Prednosti in slabosti uporabe Sumo na vašem spletnem mestu WordPress

Prednosti in slabosti uporabe Sumo na vašem spletnem mestu WordPress

The Paleta orodij Sumo, prej znan kot SumoMe, vam lahko pomaga dodati veliko uporabnih funkcij na vaše spletno mesto WordPress. Ker so skoraj vse te funkcije usmerjene v povečanje stopnje konverzije vašega spletnega mesta ali pomoč pri njegovem učinkovitejšem marketinškem orodju, bi moral vsak lastnik spletnega mesta upoštevati vsaj Sumo.

Kakšno različico Sumo pa uporabljate z brezplačno različico in številnimi premijskimi možnostmi? V tem članku bomo raziskali prednosti in slabosti uporabe programa Sumo z ogledom različnih različic, ki so na voljo, ter s pomočjo uporabniške izkušnje, ki je na voljo pri uporabi tega orodja na vašem spletnem mestu WordPress.

Kaj je Sumo?

Sumo pregled

Skratka, Sumo je nabor orodij, ki jih je mogoče uporabiti na skoraj vseh vrstah spletnih strani, vključno s spletnimi stranmi WordPress. Ko omogočite Sumo, lahko začnete uporabljati naslednja orodja za izboljšanje svojega spletnega mesta WordPress:

 • List Builder 3 – e-poštni obrazec za optin in e-poštno orodje za vsebino po meri.
 • Drsno polje – še eno orodje za povečanje vašega seznama e-pošte in ustvarjanje več potencialnih strank.
 • Smart Bar – prikaz obrazcev in vsebine po meri v zaslonu hello bar.
 • Delite – povečajte svoje družbene deleže in privržence.
 • Zemljevidi toplote – ugotovite, kje obiskovalci kliknejo vaše spletno mesto.
 • Plus več orodij.

To je močan nabor funkcij, ki bi ga lahko katero koli spletno mesto WordPress dobro izkoristilo. Od blogerjev in malih podjetij do samostojnih portfeljev in trgovin e-trgovine bi morala vsaka vrsta spletnih mest ceniti več prometa in boljše stopnje konverzije ciljev.

Orodja Sumo Pro

Ko gre za prednosti in slabosti uporabe Sumo, so vsa zgoraj navedena orodja na voljo tistim, ki uporabljajo brezplačen vtičnik Sumo WordPress. To je vsekakor profesionalec. Če pa želite sprostiti polni potencial tega vtičnika in odstraniti blagovno znamko, boste morali nadgraditi na enega od premijskih načrtov Sumo. Nekateri uporabniki WordPressa se bodo verjetno izklopili, vendar ne odhajajte še vedno, saj boste morda navdušeni nad enostavno uporabo Sumo.

SumoMe Free vs Premium

Prednosti in slabosti uporabe zdravila Sumo

Kot rečeno, nekaj, kar lahko štejemo za prednosti in slabosti uporabe Sumo, je njegov status vtičnika freemium. Freemium WordPress vtičniki vam nudijo odlično priložnost, da preizkusite vrhunsko orodje, ne da bi morali opraviti nakup.

Očitno dobite dostop do manj funkcij in funkcionalnosti, ko uporabljate brezplačno različico. Vendar izkusite, kako prijazen je vtičnik, preden se finančno zaveže. V nekaterih primerih boste morda ugotovili, da je brezplačna različica dovolj zmogljiva, da lahko brez nadgradnje zadovolji vaše potrebe – to bi lahko veljalo za Sumo.

Sumo je brezplačni vtičnik, zato raziščimo glavne razlike med brezplačno in premijsko različico ter prednosti in slabosti Sumo za uporabnike WordPressa na splošno.

Cene Sumo Pro

Poleg brezplačne storitve lahko izbirate med štirimi načrti cen Sumo Pro:

 • Majhna – 29 USD na mesec za do 5k mesečnih obiskov spletnih strani.
 • Srednja – 59 USD / mesečno za do 50 tisoč mesečnih obiskov spletnih strani.
 • Velika – 119 USD / mesečno za do 500 tisoč mesečnih obiskov spletnih strani.
 • Sumo – neomejena uporaba – kontakt za ceno!

Cene Sumo

Če nadgradite na Sumo Pro, boste odstranili plavajočo ikono Sumo, ki se nahaja v zgornjem desnem kotu vašega spletnega mesta, ter besedilno povezavo Powered by Sumo, ki se prikaže v spodnjem desnem kotu, ko se uporablja pojavno okno ali drugo orodje..

Blagovna znamka Sumo

Za številne uporabnike bo blagovna znamka Sumo, ki je prikazana na vašem spletnem mestu ob uporabi brezplačne različice, prekinila ponudbo. Če pa ste v redu, če na svojem spletnem mestu prikažete malo brezplačnega oglaševanja za Sumo v zameno za nabor močnih orodij ali pa ste pripravljeni plačati za storitev Pro, si preberite nadaljevanje in si omislite, kako brezplačne in premijske različice Sumo delujejo z WordPressom.

Orodje za zajemanje e-poštnega seznama Sumo Tool Free proti Premium

Da bi lažje ocenili prednosti in slabosti uporabe Sumo, si poglejmo uporabniško izkušnjo, ki je na voljo – nedvomno ključni dejavnik pri odločitvi, ali želite dodati WordPress vtičnik na svoje spletno mesto ali ne. V tem delu našega vodnika bomo podali brezplačno različico orodja List Builder 3 Sumo na vaše spletno mesto.

O ustvarjalcu seznamov Sumo

Pop-up Sumo

V središču zbirke rastnih rešitev Sumo je List Builder 3. Kot že ime pove, je to tretja večja ponovitev orodja, ki vam bo pomagalo pri razvoju seznama e-poštnih naročnikov. Če ste slišali priljubljeni slogan “denar je na seznamu” in želite izvedeti, ali je to res, vam lahko Builder 3 pomaga, da ga preizkusite.

Kot vse druge aplikacije Sumo je tudi List Builder 3 brezplačen za uporabo. Če pa želite odkleniti napredne funkcije, kot so integracije s tretjimi storitvami in orodje za vpogled, boste lahko podobno kot druge aplikacije Sumo potrebovali več o uporabi Sumo na vašem spletnem mestu. nadgraditi na enega od premijskih načrtov Sumo Pro.

Pojavne možnosti Sumo List Builder

Orodje List Builder 3 lahko poleg tega, da pomagate pri razvoju seznama e-poštnih sporočil, uporabite tudi za prikaz naslednje vsebine v inteligentnem pojavnem oknu:

 • Gumb za poziv k dejanju – z gumbom usmerite uporabnike na določen URL.
 • Gumbi za skupno rabo v družabnih omrežjih – pridobite več delitev prek Twitterja, Facebooka ali Pinterest-a.
 • Dodajte kodo HTML po meri – po prikazu HTML-ja v pojavnem oknu prikažite svojo vsebino.

Ko določite namen pojavnega okna, lahko izberete izbiro impresivnih vnaprej izdelanih modelov. Nastavite lahko tudi velikost pojavnega okna, vključno z možnostjo SumoSize, ki zajema večino okna brskalnika.

Oblikovalec pojavnih oken Sumo List Builder

Gradnik pojavnih obrazcev Sumo

En vidik Suma, ki ga postavlja pred večino konkurence, zlasti v kategoriji brezplačnih e-poštnih datotek za optin v obliki WordPress vtičnikov, je intuitivni uporabniški vmesnik “klikni in klikni”. Privzete nastavitve obrazca so videti odlično. Vendar pa jih lahko po zaslugi oblikovalca obrazcev enostavno prilagodite svojim potrebam.

Pojavni sprožilci Sumo List Builder

Pop-up sprožilci Sumo

Ko se odločite, kdaj in kje prikazati pojavna okna na svojem spletnem mestu, dobite dobro mero nadzora. Pojavni sprožilci Sumo vključujejo:

 • Omejeno – pojavna okna, ki so prikazana po določenem času.
 • Uporabniški listi (aka izhodna namera) – prikažite pojavno okno, preden uporabnik zapusti vašo stran.
 • Kliknite Sprožilci – odpre se pojavno okno po kliku povezave.

Super je videti sprožilec namere izhoda, ki je na voljo uporabnikom brezplačne različice Sumo. Ključnega pomena je prikazovanje pojavnih oken, ne da bi prekinili uporabniško izkušnjo.

Pravila za prikaz ustvarjalcev seznama Sumo

Prav tako lahko ustvarite pravila za prikaz, da določite, kje, kdaj in kako so pojavna okna prikazana na vašem spletnem mestu. Nekaj ​​primerov vključuje onemogočanje pojavnih oken za uporabnike na mobilnih napravah; prikazuje samo pojavno okno na določenih straneh, objavah ali naslovih URL; omogočanje ali onemogočanje pojavnih oken na podlagi referenčnega URL-ja ali imena domene; plus več.

Novo pravilo SumoMe

Na voljo je tudi nekaj izbirnih naprednih nastavitev. Te kontrole lahko preprečijo prikazovanje pojavnih oken uporabnikom, ki so že naročeni, in tistim, ki so se že odpovedali. Prav tako lahko naročite podjetju Sumo, da vas obvesti ob vsaki prijavi uporabnika prek pojavnega obrazca.

Sumo vam omogoča tudi popoln nadzor nad tem, kaj se zgodi, ko se uporabnik naroči ali preko obrazca opravi želeno dejanje.

Funkcije programa Sumo List Builder Pro

Glede prednosti in slabosti uporabe Sumo bo vaša pripravljenost za nadgradnjo na premijske načrte igrala veliko vlogo pri tem, ali je ta vtičnik pravi za vas ali ne.

Z orodjem List Builder in drugimi orodji Sumo za trženje e-pošte vam nadgradnja na profesionalno različico omogoča povezovanje pojavnih oken s storitvijo e-poštnega trženja. Da, tako je. Če ne nadgradite, kdorkoli, ki vnese svoj e-poštni naslov, ne bo samodejno dodan na vaš e-poštni seznam, zato boste to nalogo opravili ročno. Z brezplačno različico lahko še vedno zbirate e-poštne naslove, pa tudi v pojavnih oknih ne prikažete gumbov za poziv k dejanju in družabnih omrežij ter vsebine po meri..

Če pa nadgradite, boste lahko pojavna okna in druga orodja Sumo integrirali z vsemi najboljšimi storitvami e-poštnega trženja, vključno z MailChimp, AWeber, ConvertKit in skoraj s katero koli drugo možnostjo, o kateri razmišljate.

Prednosti in slabosti uporabe Sumo

Za lažjo odločitev, ali je to orodje pravi vtičnik za generiranje in pretvorbo ciljev za vaše spletno mesto WordPress, tukaj je kratek povzetek prednosti in slabosti uporabe Sumo:

Prednosti uporabe Sumo:

 • Velika izbira orodij, ki lahko nadomestijo številne posamezne vtičnike WordPress.
 • Zelo enostaven za uporabo z intuitivnim uporabniškim vmesnikom.
 • Podrobne nastavitve in kontrole, s pomočjo katerih boste dosegli najboljše rezultate.
 • Premium različica je integrirana z vsemi najboljšimi orodji in storitvami drugih proizvajalcev.

Slabosti uporabe Sumo:

 • Brezplačna različica vključuje blagovno znamko, usmerjeno k obiskovalcem.
 • Premium načrti so relativno dragi.

Končne misli

Ta korak pri nastavitvi orodja List Builder 3 iz zbirke aplikacij Sumo bi vam moral dati idejo, kako enostavna je uporaba te storitve. Resnično potrebujete zelo malo časa ali truda, da začnete uporabljati Sumo na svoji spletni strani WordPress. Prav tako bi morali dobiti idejo o tem, kako brezplačen vtičnik Sumo primerja s premijskimi možnostmi Sumo.

O tem ni dvoma, Sumo je močan nabor orodij, s pomočjo katerih bo vaše spletno mesto učinkovitejše, ne glede na vaše cilje. Če želite razširiti svoj e-poštni seznam, pridobiti več družabnih deležev, povečati prodajo, bolje razumeti svoje občinstvo in še veliko več, lahko Sumo pomaga.

Če pa niste pripravljeni plačati sorazmerno visoke mesečne naročnine ali na svojem spletnem mestu prikazati blagovno znamko Sumo in pridobiti dostop do omejenega nabora funkcij, bodo morda WordPress vtičniki za vas boljše generacije za vas..

Kaj menite o Sumu? Bi plačali za nadgradnjo ali je za vas dovolj brezplačna različica? Prosimo, delite svoje misli v spodnjih komentarjih.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me