30 nasvetov za prihranek časa za uporabnike PowerPress Power

Uradno – smo najbolj nestrpni ljudje v zgodovini.

Po statističnem poročilu Brain se je naš povprečni čas pozornosti od leta 2000 zmanjšal z dvanajstih sekund na le osem. Če to postavimo v kontekst (in zagotovimo nekaj lahkega zabave), je povprečna doba pozornosti zlate ribice ogromnih devet sekund. Prav ljudje, ne moremo se osredotočiti na ribe.

Ne bom se pretvarjal, da sem nekako imun pred nepotrpežljivostjo, ki jo je prevzela generacija internetnih uporabnikov – prav tako sem obsedena, kako stvari narediti (in jih narediti do konca) hitro) kot naslednji fant ali gal. Jaz sem najprej klik, pomislim pozneje kakšen fant.

Glede na to sem zadnjih nekaj let poskušal najti načine, kako narediti svojo WordPress izkušnjo čim bolj racionalizirano in učinkovito. Mislim, da sem poskušal skoraj vse (čeprav bi rad, da mi v spodnjem razdelku s komentarji izkažete narobe) in zdaj bi vam rad predstavil svoje nasvete za varčevanje s časom. Uživajte!

30 nasvetov za prihranek časa za uporabnike PowerPress Power

 1. Upočasnjena vsa ta nered na armaturni plošči? Kliknite na zavihek »Možnosti zaslona« na vrhu strani in izberite meta polja, ki jih želite videti (ali ne).
 2. Enaka težava na zaslonu Nova objava / stran? Rešitev je enaka.
 3. Če še vedno ročno moderirate komentarje, prenehajte – življenjska doba je prekratka. Namestite in aktivirajte Akismet za najboljšo zaščito pred neželeno pošto, nato počistite potrditvena polja »E-poštno sporočilo mi, kadar kdo objavi komentar«, »Administrator mora vedno odobriti komentar« in »Avtor komentarja mora imeti predhodno odobren komentar« na zaslonu Nastavitve> Razprava.
 4. Ste se znebili teh nadležnih sporočil? Preprosto preverite nove komentarje vsakič, ko se prijavite v WordPress prek zavihka Comments na stranski vrstici. Ali še bolje, olajšajte upravljanje komentarjev, tako da na nadzorno ploščo dodate meta polje “Zadnji komentarji”. Zdaj lahko na komentar odgovarjate takoj, ko se prijavite.
 5. Ali uporabljate priljubljeno aplikacijo Click to Tweet, da v svoje objave in strani vstavite vnaprej naseljene tvite? Prihranite si celoten čas s pomočjo vtičnika Easy Tweet Embed:
 6. Namesto da kliknete spustni meni v urejevalniku besedila, da vsakič izberete glave, uporabite naslednjo preprosto bližnjico na tipkovnici: Ctrl + Num (1-6) (PC) ali Cmd + Num (1-6) Mac.
 7. Če govorimo o bližnjicah na tipkovnici, je ustvarjanje povezave tako preprosto, kot če pritisnete Ctrl + Shift + A (PC) ali Opt + Shift + A (Mac).
 8. Želite še naprej promovirati svoje stare objave na Twitterju, vendar ne želite, da jih vsak dan posvetite tvitu? Namestite in aktivirajte vtičnik Evergreen Post Tweeter in on bo opravil delo za vas.
 9. Ali morate zamenjati povezavo ali določeno besedo ali besedno zvezo v več objavah? Ročna ročna obdelava lahko traja veliko časa ali pa uporabite Iščite in zamenjajte vtičnik in ga opravite v samo nekaj sekundah.
 10. Povezava interno? Namesto da na zaslonu »Vstavi / uredi povezavo« vpišete celoten URL, samo vnesite naslov po zadnja poševnica na imenu domene:

Krajši URL-ji

 1. Ste obtičali za nove vsebinske ideje? Namestite Relevanssi poiščite vtičnik in preverite dnevnik User Searches, da ugotovite, kaj želijo prebrati vaši obiskovalci.
 2. Skrbi vas, da je vaše spletno mesto preplavljeno s prekinjenimi povezavami, vendar jih ne veste, kako jih najti? Namestite in aktivirajte Preverjena povezava in avtomatizirati postopek.
 3. Ali se redno ukvarjate z datotekami PHP teme? Hitro ugotovite, katere datoteke PHP prikazujejo katere strani na vašem spletnem mestu Kaj datoteka vključiti.
 4. Ali želite vzdrževati čisto hišo? Z vstavitvijo trajne odstranitve objav in strani iz mape Trash samodejno odstranite definiraj („EMPTY_TRASH_DAYS“, 10); v datoteko wp-config.php (kjer je 10 število dni med posameznimi praznimi)
 5. Če želite povečati hitrost nalaganja svojega spletnega mesta, potem oglejte si W3 Skupaj predpomnilnik.
 6. Ali pogosto ustvarjate nova spletna mesta WordPress z enakimi privzetimi nastavitvami in vtičniki? Namesto da nastavite isto spletno mesto vsakič, uporabite funkcijo kloniranja spletnega mesta ManageWP in to storite samo enkrat.
 7. Ko že govorimo ManageWP, če imate več spletnih mest v programu WordPress, si morate zgrabiti račun, če želite uporabiti funkcijo posodabljanja z enim klikom (tj. posodobiti vse teme in vtičnike na vseh spletnih mestih, ki jih imate v enem kliku).
 8. Če ManageWP ni za vas (ali če imate samo eno spletno mesto), boste morda raje Plugin Central – omogoča hitrejšo namestitev in posodobitev vtičnikov.
 9. Ali pa se želite v celoti odpraviti z upravljavsko stranjo WordPress-a. V tem primeru si oglejte WPEngine (imamo ga radi).
 10. Ali želite paziti na svojo analitiko, vendar veste, da traja dragocen čas? Namestite Jetpack in aktivirate statistični modul WordPress.com in lahko sledite osnovnim analitičnim podatkom na nadzorni plošči WordPress:

WordPress.com Statistika

 1. Ko govorite o Jetpacku, uporabite njegov modul Publicize za avtomatizacijo promocije vaših novih objav prek Facebooka in Twitterja.
 2. Ali ste twitter? Prihranite si čas in WordPress samodejno ustvari povezave do uporabniških imen Twitterja v svojih objavah in straneh s to kodo.
 3. Ali porabite veliko časa za prenos slik iz Googlovih všečkov in Compfight-a, samo da jih naložite na svoje spletno mesto? Drastično poenostavite postopek z uvozom slik v WordPress neposredno iz prvotnega URL-ja s pomočjo vtičnika Grab & Save.
 4. Na podobno temo olajšajte vstavljanje novih slik v objave in strani z vtičnikom Hitrejša slika vstavi.
 5. Ti potreba varnostne kopije, vendar ne potrebujete bolečine v dodatku brez ritkov, zaradi česar je postopek potencialno zapleten in nezanesljiv. Za brezhibno varnostno kopiranje in obnovitev s sistemom razdelite le 5 USD na mesec VaultPress:

VaultPress

 1. Vnašanje oznak ALT in naslova na vsaki sliki, ki jo naložite, je boleče. Avtomatizirajte postopek s SEO Friendly Images.
 2. Ali morate z WordPressom ustvariti povezave za preusmerjanje (npr. Za prikrivanje partnerskih povezav)? Namestite Precej Link Lite in to storite naravnost s svoje nadzorne plošče.
 3. S klikom gumba ustvarite zemljevid spletnega mesta XML Google XML Sitemaps vtičnik (lahko uporabite tudi Yoast SEO Funkcija spletnega mesta).
 4. Želite hitrejše nalaganje slik? Uporabi WP Smush vključiti.
 5. Želim celo hitrejše nalaganje slik, a imate radi nestisnjeno kakovost datotek PNG? Uporabi TinyPNG orodje za ustvarjanje majhnih slik s pametnim stiskanjem slik, ki je nevidno s prostim očesom.

TinyPNG

Ti si na vrsti!

V redu, priznam – nikakor ni možnosti, da sem zgoraj vključil vsak mogoč nasvet za varčevanje s WordPressom. Ampak to je tisto, kamor pridete. Pripravljen sem staviti, da naredite vsaj eno stvar, ki vam prihrani čas v WordPressu, ki ga nisem omenil zgoraj.

Zdaj je čas za skupno rabo – ne bodite sramežljivi! Sporočite nam kaj ti delajte hitreje v WordPressu v spodnjem razdelku s komentarji. Veselim se učenja novih nasvetov!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me