Poenostavite svojo spletno prisotnost z WordPress: teme, vtičniki, izdelki in storitve

  1. 1. Poenostavite svojo spletno prisotnost s programom WordPress: Gostovanje
  2. 2. Trenutno bere: Poenostavite svojo spletno prisotnost z WordPress: teme, vtičniki, izdelki in storitve
  3. 3. Poenostavite svojo spletno prisotnost z WordPressom: Vzpostavite svoje podjetje
  4. 4. Poenostavite svojo spletno prisotnost s programom WordPress: Blagovna znamka in trženje

O pomembnosti izbire prave rešitve gostovanja za vašo spletno prisotnost smo že razpravljali. Tokrat bomo govorili o tistih popolnih WordPress izdelkih in storitvah, ki poenostavijo vašo spletno prisotnost, tako da podjetje postane veselje za vzdrževanje in upravljanje.

Kako najti te popolne izdelke WordPress

Pred iskanjem vrhunskih rešitev WordPress svetujem, da se prepričate o brezplačnih. To, kar boste našli v vtičniku in tematskih zbirkah WordPress.org, je nered izdelkov, ki niso zelo dobro kategorizirani, zato morate vložiti veliko truda v iskanje avtorskih spletnih dnevnikov, ki pregledujejo izdelke izdelka WordPress..

Nič ni zastonj in pogosto boste plačevali z objokanim ali brez podpore, vendar so vedno izjeme, in če najdete bolj globoko kodirane in redno posodobljene WordPress vtičnike, če kopate nekoliko globlje, opravite nekaj iskanj in preberite nekaj pregledov. Izplačalo se bo kasneje, ko boste morali razmišljati o drugih stvareh, ki so potrebne za vašo spletno prisotnost in ne skrbite zaradi nezdružljivosti ali nestabilnosti.

Kako izbrati najboljšo temo WordPress za svoje podjetje

Izbira teme ne sme biti nič drugega kot izbira kože. Po mojem mnenju je to pravo ime za tisto, kar je samo vizualno prekrivanje vaše spletne strani. Obstaja veliko odličnih rešitev vsega v enem, kot je tema Total WordPress, ki lahko zajame vsak kotiček, na katerega se lahko zamislite, in zadovolji vse vaše sedanje in prihodnje potrebe.

vtičniki za odpravljanje težav-wordpress

Obstajajo tudi nišne WordPress teme, kjer morate najprej narediti miselni del in nato poiskati temo, ki je narejena samo za tisto, za kar jo želite pokazati svetu. Na primer, AcademiaThemes je odlično mesto za iskanje šolskih in učnih tem, ShowThemes je dom tem, namenjenih posebej za upravljanje dogodkov, na Themeforest pa najdete katero koli nišo, ki si jo morda omislite (nepremičnine, poroka, neprofitna organizacija, fotografija, gostovanje itd.).

Če potrebujete več informacij, si oglejte našo objavo o tem, kako izbrati svojo popolno WordPress temo. Tu na WPExplorerju smo zajeli skoraj vsako nišo, ki se vam zdi, zato se odločite za vse teme, ki smo jih vključili v okrogle skupine.

Kako izbrati popolne vtičnike WordPress

WordPress je tako vsestranski sistem za upravljanje vsebin zaradi vtičnikov, ki vašemu spletnemu mestu dodajo dodatno funkcionalnost. Vsako temo lahko preprosto spremenite v nišno predlogo, tako da jih dodate prost ali premium vtičniki.

Iskanje popolnih WordPress izdelkov ne pomeni najti popolnega podaljška naredi vse, ampak tistega, ki pokriva en kot in ga naredi odlično. Preden začnete delati na ideji, morate zmanjšati količino nereda iz vseh oblikovanih modelov in idej, ki so sprožile. Osredotočite se na najmanjšo funkcionalnost, potrebno za vašo spletno prisotnost in ustvarili boste stabilne temelje.

Če imate preveč vtičnikov, je varnostna nevarnost, zlasti vtičniki, ki se ne posodabljajo redno. Za skoraj vse, kar potrebujete, lahko najdete, da je nekdo že ustvaril vtičnik v brezplačno skladišče vtičnikov WordPress.org. S skeniranjem strani vtičnikov boste videli, kateri avtorji nudijo podporo in jih redno posodabljajo.

Rešitve za e-trgovino

Večino e-trgovinskih rešitev je dokaj enostavno implementirati v katero koli CMS. Ker je WordPress prerasel v več kot le platformo za bloganje, je veliko rešitev za e-trgovino zanj postalo WordPress vtičniki. Nekatere najbolj uporabljane in najbolje podprte so:

  • Preprosti digitalni prenosi
  • WooCommerce
  • Cart66

Če menite, da trije niso dovolj, si oglejte naš celoten seznam vtičnikov WordPress za e-trgovino. Izbira teme, ki podpira te rešitve, pomeni, da ima tema poseben CSS, napisan samo zanje. Tako se vaš vtičnik za e-trgovino brezhibno prilega vaši temi. Nobena nadaljnja funkcija e-trgovine ne sme biti v temi.

Prehodi za plačila

Če je vaš cilj ustvariti spletno mesto, kjer bodo ljudje lahko kupovali vaše izdelke ali darovali denar za vašo korist, imate srečo. Številni prehodi podpirajo WordPress (in jih lahko najdete že vgrajene v premium vtičnike ali v WordPress repozitorij da jih dodate na svoje spletno mesto), zato si oglejmo nekaj bolj priljubljenih možnosti:

PayPal je star igralec, ki podpira plačila iz več kot 190 držav in sprejema vse glavne kreditne kartice. Najdete lahko veliko vtičnikov, ki ponujajo njegovo integracijo z WordPressom.

Gumroad je kot nalašč za proizvajalce programske opreme, knjig, filmov ali glasbe, ki želijo preprost način prodaje svojih digitalnih izdelkov. Vključevanje v WordPress je 5-minutno opravilo, transakcije pa potekajo na kraju samem.

2 Izjava sprejema kreditno kartico, debetne kartice in PayPal. Pri uporabi njihove storitve sem imel nekaj težav, saj so zelo strogi glede izdelkov in storitev, ki jih lahko prodajate. Če ste nedejavni šest mesecev, vam lahko zaprejo račun, kot je moj.

Authorize.net vam lahko pomaga, ko gre za vse spletne in mobilne stvari. Njihovi sistemi za preprečevanje goljufij so očitno zelo ponosni. Vendar pa morate plačati pristojbino vnaprej, da dobite ta prehod za plačilo.

Stripe je plačilni sistem, ki je bil na voljo samo v ZDA. Od nedavnega so postali globalni, zdaj vključujejo Avstralijo, Veliko Britanijo, Irsko in tudi nekatere druge države (čeprav kot beta). Zaradi zmogljivega API-ja je odličen za trgovine in sisteme za izdajanje računov.

Plačilni prehodi so na voljo za WordPress

Braintree je podjetje v lasti PayPal. Z eno samo integracijo bo vaša WordPress e-trgovina lahko urejala PayPal, Venmo, Apple Pay, kreditne in debetne kartice, Bitcoin itd. S PayPal financiranjem sem prepričan, da bo kmalu na voljo v večini držav.

Paymill je na voljo v samo osmih državah. Sprejema večino kreditnih kartic in se lahko uporablja za spletna plačila, mobilna plačila ali ponavljajoča se plačila, če nameravate voditi naročniško podjetje SaaS..

Dwolla je na voljo samo v ZDA. Ima eno najcenejših pristojbin na transakcijo in je brezplačna za transakcije, ki so nižje od 10 USD. Plačilo se izvede na vašem spletnem mestu, zato sledenje prehodu prek storitve Google Analytics morda ne bo tako enostavno.

Google Denarnica tehnično gledano ni prehod za plačilo, tako da če ga uporabljate, boste morali še vedno nastaviti enega od zgoraj naštetih prehodov. Glavna prednost je, da lahko uporabniki Google Denarnice enostavno plačujejo za vaše izdelke.

Avtomatizacija

Če ste eden od teh serijskih podjetnikov, boste morda želeli vedeti, kako zagnati več spletnih mest hkrati s spletnimi storitvami, kot so: ManageWP, WP Remote. Ali programsko opremo, ki se namesti na vaša spletna mesta in v celoti deluje na vašem strežniku, na primer InfiniteWP. Poglejmo, kako se ti trije združijo:

ManageWP je spletna storitev, ki vam omogoča nadzor nad svojimi spletnimi mesti na nadzorni plošči. Omogoča vam posodobitve, varnostno kopiranje, dodajanje dodatnih slojev varnosti in omogoča lažje selitve spletnega mesta. Ima izjemno podporo za stranke in če imate na razpolago manj kot 5 spletnih mest, vas to ne bo stalo nič.

WPRzapiši ima podobno funkcionalnost kot ManageWP, kjer lahko z enim klikom posodobite jedro, vtičnike in teme WordPressa in tudi za varnostne kopije naložite “posnetke” svojih spletnih mest. Storitev je brezplačna, kot je navedeno na njihovi spletni strani, vendar sem vedno previdna, ko gre za brezplačne spletne storitve, in predlagam, da se pred prijavo obrnete na njihovo ekipo in jih spoznate..

Neskončno WP je uporabil zelo drugačen pristop kot prejšnja dva. Vtičnik prenesete z njihovega spletnega mesta in vas vodi skozi namestitev skrbniške plošče InfiniteWP. Način delovanja je, da na strežnik namestite InfiniteWP in od tam nadzirate svoja spletna mesta.

Zaključek

WordPress je odlična možnost za vašo spletno prisotnost, ki jo lahko resnično hitro konfigurirate. Ne glede na to, ali potrebujete osebni blog, spletno mesto podjetja, rešitev e-trgovine ali prodajalno WordPress, boste vedno našli teme in vtičnike WordPress, s katerimi lahko to odpravite. Toda s pestjo določite svojo filozofijo, tako da si določite pot, po kateri morate samo slediti. Izberite pametno, vedno dvakrat premislite in namestite enkrat in dobili boste poenostavljeno spletno prisotnost.