Oblikovanje logotipa spletnega mesta WordPress za vsak proračun

Oblikovanje logotipa spletnega mesta WordPress za vsak proračun

Ko gre za izdelavo spletnega mesta WordPress, si morate nadeti veliko klobukov.

Če se za vse odločite sami, morate biti oblikovalec spletnih strani, vsebinski strateg, medijski maven, pisatelj in celo grafični oblikovalec. Toda bodimo iskreni; Malo nas je, ki smo nadarjeni v vseh teh disciplinah.

Na primer, smatral bi se za dobrega pisatelja in spodobnega tržnika. Sposobna sem, ko gre za manjše oblikovalske popravke s HTML, CSS in preprostim PHP-om, vendar so moje grafične oblikovalske sposobnosti resnično grozne. Na žalost še nimam časa, da bi se naučil obrti, zato ga moram oddati v zunanje izvajanje.

Glede na to bom v tej objavi delil svoje najboljše nasvete glede oblikovanja logotipa spletnega mesta za WordPress in razkril storitve, ki sem jih uporabljal v preteklosti pri pridobivanju logotipov.

Oblikovanje logotipov za WordPress: Kaj morate vedeti

Ko gre za oblikovanje logotipov in spletni dizajn, se lahko soočite s scenarijem piščanca in jajc. Kaj je na prvem mestu: logotip ali dizajn? Po mojem mnenju na to ni jasnega odgovora; lahko izberete, da dizajn določi splošni slog logotipa ali ustvarite dizajn, ki temelji na njegovem videzu.

Ker smo to povedali, bo postopek oblikovanja grobe zasnove vašega spletnega mesta WordPress verjetno veliko lažji kot ustvarjanje logotipa iz nič. Verjetno se boste prijeli za vrhunsko temo, in čeprav jo boste morda dodatno prilagodili, bo ta osnovna zasnova služila kot dobra inspiracija za logotip. Druga možnost je, da naročite oblikovalca in ga začnete iz nič, brez navdiha za delo. Tako lahko vaš oblikovalec oteži izdelavo nečesa, kar bi ustrezalo tistemu, za kar menite, da bo delovalo za vaše spletno mesto.

Iskreno povedano, ko menim, da so moji najljubši dizajni spletnih strani, je moje zanimanje veliko bolj za samo zasnovo kot oblikovanje logotipa spletnega mesta. Toda pogosto logotip je pri zasnovi praktično naključen.

Zdaj ne razumite narobe – veliko je spletnih strani z dominirajočim in vpadljivim logotipom, ki resnično določa njihovo blagovno znamko – toda ti so običajno rezultat zelo kreativnih (in dragih) oblikovalskih skupin. Če berete to, bo verjetno proračun vašega logotipa na stotine dolarjev (ali manj) namesto na tisoče, zato je moj nasvet preprost. Takoj, ko postanete preveč ambiciozni s svojimi idejami, boste morda ugotovili, da je končni rezultat videti malo ljubiteljsko.

Z zgoraj navedenim naj vam predstavim najboljše storitve oblikovanja logotipov WordPress na spletu. Če so združeni, dobesedno služijo vsem proračunom.

1. IconFinder

Iščete hitro (v bistvu eno sekundo) možnost, da na svojem spletnem mestu postavite preprost logotip? Brezplačno ikono lahko preprosto zgrabite s spletnega mesta, kot je IconFinder. Preprosto poiščite izraz (npr. „Sladkarije“) in nato filtrirajte svoje rezultate po ceni in po vrsti licence – brez povezave. Tu je kratki pogled, kaj lahko najdete:

Brezplačne ikone IconFinder

Za vsako ikono lahko prenesete urejeno AI datoteko, SVG ali različne prednastavljene velikosti PNG. Želite več možnosti? IconFinder ima premijski odsek, naročnine pa se začnejo od 9 dolarjev na mesec za 10 brezplačnih prenosov ikon na mesec. To je manj kot 1 na ikono!

2. Hatchful iz Shopify

Nimate kaj zapraviti, ampak želite nekaj, kar je videti po meri? Pojdite na Hatchful in ustvarite svoj logotip brezplačno. Hatchful je brezplačno orodje za ustvarjanje logotipa, ki ga podpira Shopify.

Hatchful iz Shopifyja

Kako torej deluje? To je preprosto. Upoštevajte preprost postopek v 5 korakih podjetja Hatchful:

  • Izberite panogo (tehnologija, moda, hrana, umetnost itd.)
  • Izberite slog svoje blagovne znamke (krepko, klasično, inovativno, naravno itd.)
  • Dodajte svoje ime in slogan
  • Povejte jim, kje bo uporabljen logotip (tako da vam lahko prikažejo ikone z ustreznim licenciranjem)
  • Nato izberite logotip med ponujenimi!

Tukaj je pogled na logotipe Hatchful, ustvarjene za naše inovativno poslovanje z darili in nabiranjem na spletnem mestu.

Primeri loputega logotipa

Ko izberete želeni logotip, lahko kliknete, če želite prilagoditi besedilo, pisave, barve, ikone in celo postavitev. Če želite prenesti nov logotip, ustvarite brezplačen račun. Glede na to, da je brezplačen, je Hatchful odlična možnost in nekoliko bolj profesionalen kot uporaba navadnega brezplačnega logotipa.

3. Fiverr

Če imate za logotip porabljeni nekaj dolarjev, je za vas naslednje najboljše mesto Fiverr. Če s spletnim mestom niste seznanjeni, je Fiverr tržnica, kjer lahko ljudje prodajo storitve za samo pet dolarjev in več. Ljudje ponujajo vse. Od pisalnih storitev, oblikovanja logotipov, petja veselega rojstnega dne na valižanskem jeziku, medtem ko nosite le klobuk iz vrvice in volna (resno, ne šalim se).

Toda vedejte, da resnično dobite tisto, za kar plačate, ko gre za nakup koncertov na Fiverrju. Ne morete pričakovati ničesar, razen najbolj skromnega dizajna logotipov za samo pet dolarjev. Toda to je samo po sebi zasvojenost – le za pet dolarjev ne morete iti narobe, kajne?

Tu so primeri logotipov podjetja Fiverr po različnih cenah:

Oblikovanja logotipov Fiverr

To so seveda primeri njihovega najboljšega dela. Ne jamčite, da boste dobili nekaj tako dobrega. Ampak kot rečem, če skoraj nimate proračuna, je Fiverr kraj za vas. Najslabši scenarij je, da izgubite na vseh 5 do 25 dolarjev (odvisno od možnosti, ki jo izberete).

4. Moj popolnoma nov logotip

Če imate še malo več investirati v svojo blagovno znamko, potem Moj popolnoma nov logotip bi lahko bil dober fit. Vnesite ime svojega podjetja, slogan, niz ključnih besed, povezanih s tem, kar počnete (na primer darilna vrečka, darilo, lok) in glavno barvo. Na podlagi vašega izbora bo moj popolnoma nov logotip ustvaril veliko odličnih logotipov, ki jih lahko izbirate.

Moja popolnoma nova storitev oblikovanja logotipa

To spletno mesto ponuja logotipe po nastavljenih cenah, odvisno od tega, kako boste uporabljali logotip, ki ga ustvarite. Za 20 € lahko dobite kopijo želenega logotipa z nizko ločljivostjo, ki ga boste uporabili kot navdih (če želite sami poustvariti ali najeti oblikovalca). Nakup logotipa, ki ga lahko prenesete, stane s polnimi avtorskimi pravicami in možnostmi prilagoditve 50 evrov (ali približno 56 dolarjev od junija 2019). Ali pa bo za 190 evrov oblikovalec mojega novega logotipa ustvaril logotip po meri na podlagi vašega želenega dizajna.

Na splošno je to spletno mesto dobra možnost za hitro, cenovno ugodno trženje blagovne znamke za vaše spletno mesto ali podjetje.

5. 99 Dizajni

Glede na prejšnje možnosti je to res najboljša možnost na seznamu. 99 Oblikovanja storitve stanejo med 299 dolarjev (za njihovo osnovno storitev izdelovanja bronastega logotipa) do 1,299 dolarja (za paket platine).

Za to boste dobili a veliko po izbiri. Ko naročite 99 Dizajnov, da najdejo logotip za vas, postopek prepustijo velikemu številu nadarjenih umetnikov grafičnega oblikovanja. Številni umetniki bodo ustvarili osnutke logotipov za vas. Nato lahko izberete svoje priljubljene za rafiniranje, dokler na koncu ne izberete svojega favorita.

WPExplorer je dejansko uporabil 99 modelov za nov logotip teme WordPress:

Skupaj WordPress tema

Končni negativni presledni logotip T, ki ga je oblikoval SUPER.

Resnično gre za to, da si oblikovalec predstavlja nekaj boljšega, kot si lahko predstavljate sami. Kar je res tisto, kar si želite, ko iščete pomoč pri profesionalnem logotipu.

Ne samo to, ampak izbira, ki je na voljo, je osupljiva. Izbirate lahko med povprečno 30+ posameznimi vnosi (za paket brona). Seveda, kolikor višji načrt izberete, več boste oblikovalci zanimali. Ko smo oddali logotip Total, smo do konca prejeli 238 vnosov. Na srečo za nas je dobra ponudba nadarjenih umetnikov grafičnega oblikovanja. In našli smo popolnoma nov logotip za našo WordPress temo.

Kakšno izbiro bi morali sprejeti??

Če sem iskren, je odvisno od vašega proračuna in časovnice. Imate samo dan? Potem je verjetno najboljša stava IconFinder ali Hatchful. Imate skromen proračun? Preizkusite Fiverr – obstaja na stotine nadarjenih oblikovalcev z dostopnimi cenami. Želite logotip po meri? Mogoče je moj popolnoma nov logotip ali 99 dizajnov dobro ujemanje.

Naslednji korak je najem umetnika grafičnega oblikovanja neposredno. Kar je gotovo nekaj, kar morate upoštevati, če vaš proračun presega nekaj sto dolarjev. Vendar se za karkoli manj zdi 99 Design v mojem mnenju najboljša možnost.

Kaj misliš? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me