Vodnik, kako postati ugleden WordPress Professional

Profesionalci zaslužijo največ denarja, imajo največ vpliva in ga imajo na splošno dober. Dobro se spopadajo tudi z izzivi, saj so usposobljeni in zato bolj samozavestni v svoje sposobnosti. Oni so creme de la creme in vsi (berijo stranke) si želijo delček svoje osupljivosti. Profesionalci to naredijo velike in posledično zavist milijonov, ki se ne odrežejo. Z vsemi temi lepimi stvarmi, pripravljenimi za sprejem, zakaj ne bi nihče želel postati osebna oseba na svojem strokovnem področju?

WordPress je odprl številne poti za vedno večjo skupnost. Z demokratizacijo spletnega založništva vam platforma ponuja priložnost, da postanete ugleden strokovnjak, ne glede na to, ali ste pisatelj (ali bloger), svetovalec, podpornik, oblikovalec ali razvijalec, če naštete le nekaj.

Če ste pripravljeni vložiti trud in se učiti, postanete ugleden profesionalec v WordPressu dosegljiv in ga najverjetneje ne boste vzeli y-e-e-e-ars vadbe in ponavljanja, kot bi mnogi verjeli. No, ne moremo pozabiti kraja vadbe in ponavljanja pri strjevanju ali utrjevanju pridobljenega znanja, toda če se boste tega zamislili, postanete ugleden WordPress pro ne bo trajalo toliko časa.

Tudi Albert Einstein vam ni treba biti; če razumete ta priročnik in imate WordPress iskrico strasti, je dobro. Za minuto pozabite na svoja akademska priznanja in podobne stvari. Vse to in še več bomo razkrili v današnji objavi. Uživajte do samega konca in iz vas naredimo uglednega profesionalca WordPressa! Dolga predstavitev, kaj? No, dovoljeno je, da od časa do časa odstopate od norme, kar boste morda želeli upoštevati, ko trdo delate, da postanete vrhunski WordPress strokovnjak.

Najprej kratek pouk zgodovine …

Študent

… Kar razkriva, da ne potrebujete let, da si priskrbite svoje črte in postanete WordPress strokovnjak. Pred WordPressom sem se spoznal in zaljubil že pred leti, če bi lahko poklical 2008 pred leti :). Popoldne je bilo svetlo in vedro, ko so sončni žarki strgali skozi vedro nairobijsko nebo. Ona (WordPress) je bila čudovita in je takrat že na videz neomejena možnosti.

Poskusila sem ga (ker bi bilo v njenem kontekstu ‘njeno’ zvenelo neprijetno) na a .wordpress.com poddomena in je bil takoj nameščen po namestitvi teme in objavi moje prve objave. Vedno. Imel sem neraziskane sanje o spletnem razvoju in objavljanju in nisem mogel najti WordPressa v boljši uri. Oh, nostalgija.

Hitro naprej šest (6) let…

WordPress pooblasti nekaj mojih samostojnih spletnih mest WordPress, vključno z nekaj, ki živijo v poddomenah. Poleg tega sem WordPress namestil lokalno (v računalnik), da se lahko z njim igram kadarkoli. Razgibam se s temami WordPressa, vtičniki, dodatki in še nekaj drugih stvari in delim, kar se naučim. Ne glede na to, kaj rečem ali koliko protestiram, obstaja nekaj prijetnih ljudi, ki še vedno vztrajajo pri tem, da me pokličejo za strokovnjaka za WordPress. Vedno se mi zdijo preveč prijazni, da sem samo v teku.

Šest (6) let in še vedno poteka delo? Kaj nam ne sporočate?? No … V WordPressu sem se v zadnjih dvanajstih (12) mesecih ukvarjal bolj kot v prejšnjih petih letih. Med vami in mano sem mnenja, da je moje sodelovanje z WordPressom v zadnjem letu točno tisto, kar je v mojo čast ljudi, ki so prepevali “WordPress Expert”, po mojih ulicah Nairobija in širše. Očitno se samo hecam o napevu, vendar bi mi morali videti obraz, kot bi rad, da se to zgodi ��

Navidezna nečimrnost v zgornji izjavi je šokantna, a lekcija, ki bi se jo morali naučiti, je, da lahko zaslužite svoje črte in se v manj kot dveh (2) letih dvignete do najbolj želenega statusa WordPress PRO. V obdobju približno petnajst (15) mesecev me je praksa sprejela od popolnega novinca do “Hej, praviš mi, da si strokovnjak za WordPress”. Še vedno sem pri tem.

Ko boste potovali k uglednemu strokovnjaku za WordPress, ne pozabite, da WordPress poganja filozofija oziroma bolje rečeno duh sodelovanja in ne tekmovanja. To bi se lahko slišilo nasprotujoče, če želite postati ugleden profesionalec v WordPressu, ki bo obrnil mize na trgu dela. No, konkurenčnost v vseh vidikih življenja bo vedno tam – ne gre nikamor. Hočem reči, da bo zlomil natanko nič (0) kosti v telesu, da se vrne skupnosti WordPress. Ne glejte samo, da se obogatite ob denarni tangenti, testo bo sčasoma prišlo. Postanite ugleden strokovnjak za WordPress, da najprej pomagate drugim uporabnikom WordPressa. Dovolj klepeta, poglejmo, kako lahko postanete ugleden profesionalec v WordPressu!

Kako postati ugleden WordPress Professional

Indijska podjetnica z prenosnikom

Komaj čakam, da postanem profesionalec v WordPressu? Ta razdelek je namenjen vam. Sestavil sem ogromen seznam najboljših nasvetov, ki bi vam lahko pomagal, da bi hte skočil iz novinca v profesionalca.

Postanite navdušen uporabnik WordPress-a

Nisi videl, da to prihaja, kaj? Kako postajate profesionalec pri nečem, česar še nikoli niste uporabili? Ali veste, koliko se lahko naučite o izdelku, ki ga preizkusite? Oprostite, da ste mehurčili, vendar ne morete postati WordPress pro (ugleden) samo z branjem; morate biti vključeni – uporabiti morate platformo in raziskati njene ogromne možnosti.

Najlažji način za obvladovanje WordPressa je potapljanje prav noter. Ne glejte s strani, saj je veliko bolj zabavno. Namestite WordPress in vložite čas za učenje, kako platforma deluje. Preizkusite nekaj tem in vtičnikov WordPress in nadaljujte.

Zaženite blog (o čemer koli v resnici) in se naučite WordPressa z vidika uporabnika. Uporaba je tako preprosta, WordPress, presenečeni boste, kako hitro se naučite vrvi. Naj bo to pisanje, oblikovanje, razvoj ali pomoč drugim, najti način uporabe WordPress-a. Ko boste naslednji osebi lahko pomagali, da jo obišče WordPress, je čas, da svoja prizadevanja osredotočite na posebnost.

Specializirajte se

Ne glede na to, kaj počnete ali koga molite, nikoli ne morete postati najboljši. Človeško je nemogoče preklicati vse posle. To vam omogoča še eno donosno možnost: specializacijo. Če imate sposobnost pisanja, vendar ne morete kodirati, da bi vam rešili življenje, boste zagotovo spodbudili profesionalni bloger WordPressa. Številni profesionalni blogerji (npr. Tom Ewer) so si ustvarili kariero v zvezi z bloganjem in WordPressom. Je Tom ugleden WordPress profesionalec? Stavite, da je. Ogromen del mojega blogerskega dela sestavljajo projekti, povezani z WordPressom. Ali mi je všeč? Stavite, da imam. Pokličite AJ Clarke, Kyla in vse vas, za vso podporo.

Če ste razvijalec, se lahko lotite WordPress-ove tematike, ki vključuje razvijanje vsega med temami in okviri. Če ste kodni narkoman, lahko razvijete hrbtni del, se vklopite v teme in vtičnike in pogledate pod pokrov WordPressa. Poskušanje številnih specialitet hkrati je slabo usmerjeno in pomeni samo obvladati nobeno, kar vodi v frustracije navzdol. To ne pomeni, da morate pozabiti na svoje strasti, da postanete ugleden profesionalec v WordPressu. Ne. Vedno lahko najprej obvladate eno specialnost in nadaljujete na naslednjo.

Sem greenhorn, nimam oblikovalskih / razvojnih veščin in ne morem začeti podjetja s svojimi neobstoječimi veščinami bloganja? Ali to pomeni, da sem obsojen? Ali obstaja upanje, da bom kdaj lahko postal ugleden profesionalec WordPressa? Odgovor na zgornje samozadovoljivo vprašanje je odmeven da! Če želite graditi / razvijati kariero za WordPress, se boste morali naučiti programske jezike, kot so HTML, CSS, JavaScript in PHP. Prav tako boste želeli izvedeti nekaj stvari o MySQL bazah podatkov. Če želite zgraditi kariero vrhunskega WordPress blogerja, se boste morali naučiti umetnosti bloganja in SEO med drugimi temami o spletnem marketingu. Konec koncev se nihče ne rodi vsega, ki ve; vsi živimo in se učimo na poti. Skupno se morate specializirati, ker:

 • Hitreje boste postali ugleden profesionalec v WordPressu, če boste svoje napore osredotočili na posamezno specialiteto
 • Težko se je naučil veščin v svojih možganih
 • Biti jack vseh poslov bo povzročil več škode kot koristi v smislu znižane produktivnosti in tanjšega bančnega salda
 • Lahko postanete vrhunski razvijalec WordPress-a in še vedno blogujete o stvareh, ki se jih naučite
 • Lahko postanete najboljši bloger WordPressa in še vedno pomagate drugim na forumih za podporo
 • In tako naprej in tako naprej

Postanite najboljši, če ste lahko v posebnosti in mesečini v drugih specialitetah, kot želite. Stranke so me kontaktirale glede razvoja WordPress-a prek mojega spletnega portala za bloganje. Lahko bi si pomagal, toda moje znanje za razvoj WordPressa je bilo takrat še v povojih. Sledite svojim strastim, ko se specializirate, saj zagotovo ne želite biti zataknjeni v karieri, ki je ne marate, še posebej, če WordPress ponuja toliko možnosti za izpolnitev. Specializacija vam bo tudi pomagala prihraniti veliko časa, kar nas vodi do naše naslednje točke.

Upravljanje časa

Upravljanje časa

Ne glede na to, ali zadržite 9 do 5 ali samostojno, morate imeti čas za dober čas. To je redek vir, in boljši kot boste upravljali, bolj produktivni boste postali kot profesionalec. Vrhunski strokovnjaki za WordPress (in drugi ugledni strokovnjaki na splošno) skrbijo za svoj čas. Čas je denar, vsakodnevna prigovarjanja, in če zapravite sekunde v življenju, morate banki tudi naložiti, naj odstavi svoj dom.

Če želite postati ugleden strokovnjak za WordPress, pomeni učenje, učenje pa traja čas in čas, ki ga morate ustvariti v svojem urniku. Ko boste zaslužili svoje črte, bodo stranke vzljubile vaše nove barve, kar pomeni, da bo vaš krožnik skoraj ves čas poln. Če vam izmika čas, ne boste uresničili pričakovanj svojih strank. To je slabo za vaš ugled in tudi stanje na banki. Izberite prave stranke (tiste, ki spoštujejo vaš čas) in načrtujte svoj čas okoli svojega življenja in vse bo v redu.

Prav tako boste morali določiti čas za odmore in sprostitev. Zaradi vsakega dela in brez igre se Jack dolgočasnega fanta spomni? Nočete biti dolgočasni WordPress profesionalec, kajne? Ustvari čas za vadbo, družinske obveznosti in samorefleksijo.

Trdo delajte, trdo igrajte. – Wiz K.

Izobražite se

Spodbujate, da berete ta priročnik, ker pomeni, da ste se usmerili v pravo smer, kar se tiče uglednega strokovnjaka za WordPress. Poleg tega je izobraževanje sebe običajni način pridobivanja poklicnih veščin. Niste prepričani v svoje kodiranje, bloganje ali celo komunikacijske veščine? Čas je, da se naučimo Sploh vam ni treba zapustiti svoje hiše, v spletu se lahko naučite vsega, kar želite o WordPressu. Iskanje v Googlu je odličen kraj za začetek, vendar je nekaj virov za začetek:

Izobražite druge

Se spomnite, kaj smo rekli o filozofiji, ki vodi WordPress? Pomagajte drugim. Izobraževanje drugih še vedno pomaga. Hkrati je najboljši način, da se nekaj naučimo, učiti druge. Z drugimi besedami, ko učite druge, kar se naučite,:

 • Povečajte svoje sposobnosti
 • Pridobite dodatne spretnosti z interakcijo
 • Pridobite več strank
 • Se v bistvu vračajo skupnosti WordPress
 • Gradite vpliv
 • Samodejno si prislužite naslov WordPress Expert

Zaženite blog in delite, kar ste se naučili o WordPressu, s svetom. John ali Jane Doe bosta nekje na svetu našla vaš blog, in če bodo vaši nasveti kakšni dobri, boste na poti k postaji WordPress zvezde. Haha. Poglejte, mislite, da je vse tako enostavno :).

Delite nasvete, navodila in vadbe na svojem blogu in podaljšajte roko v forumih za podporo. Načeloma bolj ko pomagate ljudem, bolj postanete verodostojni strokovnjaki za WordPress. Izobražite in pomagajte drugim. Imenuje se plačilo in je učinkovito. Mimogrede, lahko celo dobite delovna mesta s podpornih forumov, tako da, še naprej se izobraževajte in pomagajte drugim uporabnikom. Tebi več moči!

Povežite se z drugimi strokovnjaki za WordPress

WordCamp prijatelji

Medtem ko lahko gradite donosno podjetje WordPress, ne da bi se kdaj vključili v skupnost WordPress, lahko s tem oblikujete toliko obojestransko zadovoljujoče odnosi z drugimi strokovnjaki za WordPress. Na primer, lahko razširite svoje družbene kroge in kroge znanja, sestavite ekipo (ali mrežo) podobno mislečih in usposobljenih strokovnjakov, se naučite novih stvari na sestankih za WordPress, pomagate izpostaviti več ljudi v vaši neposredni skupnosti WordPressu in tako naprej..

Srečanja z WordPressom se organizirajo po vsem svetu na različne datume. Stroški udeležbe so ponavadi nizki, velik odstotek denarja za vozovnice pa gre vseeno za zaloge in okrepčilo. Oglejte si WordCamp Centralni razpored da vidite, kdaj se lahko kdo dogaja v vaši bližini. Udeležite se lokalnih srečanj in če takšnih ni, se lahko pridružite drugim ljubiteljem WordPress-a v vaši skupnosti in si omislite svet WordPress-a od doma.

Če ste sramežljivi ali bi raje gledali zadnji obrok Igra prestolov Če se želite udeležiti dogodka v omrežju, lahko izkoristite moč družbenih omrežij, kot so Twitter, Facebook in LinkedIn, če omenim le nekaj. Prednosti mreženja v spletu ali brez povezave so dokaj očitne in bi vam lahko dale gorivo, ki ga potrebujete za dosego svojih poklicnih ciljev.

Navsezadnje noben človek ni otok. Vsi potrebujemo sistem podpore in še več, če ste ugleden WordPress profesionalec s potrebami, ki bi vas lahko izpustile izven vašega območja udobja. Kot strokovnjak potrebujete mrežo (ali mreže) drugih strokovnjakov, da lahko sodelujete pri projektih, idejah o možganskih viharjih in na splošno nudijo strokovno in moralno podporo.

Prepoznajte in izravnajte svoje slabosti …

… S krepitvijo svojih prednosti. Strah in šibkost ovirata vse vrste razvoja, naj bo to poklicni, osebni ali kako drugače. Vaše slabosti tako kot osebe kot strokovnjaka bodo najverjetneje zamudile vaš prehod na polno razvitega WordPress profesionalca. Vaša šibkost je lahko karkoli. Morda niste zgodnji sprejemalec (ali preprosto ne sprejemate nastajajočih trendov samo zato, ker radi ohranjate stvari tradicionalne). Morda vam je slabo delo z ekipami. Morda je to, morda to – samo ugotovite, kakšne so lahko vaše poklicne slabosti in jih odpravite.

Kako? S krepitvijo svojih moči zanikate slabosti, da vas spodnese. Na primer, če ne morete sodelovati z ekipo, ker ste bolj primerni za vodstvene vloge, bi morali razmisliti o vodenju lastne ekipe, namesto da bi se poskušali umestiti. Če ne morete plaziti iz postelje pred 11. uro, načrtujte pomembna srečanja popoldan . Ste nočna sova? Ne rečem, da je to slabost. Želim samo, da razumete, da samo vi lahko poznate svoje prednosti in slabosti. Prepoznajte slabosti in okrepite svoje prednosti. Naredi svojo stvar. Et cetera et cetera.

Strah. Kako premagati strah in postati ugleden profesionalec v WordPressu, ki ste ga nameravali biti? Čutite strah, vendar vseeno ukrepajte. Lahko se odločite, da boste igrali varno in ostali osrednji ali izstopili iz svojega območja udobja in vzeli, kar si zaslužite. Strah ni pravi, vse je v vaši glavi. Se bojite, da se ne boste mogli spoprijeti s povečanimi odgovornostmi vrhunskega strokovnjaka za WordPress? To je strah prav tam. Še niste prepričani v svoje sposobnosti? To je slabost ravno tam.

Vadite (in vadite še nekaj)

praksa kod

Praksa je popolna, praksa pa trajna. Bolj ko nekaj vadite, boljši postanete pri tem. Naši možgani (in telesa) so naravnani tako, da delujejo. Vzemimo za primer bodibilderje. Profesionalni bodybuilderji se držijo tega. Vadijo redno, zato imajo odlične bicepse, abs in vse. Tisti, ki se ne ukvarjajo resno z bodibildingom, se čez nekaj časa ne vrnejo v telovadnico ali pa lahko vadijo le, kadar so »razpoloženi«. Zato ne dosegajo rezultata, ki so jih dosegli profesionalci. Tisti, ki so se resno ukvarjali z izgradnjo mišične mase, vendar so kasneje zaradi enega ali drugega razloga opustili prakso, so izgubili mišično maso (atrofije) ali naraščali močni.

Podobno želite nadaljevati z vadbo. Ste oblikovalec WordPressa? Oblikujte in oblikujte še nekaj. Netwrok (kot smo že omenili) z drugimi oblikovalci naprej Dribbleble. Ali ste razvijalec WordPress-a, sta vadba in ponavljanje ključnega pomena za izboljšanje sposobnosti. Oglejte si nekaj brezplačnih tem oz Github skladišča učiti se od preko kodrov. WordPress bloger? Enako velja – vodite bloganje in se držite tega – praksa vam bo naredila boljše.

Ugleden WordPress profesionalec ima izkušnjo, ki prihaja skozi ure in ure prakse. Pred nekaj leti sem nekje prebral, da je za obvladovanje trgovine potrebnih približno 10.000 ur prakse. Ne vem, ali je to res ali čist balon, ampak razumete.

Predanost in vztrajnost gresta daleč

Zdaj od spodaj se sliši enostavno in zabavno, ko ga umestite v skladbo, Drake, a na žalost to običajno ni tako. Začeti od spodaj je res začenši od spodaj, od spodaj navzgor, in to je strma naloga navkreber, na katero mnogi niso pripravljeni. Skoki iz zaslužka od 20 do 200 dolarjev na uro zahtevajo nekaj načrtovanja, predanosti in vzdržljivosti.

Morate razumeti, da se bodo na poti pojavili izzivi in ​​dnevi, za katere se nikoli ne zdi, da se bodo končali. Morda boste srečali stranke, ki vas sprašujejo o vaših metodologijah in celo o lastni razumnosti. To je pot sveta, žal mi je. Hkrati pa ničesar vrednega (ali v našem primeru postati) nikoli ne pride enostavno. Za to se moraš znojiti. Morate trdo delati (ali pametno, ena in ista stvar) in vztrajati. V celoti se morate posvetiti izbrani poti in se nikoli ne ustaviti, tudi ko menjate poti. Če želite postati ugleden strokovnjak za WordPress, potrebujete čas in trud. V postopek boste morda morali vložiti tudi denar (vase). Vse te stvari pomenijo žrtvovanje na tak ali drugačen način in klicanje za vzdržljivost.

Postanite osupljiva oseba

Všeč mi je!

Sprejemite prijetno osebnost, če je še nimate. Prijetno obnašanje sega daleč, če želite postati ugleden profesionalec v WordPressu. Si morda mislite, zakaj? Na koncu boste želeli, da vas stranke najamejo za ves trud in čas, ki ste ga vzeli za gradnjo svojih poklicnih sposobnosti.

Medtem ko vaše poklicne spretnosti morda veliko govorijo o vaših zmožnostih, vas bo stranka takoj opustila, če bo vaša osebnost zanič. Ljudje želijo sodelovati z ljudmi, v katerih uživajo, da so okoli. Nikoli ne boste postali ugleden WordPress profesionalec, ki si ga želite, če boste svojo negativnost začutili dva planeta stran. Kako torej postaneš super?

 • Postanite odličen komunikator – razvijte svoje komunikacijske veščine z močnim poudarkom na spretnosti poslušanja
 • Pravočasno odgovorite na e-pošto
 • V transakcije vlivajte poštenost – ne bodite varalci
 • Bodite prijazni, vendar vztrajni
 • Bodite v pomoč
 • Pokažite nagnjenost k zagotavljanju rešitev v nasprotju s povzročanjem težav
 • Razvijte pozitiven odnos s pozitivno mislijo in obdajanjem sebe s pozitivnim vplivom

Poznajte potrebe stranke

Postati ugleden WordPress profesionalec ni destinacija, ampak potovanje, ki se ne bo nikoli končalo, dokler WordPress še naprej raste (WordPress 4.0 “Benny” je pravkar padel v začetku tega meseca, kar vam omogoča veliko novih WordPress funkcij, ki jih lahko spoznate).

Čeprav bodo vaše izboljšane spretnosti in sodelovanje v skupnosti prinašale vaše stranke, se je pomembno naučiti, kako ohraniti stranke. Kako ohranjate svoje stranke? Razumete njihove potrebe. potem ustrežete tem potrebam, ki presegajo pričakovanja stranke. Nato to storite še šestdeset (60) dni. Stranka bo presrečna in odšla bo v posteljo, vedoč, da ima svojega strokovnjaka v svoji ekipi.

Ne glejte, kaj dobite iz zveze (lažje reči kot narediti). Osredotočite se na zagotavljanje vrednosti nad pričakovanji vaše stranke. Ali želite, da ljudje verjamejo, da ste vredni soli kot WordPress profesionalec? Ne uveljavljajte trditev in dokažite svojo resničnost. Zadovoljstvo potreb in preseganje pričakovanj je skrivnost.

Zaračunajte višje cene

denar na mizi

Ne boste verjeli, vendar ste vedeli, da posameznikovo dojemanje lahko dejansko vpliva na njihovo odločanje? Spoštljivi strokovnjaki za WordPress za svoje storitve zaračunajo velike dolarje. Vrste stopenj, ki bi jih večina samostojnih podjetnikov ocenila kot pretirane. Velike stranke še naprej pridobivajo tudi po zvišanju cen. Stranka, ki ni imela »dovolj«, da bi vam plačala, lahko izplača desetkrat več za najboljšega WordPress profesionalnega soseda. Kaj se tu dogaja? Zakaj stranke bežijo, ko navajate svoje “neverjetno konkurenčne” cene? Zaznava.

Zahvaljujoč dojemanju se tisto, kar je zelo cenovno, šteje za višjo vrednost kot cenejše alternative. Ko boste razvijali svoje sposobnosti, boste brez dvoma želeli zaračunati stopnje, sorazmerne s svojimi sposobnostmi. Nikoli premajhnega in ne pretiranega. Bodite prepričani v svoje sposobnosti, poznajte svojo vrednost in zahtevajte svoj honorar. Ne pozabite samo, da bi lahko zelo znižane cene stranke dejansko pobegnile v drugo smer. Profesionalni ne igrajo poceni.

Vse je v tem, da sem srečen

Če boste zadovoljni s tem, kar počnete, bo dvig na poklicni status le vprašanje časa.

Blagoslovljen človek, ki svojo hudo dolžnost opravlja v hvaležnosti, kajti iz njegovega znoja bodo izhajale nagrade dela, ki jih uživajo otroci njegovih otrok. Stari Maksim

Če ste zadovoljni z izbrano specialiteto, se bo to pokazalo skozi vaše delo. Pri tem igra ogromno vlogo strast, imenovana strast. Niti besede več.

Naj ogenj gori

Vsi smo bili ustvarjeni (ali se razvijali) drugače. Vsak od nas se ponaša z različnimi sposobnostmi. Morda ste hitrejši učenec kot John Doe. Lahko začnete eno leto, da začnete videti rezultate, vendar John Doe morda potrebuje dve ali celo tri leta, da doseže enake rezultate. Vsi smo si različni. Bistvo je, da se nikoli ne nehajte učiti, ne glede na to, kako “strokovno” se počutite “v črevesju”. Učenje se nikoli ne ustavi. Obdobje.

Ok, torej povzamemo. Tu so naši nasveti, kako postati ugleden profesionalec v WordPressu:

 • Postanite navdušen uporabnik WordPress-a
 • Specializirajte se
 • Izobražite se
 • Izobražite in pomagajte drugim
 • Povežite se z drugimi strokovnjaki
 • Ugotovite in izravnajte svoje slabosti
 • Vadite in vadite še nekaj
 • Predanost in vzdržljivost greta daleč
 • Postanite super
 • Poznajte potrebe vaše stranke in presežite pričakovanja
 • Zaračunajte višje cene
 • Naj ogenj gori

Več virov o tem, kako postati spoštljiv WordPress Professional

Resnično želimo, da postanete WordPress strokovnjak, kakršnega si želite, saj imamo takšno predstavo, da bi bil svet boljše mesto z več strokovnjaki. Da bi vam pomagali pri tem, smo za vaše zadovoljstvo zbrali naslednje dodatne vire:

Nazaj k tebi…

“Pot je dolga, pot je strma in trnje je vse naokoli …”, vendar postati ugleden WordPress profesionalec je dosegljiv podvig. Se vam zdi, da smo izpustili nekaj ključnega? Prosimo, da delite v spodnjem polju za komentar!

PS: Želimo vam uspeh v vseh vaših prizadevanjih ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me