7 nasvetov za ustvarjanje privlačnih WordPress objav

Pridobiti pozornost vaše publike je težaven poziv, še posebej, če vaš blog vsebuje tono vsebine. Ne glede na to, ali imate izdelek za promocijo, prijavo na e-poštno glasilo, ki se mu želite pridružiti, ali pa preprosto želite, da povečate svojo bazo oboževalcev, s čimer pridobite – in ohranite – sodelovanje bralcev je najpomembnejše. Na koncu dneva si želite, da bi ljudje poslušali, kaj imate povedati. Torej, kaj počnete, ko želite pridobiti in ohraniti zanimanje obiskovalcev? Oglejte si nekaj teh nasvetov za ustvarjanje privlačnih, privlačnih in zanimivih objav v blogih WordPress.

1. Izogibajte se pretvarjanju besedila, da bi imeli bralce osredotočene

pisanje denarja

Blog ni isto kot roman – na žalost veliko novomeških blogerjev navadno pozabi na to preprosto, a pomembno dejstvo. Ko ljudje berejo objave na spletnem dnevniku, si želijo, da bi lahko brez večjih naporov blesteli po njem. Med brskanjem po internetu je večina ljudi nestrpna iskati informacije, ki jih želijo, zato mora biti vaša vsebina predstavljena tako, da lahko bralci posnetkov dobijo precej jasno predstavo o tem, kaj se dogaja hitro.

Ko sta čas in trud za bralce dejavnik, se jima ne bo zdelo, da bosta preiskovala velike kose besedila. Pomembno je, da so odstavki dobro razporejeni – (1) največ 100 besed na odstavek in (2) ločen vsak odstavek s prelomom vrstice so dobra pravila, ki jih morate upoštevati. Tako bo vaša objava lažja za branje, kar bo (upajmo!) Vaše obiskovalce dlje ohranilo na vašem spletnem mestu.

2. Dobro izkoristite točkovne točke in podštevilke, da hitro dobite svoje točke

Izogibati se trganju besedil je dobra ideja, vendar morate pogosto uporabljati točke in podštevilke. Vašim obiskovalcem morda ni treba prebrati vsake besede v vaši objavi, zato si ogledajo podštevilke in točke, da dobijo splošno predstavo o svojem sporočilu..

Krajše so vaše objave, večja je možnost, da boste lahko bralce odzvali na poziv k dejanju. Tu so lahko koristne točke metkov; z njihovo uporabo lahko učinkovito nadomestite veliko vsebine. Podnaslovi ne smejo biti tako dolgi, da bi izničili namen, prav tako pa ne smejo biti prekratki, da vaši bralci še vedno nimajo pojma o tem, kaj sledijo naslednji odstavki. Morali bi biti le dovolj dolgi in opisni, da lahko kratek pregled, kaj bo vsebovalo naslednje besedilo.

3. Uporabite vtičnik WordPress in tako naredite svojo objavo bolj zanimivo

Dodajte zanimanje z obvestili WordPress

Na voljo je na tone WordPress vtičnikov, ki jih lahko uporabljate – brezplačne ali plačane -, s katerimi lahko olajšate pozornost bralcev. Tukaj je nekaj, kar bi morda želeli razmisliti:

  • OptinMonster: O tem odličnem vtičniku ne moremo povedati dovolj dobrih stvari. Dodajte pojavno okno ali lepljivo obvestilo, da se bralci prijavijo na vaše poštne sezname.
  • FooBar: Ena najbolj priljubljenih možnosti, Foobar je super klic k dejanjem in obvestilna vrstica premium WordPress vtičnik, ki ga dodate na svoje spletno mesto. Izberite barve po meri, dodajte vrstice na stran / objavo in uporabite več kot 30 možnosti, da oblikujete popolno obvestilo.
  • NotiBar: Ta brezplačni vtičnik je samo tisto, kar morate objaviti na pomembnem obvestilu na vrhu objave. Preprosto prilepite določeno kodo v vmesnik vtičnika, nato pa se bo na vrhu prikazalo obvestilo o privlačenju pozornosti. Odlična stvar tega je, da lahko vaši bralci skrijejo vrstico, če se jim zdijo moteči, potem ko jo preberejo.
  • Obvestilna vrstica: Druga brezplačna možnost, obvestilna vrstica je zelo podobna zgornji NotiBar, vendar omogoča nekoliko več prilagodljivosti. Izberete lahko med petimi različnimi barvnimi možnostmi, da se vaše spletno mesto bolje ujema. In palica se samodejno skrije po sedmih sekundah, zaradi česar je privlačna, a ne vsiljiva.

4. Naslov je vozovnica

Pred drugim na vaši spletni strani bodo vaši bralci najprej opazili naslov vaše objave. Izkoristite to dejstvo in se prepričajte, da je naslov zanimiv. Želite, da vzbudi zanimanje bralca, da bi se z njim zavedel, da bi videl, o čem razmišlja vaša objava. Dajte dovolj informacij, da želijo vedeti več, ne pa dajati vsega.

5. Dodajte slike vsaki objavi

fotografska oprema

Vsaka objava je pomembna kot naslov in dobra vsebina, tako tudi dodajanje vabljive slike. Preveč besedila lahko čez nekaj časa postane monotono – skoraj ne glede na to, kako pisno vas zanima, – zato morate dodati kakovostno sliko, da vzbudite radovednost in bralcem sporočite, kakšna je vaša objava, ne da bi morali prebrati vsako besedo.

Predstavljajte si samo, da berete spletno stran, ki ima sliko v primerjavi s eno brez. Najverjetneje boste bolj nagnjeni k temu, da želite prelistati prvega nad drugim. Vsi dodani obiskovalci vašega spletnega dnevnika, ki jih lahko ustvari slika, so vredni dodatnih nekaj minut, potrebnih za iskanje popolne fotografije.

6. Vsako toliko pogosto spreminjajte velikost pisave

Verjetno boste slišali nasprotujoče si nasvete o velikosti, vrsti in enotnosti pisave, ki jih želite uporabljati v objavah na spletnem dnevniku. Čeprav se boste morda želeli igrati s svojo pisavo, boste verjetno ugotovili, da lahko sprememba velikosti in vrste včasih doda nekaj vizualnega zanimanja.

Vendar morate biti pri tem previdni. Preveč raznolikosti lahko dejansko postane vaša objava nejasna in zmedena, kar bo vaše bralce odvrnilo. Če želite začeti konzervativno, za naslov, podnaslove, vsebino in naslove stranske vrstice uporabite drugačno velikost in vrsto pisave. Prav tako lahko poskusite povečati velikost pisave, da izboljšate vidnost, kar vodi do višjih stopenj klikov. Seveda lahko to storite sami, vendar veliko vrhunskih tem WordPress, kot je Total, vključuje obsežne možnosti tipografije, tako da lahko s samo nekaj kliki spremenite ploščo, velikost, razmik črte in drugo.

7. Uporabite mreže za optimalno postavitev strani

Ultimate Layouts Grid & Gallery

Upravljanje postavitve strani in prikazovanje vsebine na vizualno privlačen način je lahko z uporabo omrežja veliko lažje. Postavitev omrežja je preprost način za prikaz pri objavah vaših objav na domači strani spletnega mesta, pa tudi postavitev slik in drugih zanimivih elementov. Uporaba vtičnika WordPress je preprost način, da na spletno mesto dodate mrežo, da učinkovito upravljate videz vsakega spletnega dnevnika. Tukaj je nekaj vtičnikov, ki jih lahko preverite:

  • Bistvena mreža: To je močan premium vtičnik, ki omogoča enostavno dodajanje mrež za katero koli vrsto objave. Ustvaril ThemePunch (glavni vzdušji za osupljivo drsno revolucijo)
  • USquare – Univerzalna odzivna mreža: Ta vrhunski vtičnik je zelo enostavno nastaviti in uporabljati za upravljanje svojih objav. Lahko naredite množico mrež in jim nato dodate vse, kar vam je všeč. Ko dodate določen element, ga lahko uredite tako, kot se vam zdi primerno, vključno z barvo, naslovom, opisom itd.
  • Rešetka postavitve mreže: Ta brezplačni vtičnik za postavitev omrežja WordPress ponuja vse vrste odličnih funkcij, ki vam bodo pomagale ustvariti odzivno postavitev za vaše objave. Možnosti graditelja vključujejo velikost in vrsto pisave, število predmetov, ki bodo prikazani, način razvrščanja elementov, funkcije, ki jih je treba prikazati, velikosti polja in podobno. Čeprav je plagin nadgrajena različica tega vtičnika ponuja brezplačno različico.

Bolj kot blogujete, bolj boste odkrivali nove trike trgovine, ko gre za to, da bodo vaše objave resnično izstopale; neizogibno pomaga, da obiskovalci ostanejo na vaši strani dlje. Te nasvete je vsekakor vredno poskusiti, verjetno pa sem jih nekaj pogrešal. Kaj taktika počne ti uporabljate za ustvarjanje WordPress objav, ki pritegnejo pozornost? Rada bi slišala vaše ideje, zato jih objavite v spodnjem razdelku za komentarje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me