12 dokazanih zaupnih signalov na spletnih mestih WordPress

12 dokazanih zaupnih signalov na spletnih mestih WordPress

Vsako podjetje je zgrajeno na zaupanju in eden od načinov za prenos tega na spletu je s pomočjo zaupnih signalov. Če se uporabnik ne more zanesti na vas in vašo blagovno znamko, vas komaj kdaj navaja za doseganje določenih storitev in / ali izdelkov. Če imate zanesljivo spletno prisotnost, se boste morda počutili samozavestno v stalni rasti prihodkov, povečanju števila uporabnikov in splošnem poslovnemu uspehu.

Ko razmišljate o zagonu spletnega projekta, lahko svojo spletno prisotnost popolnoma zaupate WordPressu. Sistem za upravljanje vsebin je prerasel v pravega velikana, ki mu zaupajo več kot 25% vseh virov, ki so na voljo na spletu. V WordPressu delujejo spletni dnevniki, osebni in poslovni projekti, spletna mesta e-trgovine, ustvarjalni portfelji in številni drugi projekti. Če ste izbrali ta sistem za upravljanje vsebine za svoj prihodnji spletni projekt ali za posodabljanje že zagnanega spletnega mesta, boste morali vedeti, kakšne posebne zaupne signale mora vključevati tema, ki temelji na WordPressu, da boste povpraševali med svojo ciljno publiko.

Definicija zaupnih signalov

Kot pove že ime, so zaupni signali element spletnega mesta, ki vliva zaupanje vsem, ki ga gledajo. Zaupanje ima vnaprej določeno vlogo, ko se uporabnik odloči, ali se bo ukvarjal z določenim podjetjem ali bi moral nadaljevati z iskanjem boljše alternative. Pravzaprav bo človek potreboval nekaj sekund, da se odloči, ali se lahko zanese na vašo organizacijo. Z enostavnim pregledovanjem domače strani se lahko srečajo z vašo blagovno znamko in sklepajo, ali je vaše spletno mesto sposobno preživeti ali ne.

Prav zaupanje je tisto, kar navadnega obiskovalca vaše strani pridruži skupnosti vaših zvestih oboževalcev. Na tisoče je zaupnih signalov, od katerih lahko vaše spletno mesto koristi. Nekatere so učinkovitejše od drugih. Nekateri jih opazi povprečni uporabnik, ko priskoči na vašo stran, medtem ko lahko določite druge.

Dokazani zaupni signali za WordPress

Če na kratko skratimo, smo za to publikacijo izbrali najučinkovitejše signale zaupanja tem, ki temeljijo na WordPressu, ki bodo pritegnili pozornost občinstva takoj, ko dosežejo vaš spletni projekt.

1. Ocene kupcev

Tudi če vaša marketinška ekipa ponuja besedila, usmerjena v pretvorbo gnezda, se nič ne more primerjati s poštenim pregledom, ki ga je zapustila ena od vaših strank. Samo spomnite se zadnjega časa, ko ste iskali podjetje / agencijo / freelancerja, da bi kaj najeli ali naročili. Ste pred dokončno odločitvijo pogledali ocene strank na več spletnih mestih? Verjamem, da je vaš odgovor bolj “da” kot “ne”. Iskren pregled, ki ga je zapustil eden od strank podjetja, bo videti bolj zanesljiv in zanesljiv v očeh vaših potencialnih strank.

Dokazan zaupni signal št. 1: Ocene

Pri iskanju najboljših gotovih poslovnih predlog, se prepričajte, da podpira možnost, da uporabniki delijo svoje izkušnje o uporabi določenih rešitev neposredno na spletni strani. Če prikažete sezname mnenj uporabnikov na domači strani svojega spletnega mesta, povečate možnosti, da privabite širšo spletno občinstvo k svojim ponudbam, kar bo verjetno prineslo pozitivno odločitev o nakupu.

Zakaj so ocene uporabnikov tako učinkovite? Študije to kažejo 88% pred dokončno odločitvijo bodo uporabniki prebrali ocene uporabnikov. Za 72% spletnih uporabnikov, pošten pregled, ki ga je napisal kolega, je osebno priporočilo. Pričakuje se, da bo tema WordPress, ki podpira možnost prikaza virov mnenj uporabnikov, pripomogla k oblikovanju bolj zanesljive in zanesljive spletne prisotnosti. Srečna za vas najbolj premium tema, kot je naša Total WordPress, vključujejo vgrajena pričevanja ali ocene.

Preprosta pričevanja Brezplačni WordPress vtičnik

Če vaša tema že ne vsebuje pričevanja po vrsti objave po meri, je dodajanje brezplačnega vtičnika zelo enostavno. Všeč so nam Preprost vtičnik Testimonials ker je resnično enostaven za uporabo in ima presenetljivo število možnosti za prilagajanje prikaza vaših pričevanj.

2. Izrecna zgodba o nas

Ko stranka prvič obišče spletno mesto, morda celo ne ve ničesar o izvoru in ozadju organizacije, ki stoji za spletnim mestom. Stran »O« je prvo mesto, kamor se bodo ljudje sklicevali z namenom, da bi izvedeli več o blagovni znamki in njenih izkušnjah. Pravilno sestavljena stran »O nas« lahko postane trden temelj dolgotrajnih odnosov med podjetjem in stranko.

Dokazan zaupni signal št. 2: O nas

Pri brskanju o straneh bo uporabnik imel več zanimanja, da izve več o osebnosti / blagovni znamki, ki stoji za spletnim mestom. Uporaba video posnetkov, slik, podcastov in drugih vrst vsebine vam bo pomagala učinkoviteje dostaviti sporočilo ciljnemu občinstvu. Poleg tega delite fotografije članov svoje ekipe, da bi v očeh spletnih uporabnikov izgledali bolj verodostojno. Pozabi na uporabo zalog slik na takšnih straneh. Fotografija, s katero se spletna skupnost osebno sreča z vsakim članom vaše ekipe, bo močneje vplivala na vaše stranke.

Ko iščete optimalno temo WordPress, se prepričajte, da je predhodno naložena s podrobno stranjo About. Podpora različnim oblikam vizualne in pisne vsebine vam bo v veliko korist. Besedila, dopolnjena z videoposnetki, bodo ustvarila informativno, močno in zanesljivo zgodbo o vašem projektu.

O nas Widget Brezplačni vtičnik WordPress

Če vaša tema nima strani o strani, jo dodajte s pomočjo vtičnika. Vendar imamo resnično raje brezplačno O nas Vtičnik za gradnike namesto tega. Na ta način lahko dodate preprost odsek na katero koli stransko vrstico ali nogo.

3. Kontaktni podatki

Čim lažje boste našli kontaktne podatke na spletnem mestu, tem bolje. Popolna WordPress tema za izgradnjo zanesljive poslovne prisotnosti mora vsebovati niz jasno opredeljenih kontaktnih podatkov tako na sprednji strani kot na ločeni strani »Stiki«. Kadarkoli oseba doseže vaše spletno mesto in poišče vaše podatke o fizičnem naslovu ali telefonsko številko, ga bo brez težav našla na katerem koli območju vašega spletnega mesta, na katerem je pristal. Tu je dober primer pametno sestavljene strani za stike, ki je vnaprej zasnovana za eno od poslovnih tem WordPress iz TemplateMonster.

Dokazan zaupni signal št. 3: Kontaktni podatki

Dodajanje kontaktnih podatkov na strani vašega spletnega mesta bo koristno tudi za lokalne namene SEO. Predpostavimo, da v Teksasu vodite agencijo za spletni dizajn. Torej, vsakič, ko človek poišče agencijo za spletni dizajn v TX-u, mu bo ponudil predlog, da obišče vaše spletno mesto.
Štirje osnovni podatki, ki bi jih morali vsebovati vaši kontaktni podatki, so:

  • naslov
  • telefonska številka
  • E-naslov
  • obratovalnih ur

Poleg tega lahko podatke o stikih dopolnite z Google Zemljevidi. Z njegovo pomočjo bodo vaše stranke toliko lažje dosegle vaš fizični naslov, medtem ko bodo na integriranem zemljevidu našli najkrajšo pot.

Kontaktni obrazec 7 Prosti WordPress vtičnik

Če želite v katero koli temo programa WordPress dodati obrazec za stike, se ne morete zmotiti Kontaktni obrazec 7. Z več kot 3 milijoni namestitev postane industrijski standard (čeprav priporočamo tudi Gravity Forms, če potrebujete nekaj bolj prilagodljivega).

4. Povezave do kanalov za socialne medije

Uporaba socialnih medijev ne gre podcenjevati. Skoraj vsak sodobni uporabnik spleta ima račun v družbenih medijih. Za številna sodobna podjetja so platforme družbenih medijev postale glavni vir za privabljanje novih strank, ohranjanje angažiranosti in celo prodajo. Orodja in triki, za katere se lahko odločijo sodobne znamke, so neomejeni. Na primer, lahko izvajate plačljive oglaševalske akcije, da dosežete pravo demografijo in prikažete svojo vsebino publiki, ki jo bo najbolj zanimala.

Povezava spletnega mesta z vašimi uradnimi profili družabnih medijev je preizkušen način za združevanje širše skupnosti okoli vašega spletnega mesta. Bolj številčna je baza privržencev družbenih medijev, bolj zanesljivo bo vaše podjetje v očeh bodočih strank. S pomočjo pripomočkov za družbene medije lahko na svojem spletnem mestu razkrijete ustrezne podatke. Večja kot bo rasla vaša skupnost družabnih medijev, bolj zanesljivi boste.

Če želite pritegniti pozornost obiskovalcev s statističnimi podatki o družbenih medijih, je priporočljivo, da v glavo svojega spletnega mesta namestite pripomoček za družabne medije. Če ste pravkar ustvarili profil v družabnih medijih in občinstvo ni tako veliko, potem je treba počakati, da se poveča..

Še en kramp, za katerega se lahko odločite, je dodajanje virov družbenih medijev na vaše spletno mesto. Na dnu spletne strani lahko na primer prikažete pripomoček z najnovejšimi posodobitvami Instagrama ali Facebooka.

Brezplačne JetPack socialne ikone vtičnika WordPress

Na voljo je na stotine vtičnikov za družbene medije, vendar so nam res všeč JetPack Social. Verjetno že uporabljate JetPack za WordPress za optimizacijo slik, galerij, zaščite pred grobo silo ali katero od drugih odličnih funkcij. Toda ali ste vedeli, da ta priročen vse v enem vtičniku vključuje tudi ikone družbenih medijev? Če nas vprašate, so zelo prijetni, zakaj jih ne bi poskusili, namesto da bi namestili drug vtičnik.

5. Pogosto posodobljen blog

Vodenje bloga vam bo pomagalo vzpostaviti dolgotrajen odnos s svojim občinstvom. Vsebina, ki jo delite na svojem uradnem blogu, mora ustrezati niši, s katero je vaše podjetje povezano. To bi moralo biti koristno za vaše občinstvo. Delite lahko ocene rešitev, ki jih ponujate, vodnike, vadnice, zabavno vsebino, brezplačne e-knjige in še veliko več.

Blog, napolnjen z ustreznimi in koristnimi informacijami, bo prinesel vrednost vašemu občinstvu. Blog, ki se pogosto posodablja, kaže, da vam je mar za svoje stranke, tako obstoječe kot potencialne. Razkriva, da vam je mar za načine, kako jim pomagati v različnih podvigih, namesto da jih preprosto prisilite v hiter nakup. Medtem ko posodabljate svoj blog z veliko vsebine, dokazujete svoje strokovno znanje v svoji poslovni niši, s čimer razkrivate, da vaše stranke lahko zaupajo in se zanesejo na vas.

Torej, ena od funkcij, ki jih potrebujete za iskanje v WordPress temah za svojo zanesljivo poslovno prisotnost, je podpora blogging funkcionalnosti. Funkcionalen, uporabniku prijazen in enostaven spletni dnevnik lahko naredi čudesa spletnim podjetjem.

6. Politika zasebnosti

Z naraščajočim številom virtualnih napadov, ki se dogajajo na sodobnem spletu, ljudje postanejo bolj obsedeni z zasebnostjo. Če vam je mar za vaše občinstvo in če želite, da vam zaupajo toliko, kot si zaupate vase, je ključno, da razkrijete, kaj počnete z vsakim podatkom, ki ga pošlje oseba. Na primer, če spletno mesto uporablja podatke o piškotkih, vpraša uporabnike za podrobnosti, medtem ko pušča komentar, vsebuje spletno anketo, ki zbira podatke o uporabnikih itd., Morate svoji publiki razložiti, na kakšen način bodo takšni podatki uporabljeni.

Na primer, na spletnih straneh je običajna praksa, da ljudi obvešča o uporabi piškotkov. Vsakič, ko spletni vir zahteva podatke o lokaciji uporabnika, bi bilo treba na spletnem mestu prikazati ustrezno pojavno okno.

Kako lahko organizirate takšne podatke na svojem spletnem mestu? Različna podjetja se odločajo za različne strategije. Medtem ko nekateri od njih delijo vse podatke, ki se ukvarjajo s politiko zasebnosti, na eni strani, drugi raje dodajo povezave do strani, ki vsebujejo podrobnosti o uporabi takšnih podatkov v nogi svojih spletnih mest. Tako lahko kadar koli uporabnik izvede več podrobnosti o politiki zasebnosti, pravilniku o komentiranju, pravilniku o piškotkih itd., Lahko najde ustrezne podatke s klikom na desno povezavo.

Samodejni pogoji storitve in politika zasebnosti Brezplačni vtičnik WordPress

Brez skrbi, če niste prepričani, kje začeti s svojo politiko zasebnosti – za to lahko dejansko uporabite tudi vtičnik! Zastonj Samodejni pogoji storitve in politika zasebnosti WordPress vtičnik vse trdo dela za vas. Preprosto dodajte nekaj spremenljivk in nato uporabite kratko kodo, da dodate svoj pravilnik na stran. Preprosto!

7. Varna blagajna

Z naraščajočim številom spletnih goljufij ljudje postanejo bolj previdni, ko gre za nakup spletnih nakupov. WordPress ni več CMS za samo poslovne poslovne spletnike in bloge. Večina sodobnih tem WordPress, ki jih najdete na sodobnem spletu, prihaja s podporo za WooCommerce. Zaradi tega lahko na podlagi teme WordPress ustvarite celovito spletno trgovino.

Dokazan zaupni signal št. 7: Varna blagajna

Ponudniki tem praviloma nalagajo svoje izdelke z več načini plačila na spletu. Da bi vaše podjetje izgledalo bolj zaupanja vredno, tukaj so ključne točke, ki jih morate upoštevati.

  • Da bi pokazali, da vas resnično zanima vsaka stranka, jim ponudite več načinov plačila. Tako lahko ljudje izberejo možnost, ki jim najbolj ustreza. Kolikor več plačilnih sredstev zagotavljate, bolj zaupanja vredni in zanesljivi boste v očeh spletne skupnosti.
  • Uporaba široko prepoznavnih ikon in slik na vašem spletnem mestu bo tudi povečala zaupanje strank. Vsi vemo, kako izgledajo VISA, MasterCARD, PayPal, AMEX in druge ikone. Torej, ko doseže spletno mesto s slikami načinov plačila, s katerimi je uporabnik seznanjen, spletni projekt samodejno vzpostavi bolj zanesljivo in zaupanja vredno predstavitev in pritegne pozornost obiskovalcev, ki prvič obiščejo.

Bodite pozorni na razpoložljivost / podporo takšnih elementov pri WordPress temi, ki ste jo izbrali za svoje podjetje. Naj se vsaka stranka počuti samozavestno vate. Naj se počutijo prepričane, kot tudi s svojim več. To vam bo prineslo več strank in znatno povečanje prihodkov.

McAfee Secure Free WordPress Vtičnik

Všeč so nam Vtičnik za WordPress McAfee SECURE da dodate varnostni znak zaupanja na strani svojih trgovin, vendar je na voljo še veliko več, da lahko v trgovini zaostrite varnost. Bodite prepričani, da uporabite naše nasvete za zaščito vaše trgovine WooCommerce, da ustvarite varno spletno nakupovanje za vaše stranke.

8. SSL potrdilo in indikator

Potrdilo SSL omogoča preverjanje pristnosti, tako da ko vaša stranka vam pošlje informacije, ve, da gre na pravi strežnik in ne na impozitor (zaradi česar je eden najpomembnejših signalov zaupanja).

To je potrebno za spletna mesta za e-trgovino (zaradi transakcijskih podatkov, ki se obdelujejo) in številni spletni dnevniki in skupnosti (kjer občasno prehajajo osebne ali transakcijske informacije) bi morale imeti tudi to.

Na SSL sta dva elementa. Prva je dejanski certifikat, ki ščiti podatke o strankah in jih je običajno treba kupiti pri tretji osebi, zunaj WordPressa. Drugi del je značka, ki obiskovalcem pove, da je vaše spletno mesto zaščiteno.

SSL certifikat lahko pogosto dobite tako, da vprašate ponudnika gostovanja. Večino časa morate plačati za zasebni SSL, vendar velikokrat gostitelj ponuja brezplačna, skupna SSL potrdila prek Šifrirajmo. Svoj SSL lahko nastavite tudi s pomočjo Let’s Encrypt ali Google s številnimi drugimi brezplačnimi možnostmi SSL.

Ko pridobite SSL certifikat, je najboljša možnost, da namestite Res preprost vtičnik SSL. S tem aktivirate funkcijo SSL na vašem spletnem mestu in preusmerite vse dohodne zahteve spletnega mesta na https namesto na http. Pred URL-jem boste opazili tudi https: //.

Številne stranke opazijo to spremembo v URL-ju, vendar je še en način, kako se prepričajo, da to vidijo, tako da v vašo blagajno, stransko vrstico ali v nogo vstavite varnostno značko SSL. Čim pogosteje prikazujete značko, večja je verjetnost, da bodo ljudje prepoznali, da so njihovi osebni podatki varni.

9. Ime domene po meri

Ime domene je URL ali naslov, na katerega gredo vaše stranke in obiskovalci spletnega mesta. Na primer, lahko izgleda približno tako: www.mygreatwebsite.com. Večino časa ima ime vašega podjetja ali kakšno ključno besedo, ki jo bodo uporabniki iskali.

Ko se odločite za ustvarjalca spletnega mesta, boste morda imeli poddomena, specifično za platformo, kot sta mywebsite.weebly.com ali mywebsite.wix.com. Številni od teh graditeljev spletnih mest ponujajo te domene brezplačno, nekatera gostiteljska podjetja pa vam omogočajo, da jih imate na WordPressu.

Glavna težava s podobno poddomeno je, da nima edinstvenosti. V bistvu oglašujete za ustvarjalca spletnega mesta in vaša domena naredi dlje, kot bi morala biti. To si je težje zapomniti in iskalniki teh domen običajno ne dajejo toliko izpostavljenosti.

Poleg tega je za vaše obiskovalce videti neprofesionalno. V bistvu mi je prva misel prišla v glavo, ko ne vidim domene po meri, “na tem mestu niso porabili časa in denarja.”

Zato je najbolje, da domeno po meri kupite pri svojem ponudniku gostovanja ali prodajalcu domene. Domene po meri so tako poceni (ponavadi približno 10 USD na leto), da jih ne zanimajo.

Spletna mesta, kot so GoDaddy, Namecheap in Register.com, vsebujejo iskalne vrstice za iskanje razpoložljivih domen po meri. Najprej morate preveriti svoje gostovalno podjetje, ker je lažje delati prek istega podjetja.

10. Zaupajte logotipom in simbolom (kot McAfee Secure)

To je povezano z znački SSL, o katerih smo govorili že prej, vendar obstaja nekaj drugih logotipov in simbolov, o katerih boste morda radi razmislili, da bodo stranke preprosto.

Na primer, veliko uporabnikov ne bo zaupalo spletnemu mestu, razen če obstaja nekakšna zaščita pred virusi in zlonamerno programsko opremo, kot sta Norton ali McAfee Secure. Očitno uporabnik ne more iti v zaledje in pogledati, kaj si namestil, zato so logotipi bistveni.

Večino časa boste videli kopico logotipov proti dnu spletnih mest za e-trgovino. Vse to je posledica količine osebnih in transakcijskih informacij, ki se pretakajo naprej in nazaj.

Na primer, na spletnih mestih za e-trgovino je znano, da prikazujejo preverjene logotipe za plačilne prehode in procesorje. To bi bilo za prehodi, kot so PayPal, Authorize.net in Stripe.

Prav tako ni slabo razkriti, kakšne vrste plačil sprejemate. Vsa podjetja ne dovoljujejo vseh kreditnih kartic ali alternativnih načinov plačila, kot so Apple Pay, Bitcoin in PayPal. Če ponujate več možnosti plačila, je to lahko strateška prednost.

Te značke (in vdelane kode) običajno najdete pri podjetjih, ki prihajajo. PayPal ima stran za svoje logotipe. Tako tudi McAfee.

11. Ustvarjanje Googlovega poslovnega profila

Vsako spletno mesto potrebuje profil Google Business – še posebej, če vodite lokalno trgovino. Razlog za to je, ker se večina lokalnih iskanj zdaj izvaja prek Googla ali Yelp-a. Zato želite imeti čim več informacij, naštetih proti vrhu Googla.

Rezultat organskega iskanja je v redu, manjka pa mu predmeti, kot so slike, ocene zvezd, ocene, podatki o podjetju, ure in druge funkcije, zaradi katerih je poslovni profil eden naših najboljših signalov zaupanja.

Seznam Googlovih podjetij strankam prikazuje, da ste aktivni v spletu in želite, da ljudem pokažete toliko informacij, kot jih potrebujejo, že od samega začetka.

Če ima vaše podjetje visoko oceno, je to tudi čudovit način, kako pokazati ta družbeni dokaz. Končno je najboljši način, da izkoristite Google Business tako, da se odzovete na ocene uporabnikov. Zelo zmogljivo je, ko druge stranke vidijo, kako komunicirate in se odzivate na zahteve in pomisleke uporabnikov.

Vse, kar morate storiti, je, da se prijavite Google My Business, nato uveljavite podjetje in ustvarite profil. Obstajajo polja za nalaganje slik, deljenje delovnih ur, pogovor o tem, kaj prodajate, in še veliko več.

12. Uporaba spletnega mesta brez neželene vsebine

Nepremišljen, hiter dizajn spletnega mesta je običajno odvisen od tega, ali ste našli temo pri zanesljivem prodajalcu tem. Vendar imate popoln nadzor nad tem, koliko želite pošiljati nezaželene obiskovalce.

Mislite na neželeno pošto kot na vse, kar lahko ovira uporabnikovo sposobnost branja vaše vsebine ali premikanja naprej po vašem spletnem mestu.

Obstajata dve glavni vrsti neželene pošte, ki ju je treba preprečiti ali omejiti: pojavna okna in oglasi.

Pojavni okni so lepi za sestavljanje vašega seznama e-poštnih sporočil, najboljši obrazci za zbiranje e-poštnih sporočil pa vam omogočajo, da blokirate ta pojavna okna, ko jih je uporabnik že videl. Na primer, OptinMonster ponuja napredna pravila ciljanja in prikazovanja po meri. Te so bistvene za razkrivanje pojavnih oken, ki jih najmanj motijo.

Kar se tiče oglasov, so odlični za zaslužek, vendar jim želite preprečiti, da bi zmetali vašo dejansko vsebino.

Časopisi niso znani po kršenju tega pravila, saj pogosto vtikajo oglase v članke ali pa boste na isti strani videli številne podvojene oglase. Večina oglasov večinoma le upočasni vaše spletno mesto in odkljuka uporabnike.

Zavijanje

Tukaj gremo. To je bilo 12 priljubljenih signalov zaupanja, ki jih morate upoštevati pri gradnji zanesljive spletne prisotnosti vašega podjetja. Če želite najti spletno mesto sami, razmislite o vključitvi teh elementov v svojo zasnovo. Če raje delate s šablonami WordPress, izberite gotov dizajn, ki vsebuje zgoraj navedena merila. Nikoli ne pozabite eksperimentirati. Ni nujno, da bodo heci, ki so delali na enem mestu, tako priljubljeni na drugem.

Izberite zaupne signale, ki so najbolj uporabni za vaše podjetje, in jim dovolite, da razširijo množice svojih strank. Imate kaj dodati? Ali kakršni koli signali zaupanja, ki jih iščete v spletu? Spodaj delite svoje misli!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me