Kako dodati WordPress klic k dejanju

Kako dodati WordPress klic k dejanju

Poziv k dejanju (CTA) ni nič drugega kot domišljijski marketinški žargon za gumb, ki uporabnika motivira, da sprejme zaželeno dejanje, kar jih usmeri navzdol do nastavljenega toka pretvorbe.

Upoštevajte to: v življenju se morate vsaj enkrat prijaviti za neko ali drugo naročniško storitev (Spotify, Amazon Prime itd.) Ali prenesti brezplačen vir (e-knjigo, predloge itd.) S spletnega mesta v izmenjava za naše osebne podatke.

Amazon Prime CTA

Amazon Prime CTA

No, močan poziv k akciji je olajšal vašo »akcijo«. Ti navdušujoči mali gumbi so nepogrešljiv del tržnega uporabnega pasu. Vse lahko spremenijo med pretvorbo perspektive in izgubo potencialnega pokrovitelja.

Zakaj je CTA tako ključnega pomena?

Dobro izdelana CTA je prednost za obe strani kovanca:

 • Za spletno mesto: To je priložnost, da ljudi, ki obiščejo vaše spletno mesto ali preberejo vaše e-poštno glasilo, izrecno pozovete, da naredijo nekaj dobičkonosnega, na primer nakup, nalaganje e-knjige z zaporkami, porabo več vsebine ali skupno rabo svojega dela na njihovi strani socialni mediji. CTA uporabnika spodbuja k interakciji z vašim spletnim mestom in lahko postavi temelje za plodne dolgoročne odnose z novim obiskovalcem. Poleg tega imate priložnost pridobiti njihove osebne podatke in pridobiti novo dragoceno prednost.
 • Za uporabnike: CTA nedvoumno sporoči, kaj naj bodo storili, potem ko bodo obiskali vašo spletno stran. Brez tega bodo najverjetneje samo zapustili (in pozabili) vaše spletno mesto, ne da bi izvedli nobene posebne ukrepe, ki bi koristili njim ali vam. Poleg tega je gumb njihova vozovnica za pridobitev nekaj (mogoče brezplačno).

To je win-win. In vendar, skoraj 70 odstotkov malih podjetij na svojem spletnem mestu nima nobene CTA. Če berete to, ste verjetno del večine. Brez skrbi, prekrili smo vas.

Nekaj ​​Dos in Ne

Preden razpravljamo o tem, kako dodati CTA na svoje spletno mesto WordPress, je pomembno upoštevati naslednjih osem smernic, kako napisati prepričljiv CTA.

 1. Izvedljivo: Uporabniku ukažite, da izvede določen ukrep. Bodite vztrajni. Ne bodi nejasen.
 2. Kratek: Nikoli ne zapišite celotnih stavkov znotraj gumba. Uporabljajte kompaktne besedne zveze, ki ne presegajo petih besed.
 3. Osupljivo: Oblikujte CTA kot najbolj viden element na svoji spletni strani. Uporabite kontrastno barvo in večjo velikost pisave. Barvo gumba ujemite z logotipom vaše blagovne znamke, preostala stran je kontrastna. Poleg tega subtilne animacije, kot so lebdi gumb in oblikovalni učinki, kot je 3D senčenje, lahko še bolj privlačijo.
 4. Šaljivi: Če ste vztrajni, še ne pomeni, da ne morete biti duhoviti. Večina uporabnikov občuduje pametno igro besed in punsi imajo prepričljive moči.
 5. Osebno: Uporabnikom dajte vtis, da so odgovorni. To pomeni, napišite nekaj v vrstico “Daj mi brezplačno PDF”, pri čemer je obratni odgovor (v primeru, da je pojavni okno) nekaj takega kot “Ne, hvala. Jaz sem razvajalec “.
 6. Brez trenja: Besede, kot sta »Nakup« in »Registracija«, podzavestno navajajo, da se mora uporabnik potruditi in dati nekaj v zameno za ponudbo. Kdo se ne bi obotavljal, če bi jih neposredno prosil, da se loti svojega denarja ali osebnih podatkov? Najbolje je, da se držite čisto in uporabljate alternative z nizkim trenjem kot sta »Poskusi« in »Pridobite«.
 7. Nujno: Če pridejo v poštev, sprožijo občutek nujnosti, strah pred izpadom (FOMO) v mislih uporabnika napiše stavke, kot so “Le X Pieces Left” ali odštevalni števec, ki nakazuje, da bo ponudba kmalu potekla.
 8. Pomirjujoče: Če je to primerno, uporabnikom naj postane kristalno jasno, da nimajo česa izgubiti, če kliknejo gumb. Na primer, lahko kadar koli prekličejo naročnino ali dobijo celotno povračilo, če z izdelkom niso zadovoljni. Stavki, kot sta »Ni potrebna kreditna kartica« ali »Prekliči kadarkoli«, lahko prepričajo uporabnike na robu, da se potopite.

In to je to. Upoštevajte te najboljše prakse, da lahko ustvarite popolnoma neustavljivo CTA s ponudbo, ki je ne morejo zavrniti.

Kje so nameščene CTA?

CTA so uporabni na različnih mestih po vašem spletnem mestu, med katerimi so priljubljeni:

CTA umestitev t konec objave na spletnem dnevniku

Na koncu objave v dnevniku (Social Media Examiner)

Namera izhoda nameščanja CTA

V pojavnih oknih z namenom izstopa (Omniconvert)

CTA umestitev v stransko vrstico

Znotraj fiksne stranske vrstice (Quick Sprout)

CTA umestitev v vsebino

Sredi ustreznih vsebin (Inštitut za trženje vsebine)

CTA dobrodošla stran

Kot dobrodošla stran (Quick Sprout)

Poleg tega so še posebej uporabna v e-poštnih biltenih. Glasila in promocijska e-poštna sporočila se morajo vedno končati s privlačnim pozivom k dejanjem, da bralce prosite, naj:

 • Preberite najnovejše objave na spletnem dnevniku
 • Prenesite brezplačen vir
 • Oglejte si nov katalog izdelkov
 • Izkoristite ugodnost omejene prodaje ali popusta
 • In tako naprej

Na koncu pa se pogovorimo o tem, kako ga dejansko dodati na svoje spletno mesto WordPress.

Kako dodati CTA?

Če želite ročno kodirati CTA s CSS po meri, potem Ta članek je zate.

Vendar ni treba iti skozi vse te težave, razen če tega seveda ne želite. Za izpolnitev te naloge je na voljo nekaj resnično odličnih (brezplačnih in plačanih) vtičnikov.

Spodaj je zbirka šestih najboljših brezplačnih (in freemium) vtičnikov, izbranih za vašo enostavno iskanje.

Elementor

Elementor vtičnik za ustvarjanje strani

Info & DownloadView Demo

Elementor je prvotno oblikovan kot oblikovalec strani za WordPress in je zelo enostaven vtičnik, ki ga lahko povlečete in spustite, ki ga lahko uporabite tudi za dodajanje čudovitih CTA na vaše spletno mesto.

Res je, ne potrebujete celotnega ustvarjalca strani, da na svoje spletno mesto dodate le nekaj gumbov. Toda Elementor popolnoma odstrani hrbtna dela z omogočanjem sprotnega oblikovanja sprednjega dela, kar omogoča izjemno priročno uporabo. S pro načrtom imate dostop do pripomočkov CTA, ki vam omogoča popoln nadzor nad oblikovanjem CTA-jev.

Končni rezultat bi bili CTA, ki so popolnoma odzivni in mobilni. Poleg tega deluje dobro kot način ustvarjanja ciljne strani tudi z WordPressom.

Kratke kode Ultimate

Kratke kode Ultimate Plugin

Po navedbah WordPress.com, »Kratka koda je specifična koda za WordPress, ki vam omogoča, da z zelo malo truda počnete odlične stvari. Kratke kode lahko vdelajo datoteke ali ustvarijo predmete, ki običajno zahtevajo veliko zapletenih, grdih kod v samo eni vrstici. Koda = bližnjica. “

Kot pove že ime, je Shortcodes Ultimate brezplačen vtičnik, napolnjen s kratkimi kodami, ki vam omogoča enostavno ustvarjanje zavihkov, gumbov, polj, drsnikov in vrtiljakov, odzivnih videoposnetkov in še veliko več.

Ultimate CTA Editor

Ko je nameščen, je generator urejenih kode na voljo v urejevalniku sporočil WordPress. Uporabite mešanico škatel in gumbov, da ustvarite svoj CTA po meri in odziven.

WPForms

WPForms WordPress Vtičnik

Informacije in prenosOglejte si predstavitev

Obiskovalci vaše spletne strani bodo morda želeli vzpostaviti stik z vami iz več razlogov, kot so:

 • Zahtevajte ponudbo
 • Prosite za priložnost za sodelovanje
 • Pojasnite nekaj dvomov
 • Samo pokloni se po hrbtu

Preprost kontaktni obrazec z nekaj vhodnimi polji in gumbom »Pošlji« bo olajšal dvosmerno komunikacijo in pomagal izboljšati splošno uporabniško izkušnjo. Prav tako bo koristno, ko se želite, da se obiskovalci prijavijo na svoj seznam e-poštnih sporočil.

Prihaja WPForms.

To je še en, enostaven za uporabo, a zmogljiv vtičnik s preprostim vmesnikom povleci in spusti. Samo nekaj minut bo trajalo, da sestavimo lep in delujoč kontaktni obrazec.

Poleg tega so na voljo prednaložene predloge, ki jih lahko izberete in prilagodite. In ja, ustvarjeni obrazci so odzivni, mobilni in optimizirani za pajke iskalnikov.

Ponaša se tudi z vgrajenim samodejnim sistemom za preprečevanje neželene pošte in bote lahko blokirate tako, da dodate CAPTCHA, reCAPTCHA ali Googlova nova nevidna reCAPTCHA.

Popup Maker

Vtičnik za izdelovalce posnetkov

Popadki so nujno zlo. Uporabnike lahko razdražijo, vendar ob pravilnem časovnem razporedu predstavljajo blagoslov tako za spletne skrbnike kot za uporabnike.

Na primer, pojavna okna z namenom izstopa lahko enkratne obiskovalce spremenijo v redne, tako da jih pozovejo, da se prijavijo na svoj seznam e-poštnih sporočil v zameno za nekaj dragocenega, na primer brezplačno e-knjigo.

Z začetnikom prijaznim in zelo prilagodljivim ustvarjalcem pojavnih oken, kot je Popup Maker, lahko ustvarite poljubno število in vrste pojavnih oken – e-poštna prijava, pojavna okna za obveščanje, videopozorji in kaj imate – v hipu.

Poleg tega lahko med drugimi funkcijami nastavite sprožilce klikov, sledite odprtemu štetju pojavnih oken in nastavite časovno zamudo.

Boxzilla

Boxzilla vtičnik

Očka vtičnikov CTA, Boxzilla je še en pojavni vtičnik s pozivom k dejanju, ki vam omogoča, da sestavite polja, ki se pojavljajo ali drsijo navzven in ven v skladu z vašimi vnaprej načrtovanimi sprožilci: čas na spletnem mestu (ali na strani), namen izhoda, odstotek pomikanja, število ogledov strani ali ročni klik.

Ta polja lahko vsebujejo poljubno obliko vsebine.

Položaj polja lahko prilagodite na zaslonu in ga uporabite za vse CTA, na primer obrazec za prijavo na MailChimp, gumbe za skupno rabo v družabnih omrežjih in podobno. Videz polja je tudi popolnoma prilagodljiv s pomočjo intuitivnega urejevalnika. Tudi mobilno optimiziran.

Enostavna stranska zavihka

Preprost vtičnik stranskih zavihkov

Na spletno mesto dodajte globalno CTA, ki se nanaša na vaš najljubši del vsebine z uporabo Simple Side Tab.

Na levo ali desno stran okna brskalnika doda navpični zavihek, ki ga lahko povežete na katero koli stran. Kartica ostane postavljena, ko se uporabnik pomika navzgor ali navzdol po strani, tako da je vedno vidna in pripravljena za ukrepanje. In je tudi mobilno prijazen.

Nastavitev in uporaba je preprosta. Na samo eni preprosti strani »Nastavitve« lahko nastavite besedilo zavihka, nastavite pisave in barve ter se povežete s ciljnim URL-jem.

OptinMonster

Obrazci OptinMonster WordPress Optin

Informacije in prenosOglejte si predstavitev

Kolekcije vtičnikov CTA ne moremo končati brez omembe OptinMonster. Ta priljubljena programska oprema za generiranje svinec ponuja številne funkcije, vključno s pojavnimi okenci, plavajočimi palicami, omarico z vsebinami, kupončkom, časom odštevanja in še več. Lahko ga celo uporabite ustvari dobrodošlico poziv k dejanju, ki ga obiskovalci preprosto ne bodo zamudili.

Poleg tega je enostavno sestaviti in prilagoditi svoje optins / CTA z intuitivnim ustvarjalcem oglaševalskih akcij s povleci in spusti, neomejenimi barvnimi možnostmi, slikovnimi ozadji, MonsterEffects in še več. OptinMonster podpira tudi segmentacijo seznama, avtomatizacijo vedenja v realnem času, deljeno testiranje in analitiko pretvorbe. Tako lahko na prvi pogled veste, ali CTA deluje.


S tem je zaključen seznam najboljših vtičnikov WordPress, ki jih lahko uporabite za dodajanje CTA z visokim pretvarjanjem na vaše spletno mesto. In zdaj veste, kako pomembno je, da to storite skupaj z najboljšimi praksami. Kaj torej čakaš? Naprej!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me