Kdo želi še zbirati plačila z WordPress spletnimi mesti?

WordPress kot močan sistem za upravljanje vsebine dobi prednost pri blogerjih, samostojnih podjetnikih in lastnikih e-trgovine.

Poleg priljubljene in uporabnikom prijazne platforme za bloganje ima WordPress še številne druge prednosti. Uporablja se lahko na več nekonvencionalnih načinov. Samo z dodajanjem neke kode ali uporabo nekaterih vtičnikov ali obojega lahko WordPress uporabimo za izdelavo spletnega mesta za članstvo, spletnega mesta za e-trgovino in še več.

Če pa ustanovimo spletno mesto za članstvo ali spletno mesto za e-trgovino, moramo plačati od uporabnika ali kupca. Ali je mogoče pobirati plačilo prek WordPress spletnih strani? Odgovor je DA. Ena od številnih prednosti WordPressa je enostavnost, s katero se lahko integrira z različnimi plačilnimi platformami, kar kupcu ali uporabniku omogoča plačilo na spletnem mestu. V tem članku naj vam delim nekaj najboljših načinov za plačilo s pomočjo WordPress spletnih strani.

Pomembno: V tej objavi je nekaj najboljših načinov za zbiranje plačil v najpreprostejši obliki. Če vas zanima ustvarjanje polnopravnega spletnega mesta za e-trgovino, si oglejte našo objavo o najboljših 20 vtičnikih WordPress za e-trgovino..

PayPal

zbiranje-plačilo-uporabo-paypal

PayPal je najpogostejša možnost. Je eden najstarejših ponudnikov spletnih plačil, ki jih uporabljajo milijoni kupcev in prodajalcev. Z PayPal lahko zbirate donacije in nastavite nakupovalni voziček. Vsa plačila gredo neposredno na vaš račun. Nekateri vtičniki za pomoč pri integraciji PayPal in WordPress so:

  • Donacije PayPal: Kot že ime pove, je ta vtičnik mogoče uporabiti za sprejem donacij. To je preprost za konfiguriranje vtičnika, ki prikaže gumb »Podari« na spletnem mestu, bodisi prek pripomočka ali kratke kode.
  • WP Simple PayPal Košarica: Čeprav je zgornji vtičnik zapleten, je to preprost vtičnik z enim klikom in plačilom. Spletno mesto daje e-trgovino facelift s svojimi enostavno prilagodljivimi nastavitvami.
  • OrderStorm WordPress e-trgovina: Ta paket vtičnikov za e-trgovino je nakupovalni voziček skladen s PCI in vgrajen CRM za upravljanje obsežnih spletnih naročil in pošiljanja. Lahko prodajate digitalne in fizične izdelke.

Vse zgoraj so najboljši načini zbiranja plačila na vašem spletnem mestu WordPress prek PayPala.

Selz WordPress Vtičnik

Opaziti: Očitno nekateri kupci trdijo, da ta izdelek ne posluje pravilno, poglejte spodnji komentar Kamila. Svetujemo vam, da opravite dodatne raziskave izdelka, preden resnično razmislite, ali se bodo stvari izboljšale.

Če iščete način prodaje digitalnih izdelkov in storitev, toplo priporočam Selz. Vse, kar morate storiti, je ustvariti brezplačen račun in začeti s prodajo. Ni mesečnih storitev. Če darujete brezplačne storitve, tudi Selz vam ne bo ničesar zaračunal. Selz plačate 5% vsake transakcije plus 25 centov samo, ko opravite prodajo. To je odlična alternativa PayPalu zaradi dveh razlogov:

  • PayPal zaračuna visoke transakcijske provizije.
  • PayPal ne deluje ali je prepovedan v mnogih državah v razvoju.

Nasprotno pa Selz deluje povsod. Za zbiranje plačil na spletnih mestih WordPress preprosto namestite in konfigurirajte Vtičnik za e-trgovino Selz. Z njihovimi preprostimi skripti lahko zbirate plačila neposredno s Facebooka, Pinterest-a in Twitterja.

selz-wordpress-vtičnik

Postopek odjave na WordPressu je super kul. Kupec med transakcijo sploh ni treba zapustiti strani. Vse se zgodi na isti strani in kupec digitalni izdelek prejme po e-pošti takoj, ko transakcija poteka. Vse podrobnosti o kupcu so vidne na nadzorni plošči računa Selz. Lahko ga celo integrirate z Aweber ali MailChimp, da sinhronizirate e-poštna sporočila strank neposredno s svojim e-poštnim seznamom. Plačila, prejeta na račun Selz, lahko neposredno dvignete na vaš bančni račun ali na PayPal.

Google Denarnica

google-denarnica

Google Denarnica, Googlova storitev, ki jo uporabljajo predvsem imetniki bančnih računov v ZDA in je sprejemljiva v več kot 160 državah. Uporabniki lahko prek pametnih telefonov opravljajo medsebojne prenose. Google Denarnico lahko kupec uporablja za plačilo na spletnih mestih WordPress. Tako kot PayPal je tudi vsa potrebna e-poštna številka in račun za Google Denarnico. Nekateri vtičniki za pomoč pri integraciji Google Denarnice in WordPressa so:

  • ClassiPress Google Checkout Gateway: Če spletno mesto WordPress uporablja temo ClassiPress, uporabite ta vtičnik za integracijo Google Denarnice.
  • Račun WP: Zelo uporaben vtičnik za samostojne strokovnjake. Če uporabljate WordPress za gradnjo baze strank ali če uporabljate portal odjemalcev, ki temelji na WordPressu, je ta vtičnik izredno uporaben. Plačila lahko ustvarite, pošiljate in prejemate plačila na nadzorni plošči WordPress. Podpira Google Denarnico, PayPal in Authorize.net.

Razen plačila 2,9% na transakcijo za pošiljanje denarja s kreditno ali debetno kartico ni dodatnih stroškov za nastavitev računa v Google Denarnici, pošiljanje denarja, obdelavo in prejem denarja.

Stripe

Stripe

Uporabniki WordPress lahko uporabljajo Stripe sprejeti plačila po vsem svetu, vendar trenutno podpirajo samo podjetja iz ZDA, Združenega kraljestva, Kanade in Irske. Z drugimi besedami, vaše podjetje mora biti locirano v teh štirih državah, da bi izkoristili Stripe. Nekateri vtičniki za pomoč pri integraciji Stripe in WordPress so:

  • Gravity Forms + Stripe: Če že uporabljate Gravity Forms, uporabite ta vtičnik namesto za prejemanje plačil prek Stripe.
  • Dig Labs Plugin: To je vrhunski WordPress vtičnik. To je enostavno nastavljiv vtičnik za prejemanje plačil s standardnimi plačilnimi obrazci. Možnosti plačila lahko postavite na več mest prek njihovih vgrajenih kavljev.
  • WP Stripe: Vtičnik je kodiran posebej za spletna mesta WordPress, ki imajo donacije. Gumbi za donacijo se dodajo bodisi s kratko kodo bodisi z vstavitvijo v predlogo.

S storitvijo Stripe je možno zbirati plačila z debetnimi in kreditnimi karticami prek Visa, American Express, Discover, MasterCard, Diners Club in JCB. Vsaka uspešna transakcija vas stane 2,9% na transakcijo plus 30 centov kot provizije.

EndNote

Z uporabo teh vtičnikov je preprosto in enostavno in vaše spletno mesto WordPress spremenite v stroj za denar. Poskusite in preizkusite jih nekaj in uporabite tiste, ki popolnoma ustrezajo vašemu poslu. Ali poznate kateri koli WordPress vtičnik (brezplačen ali premium), ki ga je mogoče uporabiti za pobiranje plačila? Prosimo, da ga delite z nami.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me