Kako privabiti več prometa na svoje mesto WordPress

Sporočite mi, če se to sliši nejasno znano. Začeli ste z željo – kančkom ideje, ki vas je ponoči ohranjala budne. Po zavijanju možganov ste se odločili, da idejo vlijete v načrt, morda po branju motivacijskega besedila, kot je Misli in postani bogat avtor: Napoleon Hill.

Z načrtom v roki ste šli naprej in se potrudili, da bi sanje prenesli v resničnost. Odšli ste na delo, kupili spletno gostovanje, ime domene, odlično temo WordPress in postavili svoje prvo WordPress spletno mesto.

Hodili ste, da bi ga čutili v črevesju. Tvoje oči so bile zelene; na koncu bi lahko naredil uboj in živel svoje sanje. Toda načrt je bil nekoliko napačen, saj ni upošteval ustvarjanja prometa, ki je danes lev, ki vam preprečuje pot do uspeha.

Skoraj ste zašli v paniko, ko ste odkrili svojo norost, a kljub temu ste vztrajali, raziskovali in se oboroževali z novimi informacijami o ustvarjanju prometa. Kljub temu številke le niso bile tam. Nenehno ste se spraševali, kaj se je v imenu Božička zgodilo, da je to “zgradil in prišli bodo.” Kaj bi lahko storili narobe?

Začeli ste dvomiti, ali bi lahko svoj mladi blog spremenili v uspešno spletno mesto brez bistvene sestavine spletnega prometa. Hitro ugotovite, da je to nemogoče, in spustite to miselno vrstico.

Kljub temu niste brbež, zato si ne bi mogli predstavljati, da bi orožje odložili in zaprli trgovino. Morda niste imeli druge možnosti, zato zaključek navsezadnje ni bil resnično možnost. No, nič ne skrbite, če to ne zveni kot vi, ker je veliko tega moja zgodba.

Morda ste ravno tukaj, ker bi radi izvedeli nekaj stvari o tem, kako pritegniti več prometa na svoje WordPress spletno mesto. Morda ste tu, ker nekaj zadetkov, ki jih dobite, ne bo samo presekalo. Hočeš več in to želiš zdaj. Mogoče – tako kot resnično – ste začeli z napačnim načrtom in nekaj mesecev navzdol – ste se znašli tu. Mogoče še niste začeli. Lahko se naučite, kako začeti blog v nekaj minutah.

Ne glede na to, zakaj ste tukaj, je danes vaš srečen dan, ko se boste naučili skorajda vse, kar potrebujete za več prometa na svojem spletnem mestu / blogu, ki temelji na WordPressu. Proti koncu te objave bomo delili nekaj orodij, s katerimi lahko ustvarite več prometa na svojem spletnem mestu, zato bodite pozorni tudi na to.

Uživajte do konca in ne pozabite v komentarjih deliti svoje misli z nami! Vedno cenimo vaš vložek �� Ne da bi zapravljali še sekundo za malenkosti, s tem zaključimo.

Optimizacija iskalnikov

Hipster Pisanje SEO konceptov na svojo opombo

SEO je, kako sem se prebil v svet digitalnega marketinga. Dolgo preden sem odkril WordPress, sem bil SEO pisatelj. Kar pomeni, da sem se moral naučiti veliko o umetnosti, da bi iskal vsebino.

Vse učenje se je izplačalo kasneje, ko sem se sama lotila posla. S pomočjo tehnik SEO, ki sem se jih naučil, sem oblikoval vsebino, ki se je visoko uvrstila v Google, s čimer sem zaslužil veliko prometa na svojem blogu WordPress.

Google je že dolgo po tem, ko sem odkril gostujoče bloganje, ostal moji številni vir prometa in zmanjšal pogostost objav na svojem blogu. To je pripeljalo do mojega zaključka, da je SEO najboljši način za privabljanje spletnega prometa. Delo je enostavno, čeprav traja nekaj časa, in kdorkoli z malo znanja in strasti ga lahko zasvoji.

Kako?

Najprej je treba zaradi absolutnih začetnikov omeniti, da SEO vključuje optimizacijo vaše vsebine (pa tudi celotnega spletnega mesta), da bo v spletnih iskalnikih, kot je Google, lažje vidljiv. To je vse.

Cilj je na prvih desetih (10) mestih prikazati na straneh z rezultati iskalnikov (SERPs). Najboljše je seveda, da pridete prvi.

Drugič, SEO je razdeljen na dve kategoriji, in sicer SEO na strani in izven strani. Prvi vključuje vse SEO aktivnosti, ki jih izvajate na svojem spletnem mestu, drugi pa SEO dejavnosti, ki vključujejo spletna mesta tretjih oseb, od tod tudi pogoji na strani in izven strani oz.

Za več prometa na svojem mestu WordPress se morate v celoti približati SEO. Ukvarjati se morate tako na spletnem kot tudi zunaj SEO. Ampak, kaj morate storiti tehnično gledano?

Raziskave ključnih besed

Raziskave ključnih besed

Raziskovanje ključnih besed je temelj odličnega SEO. Ko imajo uporabniki pereče težave (pokličite jih kot potrebo), bodo z upanjem poiskali svoj najljubši iskalnik..

V iskalnike vnesejo besede ali besedne zveze, pritisnejo enter in če je vaša vsebina optimizirana s temi izrazi, imate prednost. Mislim, če ste svoje delo res dobro opravili, bo Google in drugi iskalniki najprej prikazal vašo vsebino in tako prinesel promet.

Če na to gledate kritično, takoj spoznate, da morate poznati ključne besede ali ključne fraze, ki jih ljudje uporabljajo za iskanje vašega podjetja in izdelkov. Tukaj prihaja do raziskovanja ključnih besed.

Ko določite te ključne besede / besedne zveze, jih lahko dodate svoji vsebini, da izboljšate možnosti, da se najprej pojavite v spletnih iskalnikih. Če svoje karte igrate pravilno (kar samo pomeni, da sledite tem SEO smernice), vedno boste osvojili najvišje položaje v SERP-jih in si prislužili več prometa.

Če boste vztrajali – dosledno objavljali vsebine spletnega dnevnika, pripravljene na SEO, in izvajali druge priporočene tehnike SEO – boste še naprej uživali v najboljši uvrstitvi in ​​več prometa v prihodnjih dneh, mesecih in letih. Na primer, še vedno se dobro uvrščam po besedno zvezo “najnovejše tehnike in trendi SEO” zahvaljujoč prispevku, ki sem ga objavil pred dvema letoma. Kakšen brezsramni čep. Haha.

Toda kako se lotite te živali, imenovane raziskava ključnih besed? Kje začnete? Svojo pot lahko začnete z orodjem, kot je Načrtovalnik ključnih besed Google AdWords. Če imate v mislih primarno ključno besedo, lahko v orodju za načrtovanje ključnih besed v programu Google AdWords nakažete banko, da določite obseg iskanja in ustvarite več predlogov za ključne besede.

Ideje za blog lahko pridejo k vam, pa tudi, ko izvajate raziskave ključnih besed, zato je nagrad veliko. Ostala orodja vključujejo Google Orodja za spletne skrbnike, Bing orodje za ključne besede, WordTracker in SEMRush med ostalimi.

Oboroženi s svojimi ključnimi besedami ste pripravljeni, da ustvarite super vsebino, ki se bo prikazala v spletnih iskalnikih. Idealna gostota ključnih besed je 2,5%, kar pomeni, da če je vaša objava na spletnem dnevniku 1000 besed, bi se morala vaša ključna beseda pojaviti približno 25-krat. Ne presegajte 4,0%, ker bo Google mislil, da ste samo neželeni.

Poleg tega ne pozabite dodati ključne besede v naslov strani, po možnosti na začetku. Štejejo tudi ključne besede v vaših podštevilkah, zato tega ne pozabite. URL-jem dodajte tudi ključne besede, tako da jih iskalniki lahko preprosto poberejo. To še ni konec. V ime slikovnih datotek vstavite nekaj ključnih besed in vključite atribut ALT in po možnosti postavite ključno besedo tudi v ALT.

Vsaka objava ali stran, ki jo objavite, bi morala imeti naslove, oznake in meta opise, ker iskalniki uporabljajo te podatke za razvrščanje vaše vsebine. Tudi če še nikoli niste ustvarili objave v WordPressu, dodajanje naslovov (h1, h2, h3… h6) ne bi smelo biti izziv – vsi so v urejevalniku slike.

Dodajanje meta naslovov in opisov (imenovanih metapodatki skupaj) na drugi strani ni ravno enostavno. Vendar ne skrbite, lahko preprosto optimizirate svojo objavo in strani v WordPressu z uporabo vtičnikov WordPress SEO, kot so WordPress SEO by Yoast in Vse v enem paketu SEO.

Prepričajte se, da je vaše spletno mesto vidno iskalnikom Nastavitve -> Branje v vašem upravnem območju WordPress in prekličite izbiro »Odvrni iskalnike od indeksiranja tega spletnega mesta«. Drugače pa bodo vsa vaša prizadevanja za SEO zaman..

To bom pustil pri tem, ker smo to in druge tehnike SEO že podrobno opisali v najnovejši objavi: Najboljše prakse WordPress SEO za leto 2015 in naprej. Oglejte si to objavo, če želite s pomočjo SEO-ja pripeljati več prometa na svoje spletno mesto WordPress. Iti naprej…

Vaša strategija medsebojnih povezav

Strategija medsebojnega povezovanja

Oglejte si, kako sem se ravnokar povezala z našo drugo objavo v zgornjem razdelku? Da obstaja povezava med tem, kar imenujemo. Toda kako to poveča vaš promet? Preprosta mehanika. S povezavo do drugih objav dajete bralcem možnost, da najdejo več svoje vsebine.

Če bi samo prebrali vašo objavo (kot je ta) in odšli, bi registrirali višjo stopnjo obiskov, izgubili pa bi SEO točke in s tem tudi spletni promet. Prav bi trdili, da iskalniki ljubijo naravno notranje povezovanje.

Hkrati s povezovanjem z drugimi objavami izboljšate možnosti, da boste več vsebine odkrili, prebrali in dali v skupno rabo. Ko uporabniki delijo vašo vsebino, pritegnete več prometa in če se to še naprej ponavlja, bo vaš promet le še naraščal.

Lahko se povežete z drugimi objavami znotraj svoje vsebine (kot smo to storili pred nekaj trenutki) ali izkoristite povezane vtičnike za objave, kot je Zemanta ali karkoli od tega vtičniki za povezane objave. Ti vtičniki ustvarijo odsek »sorodne objave« na koncu objave (ali v stranski vrstici), kar poveča spodbudo, ogled strani in na koncu promet.

Trženje po e-pošti

wordpress-blog-post-preko e-pošte

Neil Patel, je iz podjetja QuickSprout razkril, da je eden od njegovih največji vir prometa je e-poštni seznam. In ko bomo šli v podrobnosti, boste razumeli, zakaj.

Najprej ima ogromen seznam e-poštnih sporočil, ki jih je ustvaril v preteklih letih. Drugič, zdi se, da nima težav z zbiranjem e-poštnih sporočil, ker je eden vodilni mislec, dve pa ima orodja, ki omogočajo e-pošto obiranje (zaradi pomanjkanja boljše besede) vetrič. Tretjič, v e-poštnih glasilih deli veliko vsebine in vem, da sem kot njegova naročnica.

Klikanje na povezave v e-poštnih sporočilih ne traja veliko in na koncu QuickSprout, kjer po zaslugi medsebojnih povezav spustite globlje spletno mesto in se celo prijavite na Crazy Egg, eno od njegovih drugih podjetij. Kljub temu se mu zdi, da je vse to enostavno in rezultati? Več prometa na vseh njegovih spletnih straneh, ne le QuickSprout. Veliko je ponavljajočega se prometa in veste, kaj pravijo; ponovite promet je tam, kjer je pravi denar.

Če želite na spletno mesto WordPress prinesti več prometa, si želite izposoditi list iz knjige Neila Patela. Posnemajte njegov slog in morali bi biti sposobni vdreti v trženje e-pošte, kot so profesionalci. To pomeni, da bi si morali najprej prizadevati za izgradnjo odličnega bloga.

Nato morate spodbuditi pokuke, da se prijavite na svoje glasilo. Ponudite jim brezplačne vodnike, e-knjige, brezplačno članstvo – karkoli je potrebno, da se pošlje vaš seznam e-pošte. Ne ustavite na tem mestu, hranite jim odlično vsebino po e-pošti in ne zanemarjajte svojega bloga. Sčasoma bo vaš e-poštni seznam odličen vir prometa, napotnice in moolah.

Trženje e-pošte postane lažje in veliko bolj zabavno, ko imate ob sebi ustrezna orodja in partnerje. In ker je WordPress milostna platforma, ki je na voljo, je na voljo nekaj vtičnikov, ki bodo lahko spodbudili vaša prizadevanja za trženje e-pošte. Nekaj ​​dobrih primerov vključuje brezplačno Vtičnik MailPoet, ali premium vtičnik MyMail.

Storitve trženja e-pošte tretjih oseb vključujejo AWeber, MailChimp, Stalni stik in Mad Mimi med ostalimi. Vse te storitve so dobro vključene v WordPress, kar vam omogoča, da se osredotočite na tisto, kar je pomembno – razvijanje odličnih vsebin in zaslužek.

Če trženje po e-pošti ne deluje kot vaša skodelica čaja, vsaj omogočite naročnine prek vira in e-pošte. Postopek vam ni treba potekati. Navsezadnje je par super WordPress vtičniki za krmo pomagati pri tem.

Podpirajte socialne medije

Družbeni mediji

Na internetu je ogromno število spletnih mest v družabnih omrežjih in več jih se rodi vsak drugi dan. Ta spletna mesta v družabnih omrežjih pritegnejo ogromno prometa, prometa, ki ga lahko imate. Pripravljen je za jemanje, vse kar morate storiti je, da potopite prste v kozarec s piškotki, ki ga ni nameraval.

Kako? Začnete lahko z ustvarjanjem osebnih računov in računov blagovnih znamk na nekaterih družbenih omrežjih, vključno s Facebookom, Twitterjem, Google+, LinkedInom, Redditom in StumbleUponom, vendar ne omejeno nanje..

Vaš cilj bi bil deliti vse svoje objave in strani na teh platformah. Če na teh spletnih mestih najdete nekaj ljudi, ki so pripravljeni zagovarjati vašo stvar, ste dobili pol bitke. Če potrebujete potiskanje, Wikipedija spodbudi spodobno seznam spletnih mest za družabna omrežja tukaj.

Ko se spopadate s spletnimi stranmi družbenih medijev, bi morala vaša prizadevanja voditi eno splošno pravilo. Prizadevajte si, da bi v vsakem trenutku zagotovili resnično vrednost v nasprotju z, recimo, poškodovanjem ljudi, hudiča. Tega nihče ne mara, ali podobno Rand Fishkin pravi:

Preprosta vožnja z neželeno pošto ali zapuščanje povezave vas ne bo pripeljala zelo daleč in celo povzročila povratno reakcijo. Namesto tega se naučite vrvi, verodostojno vključite in ugotovili boste, da se lahko razvijejo oboževalci, povezave in promet.

Poleg tega WordPress prihaja v kompletu s čudovitim vtičnikom Jetpack, ki je priložen modulu za oglaševanje. Po aktiviranju bo Publicize vaše objave samodejno delil s svojimi bralci na družbenih medijih.

Čeprav je to dobro, je znano, da z aktiviranjem vseh funkcij Jetpack-a znatno zmanjšate hitrost strani, kar vodi do višje stopnje odklona, ​​slabše uporabniške izkušnje (UX) in na koncu do manjšega prometa. Bodite previdni in aktivirajte samo funkcije, ki jih potrebujete.

Vendar pa objava in deljenje svojih objav na spletnih straneh družbenih omrežij ni dovolj. Morate iti še korak dlje in bralcem neverjetno enostavno deliti vsebino. Ste že kdaj bili na spletnem dnevniku WordPress s tako veliko vsebine in ničelnimi gumbi za skupno rabo, da ste morali kopirati povezavo, da jo delite s svojimi sledilci?

Imam, in to je frustrirajoče – kopirati in prilepiti povezavo, medtem ko bi lahko zadevni bloger pravkar namestil vtičnik za socialne medije. Toliko jih je, vtičnikov za skupno rabo, brezplačnih in vrhunskih, da noben WordPress založnik ne bi smel zagnati spletnega mesta brez gumbov za skupno rabo.

WordPress prihaja z lastnimi gumbi za skupno rabo v imenu Jetpack deljenja, tako da nimate nobenega opravičila. Kljub temu, če želite svojo igro za skupno rabo družabnih medijev popeljati na naslednjo raven, si oglejte osupljivo zbirko spodaj:

 • 25+ najboljših vtičnikov za socialne medije za WordPress
 • WordPress vtičniki za socialne medije za povečanje prometa

Če napišete odlične vsebine in jih eden od vaših ambasadorjev blagovnih znamk pobere na družbenih medijih, nato pa še en in še en, bo vaša objava viralna in prinesla nazaj veliko prometa. Takšna je moč socialnih medijev. Naredi svoj del; ustvarite super vsebino in olajšajte skupno rabo.

Izboljšajte hitrost svojega spletnega mesta

Pospešite svojo spletno stran

Privabljanje več prometa na vašem spletnem mestu ne bo pomenilo nič, če ne boste mogli obdržati obiskovalcev, ki jih dobite. Če imajo obiskovalci na vašem spletnem mestu strašno izkušnjo, ker je polž, se ne bodo nikoli vrnili, kar pomeni, da bodo vaše številke upadale, tudi če privabite veliko novih obiskovalcev.

Kot spletni mojster morate pomisliti na dve meritvi – nove obiske in obiske, ki se vračajo. Če se ogromen del vašega prometa še vedno vrača na vaše spletno mesto, potem naredite nekaj pravilno.

Če imate veliko novih obiskov, vendar je stopnja obiskov ene strani precej visoka, morate znova premisliti svojo celotno strategijo – kajti koristno je imeti milijon obiskovalcev, ki nikoli ne kliknejo CTA-jev. Mislim, kakšen smisel je pritegniti ves svet, če se ne bodo nikoli vrnili, ko odidejo?

Izboljšanje hitrosti vašega spletnega mesta ima močno povezavo z UX. Če se vaše spletno mesto naloži zelo hitro, bodo obiskovalci cenili vaš trud, in ker je pri nakupu vse odvisno od čustev, boste imeli eno nogo v vratih. Ne boste izgubili prometa in več ljudi se bo pripravljeno držati dovolj dolgo, da pogoltne vabo

S pomočjo orodij, kot je, lahko preverite, kako deluje vaše spletno mesto WordPress v oddelku za hitrost GTMetrix, Orodja Pingdom in Google PageSpeed ​​vpogled v stran med ostalimi. Vsako od povezanih orodij vam bo dalo oceno hitrosti in predloge, kako izboljšati hitrost svojega spletnega mesta.

Če je vaše spletno mesto počasno (traja več kot 5 sekund), si vzemite trenutek in preverite, kako zmanjšati čas nalaganja strani WordPress. Google vas bo tudi nagradil z boljšo uvrstitvijo za hitrejše spletno mesto, tako da, to je za vas win-win!

Redno pišite veliko vsebino spletnega dnevnika

Napišite veliko vsebino

Redno pisanje odličnih vsebin spletnega dnevnika vas bo navdušilo tako iskalnike kot tudi človeške bralce. Vsekakor je tisto, o čemer je objava “odlična”, ali se lahko ukvarja ali se giblje, stvar mnenja.

Ne gre za mnenje: slaba slovnica, črkovalne napake in druge neprevidne napake, za katere lahko poskrbite z rahlim urejanjem. Če želite ustvariti odlično vsebino, morate zagotoviti, da je vsaj berljiva in brez napak – zaradi jasnosti. Slabo napisana vsebina, ki je prepredena z napakami, bo vaše bralce poslala le stran.

Ob rednem pisanju spletni dnevnik, ki redno objavlja sveže vsebine, na odličen način privlači iskalnike, kar pomeni, da bo več bralcev našlo vaše spletno mesto. Hkrati doslednost, ki jo kažete z rednim objavljanjem, ustvarja zvestobo med vašimi bralci, kar ima velik vpliv na vaš spletni promet.

Zato pred objavo lektorirajte svoje objave in sledite svojemu uredniškemu koledarju. Nimate uredniškega koledarja? Tole uredniški vtičnik vam bo pomagal ��

Plačaj za promet

Če bi plačali za spletni promet in dobili tisto, za kar ste se dogovarjali, ne bi bili tukaj, ko bi brali to objavo, ali ne? Sem pa ugotovil, da bi moral omeniti, da lahko vozite več prometa s pohvalo vašemu prost strategija ustvarjanja prometa z nekaj plačanim prometom.

Ne bom zapravljal časa za to; odprtih je več avenij:

 • PPC – Kratko za oglaševanje s plačilom na klik, kar vključuje plačilo podjetju, kot je Google, vnaprej določeno količino denarja, kadar obiskovalec klikne vaš oglas. Plačate za vsak posamezen klik in dolarji se lahko hitro zberejo. Dovolj je reči, da za dosego oprijemljivih rezultatov potrebujete velik proračun.
 • Oglasi v družbenih medijih – Lahko se odločite za oglaševanje svojega podjetja na spletnih straneh družbenih medijev, kot sta Facebook in Twitter. To je odličen način za povečanje prisotnosti družbenih medijev. Za približno 50 dolarjev dolarjev vam bo Facebook podelil približno 1.200 – 1.500 všečkov. Twitter ponuja podobno ponudbo, ampak pojma nimam, koliko sledilcev dobiš 50 dolarjev. Imate pojem? Prosimo, delite z nami v komentarjih. Prav tako lahko svoje spletno mesto WordPress oglašujete neposredno na družbenih medijih, v nasprotju s samo pridobivanjem všečkov ali sledilcev.
 • Oglašujte na drugih spletnih mestih  – Kje je najboljše mesto za ogromen obseg ciljanega spletnega prometa? 10.000 Temple Run kovance za vas, če je vaš odgovor “druga spletna mesta v vaši niši.” Daj no, tako je Temple Run, kovanci morajo biti nekaj vredni. Šale na stran, najboljše mesto za ciljni spletni promet so druga priljubljena spletna mesta v vaši niši. Torej, če lahko z založniki v svoji niši povežete stik z njimi in jim za majhno plačilo prikažete oglase, boste dobili veliko obiskovalcev, ki bi jih lahko zanimala vaša ponudba.

Kaj pa, če nimate sredstev, ki bi jih porabili za oglase? Kako lahko nastopite na drugih spletnih mestih in tam dobite svojo blagovno znamko in ime?

Bloganje gostov

Bloganje gostov

Pred dvema letoma sem napisal svoj prvi gostujoči blog in uganite kaj, objava se je nanašala na bloganje gostov. Jaz sem zaradi pomanjkanja boljšega naslova priročno naslovil objavo: Nasveti za bloganje gostov: Ali ste Bloger gostov ali Blojjer gostov? Nisem dobil toliko vleke, kot sem pričakoval, ampak hej, še vedno sem se učil vrvi.

Ampak od takrat sem gostoval na številnih platformah in prihranil za Google, mi je ta tehnika prinesla veliko prometa in veliko resnično odprla vaša vrata.

Gost blogging me je zaslužil stranke, osvojil me odlične prijatelje in desetkrat izboljšal svojo podobo blagovne znamke. Če bi se 100% osredotočil na svojem spletnem mestu, ne bi nikoli naredil korakov, na katere sem danes tako ponosen. Ampak dovolj o meni.

Gost blogging vam lahko pomaga na več načinov:

 • Pomagal vam bo pritegniti več prometa na vaše spletno mesto
 • Uveljavi vas kot strokovnjaka
 • Če gostujete blog v svoji niši, vas to postavlja pred širše občinstvo
 • Če boste plačani za gostujoči blog, se lahko preživite
 • Ustvarjate profesionalne odnose
 • Toliko se naučiš
 • Prejemate odlične ponudbe, npr. brezplačno gostovanje, brezplačno članstvo, darila in kaj podobnega
 • Dobiš priložnost, da se dokažeš in si super
 • Et cetera, et cetera

Samo gostujoči blog, ki zagotavlja resnično vrednost, ne da bi zaslužil povratne povezave. Kot so že povedali številni strokovnjaki, je pri povratnem spletnem dnevniku povratna povezava preprosto nagrada za vse delo, ki je povezano z objavo delovnega mesta.

Če boste pravilno opravili, vam bo bloganje gostov v prihodnjih letih prineslo promet. Zajamčeno.

Mreženje

Internet je mreženje precej olajšal. Na primer, Google Hangouts se lahko zanesete na omrežje z založniki na drugi strani sveta. Hkrati je to odpravilo človeški element, mreženje pa je hitrejše, vendar mu primanjkuje intimnosti, kar določa močne poslovne odnose.

Kar zadeva usmerjanje prometa na vaše spletno mesto WordPress, interakcija med ljudmi (ali iz oči v oči) veliko pomaga. Udeležite se dogodkov in se osebno spoznajte s svojimi bralci v naslednjem WordCampu. Lahko greš še korak dlje in celo organiziraš prireditve, in zagotovo lahko pričakuješ velik promet.

Če obstaja nekaj poročanja o medijih, lahko pričakujete več zadetkov – samo omenite svoje spletno mesto nekje tam.

Sledite svojemu prometu, kakršen je

Sledenje prometa

Če vaše spletno mesto ne obstaja, boste pritegnili bralce, čeprav imate samo deset objav v dnevniku. Nikakor ne spodbujam slabljenja, kar zadeva ustvarjanje vsebine, vendar bo vsako spletno mesto s spodobno vsebino potegnilo nekaj prometa.

Glede na to, da imate verjetno tono objav (ali nameravate objaviti tono), morate nekaj prometa. Če ste skrbno pregledali promet in vlečete, lahko določite območja, ki jih je treba okrepiti, in področja, ki jih je treba poslati na zadnji gorilnik..

Morda določena vrsta objave deluje bolje kot vse ostale. Morda vaš promet prihaja iz določene države in v celoti ciljate na drugo lokacijo. Morda ne uporabljate pravih ključnih besed. Morda to, morda to; razumeš.

Več prometa lahko pripeljete le tako, da se igrate po svojih močeh in / ali odpravite svoje slabosti, ne da si prisilite svojo pot. Proučite promet in naredite potrebne spremembe. Če ne veste, kje začeti, je vaš zaslon s podatki o WordPressu idealno izhodišče. Uporabite lahko tudi orodja, kot so Google Analytics. Nato po potrebi spremenite spremembe.

Odličen blog design

Od milje stran lahko opazite neprivlačno spletno mesto. Zasnova, ki boli očesu, bo vaše napotke poslala stran, kajti, kdo ima rad grdo? Če se nihče ne želi zadržati, ker je dizajn vašega spletnega mesta zanič, mi povejte, kako boste ustvarili več prometa?

Ustvarite čudovit, edinstven in profesionalen dizajn, ki pritegne pozornost, in ne bo vam treba zajeti prometa. To je preprosto in vse se navezuje na to UX točko, ki smo jo že omenili.

Prepričajte se, da so vaši oglasi v redu in uporabljate odziven dizajn, da bo vaše spletno mesto pripravljeno za uporabnike mobilnih naprav. V primeru, da ne bi vedel, mobilni promet bo v letu 2015 presegel promet na namizju gredo naprej.

Povežite in komentirajte druge bloge

Všeč in komentiraj

Ko razmišljate o povezovanju in komentiranju drugih spletnih dnevnikov o WordPressu, pomislite na rek “noben človek ni otok.” To je medmrežje – celotna stvar temelji na konceptu in filozofiji povezovanja virov, da bi ustvarili splet, ki koristi vsem nam.

Z igranjem samotnega volka se odrečete možnosti, da odkrijete neopremljena ozemlja in rastete. Se vam zdi, ko komentirate svoj blog, se vam ne zdi neverjetno dobro? Ne želite, da bi samo še ena oseba našla objavo v vašem spletnem dnevniku in pustila odličen komentar?

No, če želite, da več ljudi najde vaš blog in pusti komentarje, se morate prikazati na njihovih blogih in pustiti komentar. To vam morda ne bo prineslo veliko prometa, vendar je dobra karma in lahko spoznate druge ljudi, ki jih zanimajo iste stvari kot vi. Potrudite se, da bi pogovoru dodali resnično vrednost – ne smete pošiljati neželene pošte.

Ko ustvarjate vsebino spletnega dnevnika, se povežite na ustrezne vire na blogih tretjih oseb, in ker je to dobra karma, boste sčasoma dobili nazaj povezave do svojega spletnega dnevnika, še posebej, če ustvarite super vsebino. Da je za vas več prometa.

Kakor koli že, na koncu ustvarite vhodne in odhodne povezave, kar je super za SEO in na koncu ustvarjanje prometa. To je zmaga, zmaga, zmaga!

Organizirajte tekmovanja

Tekmovanja in podelitve so odličen način za več prometa na vašem blogu. Če imate za podaritev posebno ponudbo za teme WordPress, se lahko ljudje udeležijo tekmovanja, bodisi tako, da jih podelite na Facebooku ali jih pošljete prijateljem. Bralce lahko celo prosite, da se naročijo in delijo konkurenco na poljuben način.

Čim bolj se beseda širi, več prometa dobite nazaj na svoj blog. Videli ste, kako vodimo nekaj odličnih podaritev na tem blogu. Pojdite naprej in isto podvojite na svojem blogu in uživali boste v več prometa in boljši uporabniški angažiranosti. Moram povedati več?

Bonus

Ta objava bo večna, zato mi dovolite, da naštejem preostale točke (vse so samoumevne):

 • Uporabite drobtine – v spletnih iskalnikih so videti odlično in lahko izboljšajo vaš kliki. WordPress SEO by Yoast ima to funkcijo, zato bi morali biti v dobrih rokah.
 • Držite se svoje niše, da ne boste zmedli bralcev
 • Delite stare, vendar zimzelene objave z uporabo vtičnika, kot je Evergreen Postni visokotonec
 • Sodelujte v skupnostih in forumih, kjer uspeva vaše občinstvo
 • Odgovarjajte na komentarje na spletnem dnevniku, ker imajo bralci to radi
 • Iz očitnih razlogov izberite prave teme
 • Svojim objavam pripnite ustrezne kategorije in oznake, da izboljšate možnosti odkritja v spletnih iskalnikih
 • In končno, nadaljujte; ne obupajte, graditi promet je počasen proces, ki potrebuje čas

Več orodij in virov za povečanje prometa

Zdaj, ko smo obravnavali področja, ki jih morate nasloviti, da povečate promet na svojem spletnem dnevniku WordPress, kako je s seznamom nekaterih vtičnikov, ki vam pomagajo pri vsem.

Vtičniki

Zdaj pa ti…

Kako na spletno mesto WordPress pritegnete več prometa? Prosimo, delite z nami v komentarjih!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me