Uporabite Push Notifications za izgradnjo ponovljenega prometa

Uporabite Push Notifications za izgradnjo ponovljenega prometa

Če želite pritegniti svoje občinstvo, boste morali biti sposobni pritegniti njihovo pozornost na smiselne načine. Vendar to ni vedno lahka naloga, še posebej, če je toliko motenj na njihovih mobilnih napravah.

Na srečo potisna obvestila ponujajo učinkovito rešitev. Potisna obvestila založnikom in drugim podjetjem omogočajo pošiljanje neposrednih sporočil v realnem času svojim občinstvom, da bi spodbudili sodelovanje in spodbudili promet.

V tej objavi bomo razpravljali o tem, kaj so potisna obvestila, in razložili prednosti njihove uporabe. Navedeli vas bomo tudi skozi štiri nasvete, kako uporabiti potisna obvestila za izgradnjo ponavljajočega se prometa in razpravljali o njihovi nastavitvi na svojem mestu WordPress. Začnimo!

Prednosti uporabe obvestil Push

Potisna obvestila so pojavna sporočila, ki jih je mogoče klikniti, in jih lahko uporabljate v brskalnikih ali mobilnih napravah in aplikacijah. So oblika takojšnje neposredne komunikacije v realnem času.

Z uporabo potisnih obvestil lahko založniki:

 • Dosezite svoje bralce, kjer preživijo večino svojega časa, na svojih mobilnih napravah
 • Dodajte nov kanal, ki ga neposredno nadzorujejo, kar je podobno kot glasilo, vendar z večjo stopnjo odprtosti in klikov
 • Izvedite angažiranost in povratne obiske, tako da boste priložnostne obiskovalce spremenili v zveste bralce in ustvarili navade

Zlasti založniki novic in vsebin imajo koristi od potisnih obvestil. Navsezadnje nudijo učinkovit način za branje bralcev, ki so občutljivi na čas, zgodbe in posodobitve. Potisna obvestila lahko zasedejo enako vlogo kot glasilo, ko gre za izgradnjo baze zvestih bralcev.

Druga prednost potisnih obvestil je preprostost postopka za prijavo. Na primer, prve obiskovalce vašega spletnega mesta ali mobilne aplikacije bo treba izbrati samo Dovoli ob pozivu jih lahko nato dodate na svoj seznam naročnikov.

Izjava za potisno obvestilo

Potisna obvestila za mobilne aplikacije imajo zlasti visoke možnosti prilagajanja. Glede na raziskave, skoraj 60 odstotkov internetnega prometa prihaja iz mobilnih naprav, pri čemer je stopnja obveščanja o potisnih obvestilih za mobilne aplikacije določena 43,9 odstotka za uporabnike iOS in 91,1 odstotka za uporabnike Android (ker je postopek na slednji platformi samodejen).

Zdaj, ko smo opisali uporabnost push obvestil, si oglejmo štiri nasvete, kako jih uporabiti za izgradnjo ponavljajočega prometa na vašem spletnem dnevniku ali novice.

1. Ustvarite jasna, jedrnata sporočila in uporabite Emojis

Potisna obvestila so kratka. Običajno imate le približno 40 znakov, da pritegnete pozornost uporabnikov in prenašate svoje sporočilo. Zato je priporočljivo uporabljati preprost, neposreden jezik.

Bodite prepričani, da izberete teme, ki so pomembne za vaše bralce. Prav tako je koristno, da svoje sporočilo oblikujete na način, ki vzbudi občutek nujnosti in navdihuje za ukrepanje. Za založnike novic bi bil eden od načinov, kako pritegniti pozornost, vključiti izraz, kot je “BREAKING NEWS”, v sprožilno obvestilo za pravočasno in pomembno zgodbo..

Poleg tega boste želeli preizkusiti in uporabiti privlačne enojne pasove in pozive k dejanjem (CTA). Raziskave so odkrile tudi, da uporaba emojisov v push notifikacijah lahko znatno poveča sodelovanje.

Potisnite obvestilo Emojis

Emojis lahko pomaga prenašati določeno čustvo ali ton v vašem sporočilu. Poleg tega lahko izboljšajo celoten izgled obvestila.

Pomembno je tudi ustvariti vabljivo sporočilo o prijavi. Za razliko od spletnih obvestil, ki uporabljajo samo dovolijo ali blokiraj sporočila za prijavo, vam mobilna push sporočila prilagodijo sporočilo, ki ga pošljete.

Ko oblikujete sporočilo za prijavo, razmislite, ali boste bralcu povedali, kakšno vrednost je omogočil in razložil, kaj bo dobil (prelomi novice, najnovejše posodobitve, posebne promocije itd.) Prilagodite lahko tudi možnosti »Dovoli« in »Ne “Dovoli” gumbe, da so nekoliko bolj prilagodljivi, z uporabo izrazov, kot je “Da!” ali “Mogoče kasneje”.

2. Segmentirajte svojo občinstvo

Ljudje nočejo biti nenehno bombardirani s sporočili, zlasti tistimi, ki zanje niso pomembna. Uporaba splošnega, oddajenega pristopa k pošiljanju obvestil lahko povzroči, da se naročniki razjezijo in odpovejo.

Glede na raziskave lahko segmentiranje občinstva za potisna obvestila poveča CTR za 218 odstotkov. Če identificirate svoje naročnike na podlagi njihovih interesov, lahko pošljete sporočila, ki so prilagojena vsakemu posamezniku. To bi moralo povečati možnost, da bodo sporočila odprla.

Naročnike lahko kategorizirate na več načinov. Na primer, založniki novic lahko segmentirajo uporabnike na podlagi kategorij vsebine, ki jih bralnik zanima. Druge možnosti segmentacije vključujejo časovni pas, lokacijo in vrsto naprave.

Mobilne aplikacije omogočajo tudi založnikom vsebin, da svojim naročnikom dovolijo izbiro vrste obvestil, ki jih želijo prejemati in kdaj. To uporabniku omogoča boljši nadzor in manj bombardiran z nepotrebnimi sporočili.

Primer te tehnike delovanja je na voljo v nastavitvah obvestil New York Times za njegovo mobilno aplikacijo.

Potisnite nastavitve segmenta obveščanja

Založniki vsebin in novic lahko s temi nastavitvami ustvarijo dragocena sporočila za svoje občinstvo. Izvedete lahko, za katere zgodbe vas zanima vaše občinstvo, ki prejemajo potisna obvestila, in jih ustrezno prilagodite.

3. Bodite pozorni na čas in pogostost sporočil

Ena od študij je to ugotovila skoraj 40 odstotkov Uporabniki pravijo, da se odpovejo potisnim obvestilom, ker jih motijo ​​ob nepravem času. Poleg tega jih je več kot polovica izjavila, da so se odpovedali, ker so ugotovili, da so obvestila o pritiskih dražilna.

Raziskave so pokazale, da se najvišje stopnje klikov za obvestila o potiskih pojavljajo ob torkih in v neradnem času. Vendar je to seveda posploševanje. Za določitev najučinkovitejših časov in pogostosti vaših potisnih obvestil bo morda potrebno nekaj eksperimentiranja.

To je še en razlog, da je segmentacija ključna; lahko vam pomaga določiti, kdaj pošiljati sporočila vsaki kategoriji naročnikov. Na primer, spletna mesta za e-trgovino lahko uporabijo potisna obvestila za odpravo opustitve nakupovalnih košaric.

Push Obvestilo o e-trgovini

Poleg tega segmentiranje občinstva lahko prilagodite sporočila glede na njihove časovne pasove in lokacije. Če je polovica vaše publike v drugem časovnem pasu kot ste, ne želite pošiljati sporočil, ki jih bodo prejeli sredi noči.

Založniki novic, spletnih dnevnikov in drugih vsebin imajo pogosto koristi od pošiljanja sporočil zjutraj. Na primer, New York Times vsak dan pošlje obvestilo o »jutranjih brifingih«.

4. Sledite pravi metriki

Kot pri vsaki marketinški strategiji je tudi sledenje uspešnosti vaših push obvestil nujno, če želite videti, kaj deluje in kaj ne. Morda bo trajalo nekaj časa, da ugotovite, na kakšna sporočila in čas se odziva vaša publika.

Obstajajo nekatere meritve, na katere morate biti pozorni, kar vam bo pomagalo oceniti uspešnost obvestil o potiskih, vključno z:

 • CTR
 • Stopnje vključevanja in opustitve
 • Odprte cene
 • Stopnje zadržanja

Najboljši načini zajema in analize podatkov so različni, odvisno od platform in sistemov, ki jih uporabljate za pošiljanje obvestil. Pomembno pa je, da vaša strategija sledenja ostane dosledna, tako da lahko neprestano optimizirate in izboljšate svoja push obvestila.

Kako poslati sporočila Push z uporabo WordPress-a

Pomembno je razumeti, da jih je nekaj razlike med spletnimi in mobilnimi obvestili o potnikih. Spletna obvestila ne ponujajo možnosti prilagoditve za sporočila o prijavi, na primer mobilna obvestila. Prav tako ne dovolijo doseči uporabnikov iOS-a. Poleg tega so raziskave pokazale, da imajo obvestila za potisna obvestila za mobilne aplikacije višje stopnje odprtosti in klikov.

Obstaja več načinov, kako lahko z WordPressom pošiljate potisna obvestila katere koli vrste. Na primer za pošiljanje spletnih obvestil lahko uporabite orodje, kot je OneSignal.

OneSignal Free Push Notifications Plugin

Če želite namestiti ta vtičnik WordPress, pojdite na nadzorno ploščo WordPress in se pomaknite do Vtičniki> Dodaj novo. Poiščite vtičnik OneSignal in ga nato namestite in aktivirajte. Od tam se lahko obrnete na naš priročen vodnik, da dodate potisna obvestila v WordPress za nadaljnja navodila.

Če želite poslati mobilna potisna obvestila, lahko na drugi strani ustvarite različico spletnega mesta za mobilne aplikacije s pomočjo storitve, kot je MobiLoud.

MobiLoud WordPress Mobile Apps

njihov brezplačni vtičnik pomaga preprosto pretvoriti spletno mesto WordPress v aplikacijo, ki jo lahko nato uporabite za pošiljanje obvestil. Z MobiLoud ustvarjate in samodejno pošiljate potisna obvestila neposredno s svoje WordPress nadzorne plošče. Bralcem ponuja tudi možnost, da se odločijo, za katere teme želijo prejemati potisna obvestila. To je idealno za bloge, spletna mesta z novicami in druge založnike vsebin, ki želijo povečati angažma.


V tem natrpanem digitalnem okolju imate le toliko priložnosti, da vključite obiskovalce in jih prepričate, da se vrnejo. Potisna obvestila ponujajo učinkovit način za to.

Na srečo je ustvarjanje spletnih in mobilnih potisnih obvestil prek WordPressa enostavno. Pri tem upoštevajte te štiri nasvete:

 1. Obdelajte jasna, privlačna in jedrnata sporočila s čustvenimi emojiji, da povečate angažiranost.
 2. Uporabite mobilno aplikacijo za segmentiranje občinstva in ustvarjanje ciljnih sporočil.
 3. Upoštevajte čas in pogostost pošiljanja obvestil.
 4. Sledite meritvam, ki so najpomembnejše za vaše podjetje, da optimizirate in izboljšate strategijo obveščanja o potiskih.

Imate kakršna koli vprašanja o uporabi potisnih obvestil? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me