10 razlogov, zakaj je WordPress kot nalašč za mala podjetja

Razlogi, zakaj je WordPress idealen za mala podjetja

Če se spomnite, je bil čas, ko so podjetniki in podjetniki morali najti razvijalca, da bi le malo spremenili svoja spletna mesta in vsebino. Toda z uvedbo WordPressa je upravljanje spletnih mest postalo lažje. To je bil blagoslov za vse spletne skrbnike.

WordPress je dobro znan kot odlično orodje za bloganje, zdaj pa ga je bolje imenovati CMS (sistem za upravljanje vsebine), saj se je z leti izjemno povečal. Ta skromna platforma ima zdaj potencial za izgradnjo interaktivnega spletnega mesta. Glede na sedanje zapise se WordPress uporablja po vsem svetu desetine milijonov ljudi kot njihova najprimernejša spletna razvojna platforma. Obstajajo različni razlogi, ki opisujejo, zakaj se široko uporablja za razvoj spletnih strani, v tem blogu pa boste prebrali glavne razloge, zakaj je WordPress idealen za vaša mala podjetja.

Preživeti današnji strogi izzivi podjetij so lahko zelo težki. Zlasti za večino vodstvenih podjetij in podjetnikov je zelo zastrašujoče, da skrbijo za poslovno spletno stran (saj zahteva redno optimizacijo) glede svojih rednih nalog. Tukaj prihaja WordPress. Podjetniki ne bodo mogli samo upravljati svojih spletnih strani, ampak bodo imeli tudi popolno svobodo za izboljšanje videza in občutka vmesnika, ne da bi morali najeti ločenega razvijalca.

WordPress je odprtokodno orodje za razvoj, vendar uporabnikom še vedno ponuja veliko možnosti za varnost in prilagajanje zaradi široke palete vtičnikov. Poleg tega obstaja veliko brezplačnih (in vrhunskih) osnovnih orodij za sprostitev moči WordPressa za mala in srednje velika podjetja. Medtem ko ni treba poklicati zvona profesionalnega razvijalca ali podjetja, ki bi za vas razvilo spletno mesto, ki temelji na WP, imate možnost, da ga obiščete sami ali poiščete cenovno pomoč prek delovnih mest, kot so Upwork. Ne glede na to, kakšen način izberete, samo preverite, ali uporabljate WordPress za vaše poslovne izboljšave.

To je samo začetek prednosti, ki jih prinaša to orodje, in na tem blogu je še veliko. Poglejmo torej, zakaj je WordPress odličen za mala podjetja.

1. WordPress je popolnoma brezplačen

Ja! Prav ste slišali. WordPress je popolnoma brezplačen. Lahko ga prenesete brezplačno, ga namestite na svoje spletno mesto ali v lokalnem okolju peskovnika in z njim naredite, karkoli želite. Ker ste lastnik majhnega podjetja, boste verjetno želeli postaviti svoje poslovno spletno mesto z majhnimi vnaprejšnjimi stroški. WordPress se je uveljavil kot dobrota za mala podjetja, saj prihrani denar in čas.

Če želite videti, kako dostopna je lahko WordPress, si oglejte to objavo, ki povečuje dejanske stroške izdelave spletnega mesta z WordPressom.

2. Enostavna in hitra namestitev spletnega mesta

Drug pomemben razlog, zakaj naj mala podjetja uporabljajo WordPress, je, da ga je mogoče namestiti z enim klikom. To pomeni, da vam ni treba strokovnjak za strežnike ali gostovanje, saj za to ni potrebno trdo veščine.

Z gostovanjem programov Bluehost (le 2,95 USD / mesec za skupno gostovanje) in Cloudways (neverjetno upravljano gostovanje v oblaku) preprosto izberete WordPress pri nastavitvi računa in vam ga namestijo. Ali pa če izberete upravljan načrt gostovanja WordPressa od uglednih podjetij, kot sta WP Engine ali Flywheel, vam sploh ni treba dvigniti prsta. Specializirani so za WordPress, tako da je že nameščen, nastavljen, konfiguriran in optimiziran, preden končate s prijavo na načrt. Še bolje, upravljani gostitelji skrbijo za vašo namestitev, tako da se lahko osredotočite na podjetja in ne na strežnik.

Po namestitvi boste imeli široko paleto funkcij in funkcionalnosti, ki vam pomagajo pri razvoju spletnega mesta. Čista, informativna in enostavna nadzorna plošča programa WordPress omogoča enostavno nastavitev spletnega mesta tudi za povsem nove uporabnike.

3. Open Source Development Platform

Imenuje se open source, ker lahko kdorkoli prenese in uporablja kodo, ki je na voljo v WordPress Codex da na njihovo spletno mesto dodate funkcionalnost (ali če ste napredni, lahko kodo razširite in ponovno uporabite na poljuben način). To je ena najboljših in najpomembnejših prednosti, zaradi česar je WordPress prednostna izbira za mala podjetja. Za upravljanje izvirne kode lahko podjetniki najem razvijalca WordPressa, vendar je to povsem njihova izbira, saj se lahko tudi sami lotijo ​​tega.

4. Uporabniku prijazen vmesnik

Zero WordPress Prilagojevalnik tem

V osnovi je WordPress ustvarjen tako, da ga lahko izkoristijo vsi tehnični in netehnični ljudje. To je tisto, zaradi česar je zelo zahteven po vsem svetu. Pomembno dejstvo je tudi, da je zelo interaktiven in uporabniku prijazen, kar uporabnikom omogoča enostavno ustvarjanje spletnih strani, menijev, objav, obrazcev in celo omogočanje upravljanja medijev, kot so videoposnetki in slike, z lahkoto in priročnostjo.

5. Velika spletna podporna skupnost

Že je razpravljalo, da je WordPress zmogljiva spletna platforma za razvoj spletnih strani za veliko skupnost uporabnikov. WordPress je znan po odličnem spletu podpora sistem. Zaradi milijonov aktivnih uporabnikov, usposobljene skupine razvijalcev, široke skupnosti in forumov za razprave lahko vsakdo zlahka najde rešitev za svoje težave. Poleg tega obstaja na spletu znanih spletnih dnevnikov WordPress, ki skoraj vsak dan delijo nasvete in vodnike. Tako je, saj je bila večina vprašanj v programu WordPress že obravnavana in verjetno kdo zagotovo ve, kako to odpraviti. To je razlog, kako je WordPress najboljši za začetnike in mala podjetja.

6. Široka raznolikost tem

Skupaj WordPress tema

Za začetek oblikovanja spletnega mesta, katere so najpomembnejše potrebne funkcije? Popolna zasnova seveda! Mogoče bi bilo predrago, da bi vaše spletno mesto po meri oblikoval profesionalni razvijalci. Toda z WordPressom se lahko namesto tega odločite za vnaprej oblikovano temo. Na voljo je na tisoče brezplačnih tem WordPress.org tematski imenik kot tudi na uglednih spletnih mestih, kot so brezplačne teme WPExplorer in naše novo najljubše spletno mesto Samo brezplačne teme. Vse te teme so lepo oblikovane in jih je mogoče vključiti v ustvarjanje interaktivne spletne strani.

Poleg brezplačnih možnosti obstaja več tisoč vrhunskih tem WordPress, med katerimi lahko izbirate za izdelavo svojega spletnega mesta. Premium teme imajo pogosto dodane funkcije in podporo razvijalca. Če iščete eno temo, s katero lahko vse preverite, je skupna WordPress tema, ki vključuje enostaven za uporabo ustvarjalnik strani s povleci in spusti, veliko preprostih vizualnih možnosti prilagajanja v živo (barve, pisave itd.) In kup pripravljenih izdelali spletne predloge, ki jih lahko uvozite z le nekaj kliki. Na spletu pa je tudi veliko drugih tematik, specifičnih za niše, za dobrodelne organizacije, računovodstvo, restavracije in še več, kar jih najdete na Themeforest (in seveda tudi na drugih tržnicah). Zaradi tega mala podjetja izberejo WordPress, saj lahko najdejo in uporabljajo zasnovo, ki natančno ustreza njihovi blagovni znamki.

7. Vtičniki za vsako funkcijo

Če želite svojemu spletnemu mestu dodati še nekaj funkcionalnosti, lahko uporabite pomoč vtičnike WordPress, ki so na voljo brezplačno (ali za majhno plačilo) po spletu. Tako kot teme je tudi na tisoče vnaprej razvitih vtičnikov shranjenih v Imenik vtičnikov WordPress na tržiščih pa so še več premium vtičnikov, vključno z CodeCanyon, ThemeIsle, Pippinovi vtičniki in še več. Vtičniki so na splošno enostavni za uporabo in namestitev, poleg tega pa pomagajo dodati dodatno funkcionalnost vašemu spletnemu mestu.

8. SEO optimiziran

WordPress SEO

Imeti spletno stran brez optimizacije iskalnikov je precej podobno, da sploh ne obstaja. Danes vsi gradijo spletno mesto tako, da upoštevajo SEO perspektive. Ta težava je bila odpravljena s programom WordPress. Spletna mesta, razvita na WordPressu, so privzeto optimizirana za SEO, saj iskalniki že priznavajo strukturo, ki ji sledi. Toda WordPress SEO se tu ne ustavi. Obstaja na tone odličnih vodnikov in vtičnikov, ki vam bodo pomagali še bolj optimizirati SEO na kraju samem za boljšo uvrstitev, vendar je le nekaj takih, ki vam bodo pomagali:

  • Najboljša orodja za WordPress SEO za leto 2017 za izboljšanje uvrstitve v iskalnikih
  • Hitri vodnik za namestitev in nastavitev Yoast SEO za WordPress
  • Vodič za začetnike o WordPress SEO: povratne povezave, hitrost spletnega mesta in več

9. Izjemno odzivni modeli

Želja po mobilni odzivni spletni strani se lahko z WordPressom zlahka izpolni. Odzivnost je nekaj, kar si vsak podjetnik želi ne le za spletna mesta, ampak tudi za njihove aplikacije in predloge za elektronsko pošto. Na srečo je večina tem WordPress zasnovanih tako, da so popolnoma odzivne, zato je vaše spletno mesto videti odlično na namizjih, tablicah in mobilnih napravah. Izključno vaša tema na telefonih ne izgleda popolno piksalno, zato lahko vedno uporabljate vtičnike za optimizacijo spletnih mest za mobilne naprave.

10. Varno in zanesljivo

Res je, da je WordPress zmogljiva CMS in spletna razvojna platforma, ki stalno izvaja dosledno delo in omogoča kar se da varno. Ko gre za zagotavljanje varnosti, je WordPress na vrhu. Sproščajo redne posodobitve in varnostne popravke, s čimer ustvarite varnejše okolje spletnega mesta za vas.

Poleg tega obstaja veliko načinov, kako izboljšati varnost svojega spletnega mesta WordPress s pomočjo vtičnika ali osnovnih previdnostnih ukrepov. Če želite izvedeti več, obiščite naš blog za več nasvetov za varnost WordPress.

Zaključne opombe

Za vsako majhno ali zagonsko podjetje je lahko vzpostavljanje močne spletne prisotnosti težko. To je lahko resno vprašanje, saj lahko velika prisotnost na spletu povzroči stroške, čas in trud, ki si jih ne morejo privoščiti. Tako enostavna in očitna rešitev za vse te skrbi je WordPress. Samo zgrabite ga za razvoj vašega poslovnega spletnega mesta.

Upajmo, da je ta spletna objava odgovorila na vsa vaša vprašanja o tem, zakaj bi morala mala podjetja upoštevati WordPress za svoje poslovno spletno mesto. Kot poslovni mogul ali podjetnik ste odgovorni za prave odločitve ob pravem času za uspeh. Torej, ne mislite premišljevati, samo namestite WordPress in izkoristite vse funkcije, ki so zraven!

Imate vprašanja ali nasvete, ki jih želite dodati? V spodnjem razdelku pustite komentar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me