordPress.org-lagret kan du hitta det rätt i din WordPress-instrumentpanel under Plugins> Lägg till nytt genom att använda sökrutan. Till exempel valde vi att gå med Anpassad inloggningssida Anpassare.

Om din plugin kommer från en tredjepartswebbplats, vill du fortfarande navigera till Plugins> Lägg till nytt men klicka sedan på knappen för att “ladda upp plugin.” Därifrån följ instruktionerna på skärmen för att ladda upp din plugin-zip-fil och installera den.

Steg 2: Hitta inställningarna för ditt inloggningsformulär

Inloggningsformulär Customizer Inställningar

När din plugin är installerad och aktiv bör du nu försöka hitta inställningssidan för insticksprogrammet. För anpassad inloggningssidesanpassare hittas dessa under Utseende> Login Customizer. Andra plugins kan hittas under Verktyg, Inställningar eller till och med under en ny menyflik som läggs till i din WordPress-instrumentpanel.

Steg 3: Börja anpassa ditt WordPress-inloggningsformulär

Anpassad inloggningssida Live Customizer

När du hittat dina inställningar är det dags att börja arbeta! Om du har alternativ på din inställningssida börjar du ändra dem. För plugin-anpassningen för anpassad inloggningssida som vi använder måste du först klicka på knappen “Start anpassa” som öppnar WordPress Customizer.

Anpassad inloggningssida Live Customizer-alternativ

Denna speciella plugin använder bekanta designalternativ för färger, bakgrunder, paddningar och mer.

Anpassad inloggningssida Live Customizer Styling

Gå bara igenom de tillgängliga alternativen för att skapa ditt eget anpassade WordPress-inloggningsformulär.

Anpassad inloggningssida Live Customizer CSS

Åh, och om du behöver (eller vill) ändra något som inte är tillgängligt som ett inbyggt alternativ kan du alltid använda lite anpassad CSS för att göra din tweak. Den anpassade inloggningssidan Customizer-plugin som vi använder inkluderar den egen CSS-panelen, men det finns ett “Extra CSS” -avsnitt i standard WordPress Customizer som du kan använda också. En snabb Google-sökning är vanligtvis det enklaste sättet att ta reda på hur man skriver ett par rader med CSS, men om du inte är säker kan du alltid se om plugin-utvecklaren kommer att ge en hand.

När du är klar, glöm inte att spara. Därefter bör ditt nya anpassade WordPress-inloggningsformulär vara igång!

Slutsats

När det gäller din WordPress-webbplats vill du lägga så mycket uppmärksamhet på att justera ditt admin-område som du gör med gränssnittet. Att anpassa ditt inloggningsformulär hjälper dig att gå den extra milen med ditt varumärke och kan ge ökad säkerhet och en förbättrad användarupplevelse.

I den här artikeln har vi introducerat fem plugins som kan hjälpa dig att skapa en WordPress anpassad inloggningsformulär för att matcha din webbplats, men vi har kanske missat din favorit. Finns det andra anpassade inloggningsformulär plugins som du tycker är värda att kolla in? Låt oss veta om dem i kommentaravsnittet nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me