Samodejno delite nove WordPress objave na svoje družbene račune

Socialni mediji so odličen način za privabljanje prometa na vaše spletno mesto, vendar je upravljanje vsakega družbenega omrežja za vaše spletno mesto lahko zamudno delo. Vstop v vsak račun in ročna skupna raba najnovejših objav lahko traja več časa kot dejansko pisanje in priprava nove vsebine. Večina sodobnih spletnih strani je zgrajena na WordPressu.

Večina nas ve, da WordPress prihaja z veliko vtičniki, ki nam pomagajo avtomatizirati skupno rabo v družabnih omrežjih, vendar uporaba teh vtičnikov pomeni dodati več skriptov in funkcij v WordPress, kar bi lahko povečalo čas nalaganja spletnega mesta.

Zahvaljujoč številnim spletnim orodjem lahko dejansko avtomatiziramo svoje socialne račune in se rešimo pred ročnim posodabljanjem. Zakaj bi avtomatizirali svoje račune v družbenih medijih s temi tehnikami? No, prednosti uporabe teh tehnik so številne. Nekatere od teh prednosti so:

  • Manjši vtičniki na vašem spletnem mestu, manj uporabljenih strežniških virov. To pomeni, da bo vaše spletno mesto imelo boljši čas nalaganja strani.
  • Manjša obvestila o posodobitvah pomenijo malo časa, vloženega v vzdrževanje vtičnikov.
  • Minimalni čas porabimo za upravljanje računov družbenih medijev.
  • Več socialnih signalov vam lahko pomaga, da se organsko uvrstite v SERP.
  • Ta orodja zagotavljajo analitiko, tako da veste, katere objave so virusne.

Impresioniran? No, enkrat boste na svoji spletni strani implementirali eno od teh tehnik. Torej, tukaj so trije načini za avtomatizacijo skupne rabe spletnih mest, ki jih poganja WordPress. Osebno uporabljam prvo metodo.

1. način: Uporaba IFTTT, Buffer in Feedly

Moja priporočena metoda za avtomatizacijo skupne rabe je uporaba treh brezplačnih spletnih storitev: IFTTT, Buffer, in Feedly.

IFTTT je neverjetna storitev, ki nam omogoča, da povežemo različne račune in spletne aplikacije, da jih avtomatiziramo. IFTTT uporabljam za avtomatizacijo številnih nalog in generiranje poročil in opozoril. Toplo priporočam in mislim, da je to tisto najboljša BREZPLAČNA stvar za uporabo.

Buffer je neverjetna spletna aplikacija, ki vam omogoča, da razporedite objave, da jih delite v določenih časih. Osnovna različica je brezplačna za uporabo z vsemi priljubljenimi socialnimi omrežji, kot so Facebook, LinkedIn in Twitter.

Feedly je programska oprema za zbiranje virov, ki zbira RSS vire. Najboljša stvar pri Feedlyju je, da je njegova zasnova zelo preprosta in deluje pri zelo visokih hitrostih.

Za avtomatizacijo socialnih medijev se morate najprej prijaviti s Feedly, Buffer in IFTTT. Nato dodajte vir spletnega mesta WordPress v Feedly z uporabo iskalne vrstice, ki je v zgornjem desnem kotu. Na spletnih mestih, ki podpirajo WordPress, je privzeti vir RSS na naslovu www.yourdomain.com/feed.

AddFeedFeedly

Ustvarite novo zbirko in kliknite Sledite.

Sledi AddNewCollection

Nato se pomaknite do vmesnika in se prijavite, če želite povezati socialne platforme in strani, ki jih želite konfigurirati. Za dodajanje več računov boste morda morali kupiti »Načrtovalni načrt«.

bufferapp

Zdaj lahko Feedly in Buffer povežete prek IFTTT s pomočjo te vadnice: Če je Feedly, nato dodajte v pufer. Preverite svoje račune in izberite kategorijo Feedly, ki jo želite avtomatizirati. To je to! Vsi ste dobri.

Izberite kategorijo-IFTTT

Če je Feedly, nato dodajte v medpomnilnik ahsanparwez - IFTTT

Zdaj, ko se v vaši spletni strani v kategoriji Feedly najde nova objava, bo vaša objava dodana v Buffer. Zadnje, kar morate določiti, je, kolikokrat na dan želite samodejno deliti objave prek vmesnika Buffer.

2. način: Uporaba TwitterFeed-a

TwitterFeed je preprosta 3-stopenjska spletna storitev, ki omogoča dodajanje virov bloga in samodejno objavljanje objav na Twitterju, Facebooku, LinkedInu in App.net.

Najprej dodajte vir in naslov vira svojega spletnega dnevnika. Nato pojdite na vnaprejšnje nastavitve, kjer lahko določite pogostost posodobitve, objavo vsebine, razvrščanje objav, predpono objave in pripono.

TwitterFeed-Add

Ko končate, morate izbrati želena omrežja socialnih medijev za skupno rabo objav.

TwitterFeed-step2

3. način: HootSuite

HootSuite je že dolgo okoli. Je zelo zmogljivo orodje za upravljanje družbenih medijev, kjer je razporejanje objav za več skupnih računov zelo enostavno. Podpira Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, Foursquare, WordPress in mixi.

Najprej se na Hootsuite.com prijavite za brezplačen račun in dodajte svoje želene račune v socialnih medijih.

HootSuite-AddAccounts

Nato pojdite do Publisherja in dodajte vir RSS svojega bloga.

HootSuite-AddRss

Končno morate v svoje objave dodati samodejno načrtovanje.

HootSuite - samodejno

HootSuite je enostavno konfigurirati in lahko v enem samem računu nastavite do 10 objav hkrati. Predlagam, da za različna spletna mesta WordPress uporabljate različne račune HootSuite.

Misli

Upam, da vam bodo te tehnike koristne. Če veste o več trikov in tehnik za avtomatizacijo objave na družbenih medijih brez vtičnikov, jih delite v spodnjem razdelku s komentarji.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me