Kako izbrati najboljše gostovanje v WordPressu

Končno ste izmislili svoj poslovni načrt. Točno veste, kaj boste storili za zagon uspešnega spletnega mesta WordPress, in celo začeli ste združevati vire. Vse, kar zdaj potrebujete, je dober dom za vašo WordPress spletno stran – dober načrt gostovanja WordPress, ki vam bo pomagal uresničiti cilje in doseči svoje sanje v spletu.

Z milijoni ponudnikov gostovanja WordPress, ki so tam zunaj, je lahko izbrati najboljšega (ali pravega). In potrebujete le najboljše, ker če nimate spletnega gostovanja za vas, lahko vodenje spletnega podjetja povzroči migrene. Potrebujete najboljše in nič manj.

V današnjem prispevku vas bom vodil skozi postopek izbire pravega gostovanja v WordPressu. Priporočam vam tudi nekaj gostiteljev programa WordPress, da olajšate svoje delo. Do konca te objave boste lahko izbrali najboljše WordPress gostovanje za svoj naslednji projekt.

Cena / cene

Stroški gostovanja za WordPress

Za večino ljudi so stroški gostovanja WordPress prvi vidik, ki ga upoštevajo pri izbiri spletnega gostitelja. Spodbujanje najcenejše ponudbe je, vendar je to pogosto napačno. Ne pozabite, da boste dobili točno tisto, za kar plačujete, saj spletni gostitelji – tako kot vsako drugo podjetje – morajo prinašati dobiček, tudi če se zdi, da vam dajejo “neomejeno vse”.

Medtem ko bi vsi radi enkrat prihranili nekaj dolarjev, si natančneje oglejte funkcije, ki jih spletni gostitelj ponuja v nasprotju s skokom na prvi poceni načrt, ki vam pride na vrsto.

Cena spletnega gostovanja je med drugim odvisna od številnih dejavnikov, kot so kakovost podpore in zdravje strežnikov. Če potrebujete najboljše, morate plačati premijo. Zagotovo se boste šalili, če pričakujete najboljše gostovanje v WordPressu pri 1 USD na mesec.

Po drugi strani je 90 dolarjev na mesec nekoliko drago, toda od 3 do 30 dolarjev na mesec je idealno, če imate majhno WordPress spletno mesto, ki vam ne prinaša denarja.

Oh, ne sodite v past “neomejenega vsega”, ki naj bi vas vabila. Nič ni zares neomejeno. Ker so ti načrti spletnega gostovanja pogosto v skupni rabi (kar je v redu za majhno spletno mesto WordPress BTW), je omejeno število virov razdeljeno med vsaka spletna mesta na tem strežniku. Ko bo vaše spletno mesto začelo privlačiti večje količine obiskovalcev, vas bo spletni gostitelj vljudno prisilil, da povečate. Če imate portal WordPress, ki dobi na milijone ogledov strani na mesec, deljenega gostovanja ne bo zmanjšal – tudi z neomejenimi možnostmi.

Zagotovo lahko začnete s proračunom prijaznim deljenim spletnim gostovanjem, vendar morate povečati rast svoje spletne strani. Drugi načrti za spletno gostovanje so navidezni zasebni strežniki (VPS), namenski strežniki, upravljani VPS, upravljani namenski strežniki in upravljano gostovanje v WordPressu. Cena gostovanja WordPress se razlikuje glede na načrte, zato ostanite v okviru svojega proračuna in pojdite le za ponudnika spletnega gostovanja, ki ponuja funkcije, ki jih iščete.

Lastnosti in zmogljivost

Funkcije gostovanja v WordPressu

Ne gre toliko za funkcije (ali raven učinkovitosti), ki jih ponuja spletni gostitelj. Vse je v funkcijah, ki jih potrebujete za zagon spletnega mesta WordPress. Nima smisla, da bi se lotili načrta gostovanja WordPress s funkcijami, ki jih ne boste nikoli uporabljali zdaj ali v prihodnosti. Pripravite se vnaprej, da boste natančno vedeli, kaj danes potrebujete in kaj boste potrebovali, recimo, čez eno leto.

 • Poleg WordPressa boste morali v prihodnosti namestiti še druge skripte – na poddomeni ali ločeni domeni?
 • Boste morali gostiti več kot eno mesto WordPress?
 • Ali vaš izbrani gostitelj WordPress podpira neomejeno domen ali poddomene dodatkov ali se boste morali pomakniti na drugega gostitelja, če želite uživati ​​te funkcije?
 • Ali ste pripravljeni doplačati za rezervne storitve?
 • Ali želite izkoristiti brezplačno domeno?
 • Ali podjetje za spletno gostovanje podpira vaš srčni razlog?

To je le nekaj vprašanj, ki bi si jih morali zastaviti. Navsezadnje gre samo za vas in kaj želite doseči. Trden načrt za vaše spletno poslovanje vas bo usmeril k pravemu WordPress gostovanju.

Za uspešnost potrebujete ponudnika gostovanja WordPress, ki vam zagotavlja dober čas, zelo hitre strežnike, pasovno širino in dovolj prostora na disku, da bo ustrezal vašim potrebam. Če se odločite za poceni igranje, boste plačali z zapravljanjem veliko časa in truda pri odpravljanju izpadov in drugih težavah, povezanih s strežnikom. Navsezadnje je poceni drago.

Svoje spletno mesto WordPress jemljete resno in tudi vaš ponudnik gostovanja WordPress. Kontaktirajte jih in postavite vprašanja. Preberite neodvisne ocene ali povprašajte zaupanja vredne prijatelje za priporočila.

Druga stvar. Če je podjetje za spletno gostovanje specializirano samo za podjetniške rešitve gostovanja in imate majhen blog WordPress, za vas to ni primerno. Res je tudi obratno. Druge funkcije, ki jih morate upoštevati pri izbiri WordPress gostovanja, vključujejo gostovanje po e-pošti, nadzorne plošče in varnost.

Kakovost podpore strankam

Kakovost podpore strankam, ki jo ponuja spletni gostitelj, bi vam morala povedati veliko o podjetju. Če uporabniška podpora pušča veliko želenega, tega podjetja ne želite zaupati svojemu spletnemu poslu. Če se vaše spletno mesto iz nekega razloga ustavi, se lahko obrnete na tehnično podporo in takoj dobite pomoč? Če so na voljo, lahko težavo hitro odpravijo? Ali pa bo potrebovala več let, da poiščete pomoč tudi pri najmanjših težavah?

Preden izberete spletnega gostitelja za svoja spletna mesta WordPress, se prepričajte, da imajo dober ugled za podporo strankam. Dobro spletno gostovanje bo zagotovilo več načinov za stike, vključno s telefonsko številko (duh), e-pošto in klepet. 24/7 bodo imeli nekoga, ki vam bo pomagal, in po vsem internetu bodo imeli dobre ocene. Naredite svojo raziskavo in izberite spletnega gostitelja, ki ceni podporo strankam.

Priporočila za gostovanje v WordPressu

V tem razdelku bomo obravnavali dve kategoriji WordPress gostovanja:

 • Upravljano gostovanje v WordPressu
 • Tipični ponudniki spletnega gostovanja

Upravljavec WordPress gostovanja

Podjetja za upravljanje WordPress gostovanja so specializirana za zagotavljanje gostovalnih rešitev za platformo WordPress. To pomeni, da lahko z njimi gostujete samo mesta WordPress in nič drugega.

To je super za vas, ker so vsi njihovi viri namenjeni vaši WordPress platformi in to vsi vemo koncentrirana prizadevanja = boljši rezultati. Sledijo vodilna podjetja za upravljanje WordPress, ki trenutno gostijo na trgu.

WP motor

Gostovanje WordPress z upravljanjem WP Engine

Začnem z WP Engine, ker smo ga uporabljati in imeti rad! Že nekaj časa uporabljamo WP Engine in izkušnje so preprosto zunaj tega sveta. Ne priporočam samo WP Engine-a, odkrivam vam, zakaj je najboljša rešitev za gostovanje WordPress-a tam zunaj.

Najprej najprej, podporna ekipa WP Engine-ja je “… 100-odstotno osredotočena in predana WordPressu.” Poleg tega se podjetje ponaša z najboljšim razmerjem med strankami za podporo osebju v panogi, kar pomeni, da boste ves čas dobili uber hitro in osebno podporo..

To še ni konec. Odkar smo začeli uporabljati WP Engine, nam ni bilo treba skrbeti za varnostno kopiranje WPExplorer.com, ker je za to poskrbljeno samodejno. In ni dodatnih (ali skritih) stroškov, poleg tega pa lahko spletno mesto obnovite kadarkoli z nekaj kliki. Kako živite? Vsak načrt WP Engine ima zgornje in naslednje lastnosti:

 • Požarni zidovi in ​​skeniranje zlonamerne programske opreme za izboljšanje varnosti
 • Velik SLA in brez dolgoročnih pogodb (plačajte mesečno in odhajajte kadarkoli želite – čeprav tega nikoli ne boste želeli)
 • Mednarodni podatkovni centri za zagotavljanje zelo velikih hitrosti nalaganja (poslovimo od predpomnjenja vtičnikov)
 • Kolikor prostora želite
 • Neomejen prenos podatkov
 • Načrtovalni načrti
 • Vrhunska oprema strojne opreme
 • Podpora za omrežja za dostavo vsebine (CDN)
 • Razvojna orodja
 • In še toliko več …

To je najbolje upravljana rešitev gostovanja WordPress za vas, ne glede na to, ali vodite osebni blog, profesionalno spletno mesto WordPress ali portal za e-trgovino. Imajo tudi premium paket s prilagojenimi možnostmi za vaše edinstvene potrebe.

Nekateri odjemalci WP Engine vključujejo Štirikotnik, ConstantContact, SoundCloud, Buffer in GeekWire med drugimi. Avtomatski tudi vložil v WP Engine, kar slednjemu daje še večjo verodostojnost.

Obiščite WP Engine →

Tradicionalna podjetja za spletno gostovanje

Večina podjetij za spletno gostovanje podpira programsko opremo WordPress. Samo kupite svoj paket gostovanja, namestite WordPress z nekaj kliki in vaše delo je končano. Do zdaj je ta možnost bolj priljubljena kot upravljano gostovanje v WordPressu za mnoge blogerke. Je zelo proračun (pri paketih se začne približno 4–5 USD na mesec), vendar nima vedno vseh dodatnih dobrot, ki jih dobite z upravljanim gostovanjem WordPressa. Naslednji spletni gostitelji imajo dober ugled za podporo strankam in uspešnost na trgu.

Bluehost

bluehost-wpexplorer-promo

S takojšnjo nastavitvijo, garancijo za vračilo denarja, neomejeno gostovanje domen, neomejeno pasovno širino, neomejeno prostora na disku, neomejeno e-poštnih računov, brezplačno domeno, orodja za gradnjo spletnih mest, FTP, SSL, podporo 24/7, 100 USD Googlovega kredita za oglaševanje in nekaj druge sladke lastnosti, Bluehost je veliko ime v podjetju za spletno gostovanje. Poleg tega je Bluehost ponudil poseben dogovor vsem bralcem WPExplorerja, tako da lahko dobite gostitelja začenši s samo 3,95 USD na mesec. Prepričajte se, da na tej strani ali na strani s kuponi uporabite eno od naših povezav do Bluehosta, da zagotovite popust.

Pravzaprav WordPress potrjuje za Bluehost kot gostitelja WordPressa. Poleg deljenega gostovanja nudijo tudi VPS in namensko spletno gostovanje, zato povečanje velikosti ne bo težava. Poleg tega, če želite začeti svojo opremo za spletno gostovanje, imajo privlačen načrt preprodajalcev. Kot preprodajalca vas bodo morda zanimale te teme WordPress-a za podjetja, ki gostujejo.

Obiščite Bluehost →

Hostgator

hostgator-wordpress-hosting-wpexplorer

HostGator je z več kot osmimi (8) milijoni spletnih mest na svojih strežnikih priljubljeno spletno gostovanje. Ponujajo 24/7 e-pošto, klepet, skype in podporo telefonu. Preko nadzorne plošče lahko namestite WordPress z nekaj kliki.

Zagotavljajo tudi 99,9% garancije za produkcijo, kar pomeni tudi pri nizkih cenah, da vam ni treba skrbeti za izpade. Njihovi načrti za gostovanje se začnejo pri 3,96 USD na mesec zaradi dvajset odstotkov (20%) popusta. VPS gostovanje se začne pri 9,97 USD na mesec, namenski strežniki pa pri 139 USD na mesec. Gostovanje preprodajalcev se začne pri 19,95 USD na mesec. Za začetek je odlična rešitev za gostovanje v programu WordPress.

Zaključek

Izbira pravega gostovanja za WordPress je prvi korak k doseganju spletnega uspeha. Od začetne poti se želite izogniti težavam, povezanim s spletnim gostovanjem, in se osredotočiti na ustvarjanje izdelkov, trženje svojega spletnega mesta WordPress in na splošno zaslužiti. Preden odidete, prosim, za trenutek delite svoje misli v spodnjem razdelku za komentarje. Želim vam srečno in uspešno leto 2014!