35+ Best Free Stock Photos Sites

35+ najboljših brezplačnih fotografij spletnih mest za WordPress

Uporaba čudovitih in privlačnih slik lahko resnično vpliva na to, kako se vaše občinstvo odziva na vašem spletnem mestu. Vsebina, ki prikazuje privlačne fotografije, dobi več branja in delitve, poveča število povratnih obiskovalcev, ki jih prejmete, in na koncu pomaga vašemu spletnemu mestu pri doseganju ciljev.

Toda iskanje fotografij delnic, ki vašemu spletnemu mestu da faktor ‘vau’, je lahko težavno. V tem članku smo sestavili seznam najboljših brezplačnih in vrhunskih spletnih fotografij. Upajmo, da bo ne glede na vaše spletno mesto WordPress nekaj tukaj.

Obstaja veliko spletnih mest z brezplačnimi fotografijami, s katerih lahko hitro in enostavno prenesete kakovostno sliko. Če ste bloger ali majhno podjetje, ki potrebuje občasno fotografijo za vsebino spletnega mesta WordPress, je morda eno od teh brezplačnih fotografij samo tisto, kar iščete.

1. Razpnite

Razpnite

Razpnite je naš najljubši vir brezplačnih fotografij (uporabljamo jih precej pogosto za objave na spletnem dnevniku). Ta spletna stran ima zbirko več kot 200.000 slik z visoko ločljivostjo, več sto jih dodate na dan. Fotografije zagotavlja skupnost več kot 41.000 fotografov, vsi pa jih lahko brezplačno uporabljajo v osebne in komercialne namene.

Unsplash ponuja možnost prijave, ustvarjanje lastnih zbirk in spremljanje priljubljenih fotografov. Pri iskanju slike lahko uporabite lastne izraze ali si ogledate že pripravljeno zbirko. Unsplash ima zanimivo in raznoliko paleto slik ter fotografijam nudi profesionalen občutek in zaključek. To orodje je vsekakor vredno preveriti.

2. Pixabay

Pixabay

Pixabay ponosni na to, da predstavljate skupnost ustvarjalcev, delite in uporabljate fotografije, ilustracije, vektorje, grafiko in videoposnetke, brez avtorskih pravic. Ponovno se licenca CC0 uporablja za vse izdane vsebine. Tako so vsi mediji brezplačni za uporabo v osebne in komercialne namene, pripisovanje pa ni potrebno.

Pixabay trenutno prikazuje nekaj več kot 1.090.000 slik in videoposnetkov. Zaradi široke palete slik je odlična izbira, ali iščete ilustracijo, vektor, fotografijo ali kaj drugega.

Pixabay uporabnike spodbuja, da se prijavijo in ustvarijo svoj račun (brezplačno). Tu lahko naložite in zaznamujete priljubljene slike, sledite drugim uporabnikom, pošiljate sporočila in še veliko več.

3. PicJumbo

Picjumbo je brezplačna fotografija, ki jo ima v lasti in vzdrževanju Viktor Hanacek. Prvotno je Viktor spletno mesto uporabljal za delitev svojih brezplačnih fotografij, a odkar je ustvaril, je Picjumbo zrasel in zdaj sprejema in deli fotografije številnih ustvarjalcev.

Trenutno je več kot 1500+ brezplačnih fotografij, vendar če želite še več, lahko nadgradite na premium račun, da boste imeli vsak mesec dostop do 30+ več fotografij. Vse fotografije so brezplačne za uporabo, razen če jih ne želite ponovno distribuirati. V tem primeru boste morali naročite se.

4. RawPixel

RawPixel Stock Photo

Morda se to ime sliši družinsko, saj je eden najboljših sodelavcev Unsplash. Toda za več raznolikosti nadaljujte z RawPixel glavno mesto. Tu boste našli brezplačne fotografije, vektorje in celo PSD-je. Njihova brezplačna zbirka vključuje skoraj 200.000 fotografij, ki jih lahko izbirate. Če pa to ni dovolj za vas, ponujajo tudi vrhunsko članstvo (ki vključuje licence za komercialno uporabo njihovih fotografij) za dodatnih 30.000+ zalog.

5. Pekseli

Pekseli

Pekseli je brezplačni vir fotografij, ki svoje slike deli pod licenco Creative Commons Zero (CC0). To pomeni, da lahko njihove slike uporabljate za osebno in komercialno uporabo. Če torej upravljate spletno podjetje, potem lahko na svojem spletnem mestu WordPress uporabite slike Pexelsov, ne da bi vam bilo treba pripisovati spletnemu mestu ali fotografu.

Pexels trenutno ponuja več kot 30.000 brezplačnih slik. Plus je 3000 dodanih več na mesečno. Prosto kopirajte, spreminjate in razširjajte te čudovite slike. Slike so na voljo v različnih velikostih za prenos in po velikosti po meri, odvisno od vaših potreb.

6. PikWizard

pikwizard brezplačne fotografije z visoko ločljivostjo wpexplorer.png

PikWizard je odlično spletno mesto za brezplačne fotografije z več kot 100.000 popolnoma brezplačnimi slikami. Več kot 20.000 teh fotografij je ekskluzivno zanje.

PikWizard se ponaša z brezplačnimi slikami ljudi – nekaj, kar je navadno redko na spletnih mestih brezplačnih fotografij. Poiščite ključne besede, kot so »pisarna« ali »sestanek«, in videli boste kakovost fotografij delnic, ki jih ponuja PikWizard!

7. Best Stock Photo Free

najboljše slike brezplačne fotografije z visoko ločljivostjo wpexplorer

Še ena dostojna zbirka fotografij zalog z licenco CC0 – kar pomeni, da jih lahko uporabljate v vseh svojih projektih!

8. Burst (avtor Shopify)

počil z shopify brezplačnih slik z visoko ločljivostjo wpexplorer

Shopify naredi veliko za uspeh njihovih strank. To vključuje ustvarjanje knjižnice z zbirko brezplačnih fotografij Izbruh. Slike lahko brezplačno prenesete za stranke Shopify in še več.

9. EveryPixel

brezplačne fotografije z visoko ločljivostjo vsaki slikovni sliki wpexplorer

EveryPixel je iskalnik zalog fotografij, ki lahko pregleduje spletna mesta z brezplačnimi in plačanimi fotografijami – poganja AI. Rezultate iskanja lahko vedno filtrirate samo na spletnih mestih z brezplačnimi fotografijami!

10. FoodiesFeed

foodiesfeed slike z visoko ločljivostjo brezplačne fotografije wpexplorer

FoodiesFeed je samo tisto, kar bi pričakovali. Odlična, kurirana zbirka brezplačnih fotografij, povezanih s hrano.

11. FreeImages

freeimages slike visoke ločljivosti brezplačne fotografije wpexplorer

FreeImages ima dobro zbirko fotografij in vsebuje uporabne zbirke fotografij, s katerimi lahko prihranite veliko časa, če delate na povezanih projektih.

12. Brezplačne fotografije

brezplačne fotografije.cc z visoko ločljivostjo brezplačne fotografije wpexplorer

Brezplačne fotografije ponuja veliko zbirko brezplačnih fotografij, ki so združene v skupno 100 kategorij. Obstaja celo spletni urejevalnik fotografij.

13. FreeStocks

freestock.org slike z visoko ločljivostjo brezplačne fotografije wpexplorer

FreeStocks ima čudovito zbirko brezplačnih fotografij z visoko ločljivostjo, razporejenih po 7 kategorijah, in sicer. – živali, mesto in arhitektura, moda, hrana in pijača, narava, predmeti in tehnologija ter ljudje.

14. Gratizografija

brezplačne fotografije z visoko ločljivostjo slike wpexplorer

Gratizografija odlikuje odlična zbirka brezplačnih fotografij z visoko ločljivostjo iz devetih različnih kategorij.

15. IM brezplačno

im brezplačno fotografije z visoko ločljivostjo wpexplorer

Svoboden sem ponuja ročno izbrano zbirko brezplačnih fotografij z visoko ločljivostjo iz različnih kategorij, vključno z rekreacijo, B&W, okolico, mestnim slogom in še več!

16. Jay Mantri

jay mantri brezplačno fotografije z visoko ločljivostjo wpexplorer

Jay Mantri deli lepo zbirko brezplačnih fotografij z visoko ločljivostjo prek svojega bloga Tumblr pod licenco CC0.

17. Kaboom Pics

kaboom slike brezplačne fotografije z visoko ločljivostjo wpexplorer

Kaboom Pics ima fantastično zbirko originalnih fotografij z visoko ločljivostjo, ki jih lahko iščete po barvni paleti.

18. Življenje Pixa

življenje pix brez slik visoke ločljivosti wpexplorer

Življenje Pixa ima veliko galerijo brezplačnih fotografij z visoko ločljivostjo, ki so jih prispevali fotografi po vsem svetu. Možgani za to spletno stranjo, LEEROY kreativen, vodite tudi sestrsko spletno mesto Life of Vids s brezplačnimi prenosi videoposnetkov, ki so odlični za drsnike, ozadja in drugo.

19. Mali vizualci

malo vizualnih slik brezplačno visoke ločljivosti slik wpexplorer

Mali vizualci ponuja kurirano zbirko brezplačnih fotografij z visoko ločljivostjo, ki jih dostavite v mapo »Prejeto« in jih lahko naložite v arhive. Nimajo funkcije iskanja. Po ločeni opombi spletno mesto po nesrečni smrti lastnika spletnega mesta ne dodaja več novih fotografij. Fotografije še vedno ostajajo na spletu in se delijo kot poklon njegovemu trudu.

20. Magdelein

brezplačne magdeleine slike visoke ločljivosti wpexplorer

Magdeleina ponuja čudovito ročno izbrano zbirko brezplačnih fotografij z visoko ločljivostjo, zbranih v 8 kategorijah, pripisanih domeni CC0. Vsak dan dodajajo tudi eno brezplačno fotografijo!

21. Zaloga MMT

mmt slike z visoko ločljivostjo wpexplorer

MMT (The Moment Captured) ponuja brezplačne fotografije z zalog za komercialno uporabo. Fotografije so licenčne CC0, zato jih je mogoče prosto prenesti, uporabljati in prerazporediti tako za osebne kot komercialne namene. Zaradi tega je MMT odlična izbira, če iščete slike za prikaz na spletnih mestih, temah, predlogah, tiskarskem gradivu, družabnih objavah, aplikacijah ali orodjih za oblikovanje, če jih naštejete samo.

MMT-jeva vsebina obsega številne kategorije, vključno z makro fotografijo, prizori mest, naravo, delovnimi prostori in še več. Vsak teden se dodajo nove slike, v galerijah pa je razstavljena vrsta zanimivih kategorij. Aktivni blog se deli tudi na spletnem mestu.

22. Losa

fotografije brez los slike visoke ločljivosti wpexplorer

Losa ima fantastično zbirko edinstvenih brezplačnih fotografij z visoko ločljivostjo. Ponuja tono brezplačnih fotografij z izoliranimi liki in ozadji, ki so odlične za objavo na spletnem dnevniku s slikami in privlačnimi objavami v družabnih medijih. Vendar imajo licenco CC CC-ND 3.0, kar pomeni, da boste morali dati povezavo do spletnega mesta.

23. MorgueFile

morguefile brezplačne fotografije z visoko ločljivostjo wpexplorer

Čeprav nisem velik oboževalec imena, MorgueFile ima zbirko več kot 350.000 brezplačnih fotografij z visoko ločljivostjo.

24.Fotografije MyStock

mystockphotos brezplačne fotografije z visoko ločljivostjo wpexplorer

MyStockFotografije je fantastična zbirka brezplačnih fotografij z visoko ločljivostjo iz Themeisle.

25. NegativeSpace

slike negativne slike visoke ločljivosti slike wpexplorer

NegativeSpace vam omogoča dostop do odlične zbirke brezplačnih fotografij z visoko ločljivostjo pod licenco CC0 – omogoča uporabo fotografij kjer koli!

26. Pikografija

pikografija proste visoke ločljivosti fotografij wpexplorer

Pikografija odlikuje čudovita zbirka brezplačnih fotografij z visoko ločljivostjo, razporejenih v 12 kategorijah. Spadajo pod dovoljenje CC0, kar pomeni, da jih lahko uporabljate v katerem koli projektu.

27. Arhiv javne domene

Brezplačno designrush slike visoke ločljivosti wpexplorer

Arhiv javnih domen ima čudovito zbirko 200+ brezplačnih fotografij z visoko ločljivostjo, razporejenih po 14 kategorijah. Vse slike so licencirane pod CC0, kar vam omogoča uporabo v katerem koli projektu.

28. ScatterJar

posnetki brezplačno visoke ločljivosti slike wpexplorer

ScatterJar je namensko spletno mesto za brezplačne fotografije z visoko ločljivostjo za vse, kar je povezano s hrano. Imajo posebne kategorije za hrano, vključno z zelenjavo, pijačo, zelišči in začimbami in še več.

29. ShotStash

fotografije brez visoke ločljivosti fotografije wpexplorer

ShotStash odlikuje čudovita zbirka brezplačnih fotografij z visoko ločljivostjo, ki so elegantno edinstvene narave. Slike so razvrščene v 10 kategorij in pod licenco CC0.

30. SkitterPhoto

skitterphoto brezplačne fotografije z visoko ločljivostjo wpexplorer

SkitterPhoto ima čudovito zbirko brezplačnih fotografij z visoko ločljivostjo, ki so licencirana pod licenco javne domene CC0.

31. Snapwire Snaps

snapwire snaps brezplačne fotografije z visoko ločljivostjo wpexplorer

Snapwire Snaps je kurirana zbirka brezplačnih fotografij z visoko ločljivostjo fotografij po vsem svetu.

32. SplitShire

delite brezplačne fotografije z visoko ločljivostjo wpexplorer

SplitShire je samostojni projekt z 900+ brezplačnimi zalogami visoke ločljivosti, brezplačnimi za osebno in komercialno uporabo.

33. StockSnap

stocksnap.io brezplačno fotografije z visoko ločljivostjo wpexplorer

StockSnap ima sijajno zbirko brezplačnih fotografij z visoko ločljivostjo. Ima tudi zanimive funkcije, kot so trending slike in možnost razvrščanja slik po številu ogledov ali prenosov.

34. StyledStock

slike brezplačne visoke ločljivosti slike wpexplorer

StyledStock se postavijo kot žensko spletno mesto za fotografijo. Dobite dostop do izbranih brezplačnih fotografij z visoko ločljivostjo, ki so odlične za objave na spletnem dnevniku, oglase in še več.

35. SuperFamousImages

superfamousimages brezplačne fotografije z visoko ločljivostjo wpexplorer

To je stranski projekt Superfamous Studios in ima odlične brezplačne fotografije z visoko ločljivostjo, ki se osredotočajo na fotografiranje pokrajine in narave.

36.Knjižna knjižnica

slike brezplačne visoke ločljivosti slike wpexplorer

Tehnično sicer ni spletno mesto z zalogami, ThePatternLibrary ponuja čudovite vzorce, ki jih lahko brezplačno prenesete v svoj naslednji projekt.

Bonus: Najboljša spletna mesta Premium Stock

Poleg številnih spletnih strani, ki prikazujejo brezplačne fotografije, obstaja tudi širok izbor vrhunskih slik. Ta spletna mesta na splošno zagotavljajo kakovostnejše fotografije in tudi veliko večji izbor. Ponujajo tudi številne dodatne funkcije, vključno z orodji za urejanje, elementi digitalnega oblikovanja, ilustracijami, video posnetki in še veliko več.

Če ste veliko podjetje ali vaše delo zahteva, da vsakodnevno delate s slikami, mora biti prednostna naloga profesionalnih fotografij vrhunske kakovosti. Zato bi morda morali razmisliti o naročilu na spletno mesto premium slike. Oglejmo si nekaj najboljših spletnih mest, ki so na voljo.

Bigstock

Bigstock fotografije

Bigstock je spletno mesto članstva z več kot 57 milijoni fotografij, vektorjev in video posnetkov, na katere lahko izbirate. Vse kar želite, jih verjetno ima. Vse njihove fotografije so brezplačne, tako da lahko slike uporabljate za svoje podjetje po potrebi (samo dokler jih ne prodajate ali jih uporabljate kot logotip).

Bigstock ponuja dve strukturi cen: mesečne načrte z določenim številom prenosov na mesec ali alternativni kreditni načrt, kjer lahko po potrebi dopolnite in uporabite kredite. Samo izberite načrt, ki deluje za vas!

Elementi Envato

Elementi Envato

Envato Elements je vrhunska naročnina, ki zagotavlja digitalna sredstva. Envato Elements, namenjen oblikovalcem, agencijam, tržnikom in drugim strokovnjakom, zagotavlja več kot 300.000 avtorskih pravic, 33.000 grafičnih sredstev, tečajev, e-knjig in še več..

Ko se prijavite pri Envato, lahko vsak mesec v knjižnico naložite neomejeno število fotografij, vse s komercialno licenco. Poiščite fotografije po kategorijah ali po bolj specifičnih filtrih, kot so orientacija, ozadje in barva. Tako boste lažje našli pravo sliko za svoj projekt.

Envato Elements ima veliko vrednost za denar in je idealna izbira za strokovnjake, ki potrebujejo fotografije ali druge oblikovalske elemente, na pogost in velik volumen.

Adobe Stock

Adobe Stock

Adobe Stock ponuja tri mesečne premijske načrte. Z vsako od teh naročnin lahko prenesete številne osupljive in izvirne slike. Te fotografije lahko nato uporabite v tisku, predstavitvah, spletnih mestih in družbenih medijih, če naštejete nekaj možnosti. Brskajte po fotografijah dinamičnih umetnikov in tematskih galerij ali si oglejte izbor videoposnetkov, 3D-vsebin in še veliko več.

Vse slike si lahko ogledate, licencirate, dostopate in upravljate znotraj svojega Adobe Experience Cloud. Preden si naročite, si lahko ogledate fotografije z vodnimi žigi znotraj svojih modelov v Photoshop CC, Illustrator CC, Adobe aplikaciji ali katerem koli drugem orodju Adobe, da vidite, kaj najbolje deluje. Če se odločite za prijavo pri Adobeu, bodo njihove navdihujoče slike zagotovile popolno prileganje za vaš naslednji ustvarjalni projekt.

Shutterstock

Shutterstock

Shutterstock je resnično impresiven premium ponudnik slik. Z več kot 160 milijoni avtorskih pravic, vektorji, ilustracijami, ikonami, video posnetki in glasbenimi posnetki bo tu nedvomno nekaj za vas. Plus z njihovo novo Adobe vtičnik, do svojih fotografij z zalog lahko dostopate iz svojih najljubših glasnih aplikacij Creative.

Shutterstock ponuja številne naročniške načrte, ki poskrbijo za posameznike in poslovne potrebe. Shutterstock je opremljen tudi z lastnim urejevalnikom, ki ponuja pripravljene predloge za fotografije, ki jih izberete za prenos, omogoča vam prilagoditev slik, ustvarjanje diaprojekcij in še veliko več. Če iščete kakovostne, zanimive in privlačne fotografije, potem je Shutterstock rešitev za vas.

Smrt zalog

Smrt zalog

Temelji na konceptu “ko zaloge umetnikov uspevajo” Smrt zalog je vrhunsko spletno mesto s fotografijami, ki ponuja kurirane galerije, ki so jih ustvarili umetniki po vsem svetu. Vaše članstvo na spletnem mestu pomaga financirati prihodnje fotosezone, ki vključujejo naravo, modo, konceptualno umetnost, ples, nastavitve za pisarno in še veliko več.

Najboljša stvar je, da vsak mesec, ko se objavljajo nove fotografije, prihajajo z lastno zgodbo o tem, kako so nastale. Z Death to Stock ne dobivate samo fotografij, temveč celoten pregled ustvarjalnega procesa, ki sega v njihovo zasnovo in ustvarjanje. Priporočam, da se prijavite na njihovo glasilo za dostop do tedenskih brezplačnih fotografij.

Canva

platno

Canva je spletno mesto z orodjem za grafično oblikovanje, ki vključuje urejevalnik fotografij in dostop do več kot 1.500.000 brezplačnih in vrhunskih fotografij. Spletno mesto razdeli fotografije v več kategorij, kar vam pomaga hitro in enostavno najti slike, ki jih potrebujete.

To je brezplačno orodje, za prenos in uporabo brezplačnih fotografij pa se boste morali prijaviti. Plačane slike se razlikujejo po ceni, licenca, ki je priložena vsaki fotografiji, pa je odvisna od cene. Zato vedno preverite licenco, preden sliko uporabite v projektu. Na voljo je tudi mesečni naročninski načrt, Canva for Work, ki vključuje več kot 300.000 brezplačnih slik.

Zaloga, ki stene

Stock that Rocks Premium Stock Photo

Čeprav relativno nov, Zaloga, ki stene je še ena odlična možnost za vrhunske fotografije. Ponujajo različne slike, organizirane v kategorije, zbirke in / ali seje. Najboljše od vsega je, da uporabljajo dosleden stil fotografiranja. Izdelava odlične možnosti pri rebrandingu podjetja ali bloga.

Njihova knjižnica vključuje različne sobe, predmete, ljudi in še več. Članstva se začnejo le pri 17 mesecih (za 6 prenosov) morda niso najcenejša možnost, vendar so slike vredne tega. Poleg splošnega članstva trenutno ponujajo standardne, razširjene, ekskluzivne in agencijske licence za fotografije. Če želite biti edini, ki uporablja določeno sliko, ste lahko.

Končne misli na spletnih mestih z najboljšimi fotografijami

Za tiste, ki vsakodnevno delajo s slikami, vam bo naročanje na spletno mesto vrhunskih fotografij prihranilo nešteto ur iskanja spleta za pravo sliko. Vrhunsko spletno mesto bo zagotovilo iskanje in dostop do neštetih lepih in profesionalnih slik, vse z ene lokacije.

Kljub temu pa je na spletnih mestih brezplačnih slik na voljo nekaj odličnih fotografij. In zdaj imate seznam najboljših spletnih mest z brezplačnimi fotografijami! Če niste zadovoljni s fotografijami, prikazanimi na enem mestu, preprosto preverite drugo. Veselo iskanje slik!

Ali lahko priporočate katera koli druga odlična spletna mesta? V komentarjih spodaj delite svoje priljubljene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me