Zakaj so preverjene ocene pomembne in kako jih dodati v WooCommerce

Zakaj so preverjene ocene pomembne in kako jih dodati v WooCommerce

Ste že slišali izraz “v deželi slepih je enoočni človek kralj”? V e-trgovini obstaja podobna ideja.

V deželi lažnih pregledov je preverjeni pregled kralj.

V bistvu to pomeni, da je tam veliko izdelkov z lažnimi ocenami – ki jih dovoljujejo brezobzirne platforme za pregled – da se kupci prebijajo proti izdelkom, za katere vedo, da so resnični.

In kako vedo? Ker iščejo preverjene ocene.

Kaj je preverjen pregled?

Preverjeni pregled je pregled, ki ga zbere in preveri tretja oseba. Ko stranka opravi nakup, jim tretja stran pošlje e-poštno sporočilo z vprašanjem, kako je potekala njihova izkušnja.

Za stranke to jamči, da so ocene, ki jih berejo, dejanske stranke, ki so dejansko opravile nakup na vašem spletnem mestu. To je dokaz, ki ga večina strank potrebuje pred nakupovanjem na spletnem mestu.

Zakaj so preverjene ocene pomembne?

Zakaj preverjena mnenja so pomembna

Kot veste, obstaja veliko spletnih mest za e-trgovino. K vragu, na spletu je ogromno spletnih mest WooCommerce!

Najboljši način, da se ločite od konkurence, je, da imate odlične izdelke in odlične ocene za te izdelke – za katere stranke vedo, da so resnične.

Zakaj? Ker kupci želijo pristnosti. Po navedbah Svetlo lokalno, “Pristnost pregledov je najpomembnejši dejavnik, da potrošniki zaupajo prebranim pregledom.”

Vse drugo je drugotnega pomena. Ljudje danes vemo, da lahko platforme za pregledovanje nagovarjajo boti in skripte. Tisto, v kar niso izgubili vere, so zaupanja vredne platforme, ki pravijo: “Ta pregled je resničen.”

Aktiviranje mnenj samo za kupca WooCommerce

WooCommerce dejansko vključuje vgrajeno osnovno možnost “preverjeni lastnik”. Ni nič posebnega, vendar bo vaše mnenje omejilo samo na uporabnike, ki so izdelek opravili. Če želite aktivirati to funkcijo, se prijavite na nadzorno ploščo WordPress in se pomaknite do WooCommerce> Nastavitve> Izdelki:

Nastavitve pregleda storitve WooCommerce

Tukaj preprosto potrdite polje »Ocene lahko zapustijo samo preverjeni lastniki« in jih shranite. Zdaj, ko si izdelke ogledate na svojem spletnem mestu, bi morali v ponovnih ogledih prikazati naslednje obvestilo:

Mnenja strank WooCommerce

WooCommerce Samo preverjeni lastniki

A kot smo ugotovili, je to precej osnovno.

Kako pridobiti preverjene ocene

Kot vse v WordPress-u je tudi najlažja rešitev pogosto na dosegu roke. Samo namestite vtičnik!

1. Na spletnem mestu WooCommerce pridobite zaupanja vredno platformo tretjih oseb

TrustedSite je nov, brezplačen vtičnik, ki omogoča zbiranje in prikaz neomejeno preverjene ocene.

Namestite Trustedsite

Pojdite v imenik vtičnikov WordPress in namestite TrustedSite Reviews. Razvili so jo ljudje, ki so vam prinesli McAfee SECURE, tako da veste, da gre za organizacijo, ki ji javna javnost zaupa.

Ko namestite vtičnik, se pomaknite do glavne strani TrustedSite.

Glavna stran TrustedSite

Od tu kliknite na modri gumb “Ustvari račun”.

Ustvari račun TrustedSite

Preusmerili vas boste na glavno spletno mesto TrustedSite, kjer lahko opravite svojo prijavo. Tu boste lahko upravljali vse funkcije računa TrustedSite.

2. Pošljite zahteve za pregled starim strankam

S TrustedSite lahko nastavite e-poštno sporočilo s prošnjo za preglede, ki kupcem samodejno odide, ko opravijo nakup, vendar je najboljši način za pridobitev mnenj čimprejšnji e-poštni naslov po e-pošti..

Preprosto uvozite e-poštne naslove starih strank v vaš račun TrustedSite:

TrustedSite uvozi e-pošto

… In vsi bodo prejeli e-poštno sporočilo s prošnjo za pregled vaše trgovine.

Če vas skrbi, da se to sliši preveč preprosto, ne bodite: Bright Local je ugotovil, da je “50% potrošnikov prosilo, da napišejo mnenje o podjetju in so dejansko pustili mnenje.”

3. Nastavite e-pošto z zahtevo za mnenje

Ko boste prejeli nekaj preverjenih mnenj starih strank, je čas, da se prepričate, da imate enakomeren niz novih.

Kot smo že omenili, TrustedSite omogoča nastavitev e-poštnega zahtevka za pregled, ki se samodejno ugasne, ko stranka nekaj kupi z vašega spletnega mesta WooCommerce. To je način brez stresa, kako stalno zbirati nove ocene za svoje spletno mesto.

Zahteva za mnenja TrustedSite

Nastavitev zahteve po e-pošti je odvisna od tega, koliko časa po nakupu bodo stranke prejele e-poštno sporočilo in nato dodali vaš logotip v e-poštno sporočilo. Vse je intuitivno in prav na vaši nadzorni plošči.

Nadgradite Trustedsite

Želite več možnosti? Lahko nadgradite svoj Račun TrustedSite za dostop do značke TrustSite, ogromno količino pripomočkov za prikaz (gumbi, galerija, značka, vrtiljak, povzetek in zvezde izdelka) in še več.

Končne misli

Preverjena mnenja so temelj rasti vsakega novega spletnega podjetja. Skeptičnim ali zaskrbljenim obiskovalcem dajo zaupanje, da postanejo vaše stranke, in delujejo kot nekakšna ustna beseda, ki je ne morete kupiti z oglaševanjem. In ker jih vtičniki na WordPressu zelo enostavno zbirajo in prikazujejo, resnično ni razloga, da jih ne bi imeli na svojem spletnem mestu.

Kaj misliš? Ste za svojo WordPress trgovino omogočili samo ocene strank? Misliš, da bi morda? Z veseljem bi slišali vaše misli o preverjenih ocenah izdelkov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me