Kako razvrščati WordPress objave v velikem obsegu

Kako razvrščati WordPress objave v velikem obsegu

Mislim, da se boste strinjali, ko bom rekel: funkcija urnika v WordPressu je resnična življenjska doba. Objave, strani in celo izdelke WooCommerce lahko enostavno načrtujete za prihodnji datum, kar vam prihrani veliko časa, ki ga lahko usmerite v spodbujanje prometa in rast vašega spletnega dnevnika.

Ko imate samo eno objavo, stran ali izdelek, je načrtovanje tako enostavno kot nastavitev prihodnjega datuma objave v urejevalniku sporočil WordPress. Spodnja slika vam prikazuje privzeti WordPress planer.

privzeta funkcija WordPress spored

Če imate več objav, recimo, da vodite blog z več avtorji, načrtovanje vsake objave posebej lahko zaužije velik kos vašega časa. Če želite reciklirati stare objave, da boste obdržali svoj blog videti sveže, urejanje datuma objave za vsako objavo je lahko zastrašujoča naloga, še več, če imate na stotine objav.

Kaj storiti?

Če želite prihraniti dan, se lahko obrnete na samodejno načrtovanje razsutega tovora. In kaj morate razvrstiti v skupnem obsegu svojih WordPress objav? Zastonj Vtičnik Auto Post Scheduler.

V današnjem prispevku si podrobneje ogledamo funkcije, zaradi katerih je Auto Scheduler popoln vtičnik za načrtovanje skupnega načrtovanja za WordPress.

Vtičnik vam pomaga, da načrtujete objave naenkrat, tako da lahko svoj blog vodite tudi v času počitnic. Poleg tega vam omogoča urejanje objavljenih datumov vaših objav, tako da lahko vaš blog ostane svež.

Razpored načrtovanja v večjih količinah je kot nalašč tudi za vodenje promocijskih akcij v prazničnih sezonah in praznikih. Kot rečeno, si privoščite skodelico kave in pustite preizkus Auto Auto Schedulerja.

Ne odhajajte, ne da bi na koncu delili svoje misli v komentarju.

Kako namestiti samodejni programski planer

vtičnik za avtomatski planer sporočil WordPress

Auto Post Scheduler je brezplačen vtičnik, ki je na voljo v shrambi vtičnikov WordPress. Ta trenutek lahko naložite, namestite in uporabite ta vtič, ne da bi plačali niti centa.

Če potrebujete še več možnosti, razvijalec ponuja vrhunsko različico, znano kot WP Auto Poster na Codecanyonu. Premijska različica v času pisanja stane 25 dolarjev.

wp auto poster

Za to objavo bomo uporabili brezplačno različico. Glede na to, začnimo z nastavitvijo vtičnika na vašem mestu WordPress.

Namestitev samodejnega urejevalnika sporočil

Prijavite se na nadzorno ploščo skrbnika WordPress in se pomaknite do Vtičniki> Dodaj novo kot je prikazano na spodnji sliki.

dodajanje novega vtičnika za WordPress

Nato v polje za iskanje ključnih besed vnesite »Auto Scheduler Auto« in pritisnite na Namestiti zdaj gumb, kot ga poudarimo na naslednjem posnetku zaslona.

namestitev vtičnika za samodejno načrtovanje sporočil na nadzorno ploščo skrbnika WordPress

Po tem kliknite na Aktivirajte gumb, da se žoga valja, kot bomo podrobneje opisali spodaj.

aktiviranje vtičnika za samodejno načrtovanje sporočil

Po aktivaciji je vtičnik Auto Post Scheduler pripravljen za uporabo, samo nekaj možnosti moramo konfigurirati.

Kako to storiš?

Preberite nadaljevanje, če želite izvedeti, kako konfigurirati vtičnik Auto Post Scheduler, ne da bi prekinil znoj.

Kako konfigurirati vtičnik Auto Post Scheduler WordPress

Zdaj, ko je vtičnik Auto Post Scheduler na vašem spletnem mestu aktiven, poglejmo pod pokrov in odkrijmo, zakaj ima vtičnik samo Ocene s 5 zvezdicami na WordPress.org.

pregledovanje avtomatskega objavljanja sporočil

Odlične ocene na stran, prepustimo se poslu.

Pomaknite se na Nastavitve> Samodejni razpored objave kot poudarimo na spodnji sliki.

dostop do samodejnega razporejevalnika sporočil

S tem vas pripelje do skrbniške nadzorne plošče samodejnega načrtovanja posta, kot je prikazano na spodnji sliki.

možnosti samodejnega razporejanja sporočil

Preprosta skrbniška nadzorna plošča, se vam ne zdi? Všeč mi je preprosta skrbniška nadzorna plošča, ki se osredotoča na pomembne stvari. Zaslon z možnostmi samodejnega načrtovanja objave je draga za uporabo, saj vse, kar potrebujete, preprosto kliknete. Samo pokažite in kliknite in vaše delo je končano!

Preden naredite kaj drugega, si vzemite čas in se seznanite z razpoložljivimi možnostmi. Spodaj je povzetek razpoložljivih možnosti, ki se začnejo od zgoraj.

Izhodni gumbi

možnosti skrbnika samodejnega razporejevanja sporočil

Kot je prikazano na zgornji sliki, dobite štiri vidne gumbe na samem vrhu skrbniškega zaslona. Prvič, imate Forum za podporo gumb, ki vas pripelje do Forum za podporo samodejnemu načrtovalcu sporočil na WordPress.org – kjer lahko dobite brezplačno podporo. Drugič, imate Pustite pregled gumb, ki vas očitno vodi v razdelek z ocenami na WordPress.org.

Tretjič, imaš Takojšnja Karma samo 1 dolar gumb, ki vas preusmeri na stran z donacijo PayPal, ki vam omogoča, da podprete Auto Post Scheduler. Enkratno donacijo ali mesečno donacijo lahko opravite tako, da potrdite polje, kot je prikazano spodaj.

Četrtič, imate WP Auto Poster gumb, ki se preusmeri na premium različica. WP Auto Poster je v celoti prepisan z več funkcijami, neomejenimi nabori pravil in popolno podporo za premije.

Omogoči samodejni razpored objave

Tudi po aktiviranju vtičnika upoštevajte, da morate omogočiti planer z uporabo Omogoči samodejni razpored objave gumb, kot je prikazano spodaj.

omogoči gumb za samodejno načrtovanje sporočil

Priporočamo, da omogočite planer šele po konfiguraciji možnosti. Če takoj omogočite planer, boste morali delati s privzetimi nastavitvami. Če privzete možnosti delujejo za vas, pojdite desno in kliknite na Omogoči samodejni razpored objave. Če pa želite svoj način konfigurirati samodejni program za načrtovanje objav, preberite nadaljevanje, če želite izvedeti več o vsaki možnosti.

Možnosti samodejnega načrtovanja objav

V tem razdelku bomo preučili vsako možnost, tako da lahko v celoti izkoristite moč vtičnika Auto Post Scheduler.

Samodejni razpored objave

razpored samodejnih objav

Prvi v vrsti je Samodejni razpored objave zgoraj prikazana možnost, ki omogoča nastavitev samodejnega razporeda objavljanja. 24 ur je privzeta vrednost, kar pomeni, da boste samodejno objavili eno objavo na dan. Če želite denimo objaviti dve objavi na dan, morate vrednost spremeniti v 12 ur. Morate objaviti štiri komade na dan, spremeniti vrednost na šest ur in tako naprej.

Znova zaženite Publish?

znova zaženite pri možnosti objave

Drugič, imate Znova zaženite Publish? potrditveno polje, ki je uporabno, če želite objaviti stare objave. Potrditev polja ponovno objavlja vaše že objavljene objave. V bistvu vam možnost pomaga, da bo vaš blog videti svež s samodejno ponovno objavo vaših objav.

Zaženite zakasnitev načrtovanja

možnost zakasnitve načrtovanja načrtovanja

Tretjič, imate Zaženite zakasnitev načrtovanja, ki vam pomaga, da nastavite časovno zamudo, preden se začne vaša prva predvidena objava v živo. Privzeta vrednost je nastavljena na nič (0), kar pomeni – če omogočite Auto Post Scheduler – bo vaša prva objavljena objava takoj objavljena. Začetno zakasnitev lahko nastavite v nekaj sekundah, urah ali dneh, kar pomeni, da imate popoln nadzor nad tem, ko bodo objave objavljene.

Omejite preverjanje na te vrste objav

Potem imamo Omejite preverjanje na te vrste objav možnost. Možnost omogoča izbiro vrst objav, ki jih želite razporediti. Objava je privzeta vrednost, v izbiro pa lahko dodate druge vrste objav. Kako? Preprosto pridržite SHIFT na tipkovnici in izberite vse vrste objav, ki jih želite samodejno načrtovati.

Omejite preverjanje objav v teh kategorijah

Nato imamo še Omejite preverjanje objav v teh kategorijah, ki omogoča izbiro kategorij, ki jih želite razporediti. Privzeto so izbrane vse kategorije, vendar lahko vedno izključite katero koli kategorijo želite. Če želite dodati kategorije v svoj izbor, preprosto pridržite SHIFT tipko na tipkovnici in izberite želene kategorije.

Omejite preverjanje objav teh avtorjev

Podobno lahko izberete samodejno načrtovanje objav nekaterih avtorjev. Auto Post Scheduler privzeto vključuje vse avtorje. Vsakega avtorja lahko po želji vključite / izključite s pritiskom na SHIFT ključ za izbiro.

Omejite preverjanje na objave z iskanjem po ključnih besedah

Poleg tega lahko razporejate objave po ključnih besedah. Po besedah ​​razvijalca bo vnašanje predpisa z vezajem izključilo objave, ki se ujemajo s tem izrazom. Na primer, “John -Malkovich” bo vrnil objave, ki vsebujejo “John”, ne pa “Malkovich”. Razumeš? Super, gremo naprej.

Omejite preverjanja na določene dneve do

Po tem boste imeli Omejite preverjanja na določene dneve do možnost, ki vam nudi veliko nadzora nad časom objavljanja. Ta možnost vam pomaga, da določite časovni razpon, v katerem bodo objavljene vaše objave na kateri koli dan. Časovno obdobje morate vnesti v 24-urni obliki.

Ali razumete, kako deluje zgornja možnost? Tu je primer. Recite, da želite objavljati svoje načrtovane objave med 8. in 17. uro v ponedeljek, v ponedeljek boste vnesli 0800-1700. Če želite objavljati načrtovane objave med 6. in 13. uro ob torkih, v torkov termin vpišite 0600-1300 in tako naprej.

Ne urnika termina

Če želite preskočiti določene datume, vam Auto Scheduler ponudi samo možnost, ki jo potrebujete. The Ne urnika termina zgoraj prikazana možnost omogoča izbiro datumov, ki jih ne želite načrtovati. Vtičnik podpira naslednje formate: d-m-Y (npr. 17-06-2019), d-m (npr. 17-06), M (npr. 06) in d (npr. 17. v mesecu).

Upravičeni objavljeni statuti

Nato lahko preprosto izberete stanje objave, ki ga želite preveriti. Imaš Osnutki, v teku in Objavljeno objavite statuse, med katerimi lahko izberete. Če se odločite Osnutki, objave s statusom osnutka bodo preverjene za objavo. Če se odločite V teku, čakajoče objave bodo preverjene glede objavljanja. In če izberete Objavi, objavljene objave bodo preverjene glede recikliranja.

Dodatne možnosti objave

Proti dnu imate več možnosti, s katerimi lahko nadzirate, kako reciklirate objave, kot je prikazano zgoraj.

Možnosti za odpravljanje napak in beleženje

Hapo chini kabisa (kar pomeni, na dnu), imate na voljo možnosti beleženja in odpravljanja napak, ki so še kako uporabne pri odpravljanju težav. Glej sliko spodaj.

Shranjevanje možnosti

Ko izberete želene možnosti, preprosto kliknite na Možnosti posodobitve gumb, kot ga poudarimo spodaj.

shranjevanje možnosti samodejnega načrtovalca objav

Omogočanje samodejnega načrtovalca objav

Končno in ob predpostavki, da niste omogočili samodejnega načrtovalca objav, kliknite ikono Omogoči samodejni razpored objave gumb, kot je prikazano spodaj.

Ko omogočite vtičnik Auto Post Scheduler, bi morali videti spodnje podrobnosti v spodnji grapi zaslona.


Kot smo danes izvedeli tukaj, je množično načrtovanje objav v WordPressu kos pogače. Vsakdo, ki lahko namesti vtičnik za WordPress, lahko nastavi samodejni programski planer in zažene množično načrtovanje sporočil v WordPressu kot profesionalce. Zdaj si zapomnite samo, da ustvarite vsebino!

Ali v skupnem razporedu objavljate svoje objave v WordPressu z drugačno metodo? Ali imate vprašanja ali predloge? Prosimo, delite z nami v spodnjem razdelku za komentarje.

Opomba: Ta objava je bila posodobljena, da poudari vtičnik Auto Post Scheduler. V prvotni objavi iz leta 2015 je bil uporabljen vtičnik za načrtovalnik osnutkov, ki ni več podprt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me