Neverjetni viri za povečanje prometa za vaš WordPress blog

5 neverjetnih virov za povečanje prometa za vaš WordPress blog

Glede na to, da ste že tukaj, stavimo ves svoj denar, za kar se boste strinjali, ko bomo rekli: pridobivanje najboljših virov za povečanje prometa za vaše spletno mesto ni lahka naloga. Kljub temu potrebujete promet, da lahko svoje podjetje začnete izvajati. Nekateri potrebujejo malo, drugi več. Vi, želite čim več ciljanega prometa in ga želite zdaj.

Če iščete najboljše vire prometa za svoje spletno mesto WordPress, imamo neverjetno priznanje. Vdrli smo v neznano in iskali samo pet, a ogromno število prometnih virov, ki smo jih odkrili, nam je odprlo usta.

Zaradi tega zelo vznemirljivega razloga prav ta trenutek sprejmemo izvršno odločitev, da vam za blog WordPress ponudimo čim več virov prometa! Torej, namesto da bi dobili le nekaj, dobite ducat neverjetnih virov prometa, za katere želite, da ste vedeli. Če se to sliši kot vaš dogovor, odpelj mornar, je to tvoj velik dan!

Kako do več prometa na svoj blog

1. Ustvarite super vsebino

Tukaj je dogovor: Ljudje iščejo vsebino, zato je treba začeti promet. Soooo … najbolje je imeti vsebino, se vam ne zdi? Kakovost vsak dan odtehta količino, zato pravimo vsebina je kralj. Preden pomislite na ustvarjanje prometa za svoj blog, morate imeti kakovostno in ciljno usmerjeno vsebino.

Ne glede na to, ali se boste povezali, se posvetovali ali prodali, je pametno, da na vašo spletno stran poskrbi nekaj lepe vsebine. Kako boste drugače vtisnili misli na svoje možnosti? Zmešajte tudi stvari, saj je večpredstavnost odlična za sodelovanje. Uporabite slike, infografike, videoposnetke, grafikone – poimenujte jih!

Če ne sledite, smo samo rekli …

Vsebina je odlična za sodelovanje

… In tudi SEO! Večpredstavnostna vsebina pomeni, da uporabniki več časa preživijo na vašem spletnem mestu, kar pomeni večjo angažiranost za vas. Googlovi pajki za iskanje tudi kažejo, da je vaše spletno mesto vredno soli, saj uporabniki ne zapustijo takoj. Samo ustvarite tisto, kar bi šteli za vrhunsko vsebino, in jo nato oddajte brezplačno.

Ali veste, kaj se bo zgodilo? Nagradijo vas (Google) z boljšimi rezultati SEO, kar pomeni več prometa za vaše spletno mesto WordPress. Poglejmo nekaj vsebinskih taktik, ki ste jih – na svoj zelo edinstven način – predolgo ležali naokoli.

2. Naj bo ciljna publika v mislih

Kolikokrat vas bomo prosili, da pišete za ljudi, ne za iskalnike? Ane? Povej mi, kolikokrat? Če pišete s ciljno publiko v mislih, boste ustvarili vsebino, ki bo odmevala z njimi. Še pomembneje je, da boste ustvarili vsebino, ki bo zanimala vaš ciljni trg.

Ne potrebujete raketnega znanstvenika, ki bi vam pokazal, kako je komunikacija s ciljno publiko odlična za ustvarjanje prometa in na koncu za konverzije. Ko ustvarjate svojo vsebino, upoštevajte svoje idealne stranke in ugotovite njihove edinstvene potrebe; njihovi edinstveni interesi. Te potrebe izpolnite prek svoje vsebine in izdelki se bodo samodejno prodali.

3. Redno objavljajte

Če lahko objavite dvajset člankov na dan, dobro in dobro. Objavljate enkrat na teden? No in dobro. Morda imate raje en post na mesec kot vse drugo. Kdo mora podvomiti v vaš urnik? Dokler stalno objavljate, je vse dobro.

Iskalniki vas bodo imeli radi, saj imate najnovejšo vsebino o tem, kar iskalnik potrebuje. Tudi vaši bralci vas bodo imeli radi. Najboljše je ustvariti zimzelene vsebine, ki se vedno zdijo sveže. Poleg posodabljanja starih objav ustvarite nove članke, da bo aktivnost še naprej naraščala.

Lahko uporabite uredniški koledar ali oddajajo. Za vzdrževanje aktivnosti na svojem blogu sem uporabil izbrane vire RSS. Kdo je vedel, da lahko ustvarite promet z WP RSS vtičnik za strjevanje? Eden preprostih načinov za nadaljevanje stvari je ustvarjanje »Kako opraviti« ali objavljati serije, kot so:

  • Vodnik za začetnike SEO WordPress
  • Vodič za WordPress: Kako ustvariti WordPress temo iz HTML-ja

4. Naj bo vaša vsebina enostavna za skupno rabo

Uporaba pozivanja k dejanjem, ki bralce spodbudi k deljenju koristnih bitov informacij iz vaših objav, pozitivno vpliva na vaše družbene deleže, torej na ustvarjanje prometa. Takšni vtičniki so številni Bolje kliknite za Tweet zaradi česar je to vse preveč enostavno.

Spojite to z nekaj gumbi za družabno izmenjavo in imate svojo zlato gos. Če vam bralci težko delijo vsebino, vam manjka velika priložnost v prometu. Še več, če imate WordPress nešteto vtičnikov za socialne medije, ki vam bodo pomagali.

5. Povezava do notranje vsebine

Izboljšanje odkrivanja vsebine na spletnem mestu poveča čas, ki ga uporabniki porabijo na vašem spletnem mestu in pomaga, da iskalniki indeksirajo več vaše vsebine. Prav tako vodi do zaostalega prometa, kadar bralec deli katero koli povezano vsebino.

Povezava do drugih sorodnih objav na vašem spletnem mestu za povečanje vidnosti teh objav. Lahko grete še korak dlje in uporabite dinamične vsebine. To pomeni samo uporabo vtičnika / gradnika za prikazovanje sorodnih objav, najpogostejših objav, najnovejših objav, najbolj komentiranih objav in tako naprej.

6. Ustvarite darila

Kljub milijonom let evolucije si znanstveniki ne morejo zaviti glave, kaj se zgodi z umom, kadar vidimo ali slišimo izraz “zastonj”. Noro je, če bi večina od nas naredila skoraj vse, da bi dobili brezplačne stvari.

Prav zato se vsebine, oblikovane kot darila, letejo na krilih kot orli. Videla sem, da WordPress razvijalci tem, podružnice in blogerji uporabljajo darila za privabljanje ogromne količine prometa ne le na njihova spletna mesta, temveč tudi na profile družabnih medijev in tako naprej.

Če želite poskusiti, razmislite, da v svoji niši podarite najbolj priljubljen izdelek ali vroči izdelek. Od vseh virov, ki ustvarjajo vsebinski promet, darila kažejo resnično obljubo. Dobili boste donosnost naložbe skoraj takoj, poleg tega pa lahko uporabite odlična orodja, kot so RaffleCopter med drugim dajalniki.

7. Piggyback na trendih

Ste že kdaj videli, kako profesionalni deskarji vozijo valove, kot da je bilo čarobno? Vedno čakajo na velik val in ko ga imajo, ga veličastno odpeljejo na obalo. To se imenuje piggybacking deskanje. V nasprotnem primeru bi veslali na obalo, kar uničuje šport.

Na podoben način bodite vedno pozorni na prebijanje novic (znanih tudi kot virusne novice) in trendov v svoji niši. Trendi beležijo ogromno količino v rezultatih iskalnikov in lahko prilagodite svojo vsebino, da jo izkoristite. Spremljanje trendov lahko spremljate Google Trends med drugimi orodji.

8. Preizkusite svojo vsebino

Če ste že nekaj časa na tem mestu, morate s trženjem artiklov vzpostaviti naslednji vzorec. Obstajajo objave, za katere se zdi, da celotno vesolje potegnejo na vaše spletno mesto, in obstajajo objave, ki izginejo v pozabo, da jih ni več mogoče najti.

Pomembno je analizirati svojo vsebino, da veste, kaj deluje in kaj ne. Se spomnite tiste objave, ki ste jo objavili pred časom in je prinesla veliko povratnih informacij uporabnikov? Kaj si naredil? Ste dodali sliko? Je šlo za infografiko? Podelitev morda? S temi informacijami lahko ustvarite samo vsebino, ki odmeva z vašimi ljudmi.

A / B split testiranje naj bo vaš prijatelj v zvezi s tem. Ti lahko preizkusite različne naslove med drugim vstaviti prst na stvari, ki delujejo. Tu je kratka zgodba. V svojem času sem se lotil peščice delovnih dnevnikov. Po milijonih neuspelih poskusov je prišlo do preboja.

Tako sem primerjal višino, ki je delovala, v primerjavi z ostalimi, ki niso delovale, in glej! – tam sem našel svojo milost varčevanja. Precej odpiralo oči je bilo. Danes bi moral poslati predstavitev, prepričan sem, da se bo odzvalo 90% možnosti. Noro je, kaj lahko mali primerjalni test naredi za vaše podjetje.

9. Dosezite industrijske vplivce

Svoji vsebini lahko daste zaslužen zagon, tako da se obrnete na vplivne panoge, ki svojo vsebino izmenjujejo s svojimi skupnostmi. Če vas zanima zanimiva tema, se obrnite na strokovnjake na svojem področju in prosite za povratne informacije.

Najprej bodo tisti, ki jim je vseeno, obiskali vaše spletno mesto, in če bo vaša vsebina tako neverjetna, kot trdite, boste morali z deljenjem povečati svoj spletni dnevnik. Lahko celo izrecno vprašate te vplivneže, da delijo vašo vsebino, taktiko, ki je že velikokrat delovala.

Samo nikogar ne pošiljajte v neželeno pošto ali nagajajte. Ne, nočeš iti po tej poti, ker tega nihče ne mara. Pohvale bodo zmehčale najtrdnejše srce, zato v dodatni e-poštni naslov pošljite nekaj dodatnih dodatkov. Hej vi, vaše spletno mesto je vaše preživetje, kajne? Upoštevajte le, da se nekateri ne bodo vrnili k vam in to je v redu.

10. Viri prometa v družbenih medijih

Tik ob Googlu (v redu, skorajda) v smislu ustvarjanja prometa so socialni mediji. Na primer, na Facebooku lahko poceni dosežete zelo definirano občinstvo (če ne brezplačno). Začnite s profili družbenih medijev, če tega še nismo omenili.

V teh profilih ustvarite angažirano skupnost in kadar koli boste pripravljeni, preizkusite Facebook Ads za samo 3 USD na dan. Poleg tega začnite se družiti s tem, kdo je kdo v vaši panogi.

Kaj to sploh pomeni?

To pomeni, da komentirajte zgornje strani v svoji panogi in najprej komentirajte. Prepričajte se, da je vaš komentar dragocen ali vsaj smešen, vendar pomemben za zadevo. Tako dobite veliko izpostavljenosti in če imate ustrezno (ne smetečo) povezavo, to pomeni več očesnih kroglic za vaše spletno mesto.

Ne bodite sramežljivi, obiščite ta spletna mesta v družabnih medijih in naredite tisto, kar bi naredil običajen uporabnik (ne marketinški tip). Pomembno se vključite v pogovore, ki vas navdušujejo in se samo zabavajo. Facebook, Quora, Reddit, Google+, Twitter, Pinterest in priljubljena spletna mesta za izmenjavo slik so dobra mesta za začetek.

Upoštevajte, da vam nekatera od teh družabnih omrežij ponujajo priložnost za oglaševanje vašega podjetja. Običajno je storitev razmeroma poceni, vendar precej učinkovita, saj upoštevamo, da ta spletna mesta močno povečujejo promet. Ste vedeli, da ima Facebook več kot milijardo uporabnikov? Zdaj veš.

11. Bloganje gostov

Nedvomno je eden najboljših virov prometa, ki vam je na voljo, bloganje gostov vam omogoča, da zgradite svojo blagovno znamko, povečate avtoriteto in pošljete visoko usmerjen promet nazaj na vaše spletno mesto. Odličen je tudi pri gradnji povezav.

Kadar koli gostujete blog, tega ne počnite samo za povezavo. Zamislite si to kot podaljšek lastnega bloga. Bi objavljali navidezno vsebino na svojem blogu? Mislim, da ne. Ustvarite neverjetno vsebino in se približajte velikim spletnim mestom znotraj svoje niše.

Nikoli vam ne bo zmanjkalo priložnosti za gostujoče bloganje, kar pomeni, da vam nikoli ne bo zmanjkalo ciljanega prometa, da bi hrano obdržali na svoji mizi in oblekli na hrbtu. Uporabljeni so Onibalusi of Write’s bloganje gostov za začetek spletnega podjetja, ki bi ga mnogi ubili. Začel je s 30 gostujočimi blogi, torej ni thaaat težko vse upoštevane stvari.

Bloganje gostov deluje. Pravzaprav je med vsemi mojimi viri prometa najljubši. Prihaja le sekunda za promet prometa iskalnikov, kar nas pripelje do naslednjega dela; SEO.

12. Optimizacija iskalnikov

Skratka, SEO optimizacija iskalnih mehanizmov vključuje nastavitev vašega spletnega mesta, tako da se zasije v rezultatih iskalnikov. Poglej, iskalnik v Googlu je zelo motiviran potencial, in če ga lahko dobite, se vaše možnosti za zaključek prodaje močno povečajo..

Imam občutek, da se bojite SEO. Je to morda zato, ker menite, da je preveč tehnična? Morda ste bili prej prevarani. Mogoče preprosto ne veste, kaj storiti ali kje začeti, kolikor seže SEO.

Ne glede na razlog je SEO kos pogače. Prikazovanje prvega Googlovega paketa, po možnosti na prvih desetih mestih, je enostavno krampiti. Samo uporabite Vtičnik Yoast SEO ki skrbi za večino nalog SEO. Vedno dodajte alt besedilo v svoje slike in preprosto ustvarite super vsebino. Kaj še lahko povem?

Bonus: Komentiranje bloga

Vem, da ste to že videli, vendar vas verjetno ne zanima komentiranje bloga, ker je nekdo rekel, da ni tako učinkovit kot drugi viri prometa. No, Neil Patel od 249 komentarjev zaslužil 25 tisoč dolarjev. Najprej komentirajte (v eni uri po objavi v živo) in komentar naredite dragocen.

To velja tudi za forume. Pogoste forume znotraj vaše panoge in vključite v smiselne pogovore. Odgovorite na vprašanja in brezplačno ponudite svojo pomoč. V kratkem času boste zgradili avtoritete in dosegli promet. Izogibajte se spletnim blogom / forumom v prid nišnim spletnim mestom, ki ustvarjajo visoko usmerjen promet, ki je odličen za konverzije.

Sorodno branje

Če ste radi brali to objavo, bi vas rad usmeril v druge objave, ki zajemajo še več virov prometa:

  • 5 načinov za povečanje prometa na svojem spletnem mestu WordPress z močjo Pinterest-a
  • Kako privabiti več prometa na svoje mesto WordPress
  • Pripeljite več prometa na svoj WordPress blog z recikliranjem starih objav
  • Razkrite skrivnosti: Upravljanje spletnega mesta z velikim prometom WordPress
  • Kratek vodnik za Google Analytics in razumevanje prometa na spletnem mestu za WordPress

Končne opombe

Medtem ko lahko narišete promet s katero koli od zgornjih metod, je najbolje združiti nekaj virov prometa. Z minimalnim trudom in oglaševalsko porabo lahko promet povečate desetkrat. Definitivno smo izpustili številne druge vire prometa.

Če smo zamudili vaš najljubši vir prometa, odgovorite v razdelku za komentarje, da pogovor ne bo nadaljevan. To in prosimo, sestavite že seznam e-poštnih sporočil. Vse najboljše, ko ustvarjate promet. Na zdravje!