Kako samodejno deliti WordPress objave s programom Buffer

Samodejno delite objave WordPress z Bufferjem

Z milijardami aktivnih uporabnikov, ki se vključujejo na platforme, so družbeni mediji postali očitna izbira za podjetja in startup podjetja, ki želijo izboljšati svoje spletno poslovanje.

Medtem ko vam družbeni mediji olajšajo, da blagovno znamko, izdelke, storitve ali informacije dobite pred sposobnim občinstvom, je na koncu odvisno od vas, kako boste izkoristili prednosti razpoložljivih aplikacij. Ena najbolj učinkovitih in zanesljivih aplikacij za družbene medije je Buffer. Preberite si, če želite izvedeti vse, kar morate vedeti o uporabi programa Buffer za upravljanje socialnih medijev, kako se obnaša kot močan spodbujevalnik socialnih medijev in kako ga vključiti v WordPress.

Zakaj pufer?

Buffer je močna aplikacija za deljenje družbenih medijev. Dopolnjuje vašo sposobnost, da v živo sodelujete na Social Media, ne da bi svoje sledilce bombardirali s posodobitvami naenkrat! Prej smo govorili o načrtovanju objav v vašem spletnem dnevniku, Buffer pa je v bistvu načrtovanje objav za družbene medije.

Če ne želite preplavljati svojih sledilcev s sočasnimi objavami na Twitterju, Facebooku, Linkedinu ali drugih straneh v družabnih medijih, potem je aplikacija Buffer popoln sistem, ki vam bo pomagal. Omogoča vam enostavno načrtovanje in zaznamevanje posodobitev Facebooka, vnaprej pripravite zatiče Pinterest, razporedite tweets iz katerega koli računalnika na svetu (pod pogojem, da imate delujočo internetno povezavo) in še več. Vse, kar morate storiti, je prednastavitev posodobitev in dodajanje v medpomnilnik. Aplikacija bo naredila vse ostalo.

Ne samo, da se vaša vsebina pravočasno posodablja, ampak tudi vaše stranke ves dan sodelujejo na vaši platformi. Poleg tega lahko s statističnimi podatki o medpomnilnikih vidite število ljudi, ki so kliknili na vašo vsebino, katere objave so bile ponovno deljene itd..

Kako nastaviti pufer

Ste pripravljeni, da začnete s programom Buffer? Tako enostavno kot 1, 2,3. Natančno vam bomo pokazali, kako nastaviti nastavitev s to super aplikacijo za razporejanje družabnih medijev.

1. Ustvarite račun medpomnilnika

Prijava na vmesnik

Najprej prijava za Buffer račun prek Facebooka, Twitterja, Linkedin računov ali pa uporabite možnost Buffer za prijavo s svojim e-poštnim sporočilom.

Dovoljenja za zasebne medije

Nato boste pozvani, da vas povežemo s socialnimi omrežji. Izbirate lahko med: Twitter računom, Facebook stranjo ali profilom ali skupino, LinkedIn profilom ali stranjo, stranjo Google+, Pinterestom in Instagramom. Odvisno od omrežja, s katerim povezujete, bo Buffer prosil za dovoljenje za dostop do nekaterih vidikov vaših računov v družbenih medijih – to je potrebno za načrtovanje in objavo vsebine prek programa Buffer.

Možnosti načrtovanja odbojnika

Ko končate z nastavitvijo možnosti za medpomnilnik vašega socialnega računa, boste vprašali, ali želite ročno nastaviti čas objav ali če želite, da jih Buffer izračuna za vas.

Vmesnik je optimiziral načrtovanje objav

Če izberete, naj program Buffer naredi načrtovanje za vas (kar toplo priporočamo), preprosto dodajte število objav na dan, ki jih želite, in izračunalo bo, kdaj naj objavite glede na vaš največji prometni čas. S tem ste končali z nastavitvijo računa!

2. Razporeditev objav v družabnih medijih s programom Buffer

Buffer Social Media Post načrtovanje

Naslednji korak je začetek načrtovanja objav in posodobitev za vaše račune v družbenih medijih. Prijavite se v medpomnilnik. Na kartici »Vsebina« lahko dodate želene objave, članke, citate ali nasvete (tudi slike in videoposnetke). Če ste za ustvarjanje optimalnega razporeda objavljanja uporabili Buffer, samo kliknite gumb »Dodaj v čakalno vrsto« in vaša objava bo vse pripravljena za pošiljanje ob naslednjem razpoložljivem času objave. Izberete lahko tudi možnost »Delite zdaj« ali pa »Razpored objave« in nastavite ročni čas objavljanja po meri.

Čakalna vrsta

Ko boste objavili svoje objave in posodobitve, se bodo v vašem vnaprej določenem času samodejno prikazali na računih v družbenih medijih. Tako lahko preostanek dneva preživite osredotočeni na svoje podjetje in ne na račune v družbenih medijih.

3. Vključite WordPress z medpomnilnikom za še lažje skupno rabo

WordPress v vmesnik za brezplačno vstavljanje

Buffer je samostojno odlično orodje, vendar je v kombinaciji z WordPressom zanesljiv način za povečanje prometa in bralčevega angažiranja na družbenih medijih. Če želite dodati pufer na svoje WordPress spletno mesto, priporočamo uporabo vtičnika, kot je WordPress v vmesnik. Ker je v skladišču vtičnikov WordPress.org, ga lahko namestite neposredno na nadzorno ploščo v razdelku Vtičniki> Dodaj novo.

WordPress za preverjanje pristnosti vmesnika

Ko je nameščen in aktiviran, boste morali ustvariti dostopni žeton v vmesniku, da lahko vtičnik dostopa do njega. Če želite to narediti, pojdite na Stran aplikacije vmesnika in registrirajte svoje spletno mesto s povratnim klicem, ki je bil naveden na strani z nastavitvami vtičnika (glejte zgoraj).

Dostop do žetona do vmesnika

Ko registrirate svoje spletno mesto, kopirajte »Access Token« in ga prilepite na stran z nastavitvami vtičnika. Zdaj lahko začnete z nastavitvami za skupno rabo svoje vsebine!

Razporedite WordPress objavo in skupno rabo strani

WordPress to Buffer vsebuje možnosti, da lahko razporedite svoje objave in strani, ki jih želite dati v skupno rabo, ko so objavljene in posodobljene. Potrdite polje (ali oboje) in nato uredite novo obliko objave z oznakami vtičnika, vključno z imenom vašega spletnega dnevnika, objave ali naslova strani, izvlečka, kategorije objave, datuma objave, URL-ja in avtorja. Nato potrdite polje, na katerega je Buffer povezal socialne račune, na katerih želite samodejno deliti svojo vsebino.

Nato preprosto shranite svoje nastavitve. Ko ustvarite vsebino na svojem spletnem mestu, bo ta samodejno v skupni rabi z vsemi vaši sledilci prek programa Buffer! Obstaja a Pro na voljo različica, ki vključuje funkcije, kot so možnost samodejnega pripenjanja vsebine na Pinterest, prilagojene oznake za skupno rabo vaše vsebine, podpora predstavljenih slik, posamezne nastavitve objav itd. Torej, če želite več možnosti, lahko nadgradite s klikom gumba.

Nasveti, kako najbolje izkoristiti predpomnilnike za WordPress

Poleg uporabe Bufferja za promocijo spletnega mesta WordPress je nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali optimizirati vsebino, ki jo delite, da bi dosegli absolutno najboljše rezultate:

1) Prvo pravilo dobrega socialnega trženja je biti resničen s svojimi strankami. Poskusite ne načrtovati preveč objav v enem dnevu – avtomatizacija je dobra, vendar preveč naredi vaše račune manj človeškimi in bolj, dobro, avtomatiziranih.

2) Ustvarite svojo vsebino do vira prek vmesnika. Če vsebino kurirate iz drugih virov, poskrbite, da ustvarite svoj izsek po meri, s katerim ga boste dali v skupno rabo, tako da bo svež za vaše bralce.

3) Poskušajte se izogibati pogostim objavam na Facebooku. Elemente, ki so v skupni rabi z aplikacijami ali storitvami tretjih oseb, kaznujejo, tako da vaša vsebina morda ne bo prišla do vaših strank (vseeno ne skrbite – vsi drugi računi socialnih medijev Podpora vmesnikov Buffer nima težav s samodejno skupno rabo).

4) Bodite družabni na spletu s svojimi bralci. Ponovno tvitnite in odgovorite na komentarje. To bo povečalo vaše bralčevo udejstvovanje in z novimi komentarji na vašem spletnem mestu ustvarite novo vsebino, ki je dobra za SEO.

5) Veliko ljudi uporablja Buffer, zakaj ne bi dodali Gumb »Dodaj v medpomnilnik« na vrhu vašega spletnega mesta. Tako lahko vaši sledilci dodajo vašo skupno vsebino v svoj račun Buffer.

6) Izkoristite blažilnike Optimalno načrtovanje možnost. Tako boste zagotovili, da bodo vaše delnice dosegle največje število privržencev.

7) Uporabite Podatkovna razširitev brskalnika da bi še lažje delili posodobitve in nabrano vsebino. S tem lahko tudi skrajšate URL, dodate fotografije in drugo.

Zavijanje

Obstajajo tudi druge možnosti razporejanja socialnih medijev, vendar Buffer daleč presega vsakega tako, da je enostaven in učinkovit. S funkcijami, ki so enostavne za uporabo, kot so razporejanje po meri, več računov za upravljanje in sledenje Bufer, je najbolj priročen način za redno posodabljanje vsebine za vaše uporabnike. Če imate kakršna koli vprašanja o Bufferu, jih lahko vprašajte. In če že uporabljate Buffer, bi radi delili svojo izkušnjo v spodnjih komentarjih.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me