10 orodij za lažje delo z WordPressom

Super orodja za lažje delo z WordPressom

Stavim, da smo se strinjali, ko pravim, da je življenje že tako težko, kot je. Prekratek in z omejenim časom naredite vse, kar ste na seznamu vedrov WordPress, in vse, kar ste si kdaj želeli, je nekaj odličnih orodij za pomoč pri obremenjevanju resnično rešilec.

Ta 10 osupljivih orodij vam bo olajšalo noro produktivnost in življenje v WordPressu veliko lažje. V krajšem času boste opravili več dela. Kar pomeni, da boste imeli vsak dan več časa, da preživite z družino ali uživate v stvareh, za katere tako močno delate.

10 odličnih orodij za lažje življenje WordPressa

Pridobite si pisalo in nekaj papirja, da bomo olajšali življenje WordPress 10X. Mešamo brezplačna in vrhunska orodja, saj včasih velike stvari v življenju niso zastonj. Vrhunska orodja pa so relativno poceni (in če ne najdete svojega priljubljenega orodja na tem seznamu ali imate vprašanje ali predlog, na koncu objave ne odlašajte s komentarji.).

1. Yoast SEO

10 odličnih orodij za lažje življenje WordPressa

WordPress SEO in SEO na splošno nista otroška igra. Ena napaka in Google vas ne bo okleval, če bi vas obesili na suho. Kljub temu pa je uvrstitev za vaše ključne besede v Googlu (drugi iskalniki preprosto sledijo IMHO) enostavno, kot pita, še bolj s pluginom, kot je Yoast SEO.

Odkar sem pred nekaj leti skočil na vrvico WordPress, je Yoast SEO moja rešitev za SEO. Zahvaljujoč temu vtičniku in toni skrbno napisane SEO vsebine smo se na Googlu uvrstili na prvo mesto za nekaj ključnih besed.

Toda zaradi česa Yoast SEO izstopa med številnimi drugimi vtičniki WordPress SEO? Za začetek vam Yoast SEO pomaga ustvariti berljivo vsebino, ki je strokovno optimizirana za iskanje iskalnikov neposredno znotraj urejevalnika objav!

Druge funkcije vključujejo drobtine, kanonične URL-je, notranje predloge za povezovanje, vpogled v vsebino, skrbnik za preusmeritve in podporo 24/7. To orodje je na voljo v dveh okusih, brezplačni in premium različici, ki znaša 89 dolarjev.

Preberite več o Yoast SEO

2. Super posnetek zaslona

10 odličnih orodij za lažje življenje WordPressa

Oglejte si posnetke zaslona v tej objavi? No, zgrabil sem jih z Awesome Screenshot zahvaljujoč Dev Sharma iz WPKube, ki mi je predstavil to vrhunsko orodje.

Moje življenje v WordPressu je veliko lažje, ker sem prej moral uporabiti prt sc (Print Screen), MS Paint in Photoshop, ki je vključeval veliko korakov.

Orodje ima obilo funkcij, zaradi katerih so opombe, zajem in urejanje posnetkov zaslona / lokalne slike na sprehodu po parku. Obstaja nalaganje z enim klikom, zaradi česar je delitev vašega zajema lahek.

Zgrabite lahko celotno stran, namizje, vidni del okna brskalnika, izbiro strani, odložite zajem in uredite svoje posnetke po vsebini vašega srca. Poleg tega ponujajo snemalnik zaslona, ​​ki stane 19,99 dolarjev dolarjev na leto.

Awesome Screenshot ima razširitve za Mozilla Firefox in Chrome ter samostojno aplikacijo Chrome, ki je čudež za uporabo.

Preberite več o odličnem posnetku zaslona

3. FileZilla

10 odličnih orodij za lažje življenje datotek WordPressa

Brez pravega orodja premikanje datotek s trdega diska na oddaljeni strežnik povzroči migrene. FileZilla je v kategoriji FTP resnično dan za vas, vendar sem to samo jaz.

Ali me lahko krivite, ker ljubim orodje FTP, ki je neverjetno enostavno za uporabo? Dokler imate pravilne podatke za prijavo, lahko dostopate do svojega spletnega strežnika in premikate datoteke, kot šef.

Na primer, datoteke / mape lahko s svojega spletnega strežnika naložite preprosto z vlečenjem in spustitvijo. Da ne omenjam, da FileZilla ponuja odlične varnostne nastavitve, ki vam omogočajo varen dostop do vašega WordPress spletnega mesta, tako da boste lahko.

Na strežniku lahko ustvarite datoteke neposredno na namizju, enostavno spremenite dovoljenja datotek in naredite še veliko več. FileZilla je brezplačni odprtokodni FTP odjemalec, ki sladi posel.

Preberite več o datoteki FileZilla

4. RegistracijaMagično

10 odličnih orodij za lažjo registracijo besed za WordPress

Kot WordPress uporabnik boste v nekem trenutku očitno morali ustvariti obrazce. V zvezi s tem boste opazili, da je sistem za registracijo uporabnikov WordPress v funkcionalnosti omejen.

Prav zato potrebujete RegistrationMagic, vtičnik za registracijo in upravljanje na steroidih.

Na kratko, RegistracijaMagic vam pomaga “… ustvariti prilagojene obrazce za registracijo uporabnikov, sprejemati plačila, slediti predložitve, upravljati uporabnike, analizirati statistične podatke, dodeliti uporabniške vloge in še veliko več!” Iz tega enega samega citata lahko ugotovite, da ta vtičnik močno dviguje.

Da vam omogočimo boljšo sliko, si oglejmo nekaj stvari, ki jih lahko dela ta slabi fant. Prvič, lahko ustvarite neomejeno število obrazcev za registracijo uporabnikov, vsak z različnimi polji. To pomeni, da lahko med drugim celo sprejmete priloge datotek na obrazcih.

RegistracijaMagične pošiljke s sprednjo uporabniško stranjo, ki uporabnikom omogoča, da se med drugim registrirajo na vašem spletnem mestu, se prijavijo, prenesejo prispevke, preverijo transakcije in ponastavijo gesla..

Ta vtičnik je zasnovan pri upravljanju uporabnikov, kaj je z intuitivno nadzorno ploščo, ki vam pomaga slediti predložitve obrazcev, nastavitve plačil za plačane uporabnike, filtriranje obrazcev glede na datum / čas in še veliko več.

Na WordPressu je na voljo brezplačen okus RegistrationMagic, najboljše lastnosti pa so na voljo v različici profesionalne različice, ki je na voljo na RegistrationMagic.com.

Preberite več o RegistrationMagic

5. Lepe povezave

10 odličnih orodij, s katerimi si olajšate življenje WordPressa, lepih povezav

Namesto da bi uporabljali grdo povezavo, kot je https://www.example.com/dp/B00TQ1PB/ref=s9_acsd_bw_wf_a_dlpec1f4_cdl_1?, lahko uporabite vtičnik Pretty Links, da ustvarite bolj prijazno uporabniško povezavo, kot je https://yoursite.com/product-name. Ta druga povezava je lepša in lažja za širjenje.

Z drugimi besedami, Pretty Links vam pomaga skrajšati povezave z lastno domeno, namesto da se zanašate na storitve za krajšanje povezav, kot so bit.ly ali tinyurl.com. Nato lahko vsako povezavo, ki jo ustvarite, preusmerite na kateri koli drug URL, ki ga izberete.

Poleg tega Pretty Links vsebuje mehanizem za sledenje povezav, ki vam pokaže število klikov, ki jih vaše povezave dobijo, od kod so prišli kliki, gostitelj, brskalnik in operacijski sistem.

To orodje je super za uporabnike WordPressa, ki želijo slediti povezavam v e-poštnih sporočilih, očistiti partnerske povezave in deliti povezave na družbenih medijih, komentarjih in forumih.

Preberite več o lepih povezavah

6. Uspešno vodi

10 odličnih orodij, s katerimi boste olajšali življenje s pomočjo WordPressa

Ne glede na to, ali imate majhno ali veliko spletno podjetje, je e-poštni marketing eden najboljših načinov za doseganje ciljne publike in povečanje stopnje konverzije. Mislite na to, da imate neposredno sredstvo za stik s svojimi perspektivami.

Preden začnete pošiljati tržna sporočila svojim potencialnim, morate zbrati ustrezne informacije o publiki, kot so ime, e-poštni naslov in vse drugo, kar potrebujete. In kakšen boljši način za zajem te informacije kot uporaba Thrive Leads?

To orodje za izdelavo seznamov ponuja izjemne funkcije, kot je SmartExit za ulov obiskovalcev, preden zapustijo vaše spletno mesto, A / B teste, natančno ciljanje, čudovite animacije, možnosti sprožilca, neomejeno število prijavnih oblik, integracijo z več platformami za trženje e-pošte in podrobna poročila med drugi.

Thrive Leads je vrhunsko orodje. Licenca za eno spletno mesto vam bo povrnila enkratno pristojbino v višini 67 dolarjev. Drugi načrti vključujejo paket $ 97 za 5 spletnih mest, 15 paketov licenc za spletno stran, ki je namenjen 147 dolarjev, in 19 $ mesečno paket Thrive Membership za neomejena spletna mesta.

Preberite več o uspešnem uspehu

7. WAMP

10 odličnih orodij za lažje življenje besednih tiskov

Več ko se naučite o WordPressu, lažje bo vaše življenje, ko gre za delo s platformo. Najboljši način, da spoznate WordPress, je, da se potapljate in preizkusite stvari sami.

Kljub temu potrebujete spletni strežnik, da zaženete kateri koli primerek WordPress-a. Hkrati nakup domene in prijava na račun za spletno gostovanje ne bi imela nobenega smisla glede stroškov, če želite preizkusiti vode WordPress..

Kaj mora storiti WordPress uporabnik? Veseli me, da ste vprašali. V računalnik lahko namestite WordPress z orodjem, kot je WAMP. WAMP je kratica za Windows Apache MySQL in PHP. V jeziku laika WAMP v vaš računalnik namesti spletni strežnik.

S spletnim strežnikom lahko nato namestite toliko primerkov WordPress-a, ki jih želite preizkusiti, kar koli želite. Če imate Mac, lahko uporabite MAMP ali XAMPP.

Preberite več o WAMP

8. Orodja za razvijalce za Chrome

10 odličnih orodij za lažje razvijanje besedilnega življenja

Kakšen življenjski rešitelj je bil to. Orodja za razvijalce za Chrome (DevTools) so pomemben del brskalnika Google Chrome, za katerega večina začetnikov programa WordPress ne ve.

Da bi vam prihranili zastoj, so Chrome Tools za razvijalce v vaše roke dali veliko moči za avtorje in odpravljanje napak.

Zahvaljujoč DevTools, imate lahko globok dostop do notranjosti svojega spletnega mesta WordPress neposredno iz okna brskalnika. Zakaj je pomemben tolikšen dostop?

No, lahko spletno mesto urejate začasno, ne da bi dejansko spremenili kodo, si ogledali težave s postavitvijo, odkrili problematično kodo, preverili čas nalaganja spletnega mesta in se med drugim igrali z JavaScriptom.

Orodja za razvijalce za Chrome so vgrajena v Google Chrome, kar pomeni, da dobite vso to odličnost. Če želite dostopati do programa DevTools, z desno miškino tipko kliknite kateri koli element strani in izberite Preglej element. Spodaj poglejte, kako sem spremenil domačo stran WordPress.org:

10 odličnih orodij za lažje življenje WordPressa, ki jih je mogoče spremeniti v WP

In samo, da sem pravičen, tukaj je Dodatek za spletne razvijalce za Mozilla Firefox.

Več o Chrome DevTools

9. NotePad++

10 odličnih orodij za lažji prenos besedila z beležko plus

Ko delate z WordPressom, boste morda želeli, da se umažete in umažete in sami napišete kodo. Morda želite ustvariti lastno otroško temo, dodati nekaj kode v datoteko .htaccess, jo urediti wp-config.php ali dodajte funkcije v svoje function.php datoteko med drugim.

In ker vam lahko koda hitro uide, potrebujete odličen urejevalnik kode, ki vam pomaga, da ostanete na tekočem, ne da bi pri tem šli na kraj. NotePad ++ omogoča neverjetno enostavno pisanje kode v številne programske jezike.

S funkcijami, kot so poudarjanje in zlaganje sintakse, iskanje in zamenjava funkcionalnosti, zemljevid dokumenta, privlačen GUI, samodejno dokončanje in še veliko več, pisanje kode ni bilo nikoli lažje.

Preberite več o NotePadu++

10. Google načrtovalec ključnih besed

10 odličnih orodij za olajšanje načrtovanja ključnih besed v Googlu za življenje v WordPressu

Vsebinski marketing in SEO gresta z roko v roki, kolikor gre za ustvarjanje ciljanega prometa. Če želite osvojiti vsebinsko trženje in SEO, potrebujete natančno raziskovanje ključnih besed. Kako boste drugače povedali, katere teme zanimajo vaše bralce?

Morda vam je zmanjkalo idej za teme. Kako dobite nove ideje za vzdrževanje in delovanje svojih strojev za trženje vsebin? Ponovno potrebujete ustrezno raziskavo ključnih besed, da določite teme, ki jih želijo brati bralci.

Vidite, vaši bralci uporabljajo ključne besede za iskanje tem in izdelkov. Če najdete te ključne besede, ste na polovici vrat. Če ste prebrali do zdaj, boste z veseljem izvedeli, da je iskanje ključnih besed tako enostavno kot delo z Googlovim načrtovalnikom ključnih besed.

Google je brezplačno orodje, ki vam omogoča ustvarjanje idej za ključne besede v vaši glavni temi.

Preberite več o Googlovem orodju za načrtovanje ključnih besed

Zdaj pa k tebi

Katera orodja vam olajšajo življenje v WordPressu? Ali smo izpustili vaša najljubša orodja za WordPress? Na našem blogu si oglejte več orodij WordPress za podjetja ali pa jih delite z nami v spodnjem razdelku za komentarje. Se vidimo!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me