E-poštni marketing za WordPress Plus Easy Vtičniki za začetek

E-poštni marketing za WordPress Plus Easy Vtičniki za začetek

Če preprosto uporabljate najboljše storitve za trženje e-pošte za WordPress, vas vljudno pozivamo, da se pomaknete naprej in bomo poskrbeli po vaših potrebah. Če pa želite izvedeti več o trženju po e-pošti in o tem, kako lahko delujete za vaše spletno mesto WordPress, priporočamo, da razdelite ta razdelek za posameznimi deli.

Danes se bomo naučili nekaj stvari. Dotaknili se bomo, zakaj se prodaja email email, kako lahko podvojite svoja prizadevanja in končno odkrijete najbolj priljubljene storitve trženja e-pošte za našo najljubšo platformo, dobro ole WordPress. Z drugimi besedami, dobite najboljše nasvete, storitve in vtičnike za trženje e-pošte, to je okey dokey.

Pripravljeni? Super, dajmo tango.

Zakaj trženje po e-pošti?

Trženje e-pošte preprosto vključuje bralce, ki se redno redno posodabljajo na vaš poštni seznam. Ko objavite objavo ali imate izdelek ali kaj velikega za skupno rabo, bralcem pošljete piškotke. V tem ni ničesar, le pošiljate kup e-poštnih sporočil svojim bodočim kupcem. Lazje reci, kot storiti.

Kakor koli, zakaj bi sploh razmišljali o uporabi trženja po e-pošti? Kaj naredi email marketing? Za trenutek pozabite na storitve trženja e-pošte, ali je trženje e-pošte vredno vašega časa in denarja? Kakšni so prednosti? In ali obstajajo slabosti?

Prednosti email marketinga

Najprej si oglejmo pozitivne rezultate e-poštnega trženja.

To je osebno

Povezavo in zaupanje je lažje vzpostaviti po e-pošti kot katero koli drugo obliko trženja, in ne potrebujete raketne znanosti, da bi to razširili. Za začetek pošljete e-pošto v mapo »Prejeto«, kjer lahko vzpostavite neposreden odnos s ciljno publiko.

Natančno ciljanje

Imate pogovor med seboj z nekom, ki vam je z veseljem izpolnil obrazec in potrdil njihovo naročnino. Taka oseba kaže resno zanimanje za tisto, kar ponujate. Ta oseba najverjetneje kupuje od vas, do njih pa lahko po naključju pridete po e-pošti.

Uporabniška segmentacija

E-pošta vam omogoča segmentiranje ciljne skupine. Ker so naročniki po e-pošti očitno ljudje, ki jih zanima vaše podjetje, natančno veste, kaj je všeč vsaki skupini uporabnikov. S tovrstnimi informacijami lahko ustvarite zelo ustrezne vsebine in izdelke za najboljše rezultate.

Imate svoj seznam

Vaš poštni seznam imate na način, ki ga na vaši Facebook strani ne morete imeti, recimo, všečkov. Vaš vpliv na te tretje platforme je omejen na njihove politike, kar pomeni, da lahko majhna sprememba teh politik povzroči velike izgube. Imate svoj seznam poštnih pošiljk in njegovo izjemno bogastvo vam povem. Plus družbena omrežja prihajajo in odhajajo, vendar e-pošta živi naprej.

Veliko možnosti

Nekatere storitve trženja e-pošte ponujajo neverjetne možnosti, na primer slovito funkcijo Exit-Intent v OptinMonster, ki vam omogoča, da ujamete obete, ko bodo kmalu zapustili vaše spletno mesto. Ne pozabite, da se večina ljudi, ki zapustijo vaše spletno mesto, nikoli ne vrne, toda trženje po e-pošti reši to težavo.

Trženje po e-pošti je poceni

Storitve trženja po e-pošti so dandanes precej poceni, večina pa ponuja brezplačne načrte, ki vam pomagajo, da se pripeljete po tleh. MailChimp, na primer, ponuja večno brezplačen načrt, ki omogoča pošiljanje 12k e-poštnih sporočil mesečno 2k naročnikom. Če začenjate neprofitno ali z nizkim proračunom, je to odlična novica. Navsezadnje ni pomembna le velikost, ampak kakovost vašega poštnega seznama.

Enostaven za namestitev

Nastavitev e-poštnega trženja je razmeroma enostavna, mama vam ne pomaga. Večina storitev trženja e-pošte ponuja najboljše okolje za ustvarjanje, upravljanje in pošiljanje ogromnega števila e-poštnih sporočil kadar koli. Ponujajo oblikovalce obrazcev za povleci in spusti in novice, ki dajejo toliko moči v vaše roke.

Analytics

Z obrazci za prijavo in anketami lahko zberete veliko informacij o svojih možnostih. Ne potrebujemo vas, da vam povemo, kako dragoceni so ti podatki. Poleg tega lahko preprosto sledite svojim e-poštnim sporočilom, kar pomeni, da natančno veste, kaj deluje in kaj ne. Poročila lahko prenesete celo kadar koli in podobno.

Prihrani čas

Prvič, nastavitev storitev e-poštnega trženja je hitra. Samo izpolnite kratek obrazec in pritisnite gumb za oddajo, in dobro ste. Drugič, lahko v eni uri ustvarite e-poštno tržno sporočilo in ga v nekaj minutah pošljete celotnemu svetu. Vaša konkurenca ne bo videla, da prihajate.

A / B testiranje

Večina storitev e-poštnega marketinga vam ponuja A / B teste, ki preprosto vključujejo pošiljanje dveh različic e-poštnega sporočila vašim potencialnim in merjenje njihovega odziva na vsako. Pridobivanje povratnih informacij s pomočjo e-pošte je takojšnje, kar pomeni, da lahko v tržnem sporočilu v največji možni čas vnesete spremembe v realnem času.

Slabosti trženja e-pošte

Zdaj pa za slabost. Tako super, kot je lahko trženje e-pošte, lahko imate nekaj pomislekov.

Zanesljivost

Medtem ko ima e-pošta visoke stopnje konverzije, na žalost prejemniki izbrišejo vašo e-pošto pred branjem. Daj no, verjetno tudi ti počneš isto, kar s marketinškimi podjetji redno preplavljajo mapo »Prejeto«. No, ne bi smeli skrbeti povprečna odprta stopnja e-pošte je 25%.

Nezaželena pošta

Uporaba storitve množičnega trženja e-pošte pomeni, da se bo vaš dobronamerni in zakoniti e-poštni naslov lahko končal v mapi z neželeno pošto, kjer se skrči in umre. Če se soočate s to težavo, lahko potencialnim svetujete, da dodajo svoj e-poštni naslov v svoj imenik.

Kako super zaračunati oglaševalsko akcijo za trženje e-pošte

Dogaja se, da smo precej zasedeni. Mislim, pošljemo preveč e-poštnih sporočil vsak posamezen dan. Po besedah ​​Mashable je netizen po vsem svetu pošlje več kot 145 milijard e-poštnih sporočil na dan! To je osupljiva številka, od koder stojim. Res je vrtoglava številka, saj nas je približno 7 milijard.

145 milijard e-poštnih sporočil na dan ?! Če se sprašujete, kako boste izstopali v tej konkurenci, je naslednji razdelek namenjen samo vam.

Pridobite pravo storitev trženja e-pošte

Samoumevno je, da če boste morali izstopati, potrebujete najboljše storitve trženja e-pošte. Storitev trženja po e-pošti, ki jo izberete, je odvisna od vaših osebnih želja, vendar je tukaj nekaj kazalcev, ne glede na to.

Paziti je treba na kakovost podpore, lastnosti, cene, dober uspeh in preprosto uporabo. Kot smo že rekli, so tudi vaše potrebe pomembne. Če imate na primer majhen seznam, morda nekaj sto naročnikov, je bolje, da imate storitev, ki ponuja brezplačen načrt.

Napišite odlične naslove

Ne glede na to, na kar ste navajeni, naslovi v kateri koli publikaciji, ne samo po e-pošti, igrajo eno vlogo in samo eno vlogo. Tržniki uporabljajo naslove, da pritegnejo pozornost, in praksa se uporablja že od nekdaj. Na primer, vzemite časopisni časopis, naslovnice pritegnejo pozornost mimoidočih.

V marketinškem govoru ustvarite naslove, ki povečajo odprtost e-pošte. Ustvarite naslove, za katere bodo pričakovali, da se bodo odprla, tako kot ste svojim najbolj priljubljenim objavam dali najboljše naslove. Naj bo naslov jasen, jedrnat in nejasen – vrsta nejasnih, ki sproži radovednost.

Dodajte poziv k akciji (CTA)

Če že govorimo o jasnosti, bi morali razmisliti tudi o tem, da bi svojim e-poštnim sporočilom dodali jasne in ustrezne CTA, kar bo potencial še povečalo za prodajni tok. Ne glede na to, ali potrebujete naročnika, da se vrnete na vaše spletno mesto, sodelujete v natečaju, kupite nekaj svojih čudovitih stvari ali storite karkoli drugega, CTA je najboljša priložnost, da sklenete pogodbo.

CTA lahko celo povežete s posebno ciljno stranjo samo zato, ker so tukaj možnosti neskončne. Po besedah ​​Matt Carterja iz Unbounce, “Čim jasnejša je CTA, tem večja je verjetnost, da bo vaš naročnik pognal nadaljnji prodajni tok.”

Vaše obrazce za prijavo strateško postavite

Za to je kriva večina začetnikov. Če svojih obrazcev ne postavite strateško, boste zlato gosico težko zajeli, kolikor gre za trženje po e-pošti. Z neštetimi metodami integracije, vključno z množico vtičnikov za e-poštni marketing za WordPress, imate na voljo orodja.

Znani so pojavni obrazci za prijavo, ki sprožijo, ko obiskovalec zapusti vaše spletno mesto. To je vsiljivo, vendar precej učinkovito z uporabniki, ki poročajo o povečanju stopnje konverzije po e-pošti do 469%. OptinMonster je ena izmed vodilnih storitev trženja e-pošte, ki ponuja to funkcijo Exit-Intent med drugimi možnostmi za prijavo.

Prilagodite svoj e-poštni naslov

Niste bot in niste tudi naročniki. Prizadevanja za trženje e-pošte lahko povečate s prilagoditvijo svojih sporočil. Po Robertu Cialdiniju je fant zadaj Šest načel vpliva, ljudje bolj verjetno kupujejo od vas, če vam je všeč.

Tako kot uporabljate neverjetno zasnovo spletnega mesta in ciljno usmerjeno vsebino, da neposredno govorite svojim spletnim obiskovalcem, si prizadevajte, da prilagodite vsa sporočila, ki jih pošljete svojim naročnikom. Ker veste, kdo so vaši naročniki, in stvari, ki so jim všeč, lahko pišete prilagojena e-poštna sporočila, ki najbolj vplivajo.

Primer: Nekoč sem naročnike prosil, naj omenjajo svojo največjo bolečino, ko so se prijavili, in bil sem prijetno presenečen z odzivi, še bolj pa s povratnimi informacijami, ki sem jih zlahka zbral. Nato sem napisal e-poštna sporočila, ki so naslavljala tiste bolečinske točke in ugibate, kaj se je zgodilo z mojimi odprtimi cenami ��

Iste povratne informacije sem uporabil za ponovno oblikovanje mojega spletnega mesta, pa tudi vsebine, in desetkrat povečal konverzije.

Zmešajte vsebino e-pošte

Ne morete tvegati, da bi prišli v poštev kot neželeni moški, ki bi želeli dobro zaslužiti, čeprav bi to pomenilo bombardiranje naročnikov s ponudbami, ponudbami in več ponudbami. To je tisto, kar je ključnega pomena, da imamo dobro premišljeno strategijo trženja e-pošte, ki bo obveščala o celotnem trženjskem procesu.

Če to ni smiselno, si le prizadevajte za pisanje veliko informativnih e-poštnih sporočil z občasnimi omembe izdelka. Vaša e-poštna sporočila naj bodo razširitev vsebine na vašem spletnem mestu, vendar še bolje. Ponudba velike vrednosti prek e-poštnih sporočil bo povečala vaše odprte tečaje in na koncu tudi vaše menjalne tečaje. Prav tako boste imeli večje možnosti, da se izognete mapi z neželeno pošto.

Preizkusite, izperite in ponovite

Na koncu dneva vedno ne pozabite preizkusiti svojih metod, s katerimi si lahko s prstom ogledate, kaj deluje in kaj ne. Na ta način lahko izsledite težave, ki rešijo življenje iz e-poštnega trženja. Očitno se želite držati zadev, ki delujejo, in zakopati vse, kar ni.

Zdaj, ko imate namige, ki jih boste morali usmeriti v strategijo e-poštnega trženja naprej, kako je z iskanjem najboljših storitev e-marketinga za WordPress?

5 Priljubljene storitve trženja e-pošte za WordPress

Naslednje storitve trženja e-pošte delujejo z WordPressom. To samo pomeni, da obstaja nešteto vtičnikov WordPress, ki vam omogočajo, da v nekaj minutah integrirate katero koli od teh storitev s svojim spletnim mestom. Začnemo z mojo osebno najljubšo.

MailChimp

najboljše storitve trženja e-pošte za WordPress MailChimp

MailChimp je med najboljšimi e-poštnimi storitvami, ki jih denar lahko kupi. Iz letnega poročila za leto 2016 so uporabniki MailChimpa samo tisto leto poslali več kot 245 milijard e-poštnih sporočil. Če uporablja ves svet, MailChimp milijonom uporabnikov WordPressa olajša pošiljanje večjih sporočil z obsežnim naborom orodij.

Omenjena orodja vam pomagajo sestaviti e-poštno trženjsko kampanjo od vsepovsod. Ustvarjanje seznama poštnih sporočil je preprosto kot pita, več oblik obrazcev pa je le en klik stran. Ponujajo cel kup funkcij in integracij. Na primer, lahko pošljete samodejna sporočila obiskovalcem, ki zapustijo vozičke itd.

In še več …

Na voljo so podrobna poročila za merjenje vpliva vaših oglaševalskih akcij na naročnike. Toliko se lahko naučite iz teh poročil in jih celo izvozite ali naložite za nadaljnje reference in potomstvo. Na primer vidite dejavnost družabnih medijev, sledite povezavam, preverjate pogovore in še veliko več.

Samo vedite, da bomo potrebovali objavo te globine in dolžine, da bomo pregledali vse, kar MailChimp ponuja za cene, ki jih je mogoče vrniti. Če MailChimp zveni kot storitev e-poštnega trženja, ki jo potrebujete, podjetje ponuja tri cenovne načrte:

  • Forever Free načrt z do 2000 naročniki in 12k e-poštnih sporočil na mesec
  • Rastoči poslovni načrt, ki se začne pri 10 dolarjev na mesec in
  • Super močan načrt Pro Marketer, ki se začne pri 199 USD na mesec za težkega pošiljatelja e-pošte

Vedno izberite načrt, ki deluje za vaše podjetje. MailChimp omogoča pošiljanje e-pošte z »lastnih strežnikov« z urejanjem zapisov DNS, pri čemer podrobno določite podrobnosti o ekipi za podporo. Z drugimi besedami, e-poštna sporočila prihajajo iz vaše domene namesto s strežniki MailChimp.

MailChimp lahko vedno integrirate s svojim WordPress spletnim mestom na kateri koli način, ki je na voljo na nadzorni plošči, vendar to pomeni, da se morate dotakniti kode. Da se temu izognemo, bomo MailChimp integrirali z WordPressom s pomočjo vtičnika.

Pridobite MailChimp

MailChimp za WordPress

MailChimp za WordPress

Samo, da bi ga dobili tam, bi rad izjavil, da MailChimp za WordPress ni povezan s storitvijo MailChimp. Vtičnik MailChimp za WordPress je zamisel Dannyja van Kootena, Ibericode, Lapa in Harisha Chouhana.

Omogoča vam povezavo spletnega mesta WordPress na vaš poštni seznam MailChimp. Poleg tega je priložen ustvarjalec obrazcev, ki ga lahko najbolje uporabite, če ste dobro seznanjeni s HTML in CSS. Z nekaj popravki lahko ustvarite poljubno obliko.

Poleg tega je vtičnik enostavno namestiti, saj je vse, kar potrebujete, ključ API, ki ga je enostavno dobiti. MailChimp za WordPress se brezhibno integrira z neverjetnimi razširitvami in vtičniki, kot so MailChimp reCAPTCHA, WPBruiser, WooCommerce, kontaktni obrazec 7, BuddyPress, MemberPress in Easy Digital Downloads, če jih omenimo le nekaj. Vtičnik lahko dodatno vključite s komentarji WP in registracijskimi obrazci.

Brezplačni vtičnik MailChimp za WordPress lahko priklopite z brezplačnim načrtom MailChimp in imate popolno rešitev za trženje e-pošte v manj kot 10 minutah.

Prenesite MailChimp za WordPress

Stalni stik

Stalni stik

Stalni stik vas začne s 60-dnevno brezplačno preskusno različico, ki omogoča pošiljanje neomejenih sporočil 100 naročnikom. To je idealno za majhno vzorčno občinstvo, kot so na primer preizkuševalci mobilnih aplikacij ali majhne fokusne skupine. To je tudi najpreprostejša namestitev in zagon – prvo e-poštno sporočilo sem poslal v 3 korakih, ki se mi zdijo. Bilo je tako enostavno.

Nadgraditi boste morali načrt e-pošte ali Email Plus, ki stane med 20 in 295 dolarjev na mesec, odvisno od števila naročnikov. 295 dolarjev je za 50.000 stikov z 2 GB spletnega pomnilnika, neomejeno število oglaševalskih akcij, kuponov, anket, promocijo dogodkov, poročanje in samodejne odzive.

Druge pomembne funkcije …

… Vključujejo orodja za oblikovanje seznamov, upravljanje stikov, brezplačno izobraževanje, super podporo, arhive in tako naprej. Nato sem videl že izdelane predloge! Kakšna ogromna zbirka čudovitih e-poštnih predlog. Resno je, da je spletna stran Constant Contact narejena za majhno podjetje.

Stalni stik je idealna rešitev, če se želite izogniti pretiranemu in vsiljivemu v prid minimalizma. Za razliko od večine storitev trženja po e-pošti je Constant Contact popolnoma odpovedan. Užival sem v čisti postavitvi in ​​domačem počutju. Obstaja kodiranje po meri, vendar ustvarjalec e-pošte Drag & Drop zmaga, tako da.

Na začetku sem se skoraj odpravila s konstantnim stikom, a nadaljnje preiskave zdaj potrjujejo, da bi si mnoge storitve e-poštnega marketinga pri teh fantih lahko izposodile list. E-poštna storitev tega kalibra potrebuje ustrezen vtičnik WordPress.

PRIDOBITE STALNI KONTAKT

Obrazci za stalne stike preko MailMunch-a

Obrazci za stalne stike s programom MailMunch - WordPress Vtičniki

… In dan se shrani. MailMunch, avtor tega vtičnika, je podjetje, ki poenostavlja trženje e-pošte z osredotočanjem na pridobivanje strank in ustvarjanje potencialnih strank. Ta vtičnik za trženje po e-pošti je vrhunec ur trdega dela, Liz Gannes in opreme za e-poštno trženje, ki ponuja vznemirljive funkcije za nizke cene.

Ta vtičnik za WordPress, tako kot stalni stik, je podcenjen. Sam sem bil pristranski, dokler nisem preveril razpoložljivih funkcij. Če želite ohraniti svoj apetit in se lotiti stvari, lahko iz tega sveta sestavite prijavne obrazce, in sicer s 5 vrstami obrazcev, približno 20 privlačnimi temami, neštetimi polji obrazcev in oblikovalcem obrazcev, ki sprejema HTML po meri.

Najboljše lastnosti so seveda zaklenjene v premijskih načrtih, ki se začnejo pri 6,30 dolarja na mesec. Potrebovali boste načrt agencije, da boste uživali v celotnem naboru funkcij, ki stane 34,30 USD na mesec. Prosti načrt ima dve popolnoma prilagodljivi temi in osnovne funkcije, ki jih potrebujete za začetek zbiranja e-poštnih sporočil.

Nastavitev celotne stvari je preprosta, končali boste čez nekaj minut. Vsi obrazci, ki jih ustvarite s pomočjo tega vtičnika, (vedel bi, preizkusil sem) in uporabnike naročijo na kateri koli seznam stalnih stikov, ki ga želite. Če stik že obstaja, vtičnik samodejno posodobi naročnika.

Resnično, potrebovali bi celoten pregled, da bomo zajeli vse druge funkcije, ki jih nismo omenjali, vključno z milostnim uporabniškim vmesnikom, podrobno analitiko, samodejnimi odzivniki in intuitivnim ustvarjalcem e-pošte. Preprosto povedano, Constant Contact in ta vtič za generiranje svinca gresta skupaj kot kruh in maslo.

Povezani: Imajo drugi vtičnik, the Vtičnik MailMunch WordPress ki se na podoben način povezuje s stalnim stikom.

Prenesite obrazce za stalne stike s programom MailMunch

AWeber

najboljše storitve trženja e-pošte za WordPress AWeber

El numero dos na našem seznamu je danes AWeber, priljubljena e-poštna marketinška storitev, ki obstaja že od leta 1998. Njihovo temeljno poslanstvo je in še vedno je pomagati “… malim podjetjem in podjetnikom pri ustvarjanju in pošiljanju e-poštnih sporočil, ki jih imajo ljudje radi …”, da bi “… povežite se z [omenjenimi ljudmi] na načine, ki širijo njihovo poslovanje. “

Kar zadeva storitve e-poštnega trženja, ima AWeber že dolgo ugled pri zagotavljanju storitev vrhunske kakovosti po ceni, ki ustreza vsem ljudem. Služijo več sto tisoč prodajalcev iz vseh življenjskih slojev, kar pomeni, da ste v odlični družbi.

AWeber v oddelku za funkcije pomeni resne posle. Na voljo je z lepotami, kot so samodejni odzivi, množica predlog e-poštnih sporočil, podrobna analitika, odlična podpora strankam, enostaven za uporabo oblikovalca obrazcev, integracija družbenih medijev, mobilna aplikacija, urejevalnik povleci in spusti, segmentacija naročnikov in seznam se nadaljuje.

Integriranje AWeberja je zelo enostavno, in po zaslugi izvrstnega vtičnika, znanega kot Hustle, lahko to storite v manj kot 5 minutah. To je prav, ker se za kaj ne bi smeli skrbeti; ponujajo vam 30-dnevno brezplačno preizkusno različico. Načrti se gibljejo med 19 do 149 dolarjev na mesec, čeprav lahko načrt po meri dobite samo za vaše potrebe.

Pridobite AWeber

Hustle

Hustle - Pop Ups Drsni vnosi in E-pošta za optimizacijo - Vtičniki vtičnikov - WordPress

Vrhunski vtičnik za trženje e-pošte za WordPress, Hustle vam pomaga, da vključite ne samo AWeber, temveč tudi MailChimp in osem drugih storitev trženja e-pošte. Vse to počnete z enostavno uporabo skrbniške nadzorne plošče, ki je polna najboljših možnosti. Spet potrebujete ključ API, kar je enostavno … saj veste, kako gre.

Z integracijo e-poštnih storitev v preteklosti lahko prosto oblikujete obrazce za prijavo po svojih željah, kaj s štirimi vnaprej določenimi slogi, neomejenimi barvami, dodatnimi polji, obrobami, oblikami in animiranimi ikonami. Če želite preizkusiti svoje oblikovalske kotle, ima Hustle tudi možnost CSS po meri.

Zadnji korak vključuje prilagajanje, kako se obrazci za prijavo pojavljajo in obnašajo na vašem spletnem mestu. Obrazec lahko dodate kjer koli na svojem spletnem mestu s pomočjo kratke kode. Poleg tega lahko po vsebini dodate obrazce ali ustvarite pojavne in drsne obrazce za povečanje naročnin. Interaktivnost te stvari!

Hustle by WPMU DEV z več kot 70.000 aktivnimi namestitvami deluje po številnih standardih. Prijavite se na AWeber in se pridružite Hustleu, da začnete svojo email marketinško kampanjo že danes. Prej začnete bolje.

Prenesi Hustle

Mad Mimi

Mad Mimi Email Marketing Ustvari pošiljanje in sledenje e-poštnih bilten HTML

Mad Mimi je čudovit ESP s popolnoma edinstvenim pristopom k email marketingu. Toda tudi z množico funkcij vam fantje vse olajšajo. V Mad Mimi sem vodil seznam poštnih sporočil in se ne morem pritoževati. Ta zelo zmogljiva storitev ima privlačnost mobilne aplikacije.

Vse od prijave, ustvarjanja obrazcev in e-poštnih sporočil ter povezovanja s svojimi naročniki je tako enostavno kot A, B, C. Izdelovalec obrazcev je osupljiv, z vsemi funkcijami, ki jih potrebujete za ustvarjanje čudovitih novic, ne glede na priložnost ali letni čas. Obrazce lahko celo dodate na svojo Facebook stran brezplačno!

Seveda imajo večno brezplačen načrt, ki vam omogoča shranjevanje 100 stikov in pošiljanje neomejenih e-poštnih sporočil. Pro načrti stanejo med 10 in 369 dolarjev na mesec, odvisno od vaših potreb. Vsak načrt ima osupljiv seznam funkcij, s katerimi se boste lahko v hipu postavili na delo.

Nadzorna plošča skrbnika je z veseljem delati. Privoščite si oblikovalsko izkušnjo iz tega sveta s čudovitim ustvarjalcem povleci in spusti, vključi svoje promocije v družbene medije, ustvari RSS vire in upravljaj svoje občinstvo kot šef z Mad Mimi. Izvozite svoje sezname enostavno, če želite premikati stvari in podobno.

Mad Mimi je ena največjih storitev e-poštnega trženja, zato jo moramo povezati z enim najboljših vtičnikov za WordPress.

Zgreši se Mimi

Uspešno vodi

Thrive vodi najboljši vtičnik za gradnjo seznamov za WordPress

Vrhunski vtičnik za gradnjo seznama za WordPress, Thrive Leads ima 30-dnevno garancijo za delovanje. To pomeni, da če vam ni všeč Thrive Leads v 30 dneh, lahko prosite za denar. Tako je, ne ponujajo brezplačne različice. Članstvo Thrive stane le 19 dolarjev na mesec in vključuje neomejeno licenco za spletno stran in vse izdelke ThriveThemes..

Ponujajo še tri enkratne načrte. Lahko pridobite licenco za eno mesto, ki stane 67 dolarjev, 5-mestno licenco 97 dolarjev ali 15-mestni licenčni paket za 147 dolarjev. Izbira je tu odvisna od vaših potreb, čeprav se Thrive Članstvo sliši bolje.

Še en odličen dodatek Thrive Leads. Prav zato priporočam Thrive Teme vsem kot rešitev na enem mestu za njihovo spletno trženje. Še enkrat hvala Shane! – Gary Kaminski

Seznam funkcij se razteza od tu do Lune in nazaj. Govorimo o stvareh, kot so SmartExit +, SmartLinks, A / B testiranje, čudovite animacije, lasersko ostro ciljanje, sprožilci, ki temeljijo na interakciji, vsaka vrsta obrazca, neverjetna poročila in nešteto integracij s priljubljenimi storitvami za trženje e-pošte, vključno z Mad Mimi.

Povežite se s podjetjem Mad Mimi ali skoraj s katero koli storitev trženja e-pošte in imate zmogljivo rešitev za sestavljanje seznama za vaše podjetje, ne glede na to, ali ste začetnik, profesionalec, agencija ali velika korporacija. Ne, res, ne bo vam treba drugam.

Pridobite uspešnost

GetResponse

Programska oprema za trženje e-pošte GetResponse

Zadnji del je GetResponse, ki je na našem seznamu zadnji, a vsekakor ne glede na lastnosti in uporabnost. Takoj lahko začnete s 30-dnevno brezplačno preizkusno različico, kreditna kartica ni potrebna. Po prijavi, ki vključuje preverjanje SMS, prispete do prijetne nadzorne plošče.

Tukaj lahko izberete, da dodate stike, sestavite obrazec ali ustvarite glasilo. Samo trije gumbi, kar je daleč od obsežnega seznama funkcij, tem in možnosti, po katerih je GetResponse najbolj znan. Na primer, lahko kopirate in prilepite, nalagate ali uvozite svoje stike iz storitev tretjih oseb, kot so Google Dokumenti, SalesForce in tako naprej.

Izdelovalec obrazcev izstreli vse druge storitve e-poštnega marketinga iz vode! Kar naprej sem se pomikal navzdol, kar se mi je zdelo nemogoče število čudovitih tem v več kategorijah in oblikah. Obrazce za Facebook kampanjo lahko ustvarite prav tako enostavno, kot lahko ustvarite obrazec za prijavo stranske vrstice.

getresponse-newsletter-builder

GetResponse Newsletter Builder ��

To še ni konec. Oblikovalec obrazcev ima funkcijo Color Magic, ki uvaža barve vašega spletnega mesta, da jih poljubno prilagodite in uporabite na obrazcih. Na razpolago imate 7 programov za seznam programov za fiksno vrstico, prenos, izhodno okno, pomikanje, tresenje, slikovno polje in vpisovanje obrazcev.

Obrazce lahko hitro sestavite z navadnim urejevalnikom HTML in z vsemi integracijskimi paketi GetResponse najverjetneje ne boste potrebovali vtičnika. Med drugim lahko svoje obrazce povežete s svojim WordPress spletnim mestom, trgovino WooCommerce in Facebook strani.

V oddelku za glasila lahko uporabite povleci in spusti ali navaden graditelj HTML, da poberete e-poštna sporočila, ki prinesejo dober udarec. Izdelovalec za povleci in spuščanje ponuja milijon in en predlog za glasilo in več funkcij, kot jih boste kdaj potrebovali.

Pridobite GetResponse

Obrazci za stike s strani WPForms

Kontaktni obrazec s strani WPForms - Build Drop Form Builder za WordPress - WordPress Vtičniki

GetResponse bomo povezali s kontaktnimi obrazci podjetja WPForms, saj je slednja enostavna, a vsestranska mojstrovina tako kot prva. Na prvi pogled boste morda lahko zavrnili ta vtičnik in tudi GetResponse, a ko enkrat pridete skozi vrata, vam ga dobrote pometejo z nog..

Obrazci stikov podjetja WPForms imajo v času pisanja več kot 90 tisoč aktivnih namestitev. Preprosto namestite in aktivirajte vtičnik na svojem spletnem mestu. Nato morate ustvariti obrazec. Tu se začne navdušenje. Vtičnik je opremljen z intuitivnim gradnikom povleci in spusti, ki poenostavi celoten postopek oblikovanja.

In ali je oblikovalec obrazcev obremenjen s funkcijami ali kaj? Že veliko število možnosti, ki so na voljo v brezplačni različici, vas bo zavrtelo. Za integracijo s svojim seznamom GetResponse boste potrebovali različico 99 $ pro. Brezplačna različica omogoča povezavo samo s stalnim stikom.

Z vsemi funkcijami, ki jih dobite, vključno z integracijo s plačilnimi prehodi, različica Contact Forms by WPForms Pro navsezadnje ne zveni tako slabo. Načrti se začnejo pri slabih 39 dolarjih letno, vendar ne pozabite, da GetResponse prihaja z mnogimi drugimi integracijami.

Prenesite obrazce za stike s strani WPForms

Bonus: Ninja Popups za WordPress

Pojavne skupine Ninja za WordPress

Če ste že nekaj časa del internetne internetne skupnosti, boste nedvomno slišali ljudi, ki govorijo o pomembnosti sestavljanja seznama trženja e-pošte. To vam omogoča ne le razvijanje odnosa z bralci, saj lahko neposredno komunicirate z njimi, temveč vas varuje tudi pred kakršnimi koli škodljivimi učinki posodobitve Googlovega algoritma – če vas posodobitev pusti, da se spuščate po SERP-jih, še vedno pritegnete promet na vaš blog, tako da pošljete svoj seznam, ko objavite novo objavo. Ciljno občinstvo, razvijanje odnosov in stabilen promet so lahko le dobra stvar vašega zaključka.

Če želite razširiti svoj seznam e-poštnih sporočil, so pojavni okenci preizkušen način, da pritegnete pozornost obiskovalcev in tako zagotovite, da se bodo bolj verjetno naročili. Obstajajo etični vidiki, vendar se pojavna okna izkažejo za hitrejše naraščanje seznamov e-pošte.

Pojavne skupine Ninja za WordPress je odličen vtičnik za vse, ki želijo razviti svoj seznam poštnih sporočil. Vtičnik podpira dvanajst različnih storitev trženja e-pošte, vključno z AWeber in MailChimp.

V kompletu je priloženo veliko fantastičnih kož, ki vam omogočajo, da ustvarite nekaj čudovitih okenc. S številnimi možnostmi prilagoditve (glejte spodnje posnetke zaslona za predstavo o kakovosti pojavnih oken, ki jih lahko vtičnik ustvari) lahko oblikujete pojavno okno po svoji sliki in v skladu z blagovno znamko vašega spletnega mesta. Prav tako lahko ustvarite okna z več strani, kar je koristno, če je vaše občinstvo razdeljeno na zelo različne interesne skupine.

Pojavni okni lahko povzročajo škodo, če so preveč impozantni, toda vtičnik Ninja Popups vam omogoča, da izberete, ko se bo prikazalo pojavno okno. To je lahko po tem, ko je obiskovalec v določenem času v članku dosegel določeno točko v članku, ali ko obiskovalec pokaže, da namerava zapustiti vaše spletno mesto. Prav tako lahko nastavite A / B test, da analizirate, kdaj se pojavni okni najbolje pretvorijo, in tudi primerjate dva različna dizajna, kar vam omogoča najboljše rezultate. Če želite izbrati še več preoblek, je na voljo tematski paket za Ninja Popups.

Pridobite Ninja Popups


Kako velik vodnik v svetu e-poštnega trženja, vendar pa jih je toliko, da v tej objavi ne bi mogli vsega stisniti. Obstajajo številne druge storitve trženja e-pošte za WordPress, in ne začnite me z vtičniki za oblikovanje seznama. Morda ste seznanjeni z drugimi nasveti za trženje e-pošte, ki smo jih izpustili.

Sem velik oboževalec vtičnika MailChimp in MailChimp for WordPress, ampak to sem samo jaz. Katera je vaša najljubša kombinacija? Katerega ponudnika e-poštnih storitev uporabljate? Če imate vprašanje ali predlog, nas obvestite v komentarjih!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me