Kaj iskati pri WordPress gostovanju

Kaj iskati pri WordPress gostovanju

Obstaja veliko možnosti gostovanja za WordPress od osnovno skupno gostovanje do VPS in celo namenski strežniki vendar je za veliko večino gostovanje spletnega mesta WordPress in uporaba Linuxa preveč dela, ki bi ga lahko porabili za oblikovanje boljših spletnih mest in delo z več strankami. Za take uporabnike sta v bistvu dve možnosti

  • Splošno v skupni rabi gostovanje storitev
  • Upravljano gostovanje v programu WordPress ali gostovanje v programu WordPress

Toda oba sta si skupna!

Da, tako je, vendar obstaja nekaj napačnih predstav o tem, ki jih je treba odpraviti, da jih bomo lažje razumeli.

Splošna storitev gostovanja v skupni rabi je zelo poceni osnova pa je gostiti več strank na strežniku in za vsakega dodeliti malo virov. Te storitve so povsod po spletu in jih je enostavno dobiti. Glavna težava je, da te storitve ne bodo omogočile ogromnih obiskov in ne bodo sprejele visokih vzorcev uporabe CPU-ja. Osnovne splošne storitve gostovanja so nato omejene na majhna spletna mesta, bloge, mikro strani in spletna mesta podjetja, ki imajo zelo malo obiskov na mesec in ne potrebujejo višjih zahtev.

Kaj pa srednja do velika spletna mesta? Kaj pa spletni skrbniki, ki želijo hitro delovanje? Splošne storitve gostovanja v skupni rabi pri tem ne bodo pomagale, to je bilo to Gostovanje WordPress storitve vstopijo.

Storitve gostovanja WordPress omogočajo večjo razporeditev virov na stranko, manj odjemalcev na strežniku, večje količine obiskov in višji vzorci uporabe CPE-ja kot splošno gostovanje in bodo to storili tudi z zagotavljanjem enostavne nadzorne plošče in varnostnih kopij ampak dražji so.

Ker berete članek o spletnem blogu, ki je namenjen WordPressu in sem prepričan, da želite, da vaš blog uspe, vam ne priporočam poceni gostovanja in tega članka Nebom pokrijte to, danes vam bom pokazal kakšne funkcije želite imeti pri ponudniku storitev WordPress gostovanja.

Enostavna uporaba nadzorne plošče

Uporaba storitve WordPress gostovanje ne pomeni, da ne boste smeli »deliti« virov z drugimi uporabniki, ampak pomeni, da imate veliko več časa CPU, hitrejše vire in nižjo zamudo. Zato si včasih delijo skupne nadzorne plošče.

Eden najpreprostejših za uporabo je cPanel in to je običajno, da nadzorno ploščo najdemo povsod. Tudi če kupite storitev gostovanja WordPress, boste morda ugotovili, da uporabljajo cPanel. To ni slabo saj imajo običajno veliko boljši nabor spletnega strežnika za obravnavo in manj uporabnikov, ki si jih delijo na strežniku, tako bo odzivni čas boljši, tudi če uporabljajo isto nadzorno ploščo, kot jo vidite pri drugih poceni gostovanju.

cPanel je dobro izhodišče, kot to zdaj podpira Potrdiva šifriranje in cPanel in vam bo omogočil popoln nadzor nad datotekami, bazo podatkov in e-poštnimi sporočili. Obstaja več WordPress gostovalnih storitev, ki uporabljajo vmesnike po meri in velika večina je dovolj dobra. Bodite prepričani, da ne boste kupili storitve gostovanja WordPress, ki uporablja zastarele nadzorne plošče, saj imate morda težave z varnostjo in manj kot pričakovano delovanje.

PHP7

PHP7 je bil predstavljen lansko leto, vsak mesec pa se hitro sprejema. WordPress je popolnoma združljiv s PHP 7 in svetujem vam, da nadgradite namestitev na zadnjo različico, da jo podprete. Če iščete dobro gostovanje v WordPressu, se prepričajte, da podpirajo PHP 7, saj bo to resno zmanjšalo zamude in odzivni čas vašega spletnega mesta.

Obstaja nekaj storitev gostovanja WordPress, ki vam bodo omogočile enostavno izbiro različice PHP po lastni izbiri. Svetujemo vam, da se držite PHP 7 in se prepričate, da vaše spletno mesto podpira. V naslednjem članku bom analiziral, kaj pomeni dober sklad spletnega strežnika in zakaj je PHP7 tako pomemben.

Dober sklad spletnega strežnika

Spoštovane storitve WordPress gostovanja imajo običajno zelo dober splet spletnega strežnika z vgrajenimi vse vrste mehanizmov za predpomnjenje, to je kot duša službe. Nekaj ​​jih uporablja Lak in obstajajo drugi, ki uporabljajo nginx kot proxy z apache in celo REDIS. Praviloma poiščite storitve gostovanja WordPress, ki se ne zanašajo samo na Apache, saj lahko to poškoduje delovanje vašega spletnega mesta.

Več funkcij in varnostnih kopij

Avtomatsko varnostno kopiranje je skorajda nujno in skoraj vsi tam imajo to v določeni obliki, najboljše storitve pa bodo celo ponudile prizoriščna spletna mesta, ki so bogata, če se resno razvijate za WordPress. To je tipičen prikaz funkcij za storitev WordPress gostovanja in natančneje, to je, kar Flywheel ponuja svojim strankam.

Izvedba

Nenazadnje je ena najosnovnejših in najpomembnejših lastnosti vsakega dobrega WordPress gostovanja izvedba.

To je tipično skupno gostovanje. Lahko vidite strežnik 4.39s odgovoriti na prvo poizvedbo, tako da bo spletna stran počasi upodabljala vse okoliščine. To je izdelek zelo natrpane storitve gostovanja v skupni rabi. Poceni bo, a zmogljivost bo trpela temu primerno. Enostavno ne morete kupiti poceni storitve gostovanja in pričakovati dobro delovanje, to je resničnost za vas.

V nasprotju lahko vidite dve različni skladbi, eno za moje spletno mesto, ki je gostovalo na mojem lastnem WordPress gostovanju z nginx s prvo poizvedbo je odgovoril manj kot 700 ms in to isto spletno mesto, ki deluje zadaj cloudflare s nginx. Vsako spletno mesto, ki se na prvo poizvedo v manj kot 700 ms, praviloma šteje za gostitelja dobre storitve. Če načrtujete gostovanje v storitvi gostovanja WordPress, se prepričajte, da prosite za testno mesto, preden nadaljujete.

Za gostovanje WPExplorerja uporabljamo WP Engine in če niste opazili, je naše spletno mesto super. Imamo ogromno objav, spletnih mest, predstavitev tematskih vsebin in še več vseh gostovanih v istem načrtu in naši časi nalaganja so še vedno zelo hitri.

Dobra podpora

Pomembnejša je dobra podpora za vsako vozovnico zelo hitri odzivni časi. Slišim se preveč pritoževati nad počasnimi odzivnimi časi na vozovnicah pri nekaterih storitvah, ko dejansko najpomembnejše ni, če se vozovnica odzove v manj kot 5 minutah, ampak če oseba, ki stoji za vozovnico, je strokovnjak, ki ve, kaj počne.

Kakšen je namen, da dobite odgovor na svojo vozovnico v manj kot dveh minutah, ko oseba na drugem mestu zaprosi za pojasnilo in ne bo dala sprejemljivega odgovora? Pameten strokovnjak je najpomembnejši za reševanje težav. Če imate nekoga na drugem mestu, to ne bo zagotovilo, da se bo težava odpravila pravočasno.

Dobra podpora je odvisna od strokovnega osebja. Nekaj ​​časa si preberite, kakšno podporo ponuja podjetje. Obstaja nekaj storitev WordPress gostovanja, ki vam bodo ponudile delno pomoč, če bo vaše spletno mesto imelo težave, medtem ko obstajajo drugi, ki vam sploh ne bodo pomagali, če vaša težava ni povezana s samim gostovanjem. Tu lahko iščete upravljal WordPress gostovanje vs nepoškodovano. Imeti vodeno storitev pomeni več miru, vendar se bo cena ustrezno zvišala. Izberite previdno.

Zaključek

Odločitev, katero vrsto storitve WordPress gostovanje želite, ni lahka naloga, vendar naj bi bili po pravilu najpomembnejši dejavniki: Delovanje, podpora in enostavno Uporaba. Le pomni, nikoli se ne odločite samo za ceno.

Če ste že preizkusili več WordPress gostovalnih storitev, mi sporočite svoje izkušnje z njimi v spodnjih komentarjih.