Optimizacija vašega spletnega mesta WordPress za ustvarjanje svinca

Optimizacija vašega spletnega mesta WordPress za ustvarjanje svinca

Vodilni potencial je eden najpomembnejših vidikov vsakega posla. Brez potencialnih strank ne boste pridobili novih strank in brez novih strank vaše podjetje verjetno ne bo trajalo predolgo. Zato podjetja dajejo tako velik poudarek ne samo novi generaciji svinca, temveč jih pretvorijo v prodajo.

Za uporabnike WordPress je optimiziranje vašega spletnega mesta za potencialne stranke enostavno. Na voljo je veliko orodij in WordPress vtičnikov, ki vam lahko pomagajo pri ustvarjanju potencialnih strank, včasih pa je težko vedeti, kje začeti. V ta namen je opisano, kako lahko optimizirate svoje WordPress spletno mesto za ustvarjanje svinca, skupaj z nekaterimi najboljšimi orodji, ki vam bodo pomagala pri tem.

1. Izberite Čisto videti temo

Izberite dobro temo za ustvarjanje svinca

Priporočamo fleksibilno in prilagodljivo temo »Povleci in spusti« WordPress

Ena prvih stvari, ki bi jo morali imeti, je odlična tema WordPressa. Na voljo vam je na tisoče možnosti, vendar niso vse ustvarjene enako. Nekateri so preprosto boljše kakovosti, nekateri pa bodo bolj primerni za vaše spletno mesto. Ne držite se samo prve teme, na katero naletite, saj ima vaša tema veliko vlogo potencialnih strank in konverzij.

Prava tema vam pomaga pri ustvarjanju svinca na dva načina. Prvič, če je vaše spletno mesto enostavno za ogled in uporabo, je večja verjetnost, da bodo ljudje ostali na spletnem mestu. To pomeni, da imate več časa za pretvorbo potencialnih strank v prodajo. Drugič, ljudje lažje delijo vaše spletno mesto z drugimi, če bi uživali v njem. Nihče si ne želi deliti spletnega mesta, za katerega je bilo težko uporabljati, zato lahko privabite več potencialnih strank, če si vzamete čas za izbiro prave teme.

2. Organizirajte menije

Organizirajte svoje menije in stranske vrstice

Seveda izbira prave teme ni dovolj. Ko namestite novo temo WordPressa, je še veliko dela. Morate optimizirati stranske vrstice, dodati vsebino, prilagoditi barve in drugo. Za namene ustvarjanja svinca se boste želeli osredotočiti na svoje menije.

V meniju je, kako se ljudje znajdejo po vaši strani. Če želijo najti določen izdelek ali informacijo, bi jim moralo biti enostavno, če bodo v vašem meniju ugotovili, kje je. Najpomembnejše kategorije naj bodo navedene na vrhu menija, pod njimi pa veliko podkategorij. Če niste prepričani, kako začeti, uporabite ta priročnik o uporabi WordPress menijev.

Včasih porabimo veliko truda, da nekoga obiščemo na naših spletnih mestih. Ko pa pridejo tja, se odločijo, da jih zanima drugačen izdelek od tistega, ki jih je prinesel. Če ne želite izgubiti prednosti, jim morate olajšati iskanje teh informacij. Najosnovnejši način je skozi vaš jedilnik, zato poskrbite, da je vaše spletno mesto dobro organizirano in da so meniji enostavni za uporabo.

3. Dodajte sorodne objave in izdelke

Dodajte sorodne objave, če želite povečati potencialne potenciale

Poleg svojih menijev lahko ljudem pomagate najti informacije, ki jih iščejo, prek povezanih objav in izdelkov. Recimo, da vodite odvetniško pisarno. Nekdo najde vaše spletno mesto po iskanju odgovorov v zvezi z imigracijskim pravom. Ko preberejo vašo objavo, odkrijejo, kaj jih pravzaprav zanima družinsko pravo. Če imate povezavo do druge objave, ki ste jo napisali o družinskem pravu, bo povezava do nje pomagala obdržati to osebo na vašem spletnem mestu.

Enako velja za izdelke. Amazon je odličen primer tega. Vsakič, ko si izdelek ogledate na Amazonu, je seznam drugih podobnih izdelkov, ki bi vas lahko zanimali. Enako lahko storite tudi na svojem mestu WordPress, bodisi tako, da ročno dodate povezave ali uporabite vtičnik za prikaz sorodnih izdelkov.

Ko nekoga narišete na svoje spletno mesto, želite narediti vse, kar lahko, da jih obdržite in pretvorite v prodajo. Prikazovanje sorodnih objav ali izdelkov je odličen način za to. Tu je nekaj povezanih objav WordPress vtičnikov, s katerimi lahko poenostavite ta postopek in izboljšate ustvarjanje potencialnih strank.

4. Pospešite svoje WordPress spletno mesto

Pospešite WordPress za ustvarjanje svinca

Recimo, da ste vse do zdaj že storili. Našli ste odlično temo WordPress, organizirali ste vsebino in menije, da so jih preprosto uporabljali, na vseh svojih straneh pa prikazujete podobne objave in izdelke. Obstaja le ena težava – ko preverite PageSpeed ​​vpogled v stran vaše spletno mesto je prepočasi.

Vsi imamo izkušnjo spletnega mesta, ki se nalaga predolgo. Bolj pogosto bomo preprosto zapustili spletno mesto in poskusili drugo. Študije to potrdijo, kažejo, da ljudje verjetno odidejo, če traja več kot nekaj sekund. Poleg tega iskalniki, kot je Google, bolj verjetno kaznujejo vaše spletno mesto in ga spustijo nižje na lestvici, če deluje prepočasi.

Če želite obdržati ustvarjene potencialne ponudbe, morate spletno mesto pospešiti. Obstaja nekaj načinov, kako to storiti, in veliko WordPress vtičnikov za pomoč. Lahko zmanjšate velikost ali število slik, preklopite na hitrejši strežnik ali uporabite predpomnilnike. Če želite izvedeti več, si oglejte ta priročnik o metodah za izboljšanje hitrosti spletnega mesta WordPress.

5. Vključite obrazec za naročanje po e-pošti

Vključite obrazec za naročanje po e-pošti

Če želite dodati prijavni obrazec, uporabite vtičnik, kot sta Bloom ali OptinMonster

Pogosto bo kdo obiskal vašo spletno stran brez jasnega cilja v mislih. Mogoče so naleteli na objavo, ki ste jo napisali na družabnih medijih, in to je vzbudilo njihovo zanimanje, ali pa so le imeli hitro vprašanje, ki so ga vtipkali v iskalnik. Ta oseba še ni v fazi nakupa, vendar to ne pomeni, da ne bo nekega dne.

Z vključitvijo a WordPress obrazec za registracijo na svojem spletnem mestu lahko sprejmete trenutne obiskovalce in jih kasneje pretvorite. Zbiranje seznama e-poštnih sporočil ljudi, ki jih vaš izdelek ali storitve še najmanj zanima, je neprecenljivo orodje. Tem ljudem se lahko vedno znova obračate in promovirate svoje nove izdelke ali popuste na mestu, ki ga redno preverjajo.

WordPress olajša začetek zbiranja e-poštnih naslovov od vaših obiskovalcev. Na voljo so orodja za vključitev obrazca v stransko vrstico ali pa se lahko novim obiskovalcem prikaže celo pojavno okno. Če želite izvedeti več o nastavitvi obrazca za seznam e-poštnih sporočil na svojem mestu WordPress, si lahko preberete ta priročnik o osnovah e-poštnega trženja. Ko končate, boste imeli odlično orodje za pretvorbo mehkih oddaj v visoko kakovostne.

6. Optimizirajte svoje WordPress spletno mesto za iskalnike

Optimizirajte svoje WordPress spletno mesto za iskalnike in vodilno generacijo

Eden najboljših načinov zbiranja potencialnih strank je prek spletnih iskalnikov. Večina ljudi uporablja iskalnike danes, ko želijo kaj izvedeti – ali je mogoče popraviti tesno pomivalno korito ali kje lahko v rodnem kraju dobijo piškote. Ne glede na to, kakšno spletno mesto imate, verjetno želite odgovoriti na vprašanje nekoga.

Če želite priti do potencialnih strank, morate biti na vrhu rezultatov iskanja ključnih besed in besednih zvez, povezanih z vašim spletnim mestom. Optimizacija iskalnikov je način za to, WordPress pa olajša. Za začetek priporočamo, da za WordPress uporabite vtičnik Yoast SEO. Ti lahko izveste več o tem tukaj in kako ga učinkovito uporabljati.

7. Dodajte gumbe za skupno rabo

Za ustvarjanje novih potencialov dodajte družabno skupno rabo

Končno želite ljudem olajšati skupno rabo vašega spletnega mesta – naj gre za vaše izdelke ali vaše objave na blogu. Najlažji način je, da na vsako stran dodate gumbe za skupno rabo v družabnih omrežjih.

Gumbi za skupno rabo v družabnih omrežjih obiskovalcem omogočajo skupno rabo te strani s svojimi sledilci v družabnih medijih s samo klikom gumba. Uporabnikom WordPressa jih je neverjetno enostavno dodati – tukaj je nekaj odličnih vtičnikov za družabno izmenjavo, s katerimi lahko WordPress začnete.

S temi gumbi lahko preprosto začnete pritegniti nove potencialne stranke. Vaša odlična vsebina in izdelki se bodo pojavljali prek družabnih medijev in dosegli ljudi, ki še nikoli niso slišali za vas. Več ko lahko dosežete, več potencialnih strank lahko ustvarite.

8. Preprečite izgubo potencialnih strank in rešite svoje stranke

Ustvarjanje visokokakovostnih potencialnih strank je lahko precej težaven postopek, medtem ko izguba prednosti sploh ni težko. Ko porabite toliko časa in truda za pridobivanje potencialnih strank, jih ne želite izgubiti za nobeno ceno.

Obstaja veliko načinov, kako obiskovalce spremeniti v kupce. Toda eden od najučinkovitejših načinov za ohranitev vaših možnosti je uporaba pojavnih pojavnih oken. Dobro zasnovani in premišljeno izvedeni pop-ugi ne bodo motili vaših možnosti. Poleg tega bodo izboljšali izkušnjo vaših obiskovalcev, ustvarili več prijav na vašem spletnem mestu, razvili seznam e-poštnih sporočil in na koncu preprečili, da bi vaše spletno mesto izgubilo potencialno stran.

Pogosto se zgodi, da stranke odjavijo ali prekličejo storitve in izdelke. Priznati moramo, da je izguba strank neizogibna, vendar lahko veliko storite, da zmanjšate rast. Eden izmed najučinkovitejših načinov za zmanjševanje žvepla, varčevanje strank in ohranjanje baze strank je uporaba uporabnih orodij, kot so LessChurn ki pomagajo pri prepoznavanju strank, ki se prebijajo, in jih spodbujajo, naj ostanejo naprej, tako da jim ponudijo različne možnosti, da ne izberejo.

LessChurn

Ključ do varčevanja strank je poglobljeno razumevanje, kaj želijo, česa jim primanjkuje in kako jim to dati.

Izkoristite kar največ potencialne generacije s svojim WordPress spletnim mestom

Ena najboljših stvari o WordPressu je, da je mogoče hitro spremeniti. Če želite nekaj običajnih elementov narediti z običajno izdelavo spletnega mesta, morate odpreti datoteke HTML, PHP ali Javascript in začeti trdo kodiranje sprememb. Z WordPressom lahko preprosto pritisnete nekaj gumbov ali namestite nekaj najboljših vtičnikov za WordPress in že ste pripravljeni na to.

Tako kar najbolje izkoristite svoje spletno mesto WordPress tako, da ga optimizirate za ustvarjanje svinca. Na koncu boste imeli spletno mesto, ki izgleda odlično, dobro deluje, privlači več ljudi in jih več pretvori v prodajo, vse za razmeroma malo časa in truda. Ne morete zahtevati veliko več kot to.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me