12 odličnih virov za WordPress, ki jih želite obiskati danes

V nenehno razvijajočem se ekosistemu, ne glede na to, ali ste začetnik WordPress-a ali sezonski razvijalec, je pomembno biti na tekočem z najnovejšim razvojem, da ostanete konkurenčni.

Eden največjih razlogov za širok uspeh WordPress-a kot platforme je bilo njegovo sprejetje odprtokodnih načel. Vendar pa WordPress, tako kot karkoli odprtega vira, trpi zaradi težave s preobremenitvijo informacij. Obstaja toliko spletnih mest, ki predstavljajo verodostojne vire za vse stvari WordPress, težko je vedeti, kje začeti in komu zaupati.

V tem članku smo zbrali 12 naših najljubših virov WordPress za leto 2015 (no, 13 res od takrat WPExplorer.com mora biti na vrhu ali na seznamu). Vsako spletno mesto vsebuje obilico gradiva, s katerim lahko začetnikom pomagate pri pridobivanju vitalnih veščin, izkušeni uporabniki pa popeljejo stvari na naslednjo raven. Seznam smo razdelili na tri dele:

  1. Premium teme in vtičniki.
  2. Strokovna WordPress pomoč.
  3. Viri za učenje in usposabljanje.

Ker nas (upam, da nas že poznate in ste verjetno že videli naš WordPress blog in naše neverjetne brezplačne teme WordPress, začnimo pri ostalih 12 virih, s katerimi se morate seznaniti!

Najboljši viri za Premium teme in vtičnike

1. ThemeForest

Tema gozd

Če iščete temo za izdelavo svojega najnovejšega spletnega mesta WordPress, kje bi bilo bolje začeti kot največji trg za teme WordPress, ki ga pozna človeštvo? ThemeForest ponuja veliko tem, ki so razvrščene po funkcionalnosti, skupaj s celovito podporo. Izdelki na trgu prihajajo od drugih proizvajalcev in so skozi celoten postopek pregleda, da se zagotovi, da standardi ostajajo visoki.

2. CodeCanyon

Codecanyon

CodeCanyon je eden največjih virov vrhunskih WordPress vtičnikov. Z 3.777 vtičniki za WordPress (in še več jih dodajate vsak dan) je potencialno ključno orodje v orožju katerega koli resnega lastnika ali upravitelja spletnega mesta WordPress.

Omeniti velja, da obstajajo tudi drugi odlični viri premium vtičnikov (ljubimo FooPlugins, WPMU DEV in vtičniki Pippins). Vendar ima CodeCanyon raznolikost, ki je drugje preprosto ne boste našli.

3. Pro Plugin Directory

Pro Vtičniki vtičnikov

Vsi, ki ste porabili čas za gradnjo ali upravljanje spletnih mest v WordPressu, boste vedeli, kako težko je pridobiti spodobne premium vtičnike. Že nekaj časa obstaja potreba po kakovostni podatkovni zbirki premium vtičnikov in zdi se, da bomo morda končno našli rešitev v obliki Pro vtičnikov vtičnikov.

Imenik, ki je predstavljen pred nekaj meseci, se ponaša z več kot 150 vtičniki. Uporabniška izkušnja je impresivna in omogoča preprost prehod za tiste, ki se uporabljajo v uradni imenik WordPress. Postopek oddaje za razvijalce je preprost in omogoča hiter in enostaven pregled uporabnikov. To je vsekakor tisto, ki bo spremljal prihodnost.

Najboljši viri za strokovno pomoč pri WordPressu

4. Skodljiv

Skodljiv

Se spomnite, kdaj ste želeli narediti majhen preplet tako, da izgleda vaša domača stran, vendar niste vedeli, kako urediti kodo teme ali niste bili dovolj samozavestni? No, Skodljiv je tu, da te rešimo prav iz teh težav.

To je tržnica, kjer lahko za naloge poljubne velikosti najamete samostojne razvijalce WordPressa. Z robustnim postopkom pregleda izvajalcev je Codeable ena najzanesljivejših zunanjih izvajalcev storitev WordPress in 98,9% zaključenih projektov prejema odjemalce s petimi zvezdicami.

5. krivulja WP

WP krivulja
WP Curve je še ena storitev zunanjega izvajanja storitev WordPress. Za razliko od Codeable, WP Curve ne poganja prek tretjih oseb, ampak vodi lastno notranjo ekipo razvijalcev. Za samo 79 dolarjev na mesec bo WP Curve poskrbel za celoten nabor potreb po WordPress podpori (za 1 spletno mesto). V razdelku o pričevanju na njihovem spletnem mestu je odličen pregled vrst nalog, ki jih lahko dodelite WP Curve..

6. Envato Studio

Envato Studio
Envato Studio je še ena alternativa, pri kateri lahko zaprosite za strokovno pomoč. Za razliko od prejšnjih dveh vnosov tukaj, Envato Studio ni samo trg za WordPress. Z njim lahko najamete tudi strokovnjake za različne naloge kodiranja, vsebine, grafike, videa ali trženja. Storitve, ki jih ponuja na platformi, posamezno pregleda ekipa Envato Studio.

Ena izmed presenetljivih značilnosti te platforme je dejstvo, da se podrobnosti, kot so časi obratovanja in število dovoljenih popravkov, vnaprej odločajo med kupcem in prodajalcem. To je velika razlika od drugih platform, na katerih je takšne predmete težje pribiti.

Najboljši viri za učenje in usposabljanje

7. WP 101

WP 101
WP 101 je eden izmed pionirjev v WordPress-ovem usposabljanju in ponuja kakovostne videoposnetke o vseh osnovnih vidikih WordPress ekosistema. To ni vir, ki bi vas poučeval, kako kodirati WordPress spletno mesto, vendar je to več za blogerje in ustvarjalce vsebine, ki so novi na platformi WordPress.

Na voljo so tri vrste paketov: 30-dnevni dostop, letni dostop in možnost življenjske dobe. WP 101 je poleg tistih, ki želijo natančno prilagoditi svoje lastne WordPress veščine, uporaben tudi za profesionalne oblikovalce spletnih strani ali upravitelje, ki imajo možnost, da svoje videoposnetke na belo označijo in jih ponudijo kot dodatke strankam prek preprostega vtičnika.

8. Video posnetki za začetnike WP

Video posnetki za začetnike WP
WP začetnik je odličen vir za ljudi, ki se šele začnejo z WordPressom. Podobno kot WP 101 tudi tu vsebina verjetno ne bo vmesna. Čeprav spletno mesto ponuja uporabno vsebino v različnih oblikah – pisni članki, vodniki in glosarji – resnično izstopa video odsek. Video del je samo za člane, vendar je članstvo na srečo brezplačno.

9. Drevesnica

Hiša na drevesu

Treehouse skrbi za širše občinstvo kot prejšnja dva vpisa in je odlična rešitev za ljudi vseh ravni izkušenj, ki iščejo svojo kodirno igro. Na spletnem mestu je na voljo ogromno tem, vključno z WordPress, PHP, Ruby in razvojem aplikacij.

Treehouse moduli so neverjetno interaktivni s kvizi in nalogami, vgrajenimi kot standard, skupaj z video posnetki, prepisi in forumi. Z načrti, ki se začnejo od samo 25 dolarjev na mesec – in ogromno razpoložljivih sredstev za usposabljanje – je Treehouse zlahka eno vodilnih imen v tem prostoru.

Najboljši viri za razvijalce

10. Poizvedbene objave

Poizvedbene objave

Poizvedbene objave so bolje organizirana in prijaznejša alternativa uradnikom WordPress Codex. Razvijalci bodo v kronološkem in abecednem vrstnem redu seznamov funkcij WordPress našli veliko lažje za krmarjenje in uporabo kot njihovi uradni kolegi.

11. WP Iščite

WP Iščite

WP Iščite je kot Google, ki je specifičen za WordPress. To je prilagojeno tako, da pomaga razvijalcem pri iskanju funkcij WordPress, oznak predloge, dejanj in še več. Podobno kot v običajnih iskalnikih tudi WP Seek vključuje samodejno predlaganje in uporabnikom omogoča tudi iskanje po več ključnih besedah ​​- množično uporabno pri pisanju kode po meri ali spreminjanju elementov teme.

12. 10up inženirske najboljše prakse

10up najboljših inženirskih praks

10up je znano ime v svetu spletnega oblikovanja, inženiringa in digitalne strategije. 10up najboljše inženirske prakse so bistvenega pomena za razvijalce vseh ravni izkušenj.

Ta projekt ponuja smernice o najboljših praksah, ki jih je treba upoštevati pri vseh vidikih kodiranja, od postavitve lokalnega okolja do spopadanja s PHP, elementi oblikovanja, specifičnih funkcij za WordPress in še več.


Upamo, da vam bo naš seznam virov pomagal usmeriti v pravo smer, kar zadeva širitev nabora veščin WordPress in pomoč pri spletnih mestih. Nikoli ni bil boljši čas za sodelovanje z WordPressom in tam je veliko drugih odličnih spletnih mest, ki smo jih morali z grobo zapustiti tega seznama.

Radovedni smo slišati vaše misli. Ali že uporabljate katerega od virov, ki smo jih omenili? Ali pa imate svoje izbirnike, ki bi jih morali imeti na seznamu? Povežite se prek komentarjev in nam sporočite.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me